2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ablalık yapıyor :) ay inşallah hep öyle olur da kıskanmaz çok yoksa ona da zor.
Biz de doğurduk mu artık seni sorularla daha çok rahatsız ederiz, müsait oldukça yazarsın.Şimdiden hakkını helal et
Estağfirullah canım inşallah kıskanmaz dediğin gibi yoksa çok zorlanırım

Canım çok teşekkür ederim inşallah siz de selametle dönün evinize evin rahatı gerçekten hiç bir yerde yok

35+5 im kasığımda ve vajina içinde sızlama batma tarzı şeyler oluyor 1 haftadır oluyordu bugün daha sık oldu .böyle olan varmı sızlamayı vajina içinde hisseden.en son baş aşşağı pozisyondaydı bebeğim özellikle hareketliyken yaşıyorum bunu

Ben de oluyo hareket edince doktora söyledim önemsemedi benim bebeğim makat duruyor uzun zamandır ve 3-4 cm açılmam var.

Oluyor canım öyle aşağı aşağı indikce kendine yer açtıkça aşağı batıyor baskı yapıyor zannımca

Bende de bugün yürüyüş yaparken batma oldu baya bi. Çoğu kişide oluyor sanırsam

Sağ saglim hastaneden eve çıkmak nasip olsun inşallah çok şükür tedavi edilebilir bir durum atlatirsiniz inşallah canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Hayir yanmadı 14 gün de doğum sonrasi izne eklenir
Yani p.tesi dahiliye doktoruna gitsem bana başka bir hastalıktan 4 gün rapor verse bu analık iznine dönmüyor yabi çalışamaz çeviriyor. Emin misiniz? Sgkcilara sordum, 30 yıllık doktoruma sordum bunun cevabını kimse bulamadı. Mantıken hamile biri 32.den sonra rapor alıyorsa başka bir sebepten çalışamaz demekki ne için alırsan al çevirir dediler.
Kızlar gebelik zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye yatırdı doktorum
Eğer takip sonuçlarında değerlerim düşmezse erken doğum
Çok geçmiş olsun. Rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah korumuş ve ucuz atlatmissiniz. Maşallah. Bundan sonrası kolay olur ev ortamında inşallah. Allah analı babalı büyütsün
Sümüksü değil heralde bilmiyorum ki. Peçeteye geldi, Ped koydum ona da geldi. Ama bayağı adet kanı gibi kırmızı. Az sonra gidicem hastaneye bakalım.
Şuanda iyisin sanirim? Ya gerçekten ilişki olayına neden girdiniz yemin ederim doğum hizlansin diye o mevzuya gitsemde ne göbeğim ne belimin ağrısı nede hormonlarim buna müsade etmiyor benim şuanda. Bize zaten 9 ay yasakladı doktor rahim ağzında da dikis var..

Kiz bebek bekleyenler isim olarak ne düşünüyorsunuz.. Biz çok kararsız kaldık.En son Gülce olmasına karar verdik sizce nasıl isim.Buyuk kızımın adı Defne o da Asya olma olmasını istiyor. Bilemedik
Asya daha güzel geldi bana. Kız olsaydı ben ayliz koyardım mesela herhalde
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Epidural iğnenin ne gibi yan etkisi bu böyle? Sezeryandan sonra ağrı duzeylerini anlatır mısın canim? Dikiş yaran için krem onerdimi şimdiden?

Ben de öyle hissediyorum ayaktayken özellikle. Bu nedenle yürüyüş bile yapmıyorum korkudan. Salı doktora soracağım

1 gün bakamadım foruma neler olmuş böyle neyseki herkes iyi çok şükür, bebislerimizde sağ salim evlerine gidecekler sizleri okuyunca böyle doktorun istediği tahlilleri p.tesi koşarak gidip yaptırmaya karar verdim. Sizden de sezeryan öncesi tahlil istediler mi kızlar? Bir kaç gündür defisik hareketleri var benimkinde. Önceleri çok hareketliydi şimdi azaldı biraz. Rahim ağzı 4.3'ten en son 2.9 cm e inmişti iki hafta içinde. Şimdi kafası sanki baya bı aşağıda neredeyse çıkacak gibi. 2.5 cm oldu bence tehlike çanları mi caliyor bilmiyorum.

zeynones canım naptınn :) haber et bize de merak ettim seni

Çok şükür sezaryen ile doğum yaptım. Soran arkadaşlara senin seninle söylemiş olayım :) korktuğum kadar zor ve kötü geçmedi. Doğum şekline bir kez daha anladım bizler değil sağlığımız vücudumuz karar veriyor. Sadece ani olması biraz kaygılandıemıştı ama yersiz olduğunu anladım. Şu an bebeğim iyi doğumdan bir iki saat sonra geldi yanımıza, benim de sağlığım düne görece daha iyi.

Şuan dolma gibi parmaklarıma bakıyorum hiç böyle olmazdı ya da ben yeni mi fark ettim bilmiyorum. Bu ödem durumu, şişlik filan hamilelikte riskli deniliyor korkktum o yüzden

Çok şişse doktora acilen git. Benim erken doğum sebebim ödem oldu gebelik zehirlenmesi belirtisi imiş. Ama benim normal ötesinde bir ödem idi ve aniden oluştu.

Çok geçmiş olsun canım, Sağlıkla büyüt yavrunu

Ben eğitim yönetimi yüksek lisans mezunuyum o dönem doğum izni konusu işlenirken üniversitedeki hocamız bize böyle anlatmıştı bir gebenin doğum iznine çıkması için en geç 37. Haftada çalışamaz raporu alması gerekiyor kadın doğum uzmanı çalışabilir dedi ama arada grip oldu diyelim gidip arada bur hafta rapor alıp 37 olana kadar tekrardan işine dönebilir izni de yanmaz demişti bu durum belki sadece Milli Eğitim için geçerlidir diyeceğim ama neticede her devlet kurumu ayni olmak zorunda kurum yetkililerinizle konuşun onlae kabul ederse olur

Gözün aydın canım ,sağlıkla büyüt kuzucuğunu

Maşallah canım çok sevindim nasıl bir duygu

Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ödem konusunda dikkate alacağım seni bugün şiş bir elle uyanmadım birde başka bir yerimde ödem olmadı sağ elim şişti dün.

Gozunuz aydin cnm ikinizin de ii olmasina cok sewindim masalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…