- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Canım korkma nişan geldikten sonra hemen doğum olacak demek değil riskli bir durum olsa eve yollamazlardı seni. Bana doktorum üstüne basa basa nişanın gelirse doğuruyorum sanma bu bir işaret değildir doğum için dedi.Ufak ufak sızlanma, ağrı var ama hâlâ doğuruyorum diyecek kadar sancım yok. Bende mi Bi sıkıntı var acaba diye düşünüyorum yanişan geldikten sonra hemen doğurmamak riskli birşey mi acaba
Açılma olduğunu kendin hissedebiliyor musun canım? Benim dün sabah nişanım geldi, gün boyunca da ara ara akıntı devam etti. Şuan hafif sancı ağrı var ama sızı şeklinde. Adet kanaması gibi kanaman, şiddetli sancın ya da suyun gelmedikçe gelmene gerek yok dediler.1 cm açilmam vardi canım 5 saat falan bekledik artmadı açılma oğlum da 4.200 gr olunca doktor gözetim altında tutup sunii sanciyla doğum yaptırdı 24 saat sürdü doğmasi ama sapasağlam da doğdu şükür
İnşallah canım bende dört gözle bekliyorum vallaAhh canımmsezaryen için en buyum endısem bu Evt normalınde zorlukları var sezaryenınde ama şu baş agrısı hareket ettırememe cok zor((
Banada bolca cafein tüket demıstı doktorum ama sütten bebege gecıyo kola olur dedi kola bebekte gaz yaptı8-9 gün tam bir cıkmazdı
Çabucak gecsn inş
Hissediyorm çok yakın
Allah razı olsnMuhakkak bitteri eklıyorm
İnş bu sefer agrısız gecer
Canım ılk 3 ay düşük tehtıdım vardı o zamnlar olmadı sonrasında da hiç korunmadıkDoktorumda korunmakla ılgılı bısey demedı ondan rahattık bırazda:)
Asla riskli değil gönlünü ferah tut canım sen kanama mıktarını takıp et kanaman artarsa kı az bıle olsa muhakkak doktorun görsün
Zaten plates yuruyus ve ılık dus alıyosn cok yakındr inşaAllah
İlk dogumun olalcsk geç gelebilir de ama nişanın gelmiş sonuçta 2gune belki sürpriz yaparSıcak duş alıyorum sürekli canım. Ama leğene filan oturmadı hiç deneyeyim onu da.
Uzun zamandır bu forumu takib ediyorum ilk defa yazma ihtiyacı hissettim yaşadığınız şey spnial anestezi yan etkisi doktorlar her ne kadar nes kafe için dese de geçirmiyor bitter çikolata yemenizi tavsiye ederim anında geçiriyor aynı şeyleri yaşadığım için söylemek istedim
Bol bol su, cola ve Nescafe iç canim başka türlü geçmez... Benimde başıma geldi epidural anestezi almıştım ayağa kalktığında basim dönüyor ve catliyordu. Abiminde başına geldi o daha beterdi tekrar gitti hastaneye omuriliginden sıvı alıp tekrar enjekte etmişlerdi sanırım ondan sonra düzeldi.
Hergun 1 veya 2 tane türk kahvesi ve günde 1 kere Nescafe içtim. İlkinde de içmiştim birşey olmadı yani.
Slm kizlar evime geldim hemen 2 bardak sütlü kahve içtim eşim zeytinyagi ile ovdü boynumu ama ne zaman emzirmeye başladığım an başlıyor ağrılar birde uzanıyorum sırt üstü yada sola yinede de agriyotAhh canımmsezaryen için en buyum endısem bu Evt normalınde zorlukları var sezaryenınde ama şu baş agrısı hareket ettırememe cok zor((
Banada bolca cafein tüket demıstı doktorum ama sütten bebege gecıyo kola olur dedi kola bebekte gaz yaptı8-9 gün tam bir cıkmazdı
Çabucak gecsn inş
Hissediyorm çok yakın
Allah razı olsnMuhakkak bitteri eklıyorm
İnş bu sefer agrısız gecer
Canım ılk 3 ay düşük tehtıdım vardı o zamnlar olmadı sonrasında da hiç korunmadıkDoktorumda korunmakla ılgılı bısey demedı ondan rahattık bırazda:)
Asla riskli değil gönlünü ferah tut canım sen kanama mıktarını takıp et kanaman artarsa kı az bıle olsa muhakkak doktorun görsün
Zaten plates yuruyus ve ılık dus alıyosn cok yakındr inşaAllah
Ben Gökçe adını çoook beğeniyorumKızlar biz hala isim seçemedik erken doğum riskim de hala var. Kızımın adı İpek şimdiki bebeğim de kız İnci ve Gökçe düşündük ama hala karar veremiyoruz. İsimli tulum sipariş verdim bi kaç güne isim söylemem lazım. Önerileriniz varsa alırım
Ben hatırliyorum doğuma iki gün kala muane oldum çatala çıktım bana da parmakla vakti akıntım kanlı gelmişti biraz, bana dediker iki gün içinde kamans suyun gelirse hemen gel dedi öylede oldu ikinci gün kanamalı Nisan im geldi işte o son iki gün yordum kendimi o sucskta iş guv konserve yapmıştım belki seninkide öyle gelir canım kendini sıcak tut belki sancıların gelirAçılma olduğunu kendin hissedebiliyor musun canım? Benim dün sabah nişanım geldi, gün boyunca da ara ara akıntı devam etti. Şuan hafif sancı ağrı var ama sızı şeklinde. Adet kanaması gibi kanaman, şiddetli sancın ya da suyun gelmedikçe gelmene gerek yok dediler.
