Canım dün akssm konuştum hemşire ile dedim niye böyle bana dedi sen spinal anestezi oldun ama bununla alaksasi yok dedi yataklar seni rahatsız etti normal birşey cherkesin beli boynu tutuluyomus DuoSağ saglim hastaneden eve çıkmak nasip olsun inşallahçok şükür tedavi edilebilir bir durum atlatirsiniz inşallah canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Yani p.tesi dahiliye doktoruna gitsem bana başka bir hastalıktan 4 gün rapor verse bu analık iznine dönmüyor yabi çalışamaz çeviriyor. Emin misiniz? Sgkcilara sordum, 30 yıllık doktoruma sordum bunun cevabını kimse bulamadı. Mantıken hamile biri 32.den sonra rapor alıyorsa başka bir sebepten çalışamaz demekki ne için alırsan al çevirir dediler.
Çok geçmiş olsun. Rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah korumuş ve ucuz atlatmissiniz. Maşallah. Bundan sonrası kolay olur ev ortamında inşallah. Allah analı babalı büyütsün
Şuanda iyisin sanirim? Ya gerçekten ilişki olayına neden girdinizyemin ederim doğum hizlansin diye o mevzuya gitsemde ne göbeğim ne belimin ağrısı nede hormonlarim buna müsade etmiyor benim şuanda. Bize zaten 9 ay yasakladı doktor rahim ağzında da dikis var..
Asya daha güzel geldi bana. Kız olsaydı ben ayliz koyardım mesela herhalde
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinEpidural iğnenin ne gibi yan etkisi bu böyle? Sezeryandan sonra ağrı duzeylerini anlatır mısın canim? Dikiş yaran için krem onerdimi şimdiden?
Maşallah canımInan canım ilk gebelikte göğüs ucum yoktu 3 ay emziremedim 3 ay boyunca göğüs pompasıyla sağdım şükür hiç eksilmedi . Daha sonra uc çıkınca tuttu şükür
Aynen şükür kurtuluyorm evimize dönüyoruz bugünCanım çok teşekkür ederim inşallah siz de selametle dönün evinize evin rahatı gerçekten hiç bir yerde yok
Gözün aydın canımmÇok şükür sezaryen ile doğum yaptım. Soran arkadaşlara senin seninle söylemiş olayım :) korktuğum kadar zor ve kötü geçmedi. Doğum şekline bir kez daha anladım bizler değil sağlığımız vücudumuz karar veriyor. Sadece ani olması biraz kaygılandıemıştı ama yersiz olduğunu anladım. Şu an bebeğim iyi doğumdan bir iki saat sonra geldi yanımıza, benim de sağlığım düne görece daha iyi.
Ben 8 ay tüketemedim midem bulandı şimdi günde 1 türk kahvesi yada bir filtre kahve tüketiyorum.Arkadaşlar hamileliğinde neskafe içen oldu mu? Ben eskiden çok tüketirdim gebe olduğumu öğrenince hiç içmedim. Canım istemiyor değil sizce bir şey olur mu 1 tane içsem
Canim bir arkadasim yasamisti o boyun tutuklugunu ve baya uzun surmustu. Doktor israrla sade nescafe onermisti.Canım dün akssm konuştum hemşire ile dedim niye böyle bana dedi sen spinal anestezi oldun ama bununla alaksasi yok dedi yataklar seni rahatsız etti normal birşey cherkesin beli boynu tutuluyomus Duokız bunlarda hatalarını hicc demezler doktorları savunurlar , gelen geçene sotuyotum iğne ile alakası var mı diye bazıları yani çoğu diyor yok yataktan olabilir sadece çocuk doktoru dedi olabilir oda Normal diye ,
Dikişlerim den menlmnunum ağrı yok yataktan gönlümce çıkabiliyom sağa sola yatıyorum dün duş aldım hemen çıktım.
