Tezgaha yanasmakta bizde zorlanıyoruzNasıl yanaşıp yapıyonuz ya ben göbeğimden tezgaha yanaşamıyorum
O zaman sıkıntı oluşturabilir canım Allah korusun. Kesinliği de kanıtlanmış birşey değil sanırım. Hiç denememen daha iyi o zaman. Hurma, pilates, yürüyüş, sıcak duş iyi geliyor deneyebilirsin.Canim mantar enfeksiyonum var o yuzden pek cesret edemiyorum ona
Canım sıcak duş falan denedin mi? Belki vücudunu gevşetir.Valla dün o kadar yürüdüm ki bende artık bişiler olsun diye köpeğim sabahtan beri uyanmadı yemek bile yemedi ne kadar yorulmuş sen düşün bende tık yok
Ay süper canım süreç başlamış. Darısı benim de başıma.Kızlar hastaneden geldim. Alttan muayene etti parmakla, açılman yok dedi. Bu arada alttan muayene zor değilmiş, kasmayınca rahat ettim. Çok hafif ağrı hissettim, o da normaldir diye düşünüyorum. Ebeydi sanırım parmağıyla kontrol edince eldivene böyle sümüksü kanlı akıntı geldi. Evet nişanın gelmiş demiş dedi. Nstye bağladı sonra. Nstde bebek kalp atışı iyi ama bende sancı çıktı. 75-100lerde düzensiz sancı var, kağıda baktımama şiddetli hissetmiyorum ağrıyı. Hafif kasıklarda sızlanma şeklinde. Ultrasona aldı sonra. Kan dolaşımına vs baktı bebeğin. Boyu, kilosu, suyu iyi dedi. Henüz kanala girmemiş bebiş. Suyun gelirse, kanama artarsa, sancın olursa beklemeden gel dedi. Nişan gelince doğum süreci başlıyor artık. Bu gün de olabilir, bir hafta sonra da dedi. Pilates önerdi doğumu hızlandırmak için.
Şuan herşey yolunda. Bende hafif ağrılar var ama normalmiş. Şiddetlenmesini ya da suyu bekleyeceğim artık. Şimdi galiba pilates topumla haşır neşir olabilirim
Güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.
Ben de bugün yürüyüş yaparken batmalar oldu. Tam vajinaya değil de sanki rahim ağzı falan gibi bir yerlereKizlar ben çok hareketli değilim, ayakta biraz durunca ya da biraz yürüyünce falan vajinama bıçak saplanıyor gibi oluyor. Sizde de böyle durumlar söz konusu mu?Korkuyorum
İki isim de cok guzel bence Gülce cok kibar geldi banaKiz bebek bekleyenler isim olarak ne düşünüyorsunuz.. Biz çok kararsız kaldık.En son Gülce olmasına karar verdik sizce nasıl isim.Buyuk kızımın adı Defne o da Asya olma olmasını istiyor. Bilemedik
Evet biraz yukarilara gibi ama rahme gelmeden. Acaba usutmus olabilir miyiz ya da bebek baski mi yapiyor bilemedimBen de bugün yürüyüş yaparken batmalar oldu. Tam vajinaya değil de sanki rahim ağzı falan gibi bir yerlere
Gülce çok güzel isim, ben çok beğeniyorum canımKiz bebek bekleyenler isim olarak ne düşünüyorsunuz.. Biz çok kararsız kaldık.En son Gülce olmasına karar verdik sizce nasıl isim.Buyuk kızımın adı Defne o da Asya olma olmasını istiyor. Bilemedik
Bende kanala girmiştir diye düşündüm ama girmemiş dedi. Pilates in çok faydası olur yapabilirsin dedi. Zıplıyor um topun üstünde bendeCanım kanala girmemesi halen çok şaşırdım. Bence çok yakin gelmesi
Bu gün yarın gelir canım seninde. Ben adaçayı, hurma, yürüyüş, pilates, sıcak duş, korunmasız ilişki bunları deniyordum. Dün korunmasız ilişki sonrası sabahına nişan geldi. O tetiklemiştie belki de. Birde iki üç gündür akşamları çok ağrım oluyordu. Resmen kalça dan kemiklere sancı oluyordu.Ay süper canım süreç başlamış. Darısı benim de başıma.
