- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Doktor yalancı kasılmalar dedi o sıkıntı görmeyince ben de endişe etmedim açıkcasıAa senin sancilar daha duzenli ve daha buyuk benim boyle degil canim. Doktor benim.nst yi vermedi
Tövbe yarabbim ışık mışık neymişvalla içime öyle dogmuyo değil
Vajınaya ısık tutma fıkrı cık aklımdan
Ben de öyle, adet ağrısı gibi hissediyorum. İlk hissettiğim zaman gittiğimde suyum azalmıştı, hafif hafif ıslaklık vardı. Doktor bununla ilgili bişey demedi ama bununla ilgili.Ben ağrı hissediyorum ama nst çıkmıyor nedense dedim doktoraBenim hissettiklerim ney onu bilmiyorum .
Sabahına gittiğim de düşmüştü canım, rahat ettim. Bebem bana her gün bişey, bi olay çıkartıyor valla bi doğsaydı da rahatlasaydım.Aynen canım bende öyle bir sıkıntı olmuştu çocuk hareket ettiği sıra 180 civarına çıkmışsa sorun yok canım ki 180i geçerse genelde riskli görüyorlar canını sıkma inşallah bir sıkıntı yoktur benim boş yere canımı sıkmışlardı bu yüzdenMai-sitarem
Ay dedik dedik kızın bize alındı bak gördün mü gelecek hazırlık yapıyor minnoşTeşekkür ederim kızlarben doğururum diye aç gitmiştim, bebek açmış hemşire diyor bebeğin de aç belli ki şimdi birşeyler yedim, pilates topumla cebelleşeceğim hafif ağrım var ama düzensiz, bekliyorum bakalım
Sesimizi duydu galiba, geleyim artık dediAy dedik dedik kızın bize alındı bak gördün mü gelecek hazırlık yapıyor minnoş
Düzenli olmadıkça Ve 100ü geçmedikçe önemli görmüyorlar canım Bakayım şimdiYukarda nts kağıdımı paylaştım bi bakabilir misin deneyimli bir anne olarakdüzensiz sancılar vardı geçen hafta 35.haftamda 50'yi gördük ama doktor önemsemedi
İnşallah dedikleri gibi olur canımYok yok yookkk
Sakın ol düzene girmedıkten sonra sorun değil cnmbnm tecrube işi fiyasko asla soguk kanlı olamıyrm cok muzdarıbım bu konudan ama engel olamıyrm Bnce sen dakıkalı kasılma yasayana kadar asla endıse etme:)
Oyy maşaAllah
Sağlıcakla buyutelim çok düzenli gece uykuları olsn inşaAllah
İkinci daha kolay buyuyo dıyolar ya kandırıyo olmasnlar nolur
Şükür canım oluyor arada öyle şeyler kendini üzme iyiyiz ikimiz de kızım pek sevdi her şeye müdahil olmaya çalışıyor ağlayınca benden önce koşuyor hattaTövbe yarabbim ışık mışık neymişışığı gören geliyor lafından hareketle mi yapılmış acaba
Ben de öyle, adet ağrısı gibi hissediyorum. İlk hissettiğim zaman gittiğimde suyum azalmıştı, hafif hafif ıslaklık vardı. Doktor bununla ilgili bişey demedi ama bununla ilgili.
Sabahına gittiğim de düşmüştü canım, rahat ettim. Bebem bana her gün bişey, bi olay çıkartıyor valla bi doğsaydı da rahatlasaydım.
Bu arada sen nasılsın, bebiş nasıl ? Nasıl gidiyor yeni bebişli eviniz ? Ablası ne tepki verdi ?
Benim 32 den beri nst de 20-35 arası sancım var 39 da 40-60 arası 20 dakikada 3 e çıktı düzenli geliyo ama sanırım sancı doğum başlatmıyo anlamadım ben ya bu doğumu başlatan kriter ne salı günü tekrar kontrole gidicem sancılarım 60 ın üstünde artık eminim çünkü bayağı keskin giriyor iki gündür36. Haftada nst te sancilariniz cikti mi kizlar.
Dr duzensiz sansilar var hafif hafif dedi 20 lerde 40 larda
Ablalık yapıyor :) ay inşallah hep öyle olur da kıskanmaz çok yoksa ona da zor.Düzenli olmadıkça Ve 100ü geçmedikçe önemli görmüyorlar canım Bakayım şimdi
İnşallah dedikleri gibi olur canım
Şükür canım oluyor arada öyle şeyler kendini üzme iyiyiz ikimiz de kızım pek sevdi her şeye müdahil olmaya çalışıyor ağlayınca benden önce koşuyor hatta
Estağfirullah canım inşallah kıskanmaz dediğin gibi yoksa çok zorlanırımAblalık yapıyor :) ay inşallah hep öyle olur da kıskanmaz çok yoksa ona da zor.