İnşallah öyle de devam eder
Dikiş yaraları için daha krem onermedi
Bugün kızlar taburcu oluyorum birkaç ssst sonra doktor delecek o zaman detsylica konuşurum ne yapacam cdiye boyun ağrılarım için krem verecek.
Evimize gidecez belki de doğru diyorlar insalalh yatakdir nedeni kurtulurum bir an önce bu boyun ağrısından
Maşallah canımbende dün pompa yapmadım dünden beri kendimi sıkıyorum veriyorum ağrılara rağmen şükür iyi gidiyor sabrın sonu
Aynen şükür kurtuluyorm evimize dönüyoruz bugün
Ben iciyorum canim en basindan beri hergun turk kahvesi cay veya haftada 3 4 defa nescafe. Ama genelde sutlu yapip cok az koyuyorum. Yarim cay kasigi kadar. Sadede ictigim oldu ama koyu icmedim. Islenmis kahve oldugu icin cok abartmadan icmende sakinca yoktur canim gunde 200 mg kafeine izin veriyorlar diye biliyorumArkadaşlar hamileliğinde neskafe içen oldu mu? Ben eskiden çok tüketirdim gebe olduğumu öğrenince hiç içmedim. Canım istemiyor değil sizce bir şey olur mu 1 tane içsem
Merhaba günaydın :) iş yerinde molada herkesle beraber içmişliğim oldu bence içebilirsiniz. Hatta geçen aylarda canım Türk kahvesi telvesi çektiği için 1 ay boyunca her gün düzenli Türk kahvesi içmiştimArkadaşlar hamileliğinde neskafe içen oldu mu? Ben eskiden çok tüketirdim gebe olduğumu öğrenince hiç içmedim. Canım istemiyor değil sizce bir şey olur mu 1 tane içsem
Bence gelecek canım bu aralar hazırlanıyor bebiş kendini aşağıya itiyor baş aşağı mi suanBu gün yarın gelir canım seninde. Ben adaçayı, hurma, yürüyüş, pilates, sıcak duş, korunmasız ilişki bunları deniyordum. Dün korunmasız ilişki sonrası sabahına nişan geldi. O tetiklemiştie belki de. Birde iki üç gündür akşamları çok ağrım oluyordu. Resmen kalça dan kemiklere sancı oluyordu.
Vajinada baskı hissedersen bacak arası kemikler sizlarsa o donecdk demektir canım insalalh inerler sizi yormadanAy inşallah ya bekleyip duruyorum. Bir de kanala girmemiş olduğu için hiç gelmeyecek gibi geliyorbu arada baya araştırdım ben kanala girmemiş bile olsa sancıyla giriyormuş kanala içimiz rahat olaun ikimizin de.
Normalde bende içecektm sma sadece su çay ve rezene içerek attım narkozu bende düşünüyorum acaba sinirlerin içinde ilaç mı kaldı diye eve gidince bol bol icecem burda hastanede dün gece baktm yoktu etrafta insalalh kahve ile geçer , çok inatçı ağrı ilaç sürüym yarı m saat fayda gösteriyor sonra tekrar eski ağrı bebeğe bakıp emziRemiom başimi egemiyom sağa döndüremiuom sağa yatınca kötü oluyogCanim bir arkadasim yasamisti o boyun tutuklugunu ve baya uzun surmustu. Doktor israrla sade nescafe onermisti.
Ben iciyorum canim en basindan beri hergun turk kahvesi cay veya haftada 3 4 defa nescafe. Ama genelde sutlu yapip cok az koyuyorum. Yarim cay kasigi kadar. Sadede ictigim oldu ama koyu icmedim. Islenmis kahve oldugu icin cok abartmadan icmende sakinca yoktur canim gunde 200 mg kafeine izin veriyorlar diye biliyorum
Evet canım baş aşağı hâlâ. Pilates topuyla hareket filan yapıyorum bakalım, ne zaman ağrı şiddetlenecek.Bence gelecek canım bu aralar hazırlanıyor bebiş kendini aşağıya itiyor baş aşağı mi suan
Vajinada baskı hissedersen bacak arası kemikler sizlarsa o donecdk demektir canım insalalh inerler sizi yormadan
Leğen varsa yada kuvez içini doldur sıcak Su otur rahim uyarılsin sıcakta yumuşar sancıların gelirEvet canım baş aşağı hâlâ. Pilates topuyla hareket filan yapıyorum bakalım, ne zaman ağrı şiddetlenecek.
