- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Valla ben haftada 2-3kez içtim canım. Canım çok çekiyordu çünkü. Son zamanlarda da içtim, çok kısıtlamadım kendimi kahve yönünden. Ara öğün gibi yanına böyle kurabiye kek falan tüketiyordumArkadaşlar hamileliğinde neskafe içen oldu mu? Ben eskiden çok tüketirdim gebe olduğumu öğrenince hiç içmedim. Canım istemiyor değil sizce bir şey olur mu 1 tane içsem
Kafeinsiz kahveler satılmakta. Türk kahvesi var mesela mehmet efendi marka.Arkadaşlar hamileliğinde neskafe içen oldu mu? Ben eskiden çok tüketirdim gebe olduğumu öğrenince hiç içmedim. Canım istemiyor değil sizce bir şey olur mu 1 tane içsem
Ben nişan geldikten sonra 24 saat sunii sancı aldım ilk çocuğumuz ancak doğurdum canımUfak ufak sızlanma, ağrı var ama hâlâ doğuruyorum diyecek kadar sancım yok. Bende mi Bi sıkıntı var acaba diye düşünüyorum yanişan geldikten sonra hemen doğurmamak riskli birşey mi acaba
Bol bol su, cola ve Nescafe iç canim başka türlü geçmez... Benimde başıma geldi epidural anestezi almıştım ayağa kalktığında basim dönüyor ve catliyordu. Abiminde başına geldi o daha beterdi tekrar gitti hastaneye omuriliginden sıvı alıp tekrar enjekte etmişlerdi sanırım ondan sonra düzeldi.Canım dün akssm konuştum hemşire ile dedim niye böyle bana dedi sen spinal anestezi oldun ama bununla alaksasi yok dedi yataklar seni rahatsız etti normal birşey cherkesin beli boynu tutuluyomus Duokız bunlarda hatalarını hicc demezler doktorları savunurlar , gelen geçene sotuyotum iğne ile alakası var mı diye bazıları yani çoğu diyor yok yataktan olabilir sadece çocuk doktoru dedi olabilir oda Normal diye ,
Dikişlerim den menlmnunum ağrı yok yataktan gönlümce çıkabiliyom sağa sola yatıyorum dün duş aldım hemen çıktım.
İnşallah öyle de devam eder
Dikiş yaraları için daha krem onermedi
Bugün kızlar taburcu oluyorum birkaç ssst sonra doktor delecek o zaman detsylica konuşurum ne yapacam cdiye boyun ağrılarım için krem verecek.
Evimize gidecez belki de doğru diyorlar insalalh yatakdir nedeni kurtulurum bir an önce bu boyun ağrısından
Maşallah canımbende dün pompa yapmadım dünden beri kendimi sıkıyorum veriyorum ağrılara rağmen şükür iyi gidiyor sabrın sonu
Aynen şükür kurtuluyorm evimize dönüyoruz bugün
Hergun 1 veya 2 tane türk kahvesi ve günde 1 kere Nescafe içtim. İlkinde de içmiştim birşey olmadı yani.Arkadaşlar hamileliğinde neskafe içen oldu mu? Ben eskiden çok tüketirdim gebe olduğumu öğrenince hiç içmedim. Canım istemiyor değil sizce bir şey olur mu 1 tane içsem
Bende hiç nescafe içmedim ama hergun türk kahvesi içerim2 haftadır türk kahvesi içmemiştim zaten yarım fincan içiyorum ayda yılda bir olacak şekilde. Ben neskafe diyince eşim dedi türk kahvesi yapayım onu içtim artık nefsim körelsin
İlk 3 ay bende günde 1 Türk kahvesi içiyodum sonra kanamam başladı. İnternette kafein düşüğü tetikler diye okudum yengemde hemşire kendisinin hamileyken 5-6 ay nolur nolmaz diye kahve içmediğini söyledi. Sonra bende soğudum kahveden. Canım aşırı çekerse ayda yılda bir yarım fincan türk kahvesi içiyorum o kadarcık.Hergun 1 veya 2 tane türk kahvesi ve günde 1 kere Nescafe içtim. İlkinde de içmiştim birşey olmadı yani.