Biz de doğurduk mu artık seni sorularla daha çok rahatsız ederiz, müsait oldukça yazarsın.Şimdiden hakkını helal et
Canım benim iki üç gündür akşamları dediğin gibi yoğun sancı hissediyordum. Resmen kalça kemiklerime ağrı saplanıyor gibiydi. Bu gün nstde 75-100 arası sancı çıktı. Aramızda bir gün var seninle. Seninde yakın olabilir doğumBenim 32 den beri nst de 20-35 arası sancım var 39 da 40-60 arası 20 dakikada 3 e çıktı düzenli geliyo ama sanırım sancı doğum başlatmıyo anlamadım ben ya bu doğumu başlatan kriter ne salı günü tekrar kontrole gidicem sancılarım 60 ın üstünde artık eminim çünkü bayağı keskin giriyor iki gündür
Mecbur yakın zaten 40 hafta olduk artıkta salıdan beri başlar başlamaz ha başladı ha başlıcak diye bekliyoruz ama asla da bir hareket yok plasenta da yaşlanmış benim doktor zaten 42 yi beklemez max 10 günüm daha var bence sonra almak isticek beslenme sıkıntılı diyeCanım benim iki üç gündür akşamları dediğin gibi yoğun sancı hissediyordum. Resmen kalça kemiklerime ağrı saplanıyor gibiydi. Bu gün nstde 75-100 arası sancı çıktı. Aramızda bir gün var seninle. Seninde yakın olabilir doğum
Canım senin şuan durum nasıl ağrı mağri varmıCanım benim iki üç gündür akşamları dediğin gibi yoğun sancı hissediyordum. Resmen kalça kemiklerime ağrı saplanıyor gibiydi. Bu gün nstde 75-100 arası sancı çıktı. Aramızda bir gün var seninle. Seninde yakın olabilir doğum
Hafif ağrı var canım sabaha göre ağrım arttı. Sabah hiç yoktu. Ama şiddetli değil. Ara sıra yoklayıp geçiyor. Şiddetli sancı ya da su bekliyorum evde bakalım. Kanala girmemiş dedi ama böyle makara, bacak arama doğru baskı hissediyorum.Canım senin şuan durum nasıl ağrı mağri varmı
Faydası oldu mu bilmiyorum ama korunmasız ilişki sonrası sabahına benim nişanım geldi canım. Zorlanmıyorsan tavsiye ederimKizlar merhaba ben de 38+3 um bebek bir hafta ileriden gidiyoe oda ultrasonda 39+3 dun kontrolde 2 tane 50 yi bulan 20-25 dk aralikli sanci cikti doktor heran gelebilir dedi ama hic belirti yok plates, hurma, yuruyus iki haftadir duzenli yapiyorum ama sanki daha hep iceride duracakmis gibi tabi saglikli olsun en onemlisi o ama insan sabirsizlaniyor iste. Arada bi kac kere kasilsamda duzenli degil tabi tam geldi heralde sanci diyorum yine ayni gunluk hayata devam
Benim de akşam sancılardan başka belirtim yoktu canım. Sabahına bir baktım nişan gelmiş. Dün korunmasız ilişki mi tetikledi bilmiyorum.Mecbur yakın zaten 40 hafta olduk artıkta salıdan beri başlar başlamaz ha başladı ha başlıcak diye bekliyoruz ama asla da bir hareket yok plasenta da yaşlanmış benim doktor zaten 42 yi beklemez max 10 günüm daha var bence sonra almak isticek beslenme sıkıntılı diye
Canim mantar enfeksiyonum var o yuzden pek cesret edemiyorum onaFaydası oldu mu bilmiyorum ama korunmasız ilişki sonrası sabahına benim nişanım geldi canım. Zorlanmıyorsan tavsiye ederim
Valla dün o kadar yürüdüm ki bende artık bişiler olsun diye köpeğim sabahtan beri uyanmadı yemek bile yemedi ne kadar yorulmuş sen düşün bende tık yokBenim de akşam sancılardan başka belirtim yoktu canım. Sabahına bir baktım nişan gelmiş. Dün korunmasız ilişki mi tetikledi bilmiyorum.
Canım kanala girmemesi halen çok şaşırdım. Bence çok yakin gelmesiHafif ağrı var canım sabaha göre ağrım arttı. Sabah hiç yoktu. Ama şiddetli değil. Ara sıra yoklayıp geçiyor. Şiddetli sancı ya da su bekliyorum evde bakalım. Kanala girmemiş dedi ama böyle makara, bacak arama doğru baskı hissediyorum.
Nasıl yanaşıp yapıyonuz ya ben göbeğimden tezgaha yanaşamıyorumHadi gozumuz aydın canımmm
Saglıcakla gelsin inşaAllah minişin:)
40 gun öncesi belkı son deneme olur he? Onu da atlamahersey bebısın bi an önce gelmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?