2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canim mantar enfeksiyonum var o yuzden pek cesret edemiyorum ona
O zaman sıkıntı oluşturabilir canım Allah korusun. Kesinliği de kanıtlanmış birşey değil sanırım. Hiç denememen daha iyi o zaman. Hurma, pilates, yürüyüş, sıcak duş iyi geliyor deneyebilirsin.

Allahım doktorun kliniğinden aradılar benim randevu yine ertelendi salı gününe.. İnşallah doğurmam öyle bir şey olsa başka doktor ellerinde doğurcam. 36+0 oldum nasipse salı kontrolde 36+3 olcam ama net bir sezeryan günüm bile yok henüz. Ben mi acele ediyorum bilmem

Ay süper canım süreç başlamış. Darısı benim de başıma.

Kiz bebek bekleyenler isim olarak ne düşünüyorsunuz.. Biz çok kararsız kaldık.En son Gülce olmasına karar verdik sizce nasıl isim.Buyuk kızımın adı Defne o da Asya olma olmasını istiyor. Bilemedik
İki isim de cok guzel bence Gülce cok kibar geldi bana biz de Nil ismini düşünüyoruz

Kiz bebek bekleyenler isim olarak ne düşünüyorsunuz.. Biz çok kararsız kaldık.En son Gülce olmasına karar verdik sizce nasıl isim.Buyuk kızımın adı Defne o da Asya olma olmasını istiyor. Bilemedik
Gülce çok güzel isim, ben çok beğeniyorum canım çift isim düşünürseniz Asya da yanına olur bence.

Ay süper canım süreç başlamış. Darısı benim de başıma.
Bu gün yarın gelir canım seninde. Ben adaçayı, hurma, yürüyüş, pilates, sıcak duş, korunmasız ilişki bunları deniyordum. Dün korunmasız ilişki sonrası sabahına nişan geldi. O tetiklemiştie belki de. Birde iki üç gündür akşamları çok ağrım oluyordu. Resmen kalça dan kemiklere sancı oluyordu.

Ay inşallah ya bekleyip duruyorum. Bir de kanala girmemiş olduğu için hiç gelmeyecek gibi geliyor bu arada baya araştırdım ben kanala girmemiş bile olsa sancıyla giriyormuş kanala içimiz rahat olaun ikimizin de.

Ablamın kızının ismi Zeynep Gülce. Çok güzel bir kız ismi, anlamı da güzel. Bence koyabilirsiniz. :)

Canım merak etme gittiğinde hemen verir .Bende çok heveslendim bugün ama haftaya bebeğin dönme ihtimaline göre tarih vericem dedi,dönerse normal doğumu deneyeceğiz dedi , ama ben bebeğin dönenileceğini sanmıyorum boyu uzun dönemiyor gibi geliyor 38 ‘i bekleyecek bende 8-9 Ekim gibi tarih vericek gibi geliyor .

Kızım olsa Çiçek koyacaktım .Ama Gülce ‘de bence çok güzel

İnşallah döner bebeğin canım son haftalara kadar hala umut var bana önce 36 filan diyordu. Kanamadan korktuğumuz için 36yı görelim öncesinde ağır bir durum olmazsa bebeğe dokunmam diyordu. Sonra da baktık iyi gidiyor 37 oldu. Bana da muhtemelen 6 ekim ve sonrası olur diye düşünüyorum. 37'nin sonu gibi 38'in başı gibi bir tarih verir

Ay inşallah ya bekleyip duruyorum. Bir de kanala girmemiş olduğu için hiç gelmeyecek gibi geliyor bu arada baya araştırdım ben kanala girmemiş bile olsa sancıyla giriyormuş kanala içimiz rahat olaun ikimizin de.
Aynen canım bana da kanala girmemiş henüz dedi. Pilates in çok faydası olur onu öneririm dedi. Ilık duş alabilirsin dedi. Bende umutsuzca ne zaman doğacak diye bekliyordum, ansızın nişan geliverdi

Yani 2 hafta gibi bir zamanımız var hiçbir şey kalmadı çok heyecanlı

Se

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…