2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Arkadaşlar hamileliğinde neskafe içen oldu mu? Ben eskiden çok tüketirdim gebe olduğumu öğrenince hiç içmedim. Canım istemiyor değil sizce bir şey olur mu 1 tane içsem
Valla ben haftada 2-3kez içtim canım. Canım çok çekiyordu çünkü. Son zamanlarda da içtim, çok kısıtlamadım kendimi kahve yönünden. Ara öğün gibi yanına böyle kurabiye kek falan tüketiyordum

Kahve ben de içiyorum ya günde bi tane. Filtre kahveyi buz küplerine döndürüp sütle bi kac tane atıp içtim hep sıcaklarda. Arada filtre ya da Türk kahvesi de içiyorum. Bi zevkim bu diyebilirim yoksa hala bi cok şeyin kokusu tadı güzel gelmiyor bana.

Ufak ufak sızlanma, ağrı var ama hâlâ doğuruyorum diyecek kadar sancım yok. Bende mi Bi sıkıntı var acaba diye düşünüyorum ya nişan geldikten sonra hemen doğurmamak riskli birşey mi acaba
Ben nişan geldikten sonra 24 saat sunii sancı aldım ilk çocuğumuz ancak doğurdum canım

2 haftadır türk kahvesi içmemiştim zaten yarım fincan içiyorum ayda yılda bir olacak şekilde. Ben neskafe diyince eşim dedi türk kahvesi yapayım onu içtim artık nefsim körelsin

Bol bol su, cola ve Nescafe iç canim başka türlü geçmez... Benimde başıma geldi epidural anestezi almıştım ayağa kalktığında basim dönüyor ve catliyordu. Abiminde başına geldi o daha beterdi tekrar gitti hastaneye omuriliginden sıvı alıp tekrar enjekte etmişlerdi sanırım ondan sonra düzeldi.
Arkadaşlar hamileliğinde neskafe içen oldu mu? Ben eskiden çok tüketirdim gebe olduğumu öğrenince hiç içmedim. Canım istemiyor değil sizce bir şey olur mu 1 tane içsem
Hergun 1 veya 2 tane türk kahvesi ve günde 1 kere Nescafe içtim. İlkinde de içmiştim birşey olmadı yani.

2 haftadır türk kahvesi içmemiştim zaten yarım fincan içiyorum ayda yılda bir olacak şekilde. Ben neskafe diyince eşim dedi türk kahvesi yapayım onu içtim artık nefsim körelsin
Bende hiç nescafe içmedim ama hergun türk kahvesi içerim anca yorgunluk atıyorum

Hergun 1 veya 2 tane türk kahvesi ve günde 1 kere Nescafe içtim. İlkinde de içmiştim birşey olmadı yani.
İlk 3 ay bende günde 1 Türk kahvesi içiyodum sonra kanamam başladı. İnternette kafein düşüğü tetikler diye okudum yengemde hemşire kendisinin hamileyken 5-6 ay nolur nolmaz diye kahve içmediğini söyledi. Sonra bende soğudum kahveden. Canım aşırı çekerse ayda yılda bir yarım fincan türk kahvesi içiyorum o kadarcık.

Normalde hiç içmem ama dün o kadar canım çekti ki bi tane içi verdim o kadardan bisey olmaz bence :)

Ufak ufak sızlanma, ağrı var ama hâlâ doğuruyorum diyecek kadar sancım yok. Bende mi Bi sıkıntı var acaba diye düşünüyorum ya nişan geldikten sonra hemen doğurmamak riskli birşey mi acaba
Ben salıdan beri doğuramadım valla merak etme bana 5 günde bişi olmadıysa olmaz sadece sancı çekiyorum başka bişi yok salı randevum var gelmiyorsa alın dicem çok yoruldum sancıdan

Merhaba kızlar, korunmasız ilişki 37.haftada bir sakınca oluşturur mu? Bebek güvende olur mu tamamen emin olamıyorum...
Canım enfeksiyon, mantar vs varsa bazen sıkıntı oluşturur diyorlar ama bende enfeksiyon olduğu halde ben 37ye girince başlamıştım korunmasız. Doktoruna danılıp en güvenli bilgiyi alabilirsin.

Ben salıdan beri doğuramadım valla merak etme bana 5 günde bişi olmadıysa olmaz sadece sancı çekiyorum başka bişi yok salı randevum var gelmiyorsa alın dicem çok yoruldum sancıdan
Canım düzenli değil mi sancıların ya? Açılman filan yok mu? Tüh böyle de sancı var, doğum yok seni çok yorar

Ahh canımm sezaryen için en buyum endısem bu Evt normalınde zorlukları var sezaryenınde ama şu baş agrısı hareket ettırememe cok zor((
Banada bolca cafein tüket demıstı doktorum ama sütten bebege gecıyo kola olur dedi kola bebekte gaz yaptı 8-9 gün tam bir cıkmazdı
Çabucak gecsn inş
Evet canım baş aşağı hâlâ. Pilates topuyla hareket filan yapıyorum bakalım, ne zaman ağrı şiddetlenecek.
Hissediyorm çok yakın
Allah razı olsn Muhakkak bitteri eklıyorm
İnş bu sefer agrısız gecer
Merhaba kızlar, korunmasız ilişki 37.haftada bir sakınca oluşturur mu? Bebek güvende olur mu tamamen emin olamıyorum...
Canım ılk 3 ay düşük tehtıdım vardı o zamnlar olmadı sonrasında da hiç korunmadık Doktorumda korunmakla ılgılı bısey demedı ondan rahattık bırazda:)
Asla riskli değil gönlünü ferah tut canım sen kanama mıktarını takıp et kanaman artarsa kı az bıle olsa muhakkak doktorun görsün
Zaten plates yuruyus ve ılık dus alıyosn cok yakındr inşaAllah

Gebelık boyunca 2 kez içtim canım ama türk kahvesi ve granul kahveyi sütlü içiyrm kahve mıktarını da en aza indirerek tabi bi türlü vazgecemedım ama çayda fenaym bende((( günde 5-6 bardak içiyormdur

Kız seni kesin salı doğuma alır. Açılmam büyüdü ihtimalle olmuştur

Gebelık boyunca 2 kez içtim canım ama türk kahvesi ve granul kahveyi sütlü içiyrm kahve mıktarını da en aza indirerek tabi bi türlü vazgecemedım ama çayda fenaym bende((( günde 5-6 bardak içiyormdur
Valla çaya ben de yok diyemiyorum. Hele ki iş yerinde akşama kadar öyle boş boş gitmiyor, içiyorum arada kahve de içiyorum. Çok sorun olmaz bunlar bence ya , insanlar neler yiyip içiyor. En kotu biraz kansızlık olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…