2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de bugün gittim .Çıkmadı canım .Benim bebek ters ,dönmedi bir türlü 2Ekimde tekrar gidicem dönmezse 38 de alıcam dedi.2 Ekimden sonra tarih vericek
Bende duzensiz sancilar var dedi. 20 lerde arada 40 larda. Merak ettim normal mi skkinti varmi acaba diye. 2 hafta once sordugumda bebek yandi. Gecen hafta bebegin kafasi rahme baski yapmis demisti. Herhalde donmus ki baski yapmis diye dusunuyorum kendi bsy demedi cunku. Haftaya dogum seklini konusuruz fln dedi ne alaka anlamadim. Ama bi ara sende seker vardi 39 da aliriz gibi bsyler dedi. Herhalde bebis kendi gelmezse 39 u gorunce sezeryan diyecek

Ben ağrı hissediyorum ama nst çıkmıyor nedense dedim doktora Benim hissettiklerim ney onu bilmiyorum .

36. Haftada nst te sancilariniz cikti mi kizlar.
Dr duzensiz sansilar var hafif hafif dedi 20 lerde 40 larda
Aa hatta kağıda bir daha baktım benimde aklımda 25 kalmış ama 50'yi görmüş sancılarım bak fotosunu yüklüyorum. Doktor da kalemle çizdi üstünden eğer bu şekilde büyük çizgiler olursa doğum işareti diye.

Eklentiler

• 16325721021458842473703548767643.webp
    79,8 KB · Görüntüleme: 104
Kizlar ben çok hareketli değilim, ayakta biraz durunca ya da biraz yürüyünce falan vajinama bıçak saplanıyor gibi oluyor. Sizde de böyle durumlar söz konusu mu? Korkuyorum

Kizlar ben çok hareketli değilim, ayakta biraz durunca ya da biraz yürüyünce falan vajinama bıçak saplanıyor gibi oluyor. Sizde de böyle durumlar söz konusu mu? Korkuyorum
Benim de oldu geçen hafta 2 gün kadar sonra tekrarlamadı. Özellikle de idrar yaptıktan sonra oluyordu bıçak batması gibi bir acı. Bende hareketsizim genel olarak yatıyorum belki o yüzden oluyor hareketsiz kalmaktan.

Son düzenleme:
Sesli güldüm çocuğun önünü aydınlatmak lazım tabi
muhakkak
Abisi çıkısı bulamadı çünkü
36. Haftada nst te sancilariniz cikti mi kizlar.
Dr duzensiz sansilar var hafif hafif dedi 20 lerde 40 larda
Bnde hiiiiçç yok canım ama sureklı bı yerım agrıyo yaşlı teyzelerden beter oldum
Hiçbir fikrim yok 37 olaydık sağ salim şurda kaldı 1 hafta ben bugün 36+0 oldum.
Oluruz inşaAllah canım
Allah şahit 36. Haftayı cıkarır mıyım dıye kara kara dusunuyodum kavusturan Rabbe şükür bide bn aslında suan 37 bitiyo olması gerekıyo ama gec bebiş dıye doktor 1hafta geri cekti son adeti bakalım ne zaman yola girecek minişlerimizzz
Orda neler olmus öyle
O kadar pimpirikliyim ki su kadar sık ve 50 lerde sancı görsem gece gündüz gider gelır nst cektırırm gebelıkte içimden değişik bi psikopat cıkıyo ya

Doktordan geldim nstde değerler 180'ne çıkmış baktı taşikardi olabilir dedi sabah bi daha çağırdı. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Aynen canım bende öyle bir sıkıntı olmuştu çocuk hareket ettiği sıra 180 civarına çıkmışsa sorun yok canım ki 180i geçerse genelde riskli görüyorlar canını sıkma inşallah bir sıkıntı yoktur benim boş yere canımı sıkmışlardı bu yüzden Mai-sitarem

Nasılsn canımm
Alısma aşaması nasıl gidiyo

Orda neler olmus öyle
O kadar pimpirikliyim ki su kadar sık ve 50 lerde sancı görsem gece gündüz gider gelır nst cektırırm gebelıkte içimden değişik bi psikopat cıkıyo ya
Ben sancı hissetmiyorum ki sıkıntı orda ama nts de 50'yi görmüşüm. Belki bebek hareketliydi ondan da olabilir. Bir de hamileliğim boyunca o kadar zor şeyler yaşadım ki sanırım onun boşvermişliği sen daha tecrübelisin 2.bebeğin, bu nts ye göre korkmalı mıyım şimdi ben 1 hafta önce çekildi nts şuan girsem nasıl olurr bilmiyorum

Yukarda nts kağıdımı paylaştım bi bakabilir misin deneyimli bir anne olarak düzensiz sancılar vardı geçen hafta 35.haftamda 50'yi gördük ama doktor önemsemedi

Yok yok yookkk
Sakın ol düzene girmedıkten sonra sorun değil cnm bnm tecrube işi fiyasko asla soguk kanlı olamıyrm cok muzdarıbım bu konudan ama engel olamıyrm Bnce sen dakıkalı kasılma yasayana kadar asla endıse etme:)
Şükür canım dün gece biraz uyutmadı şimdi uyuyor bücür
Oyy maşaAllah
Sağlıcakla buyutelim çok düzenli gece uykuları olsn inşaAllah
İkinci daha kolay buyuyo dıyolar ya kandırıyo olmasnlar nolur

Hadi hayirlisi cnm. Saglikla kucagina aldiginin haberini de alalim ins

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben 34 haftalık hamileyim idrarımda protein çıkıyor fakat tansiyonum iyi şuanlık doktor 36-37 haftayı beklemek istiyor ama ben çok korkuyorum birden tansiyonum çıkar diye benim gibi olan varmı

Ben ağrı hissediyorum ama nst çıkmıyor nedense dedim doktora Benim hissettiklerim ney onu bilmiyorum .
Ben hic agri hissetmiyorum.
Aa senin sancilar daha duzenli ve daha buyuk benim boyle degil canim. Doktor benim.nst yi vermedi

Benim de oldu geçen hafta 2 gün kadar sonra tekrarlamadı. Özellikle de idrar yaptıktan sonra oluyordu bıçak batması gibi bir acı. Bende hareketsizim genel olarak yatıyorum belki o yüzden oluyor hareketsiz kalmaktan.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Salı doktor kontrolüm var o zaman sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…