- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
SakinnDoktor yalancı kasılmalar dedi o sıkıntı görmeyince ben de endişe etmedim açıkcasıama nts kağıdına bakanlar evet 50 olmasına pinpiriklendi bende kendi kendime pinpiriklendim
Asla umudunu kaybetme canımCanım merak etme gittiğinde hemen verir .Bende çok heveslendim bugün ama haftaya bebeğin dönme ihtimaline göre tarih vericem dedi,dönerse normal doğumu deneyeceğiz dedi , ama ben bebeğin dönenileceğini sanmıyorum boyu uzun dönemiyor gibi geliyor38 ‘i bekleyecek bende 8-9 Ekim gibi tarih vericek gibi geliyor .
Dr bana doğum anında sancıyla da kanala. İnebilir demişti bebek. Bebek kanala. İnmiş mi diye sorduğumdaBende kanala girmiştir diye düşündüm ama girmemiş dedi. Pilates in çok faydası olur yapabilirsin dedi. Zıplıyor um topun üstünde bende
Yaklaşık 20 saattir ağrı sancı var ama düzenli değil tak dedi gayri ben şu işi bi deneyeyim belki işe yarar :)Benim de akşam sancılardan başka belirtim yoktu canım. Sabahına bir baktım nişan gelmiş. Dün korunmasız ilişki mi tetikledi bilmiyorum.
Evet bir hün var canım .bakalım benim tarih ne olacak
Ay hiç bilmiyorum valla ,Sakinn
Asla umudunu kaybetme canım
Grubun en dönencesi bendee…
Ikı hafta once dönmüştü bas gelıstı gecen kontrolumde yıne bas yukarıdaydı bugun gittim tekrar baş gelişnapacskları hiç belli değil:)) kanala poposu ile girmedıği sürece hiç sorun etme
Hadi insalalh gelir canım bebeğinAynen canım bana da kanala girmemiş henüz dedi. Pilates in çok faydası olur onu öneririm dedi. Ilık duş alabilirsin dedi. Bende umutsuzca ne zaman doğacak diye bekliyordum, ansızın nişan geliverdi
Bende kanala girmiştir diye düşündüm ama girmemiş dedi. Pilates in çok faydası olur yapabilirsin dedi. Zıplıyor um topun üstünde bende
Şükür atlattın canım saglilacakla büyüt insAllahHadi insalalh gelir canım bebeğin
U UcanSupurge canım Allah bağışlasınşükür sağ salim kavustuniz evinize döndünüz insalalh bakalım yarın bizde eve dönersek kızları merak ediyorm tepkilerini kardeşlerine karşı .
Slm kizlar nasılsıniz nasıl gidiyot
Benden sonra niye dogurmadiniz gelmediniz
Bende bebekde şükür iyiyiz
Sadece 3fundir sağ tarafım boynum kolum ağrıyor sanirm epidurl iğneden dolayı çok kötü ya bugün çocuk doktoru kan aldı sonuçlar güzel çıkar insalalh yarın evime dönerim inslalah
Bende doğum yapacağım günün vurgun oncedi Varya gece o gece hiç yatamadım srtes heyecan dan yarın ne olacak nasol olacak diye
Zaten o gün evi temizledim eşim çocuklara bakacak okula götürecek diye ona iş bırakmadım çamaşırları katladim ayirdim bualsiklari dolapları düzelttim o gece öyle yorgun yattım sağa sola dönüyorum uyku girmiyor karnıma ağrılar giriyordu kasılma Dave aşağı doğru adet sancısı gibi birde baskı da vardı düşündüm acaba sanc yeni mi basliyor diye o gün sabaha kadar sağ sol döndüm tuvalete gittim yatamadım sabah 6da kalkktim 7 de orda oldum nst ye verdiler o gün ilk defa sancılar çıktığını gördüm duydum bana dediler sancıların var kısa kısa 40,60 Lara çıkıyordu iyi mi kötü bilemiyorum artık kısa kısa aralıklı oluyordu yani benim ki de osn gune oldu , kendinizi yorun çalisin belki sancılarının artar son haftalariniz insalalh sağ salim kavuşursunuz bebeklerinize.