Ay inşallah ya bekleyip duruyorum. Bir de kanala girmemiş olduğu için hiç gelmeyecek gibi geliyorBu gün yarın gelir canım seninde. Ben adaçayı, hurma, yürüyüş, pilates, sıcak duş, korunmasız ilişki bunları deniyordum. Dün korunmasız ilişki sonrası sabahına nişan geldi. O tetiklemiştie belki de. Birde iki üç gündür akşamları çok ağrım oluyordu. Resmen kalça dan kemiklere sancı oluyordu.
Ablamın kızının ismi Zeynep Gülce. Çok güzel bir kız ismi, anlamı da güzel. Bence koyabilirsiniz. :)Kiz bebek bekleyenler isim olarak ne düşünüyorsunuz.. Biz çok kararsız kaldık.En son Gülce olmasına karar verdik sizce nasıl isim.Buyuk kızımın adı Defne o da Asya olma olmasını istiyor. Bilemedik
Canım merak etme gittiğinde hemen verir .Bende çok heveslendim bugün ama haftaya bebeğin dönme ihtimaline göre tarih vericem dedi,dönerse normal doğumu deneyeceğiz dedi , ama ben bebeğin dönenileceğini sanmıyorum boyu uzun dönemiyor gibi geliyorAllahım doktorun kliniğinden aradılar benim randevu yine ertelendisalı gününe.. İnşallah doğurmam öyle bir şey olsa başka doktor ellerinde doğurcam. 36+0 oldum nasipse salı kontrolde 36+3 olcam ama net bir sezeryan günüm bile yok henüz. Ben mi acele ediyorum bilmem
Kızım olsa Çiçek koyacaktım .Ama Gülce ‘de bence çok güzelKiz bebek bekleyenler isim olarak ne düşünüyorsunuz.. Biz çok kararsız kaldık.En son Gülce olmasına karar verdik sizce nasıl isim.Buyuk kızımın adı Defne o da Asya olma olmasını istiyor. Bilemedik
İnşallah döner bebeğin canım son haftalara kadar hala umut varCanım merak etme gittiğinde hemen verir .Bende çok heveslendim bugün ama haftaya bebeğin dönme ihtimaline göre tarih vericem dedi,dönerse normal doğumu deneyeceğiz dedi , ama ben bebeğin dönenileceğini sanmıyorum boyu uzun dönemiyor gibi geliyor38 ‘i bekleyecek bende 8-9 Ekim gibi tarih vericek gibi geliyor .
Aynen canım bana da kanala girmemiş henüz dedi. Pilates in çok faydası olur onu öneririm dedi. Ilık duş alabilirsin dedi. Bende umutsuzca ne zaman doğacak diye bekliyordum, ansızın nişan geliverdiAy inşallah ya bekleyip duruyorum. Bir de kanala girmemiş olduğu için hiç gelmeyecek gibi geliyorbu arada baya araştırdım ben kanala girmemiş bile olsa sancıyla giriyormuş kanala içimiz rahat olaun ikimizin de.
Yani 2 hafta gibi bir zamanımız var hiçbir şey kalmadı çok heyecanlıİnşallah döner bebeğin canım son haftalara kadar hala umut varbana önce 36 filan diyordu. Kanamadan korktuğumuz için 36yı görelim öncesinde ağır bir durum olmazsa bebeğe dokunmam diyordu. Sonra da baktık iyi gidiyor 37 oldu. Bana da muhtemelen 6 ekim ve sonrası olur diye düşünüyorum. 37'nin sonu gibi 38'in başı gibi bir tarih verir
SeCanım merak etme gittiğinde hemen verir .Bende çok heveslendim bugün ama haftaya bebeğin dönme ihtimaline göre tarih vericem dedi,dönerse normal doğumu deneyeceğiz dedi , ama ben bebeğin dönenileceğini sanmıyorum boyu uzun dönemiyor gibi geliyor38 ‘i bekleyecek bende 8-9 Ekim gibi tarih vericek gibi geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?