- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Bende duzensiz sancilar var dedi. 20 lerde arada 40 larda. Merak ettim normal mi skkinti varmi acaba diye. 2 hafta once sordugumda bebek yandi. Gecen hafta bebegin kafasi rahme baski yapmis demisti. Herhalde donmus ki baski yapmis diye dusunuyorumBen de bugün gittim .Çıkmadı canım .Benim bebek ters ,dönmedi bir türlü 2Ekimde tekrar gidicem dönmezse 38 de alıcam dedi.2 Ekimden sonra tarih vericek
Benim geçen hafta 25te sancılarım vardı. 25'i geçmedi düzensizdi, doktor normal dedi. Haftam 35'ti.36. Haftada nst te sancilariniz cikti mi kizlar.
Dr duzensiz sansilar var hafif hafif dedi 20 lerde 40 larda
Acaba bu sekilde sanci cikip ortalama ne zaman geliyor bebitolarBenim geçen hafta 25te sancılarım vardı. 25'i geçmedi düzensizdi, doktor normal dedi. Haftam 35'ti.
Hiçbir fikrim yokAcaba bu sekilde sanci cikip ortalama ne zaman geliyor bebitolar
Ben ağrı hissediyorum ama nst çıkmıyor nedense dedim doktoraBende duzensiz sancilar var dedi. 20 lerde arada 40 larda. Merak ettim normal mi skkinti varmi acaba diye. 2 hafta once sordugumda bebek yandi. Gecen hafta bebegin kafasi rahme baski yapmis demisti. Herhalde donmus ki baski yapmis diye dusunuyorumkendi bsy demedi cunku. Haftaya dogum seklini konusuruz fln dedi ne alaka anlamadim. Ama bi ara sende seker vardi 39 da aliriz gibi bsyler dedi. Herhalde bebis kendi gelmezse 39 u gorunce sezeryan diyecek
Aa hatta kağıda bir daha baktım benimde aklımda 25 kalmış ama 50'yi görmüş sancılarım bak fotosunu yüklüyorum. Doktor da kalemle çizdi üstünden eğer bu şekilde büyük çizgiler olursa doğum işareti diye.36. Haftada nst te sancilariniz cikti mi kizlar.
Benim de oldu geçen hafta 2 gün kadar sonra tekrarlamadı. Özellikle de idrar yaptıktan sonra oluyordu bıçak batması gibi bir acı. Bende hareketsizim genel olarak yatıyorum belki o yüzden oluyor hareketsiz kalmaktan.Kizlar ben çok hareketli değilim, ayakta biraz durunca ya da biraz yürüyünce falan vajinama bıçak saplanıyor gibi oluyor. Sizde de böyle durumlar söz konusu mu?Korkuyorum
Sesli güldümçocuğun önünü aydınlatmak lazım tabi
Bnde hiiiiçç yok canım36. Haftada nst te sancilariniz cikti mi kizlar.
Oluruz inşaAllah canımHiçbir fikrim yok37 olaydık sağ salim şurda kaldı 1 hafta ben bugün 36+0 oldum.
Orda neler olmus öyleAa hatta kağıda bir daha baktım benimde aklımda 25 kalmış ama 50'yi görmüş sancılarım bak fotosunu yüklüyorum. Doktor da kalemle çizdi üstünden eğer bu şekilde büyük çizgiler olursa doğum işareti diye.
Doktordan geldim nstde değerler 180'ne çıkmış baktı taşikardi olabilir dedi sabah bi daha çağırdı. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Aynen canım bende öyle bir sıkıntı olmuştu çocuk hareket ettiği sıra 180 civarına çıkmışsa sorun yok canım ki 180i geçerse genelde riskli görüyorlar canını sıkma inşallah bir sıkıntı yoktur benim boş yere canımı sıkmışlardı bu yüzdenNe sıkayetle gitmiştn canım?