Afiyet şeker olsunBende hiç nescafe içmedim ama hergun türk kahvesi içerimanca yorgunluk atıyorum
Normalde hiç içmem ama dün o kadar canım çekti ki bi tane içi verdim o kadardan bisey olmaz bence :)Arkadaşlar hamileliğinde neskafe içen oldu mu? Ben eskiden çok tüketirdim gebe olduğumu öğrenince hiç içmedim. Canım istemiyor değil sizce bir şey olur mu 1 tane içsem
Ben salıdan beri doğuramadım valla merak etme bana 5 günde bişi olmadıysa olmaz sadece sancı çekiyorum başka bişi yok salı randevum var gelmiyorsa alın dicem çok yoruldum sancıdanUfak ufak sızlanma, ağrı var ama hâlâ doğuruyorum diyecek kadar sancım yok. Bende mi Bi sıkıntı var acaba diye düşünüyorum yanişan geldikten sonra hemen doğurmamak riskli birşey mi acaba
Benim hiç açılmam yok canım. Senin açılman var mıydı?Ben nişan geldikten sonra 24 saat sunii sancı aldım ilk çocuğumuz ancak doğurdum canım
Canım enfeksiyon, mantar vs varsa bazen sıkıntı oluşturur diyorlar ama bende enfeksiyon olduğu halde ben 37ye girince başlamıştım korunmasız. Doktoruna danılıp en güvenli bilgiyi alabilirsin.Merhaba kızlar, korunmasız ilişki 37.haftada bir sakınca oluşturur mu? Bebek güvende olur mu tamamen emin olamıyorum...
Canım düzenli değil mi sancıların ya? Açılman filan yok mu? Tüh böyle de sancı var, doğum yok seni çok yorarBen salıdan beri doğuramadım valla merak etme bana 5 günde bişi olmadıysa olmaz sadece sancı çekiyorum başka bişi yok salı randevum var gelmiyorsa alın dicem çok yoruldum sancıdan
Afiyet şeker olsunNormalde hiç içmem ama dün o kadar canım çekti ki bi tane içi verdim o kadardan bisey olmaz bence :)
1 cm açilmam vardi canım 5 saat falan bekledik artmadı açılma oğlum da 4.200 gr olunca doktor gözetim altında tutup sunii sanciyla doğum yaptırdı 24 saat sürdü doğmasi ama sapasağlam da doğdu şükürBenim hiç açılmam yok canım. Senin açılman var mıydı?
Ahh canımmNormalde bende içecektm sma sadece su çay ve rezene içerek attım narkozu bende düşünüyorum acaba sinirlerin içinde ilaç mı kaldı diye eve gidince bol bol icecem burda hastanede dün gece baktm yoktu etrafta insalalh kahve ile geçer , çok inatçı ağrı ilaç sürüym yarı m saat fayda gösteriyor sonra tekrar eski ağrı bebeğe bakıp emziRemiom başimi egemiyom sağa döndüremiuom sağa yatınca kötü oluyog
Hissediyorm çok yakınEvet canım baş aşağı hâlâ. Pilates topuyla hareket filan yapıyorum bakalım, ne zaman ağrı şiddetlenecek.
Allah razı olsnUzun zamandır bu forumu takib ediyorum ilk defa yazma ihtiyacı hissettim yaşadığınız şey spnial anestezi yan etkisi doktorlar her ne kadar nes kafe için dese de geçirmiyor bitter çikolata yemenizi tavsiye ederim anında geçiriyor aynı şeyleri yaşadığım için söylemek istedim
Canım ılk 3 ay düşük tehtıdım vardı o zamnlar olmadı sonrasında da hiç korunmadıkMerhaba kızlar, korunmasız ilişki 37.haftada bir sakınca oluşturur mu? Bebek güvende olur mu tamamen emin olamıyorum...
Asla riskli değil gönlünü ferah tut canım sen kanama mıktarını takıp et kanaman artarsa kı az bıle olsa muhakkak doktorun görsünUfak ufak sızlanma, ağrı var ama hâlâ doğuruyorum diyecek kadar sancım yok. Bende mi Bi sıkıntı var acaba diye düşünüyorum yanişan geldikten sonra hemen doğurmamak riskli birşey mi acaba
Gebelık boyunca 2 kez içtim canım ama türk kahvesi ve granul kahveyi sütlü içiyrm kahve mıktarını da en aza indirerek tabiArkadaşlar hamileliğinde neskafe içen oldu mu? Ben eskiden çok tüketirdim gebe olduğumu öğrenince hiç içmedim. Canım istemiyor değil sizce bir şey olur mu 1 tane içsem
Kız seni kesin salı doğuma alır. Açılmam büyüdü ihtimalle olmuşturBen salıdan beri doğuramadım valla merak etme bana 5 günde bişi olmadıysa olmaz sadece sancı çekiyorum başka bişi yok salı randevum var gelmiyorsa alın dicem çok yoruldum sancıdan
Valla çaya ben de yok diyemiyorum. Hele ki iş yerinde akşama kadar öyle boş boş gitmiyor, içiyorumGebelık boyunca 2 kez içtim canım ama türk kahvesi ve granul kahveyi sütlü içiyrm kahve mıktarını da en aza indirerek tabibi türlü vazgecemedım ama çayda fenaym bende((( günde 5-6 bardak içiyormdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?