2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aa senin sancilar daha duzenli ve daha buyuk benim boyle degil canim. Doktor benim.nst yi vermedi
Doktor yalancı kasılmalar dedi o sıkıntı görmeyince ben de endişe etmedim açıkcası ama nts kağıdına bakanlar evet 50 olmasına pinpiriklendi bende kendi kendime pinpiriklendim

valla içime öyle dogmuyo değil
Vajınaya ısık tutma fıkrı cık aklımdan
Tövbe yarabbim ışık mışık neymiş ışığı gören geliyor lafından hareketle mi yapılmış acaba
Ben ağrı hissediyorum ama nst çıkmıyor nedense dedim doktora Benim hissettiklerim ney onu bilmiyorum .
Ben de öyle, adet ağrısı gibi hissediyorum. İlk hissettiğim zaman gittiğimde suyum azalmıştı, hafif hafif ıslaklık vardı. Doktor bununla ilgili bişey demedi ama bununla ilgili.
Sabahına gittiğim de düşmüştü canım, rahat ettim. Bebem bana her gün bişey, bi olay çıkartıyor valla bi doğsaydı da rahatlasaydım.
Bu arada sen nasılsın, bebiş nasıl ? Nasıl gidiyor yeni bebişli eviniz ? Ablası ne tepki verdi ?

Ay dedik dedik kızın bize alındı bak gördün mü gelecek hazırlık yapıyor minnoş

Yukarda nts kağıdımı paylaştım bi bakabilir misin deneyimli bir anne olarak düzensiz sancılar vardı geçen hafta 35.haftamda 50'yi gördük ama doktor önemsemedi
Düzenli olmadıkça Ve 100ü geçmedikçe önemli görmüyorlar canım Bakayım şimdi
İnşallah dedikleri gibi olur canım
Şükür canım oluyor arada öyle şeyler kendini üzme iyiyiz ikimiz de kızım pek sevdi her şeye müdahil olmaya çalışıyor ağlayınca benden önce koşuyor hatta

36. Haftada nst te sancilariniz cikti mi kizlar.
Dr duzensiz sansilar var hafif hafif dedi 20 lerde 40 larda
Benim 32 den beri nst de 20-35 arası sancım var 39 da 40-60 arası 20 dakikada 3 e çıktı düzenli geliyo ama sanırım sancı doğum başlatmıyo anlamadım ben ya bu doğumu başlatan kriter ne salı günü tekrar kontrole gidicem sancılarım 60 ın üstünde artık eminim çünkü bayağı keskin giriyor iki gündür

Ablalık yapıyor :) ay inşallah hep öyle olur da kıskanmaz çok yoksa ona da zor.
Biz de doğurduk mu artık seni sorularla daha çok rahatsız ederiz, müsait oldukça yazarsın.Şimdiden hakkını helal et

Canım benim iki üç gündür akşamları dediğin gibi yoğun sancı hissediyordum. Resmen kalça kemiklerime ağrı saplanıyor gibiydi. Bu gün nstde 75-100 arası sancı çıktı. Aramızda bir gün var seninle. Seninde yakın olabilir doğum

Mecbur yakın zaten 40 hafta olduk artıkta salıdan beri başlar başlamaz ha başladı ha başlıcak diye bekliyoruz ama asla da bir hareket yok plasenta da yaşlanmış benim doktor zaten 42 yi beklemez max 10 günüm daha var bence sonra almak isticek beslenme sıkıntılı diye

Canım senin şuan durum nasıl ağrı mağri varmı

Kizlar merhaba ben de 38+3 um bebek bir hafta ileriden gidiyoe oda ultrasonda 39+3 dun kontrolde 2 tane 50 yi bulan 20-25 dk aralikli sanci cikti doktor heran gelebilir dedi ama hic belirti yok plates, hurma, yuruyus iki haftadir duzenli yapiyorum ama sanki daha hep iceride duracakmis gibi tabi saglikli olsun en onemlisi o ama insan sabirsizlaniyor iste. Arada bi kac kere kasilsamda duzenli degil tabi tam geldi heralde sanci diyorum yine ayni gunluk hayata devam

Canım senin şuan durum nasıl ağrı mağri varmı
Hafif ağrı var canım sabaha göre ağrım arttı. Sabah hiç yoktu. Ama şiddetli değil. Ara sıra yoklayıp geçiyor. Şiddetli sancı ya da su bekliyorum evde bakalım. Kanala girmemiş dedi ama böyle makara, bacak arama doğru baskı hissediyorum.

Faydası oldu mu bilmiyorum ama korunmasız ilişki sonrası sabahına benim nişanım geldi canım. Zorlanmıyorsan tavsiye ederim

Benim de akşam sancılardan başka belirtim yoktu canım. Sabahına bir baktım nişan gelmiş. Dün korunmasız ilişki mi tetikledi bilmiyorum.

Benim de akşam sancılardan başka belirtim yoktu canım. Sabahına bir baktım nişan gelmiş. Dün korunmasız ilişki mi tetikledi bilmiyorum.
Valla dün o kadar yürüdüm ki bende artık bişiler olsun diye köpeğim sabahtan beri uyanmadı yemek bile yemedi ne kadar yorulmuş sen düşün bende tık yok

Canım kanala girmemesi halen çok şaşırdım. Bence çok yakin gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…