Sıcak duş alıyorum sürekli canım. Ama leğene filan oturmadı hiç deneyeyim onu da.Leğen varsa yada kuvez içini doldur sıcak Su otur rahim uyarılsin sıcakta yumuşar sancıların gelir
Hiçbir şey olmaz canım ,Arkadaşlar hamileliğinde neskafe içen oldu mu? Ben eskiden çok tüketirdim gebe olduğumu öğrenince hiç içmedim. Canım istemiyor değil sizce bir şey olur mu 1 tane içsem
Bence deneme canim bunu aciklik fln var riskli olmasin mikrop kapma durumu olur birsey olur.Sıcak duş alıyorum sürekli canım. Ama leğene filan oturmadı hiç deneyeyim onu da.
Gözünüz aydınÇok şükür sezaryen ile doğum yaptım. Soran arkadaşlara senin seninle söylemiş olayım :) korktuğum kadar zor ve kötü geçmedi. Doğum şekline bir kez daha anladım bizler değil sağlığımız vücudumuz karar veriyor. Sadece ani olması biraz kaygılandıemıştı ama yersiz olduğunu anladım. Şu an bebeğim iyi doğumdan bir iki saat sonra geldi yanımıza, benim de sağlığım düne görece daha iyi.
Uzun zamandır bu forumu takib ediyorum ilk defa yazma ihtiyacı hissettim yaşadığınız şey spnial anestezi yan etkisi doktorlar her ne kadar nes kafe için dese de geçirmiyor bitter çikolata yemenizi tavsiye ederim anında geçiriyor aynı şeyleri yaşadığım için söylemek istedimNormalde bende içecektm sma sadece su çay ve rezene içerek attım narkozu bende düşünüyorum acaba sinirlerin içinde ilaç mı kaldı diye eve gidince bol bol icecem burda hastanede dün gece baktm yoktu etrafta insalalh kahve ile geçer , çok inatçı ağrı ilaç sürüym yarı m saat fayda gösteriyor sonra tekrar eski ağrı bebeğe bakıp emziRemiom başimi egemiyom sağa döndüremiuom sağa yatınca kötü oluyo
Bende tam olarak korkuyorum denemeye enfeksiyon falan olur diyeMerhaba kızlar, korunmasız ilişki 37.haftada bir sakınca oluşturur mu? Bebek güvende olur mu tamamen emin olamıyorum...
Canım maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinÇok şükür sezaryen ile doğum yaptım. Soran arkadaşlara senin seninle söylemiş olayım :) korktuğum kadar zor ve kötü geçmedi. Doğum şekline bir kez daha anladım bizler değil sağlığımız vücudumuz karar veriyor. Sadece ani olması biraz kaygılandıemıştı ama yersiz olduğunu anladım. Şu an bebeğim iyi doğumdan bir iki saat sonra geldi yanımıza, benim de sağlığım düne görece daha iyi.
Canım doktorum bana önermedi, Türk kahvesi diğer kahveler filan serbest ama Neskafe gibi granül kahveleri içme demişti.Arkadaşlar hamileliğinde neskafe içen oldu mu? Ben eskiden çok tüketirdim gebe olduğumu öğrenince hiç içmedim. Canım istemiyor değil sizce bir şey olur mu 1 tane içsem
Ufak ufak sızlanma, ağrı var ama hâlâ doğuruyorum diyecek kadar sancım yok. Bende mi Bi sıkıntı var acaba diye düşünüyorum yaBence deneme canim bunu aciklik fln var riskli olmasin mikrop kapma durumu olur birsey olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?