Bugün bebeğm tsrtildi 3gunde 200 Gr kadar eksilme vardı 3. Gündeyiz hala normal kaka yapmadı siyah geliyor şükür süt de sıkıntı birgece yaşadım ikinci gün geldi sütüm insalalh sizlerde bebeğimize kavuşursunuzonlara sarılır mınnacik ellerini opersiniz kafasını boynunuza yaslarsiniz onun sıcak tenini hissedersiniz birde oNlar yatarken onları izlemek kadar güzel birşey yok melekyüzlüler
Sen ne zaman istiyosan o zaman der ins cnmEvet bir hün var canım .bakalım benim tarih ne olacakBen kendimce 8-9 diyorum ama doktor ne diyecek hiç bilmiyorum
Evet canım hemen tuttu ilk gün süt gelmiyordu hızlı az az olunca ilk gece çok çektirdi uyumadı hep emmek istedi dün öğleden sonra fark ettim göğüslerim masallsh taştı şuan ağrı yapıyor hemsirede sağmamami önerdi dedi emzirerek boşalt bende bugün hep emzirdim boşaltmaya çalıştırın mastit olmasın diye bakalım bosalmasa pompa ile sagarim bu sorun ben diğer doğumlarda da var tıkanıyor süt cikmiyor şişiyor mastıt yapiyor insalalh bu kısa sürer de şişkinlik düzelirŞükür atlattın canım saglilacakla büyüt insAllahbebeğin göğsünü tuttu mu merak ettim
Maşallah canım ,artsın eksilmesinEvet canım hemen tuttu ilk gün süt gelmiyordu hızlı az az olunca ilk gece çok çektirdi uyumadı hep emmek istedi dün öğleden sonra fark ettim göğüslerim masallsh taştı şuan ağrı yapıyor hemsirede sağmamami önerdi dedi emzirerek boşalt bende bugün hep emzirdim boşaltmaya çalıştırın mastit olmasın diye bakalım bosalmasa pompa ile sagarim bu sorun ben diğer doğumlarda da var tıkanıyor süt cikmiyor şişiyor mastıt yapiyor insalalh bu kısa sürer de şişkinlik düzelir
Valla canım onları dinleme birazcikta olsa sağEvet canım hemen tuttu ilk gün süt gelmiyordu hızlı az az olunca ilk gece çok çektirdi uyumadı hep emmek istedi dün öğleden sonra fark ettim göğüslerim masallsh taştı şuan ağrı yapıyor hemsirede sağmamami önerdi dedi emzirerek boşalt bende bugün hep emzirdim boşaltmaya çalıştırın mastit olmasın diye bakalım bosalmasa pompa ile sagarim bu sorun ben diğer doğumlarda da var tıkanıyor süt cikmiyor şişiyor mastıt yapiyor insalalh bu kısa sürer de şişkinlik düzelir
Amin amin insalalhMaşallah canım ,artsın eksilmesinİnşallah bizde de hemen gelir süt .Sağlıcakla emzirebiliriz .O temas anı bana eşsiz geliyor .Allah her isteyene dileyene ,bekleyene yaşatsın .Bizlere de sağlıcakla kavuşup bu muhteşem duyguyu yaşatsın
Obur dogumda sagdm sonradan eskisi gibi göğüslerim sismedi sanırım diyorlar memme küsüyorValla canım onları dinleme birazcikta olsa sağ
Bence yine de normal doğum istiyorsan zararsız yöntemleri deneyebilirsin canım doktorların önerdiği :) hani anı hareketler kesinlikle yapma ama. Doğum anında bile donenler oluyormuş, azcik konuş bebeğinle :))Canım merak etme gittiğinde hemen verir .Bende çok heveslendim bugün ama haftaya bebeğin dönme ihtimaline göre tarih vericem dedi,dönerse normal doğumu deneyeceğiz dedi , ama ben bebeğin dönenileceğini sanmıyorum boyu uzun dönemiyor gibi geliyor38 ‘i bekleyecek bende 8-9 Ekim gibi tarih vericek gibi geliyor .
Inan canım ilk gebelikte göğüs ucum yoktu 3 ay emziremedim 3 ay boyunca göğüs pompasıyla sağdım şükür hiç eksilmedi . Daha sonra uc çıkınca tuttu şükürObur dogumda sagdm sonradan eskisi gibi göğüslerim sismedi sanırım diyorlar memme küsüyoro yizden ya elle sagcsm yada emzirerek boşaltacak bakalım böyle ağrı yaparsa siserse meme ucunu da bebek tutamıyo yara yapıyor yanıyor zorlanıyorum insalalh çeker çeker yumuşatır krem verdi masaj yapıyorum goguslerime damarları yumusaTmak için kanallar tiksnmasin aksın süt
İşte emzirmenin de en kötü tarafı bu boşaltamamak
Deniyorum canım, doktorun önerdiği secde yöntemini ama tık yok paşada .Çok keyifçi .Yürüyüş falan vermedi bana .Önceki haftalarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı .Biraz duaya ve bebeğimin keyfine kaldı bu durum .Bence yine de normal doğum istiyorsan zararsız yöntemleri deneyebilirsin canım doktorların önerdiği :) hani anı hareketler kesinlikle yapma ama. Doğum anında bile donenler oluyormuş, azcik konuş bebeğinle :))
Canım ben evi komple ellerimle dizlerimin üstüne sildim sanırsam benimki öyle döndü ha bide bol bol su içtimDeniyorum canım, doktorun önerdiği secde yöntemini ama tık yok paşada .Çok keyifçi .Yürüyüş falan vermedi bana .Önceki haftalarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı .Biraz duaya ve bebeğimin keyfine kaldı bu durum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?