2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım dün akssm konuştum hemşire ile dedim niye böyle bana dedi sen spinal anestezi oldun ama bununla alaksasi yok dedi yataklar seni rahatsız etti normal birşey cherkesin beli boynu tutuluyomus Duokız bunlarda hatalarını hicc demezler doktorları savunurlar , gelen geçene sotuyotum iğne ile alakası var mı diye bazıları yani çoğu diyor yok yataktan olabilir sadece çocuk doktoru dedi olabilir oda Normal diye ,
Dikişlerim den menlmnunum ağrı yok yataktan gönlümce çıkabiliyom sağa sola yatıyorum dün duş aldım hemen çıktım.
İnşallah öyle de devam eder
Dikiş yaraları için daha krem onermedi
Bugün kızlar taburcu oluyorum birkaç ssst sonra doktor delecek o zaman detsylica konuşurum ne yapacam cdiye boyun ağrılarım için krem verecek.
Evimize gidecez belki de doğru diyorlar insalalh yatakdir nedeni kurtulurum bir an önce bu boyun ağrısından
Inan canım ilk gebelikte göğüs ucum yoktu 3 ay emziremedim 3 ay boyunca göğüs pompasıyla sağdım şükür hiç eksilmedi . Daha sonra uc çıkınca tuttu şükür
Maşallah canım bende dün pompa yapmadım dünden beri kendimi sıkıyorum veriyorum ağrılara rağmen şükür iyi gidiyor sabrın sonu
Canım çok teşekkür ederim inşallah siz de selametle dönün evinize evin rahatı gerçekten hiç bir yerde yok
Aynen şükür kurtuluyorm evimize dönüyoruz bugün

Gözün aydın canımm
İkinizde iyisiniz ya dogum seklının önemi yok önemli olan saglıkla kavusmaktı bebiş nasıl bide bı kac soru soraym sen vakıt buldugunda bızı de aydınlatsan son ultrason kılo ölcümüne yakın mı dogdu bebiş spinal sonrası bas agrısını hafıfletmek için doktorn neler önerdı bırde kac saat sonra yürüyebıldin yanı uyusukluk gecti

Arkadaşlar hamileliğinde neskafe içen oldu mu? Ben eskiden çok tüketirdim gebe olduğumu öğrenince hiç içmedim. Canım istemiyor değil sizce bir şey olur mu 1 tane içsem

Canim bir arkadasim yasamisti o boyun tutuklugunu ve baya uzun surmustu. Doktor israrla sade nescafe onermisti.
Arkadaşlar hamileliğinde neskafe içen oldu mu? Ben eskiden çok tüketirdim gebe olduğumu öğrenince hiç içmedim. Canım istemiyor değil sizce bir şey olur mu 1 tane içsem
Ben iciyorum canim en basindan beri hergun turk kahvesi cay veya haftada 3 4 defa nescafe. Ama genelde sutlu yapip cok az koyuyorum. Yarim cay kasigi kadar. Sadede ictigim oldu ama koyu icmedim. Islenmis kahve oldugu icin cok abartmadan icmende sakinca yoktur canim gunde 200 mg kafeine izin veriyorlar diye biliyorum

Merhaba günaydın :) iş yerinde molada herkesle beraber içmişliğim oldu bence içebilirsiniz. Hatta geçen aylarda canım Türk kahvesi telvesi çektiği için 1 ay boyunca her gün düzenli Türk kahvesi içmiştim rahat rahat için bence

Bence gelecek canım bu aralar hazırlanıyor bebiş kendini aşağıya itiyor baş aşağı mi suan
Ay inşallah ya bekleyip duruyorum. Bir de kanala girmemiş olduğu için hiç gelmeyecek gibi geliyor bu arada baya araştırdım ben kanala girmemiş bile olsa sancıyla giriyormuş kanala içimiz rahat olaun ikimizin de.
Vajinada baskı hissedersen bacak arası kemikler sizlarsa o donecdk demektir canım insalalh inerler sizi yormadan

Normalde bende içecektm sma sadece su çay ve rezene içerek attım narkozu bende düşünüyorum acaba sinirlerin içinde ilaç mı kaldı diye eve gidince bol bol icecem burda hastanede dün gece baktm yoktu etrafta insalalh kahve ile geçer , çok inatçı ağrı ilaç sürüym yarı m saat fayda gösteriyor sonra tekrar eski ağrı bebeğe bakıp emziRemiom başimi egemiyom sağa döndüremiuom sağa yatınca kötü oluyog

Bence gelecek canım bu aralar hazırlanıyor bebiş kendini aşağıya itiyor baş aşağı mi suan

Vajinada baskı hissedersen bacak arası kemikler sizlarsa o donecdk demektir canım insalalh inerler sizi yormadan
Evet canım baş aşağı hâlâ. Pilates topuyla hareket filan yapıyorum bakalım, ne zaman ağrı şiddetlenecek.

Gözünüz aydın ikiniz de iyisiniz önemli olan o, Çok şükür sıkıntısız bir doğum olmuş

Uzun zamandır bu forumu takib ediyorum ilk defa yazma ihtiyacı hissettim yaşadığınız şey spnial anestezi yan etkisi doktorlar her ne kadar nes kafe için dese de geçirmiyor bitter çikolata yemenizi tavsiye ederim anında geçiriyor aynı şeyleri yaşadığım için söylemek istedim

Canım maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Canım doktorum bana önermedi, Türk kahvesi diğer kahveler filan serbest ama Neskafe gibi granül kahveleri içme demişti.

Bence deneme canim bunu aciklik fln var riskli olmasin mikrop kapma durumu olur birsey olur.
Ufak ufak sızlanma, ağrı var ama hâlâ doğuruyorum diyecek kadar sancım yok. Bende mi Bi sıkıntı var acaba diye düşünüyorum ya nişan geldikten sonra hemen doğurmamak riskli birşey mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…