2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ufak ufak sızlanma, ağrı var ama hâlâ doğuruyorum diyecek kadar sancım yok. Bende mi Bi sıkıntı var acaba diye düşünüyorum ya nişan geldikten sonra hemen doğurmamak riskli birşey mi acaba
Canım korkma nişan geldikten sonra hemen doğum olacak demek değil riskli bir durum olsa eve yollamazlardı seni. Bana doktorum üstüne basa basa nişanın gelirse doğuruyorum sanma bu bir işaret değildir doğum için dedi.

Kızlar biz hala isim seçemedik erken doğum riskim de hala var. Kızımın adı İpek şimdiki bebeğim de kız İnci ve Gökçe düşündük ama hala karar veremiyoruz. İsimli tulum sipariş verdim bi kaç güne isim söylemem lazım. Önerileriniz varsa alırım

Açılma olduğunu kendin hissedebiliyor musun canım? Benim dün sabah nişanım geldi, gün boyunca da ara ara akıntı devam etti. Şuan hafif sancı ağrı var ama sızı şeklinde. Adet kanaması gibi kanaman, şiddetli sancın ya da suyun gelmedikçe gelmene gerek yok dediler.

İnşallah canım bende dört gözle bekliyorum valla

Sıcak duş alıyorum sürekli canım. Ama leğene filan oturmadı hiç deneyeyim onu da.
İlk dogumun olalcsk geç gelebilir de ama nişanın gelmiş sonuçta 2gune belki sürpriz yapar bende insanım geldikten sonra hastnede çekmiştim sancıları 12saat kadar sonra doğum ancak oldu dancilar geldi inslall minnoş seni fazla bekletmeden gelir

Slm kizlar evime geldim hemen 2 bardak sütlü kahve içtim eşim zeytinyagi ile ovdü boynumu ama ne zaman emzirmeye başladığım an başlıyor ağrılar birde uzanıyorum sırt üstü yada sola yinede de agriyot
Sadece boyun ve baş arkası kasılıyor çok kötü ya 4gundir çekiyorum insalalh evde geçer bu rahatsızlık .belki doğum yaptığım için emziriyorum diye kahve vermedielr hep su çay rezene verdielr arka srkaya öyle içtim narkozdan kurtuldum evde Nescafe yok granül sütlü kahve yaptım içtim inslalah iyi olurum çok sağolun ,Önerileriniz için evde kola var benim dikişler var diye o riske giripte gazla uğraşamam kötü olur çıkışı
Bitter çikolata yi deneyecem bakalım o nasıl olacsk

Ve kızlar 1.5 yaşındaki kizm bic birşey anlamıyor ben çocuğum odaya götürdüm uzandık emzirdim yatıyoruz o geldi odaya cocugn üzerinden geçip araya girmek istedi ben ona sarılayım da yatslim diye sanrim uzun olacak alıştırma süresi küçük anlamıyor ilgi istiyor 4gunluk uzaklık fayda etmemiş beni görünce hemen yanıma geldi bebeği sevdi ama uyku su gelince yine beraber sarılalım beraber yatalım istiyor şuan babası aldı yatırıyor bende bebeği emziryom bakalım nasıl alişcaz bu duruma

Ben Gökçe adını çoook beğeniyorum başka kızım olursa Gökçe koymayı çok isterim şahsen. Onun haricinde Aybüke, Ece, Nil bunları da çok severim.

Ben hatırliyorum doğuma iki gün kala muane oldum çatala çıktım bana da parmakla vakti akıntım kanlı gelmişti biraz, bana dediker iki gün içinde kamans suyun gelirse hemen gel dedi öylede oldu ikinci gün kanamalı Nisan im geldi işte o son iki gün yordum kendimi o sucskta iş guv konserve yapmıştım belki seninkide öyle gelir canım kendini sıcak tut belki sancıların gelir

Bende dün öyle bir hevesle gittim ki doğurucam diye. Sancı falan az olunca hevesim kaçtı resmen suyum gelirse falan diye takip ediyorum bakalım.

Aynen dün beni de çatala çıkarıp elle muayene etti, açıklığa baktı. Eldivene zaten kanlı mukus geldi. Gün içinde akıntı olabilir korkma dedi. Gerçekten de dün akşama kadar ara ara kanlı, mukus geldi böyle. Şuan akıntıydı ve suyu takip ediyorum canım. Bu günde bebişin son düzenlemeleri yaptım. Az sonra da temizlik yapıp duşa giricem. Belki faydası olur

Yap canım duş al karnına suyu dök legende otur sıcak suda olur merak etme bu kız buhafta gelecek adı ne olacsk cimcime njn

36 dan sonra gün veriyorlar ya benim de hala gün yok haftaya kontrolde belki konuşur

Kiz bebek bekleyenler isim olarak ne düşünüyorsunuz.. Biz çok kararsız kaldık.En son Gülce olmasına karar verdik sizce nasıl isim.Buyuk kızımın adı Defne o da Asya olma olmasını istiyor. Bilemedik
Iki isim de çok güzel Asya olacaktı kız olsaydı bizim ama Gülce de en beğendiğim isimlerden

Gökçe bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…