Gec haftalarda olabılıyomus mı? Yengem 26. Haftasında teshıs edılmıstı proteın kacagı ve yuksek tansıyonla
2 hafta once bnde de ıdrarda proteın cıktı ama tansıyon normaldı sonrakı gun bakıldı proteın yoktu takıbe gerek gormedı doktor
İnş senınde öyle olacaktr
Cnm U UcanSupurge ilk bebeğinde yasamıstı sanırım gprunce dönüş yapacaktr
Bazen anlık yukselmeler oluyo
Yarın sabah daha iyi cıkacaktr ıns sonuc
Nasılsn canımmAynen canım bende öyle bir sıkıntı olmuştu çocuk hareket ettiği sıra 180 civarına çıkmışsa sorun yok canım ki 180i geçerse genelde riskli görüyorlar canını sıkma inşallah bir sıkıntı yoktur benim boş yere canımı sıkmışlardı bu yüzdenMai-sitarem
Ben sancı hissetmiyorum kiOrda neler olmus öyle
O kadar pimpirikliyim ki su kadar sık ve 50 lerde sancı görsem gece gündüz gider gelır nst cektırırmgebelıkte içimden değişik bi psikopat cıkıyo ya
Şükür canım dün gece biraz uyutmadı şimdi uyuyor bücürNasılsn canımm
Alısma aşaması nasıl gidiyo
Yukarda nts kağıdımı paylaştım bi bakabilir misin deneyimli bir anne olarakAynen canım bende öyle bir sıkıntı olmuştu çocuk hareket ettiği sıra 180 civarına çıkmışsa sorun yok canım ki 180i geçerse genelde riskli görüyorlar canını sıkma inşallah bir sıkıntı yoktur benim boş yere canımı sıkmışlardı bu yüzdenMai-sitarem
Yok yok yookkkBen sancı hissetmiyorum kisıkıntı orda ama nts de 50'yi görmüşüm. Belki bebek hareketliydi ondan da olabilir. Bir de hamileliğim boyunca o kadar zor şeyler yaşadım ki sanırım onun boşvermişliği sen daha tecrübelisin 2.bebeğin, bu nts ye göre korkmalı mıyım şimdi ben 1 hafta önce çekildi nts şuan girsem nasıl olurr bilmiyorum
Oyy maşaAllahŞükür canım dün gece biraz uyutmadı şimdi uyuyor bücür
Hadi hayirlisi cnm. Saglikla kucagina aldiginin haberini de alalim insKızlar hastaneden geldim. Alttan muayene etti parmakla, açılman yok dedi. Bu arada alttan muayene zor değilmiş, kasmayınca rahat ettim. Çok hafif ağrı hissettim, o da normaldir diye düşünüyorum. Ebeydi sanırım parmağıyla kontrol edince eldivene böyle sümüksü kanlı akıntı geldi. Evet nişanın gelmiş demiş dedi. Nstye bağladı sonra. Nstde bebek kalp atışı iyi ama bende sancı çıktı. 75-100lerde düzensiz sancı var, kağıda baktımama şiddetli hissetmiyorum ağrıyı. Hafif kasıklarda sızlanma şeklinde. Ultrasona aldı sonra. Kan dolaşımına vs baktı bebeğin. Boyu, kilosu, suyu iyi dedi. Henüz kanala girmemiş bebiş. Suyun gelirse, kanama artarsa, sancın olursa beklemeden gel dedi. Nişan gelince doğum süreci başlıyor artık. Bu gün de olabilir, bir hafta sonra da dedi. Pilates önerdi doğumu hızlandırmak için.
Şuan herşey yolunda. Bende hafif ağrılar var ama normalmiş. Şiddetlenmesini ya da suyu bekleyeceğim artık. Şimdi galiba pilates topumla haşır neşir olabilirim
Güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.
Ben hic agri hissetmiyorum.Ben ağrı hissediyorum ama nst çıkmıyor nedense dedim doktoraBenim hissettiklerim ney onu bilmiyorum .
Aa senin sancilar daha duzenli ve daha buyuk benim boyle degil canim. Doktor benim.nst yi vermediAa hatta kağıda bir daha baktım benimde aklımda 25 kalmış ama 50'yi görmüş sancılarım bak fotosunu yüklüyorum. Doktor da kalemle çizdi üstünden eğer bu şekilde büyük çizgiler olursa doğum işareti diye.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Salı doktor kontrolüm var o zaman sorayımBenim de oldu geçen hafta 2 gün kadar sonra tekrarlamadı. Özellikle de idrar yaptıktan sonra oluyordu bıçak batması gibi bir acı. Bende hareketsizim genel olarak yatıyorum belki o yüzden oluyor hareketsiz kalmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?