Bende dün öyle bir hevesle gittim ki doğurucam diye. Sancı falan az olunca hevesim kaçtı resmenCanım korkma nişan geldikten sonra hemen doğum olacak demek değil riskli bir durum olsa eve yollamazlardı seni. Bana doktorum üstüne basa basa nişanın gelirse doğuruyorum sanma bu bir işaret değildir doğum için dedi.
Aynen dün beni de çatala çıkarıp elle muayene etti, açıklığa baktı. Eldivene zaten kanlı mukus geldi. Gün içinde akıntı olabilir korkma dedi. Gerçekten de dün akşama kadar ara ara kanlı, mukus geldi böyle. Şuan akıntıydı ve suyu takip ediyorum canım. Bu günde bebişin son düzenlemeleri yaptım. Az sonra da temizlik yapıp duşa giricem. Belki faydası olurBen hatırliyorum doğuma iki gün kala muane oldum çatala çıktım bana da parmakla vakti akıntım kanlı gelmişti biraz, bana dediker iki gün içinde kamans suyun gelirse hemen gel dedi öylede oldu ikinci gün kanamalı Nisan im geldi işte o son iki gün yordum kendimi o sucskta iş guv konserve yapmıştım belki seninkide öyle gelir canım kendini sıcak tut belki sancıların gelir
Yap canım duş al karnına suyu dök legende otur sıcak suda olur merak etme bu kız buhafta gelecek adı ne olacsk cimcime njnAynen dün beni de çatala çıkarıp elle muayene etti, açıklığa baktı. Eldivene zaten kanlı mukus geldi. Gün içinde akıntı olabilir korkma dedi. Gerçekten de dün akşama kadar ara ara kanlı, mukus geldi böyle. Şuan akıntıydı ve suyu takip ediyorum canım. Bu günde bebişin son düzenlemeleri yaptım. Az sonra da temizlik yapıp duşa giricem. Belki faydası olur
Elizan Umay olacak bakalım hayırlısıylaYap canım duş al karnına suyu dök legende otur sıcak suda olur merak etme bu kız buhafta gelecek adı ne olacsk cimcime njn
Bize zaten yasaktı bir daha sormadık zaten serbest dese de korkarız. Son 3 yılın 1 buçuk yılı hamile geçtiTezgaha yanasmakta bizde zorlanıyoruz
Hemen googlela canım
İlla kendıne göre bısey bulacaksn
36 dan sonra gün veriyorlar ya benim de hala gün yok haftaya kontrolde belki konuşurAllahım doktorun kliniğinden aradılar benim randevu yine ertelendisalı gününe.. İnşallah doğurmam öyle bir şey olsa başka doktor ellerinde doğurcam. 36+0 oldum nasipse salı kontrolde 36+3 olcam ama net bir sezeryan günüm bile yok henüz. Ben mi acele ediyorum bilmem
Iki isim de çok güzel Asya olacaktı kız olsaydı bizim ama Gülce de en beğendiğim isimlerdenKiz bebek bekleyenler isim olarak ne düşünüyorsunuz.. Biz çok kararsız kaldık.En son Gülce olmasına karar verdik sizce nasıl isim.Buyuk kızımın adı Defne o da Asya olma olmasını istiyor. Bilemedik
Gökçe benceKızlar biz hala isim seçemedik erken doğum riskim de hala var. Kızımın adı İpek şimdiki bebeğim de kız İnci ve Gökçe düşündük ama hala karar veremiyoruz. İsimli tulum sipariş verdim bi kaç güne isim söylemem lazım. Önerileriniz varsa alırım
İnşallah verirler artık36 dan sonra gün veriyorlar ya benim de hala gün yok haftaya kontrolde belki konuşur
Ya kiyamam ona benYatak odasında yatağın üstünde uyuyordu. Ben odadan çıktım, iki dakika sonra geldim ve bu vaziyette buldum.Biz kardeş kıskançlığına erken başladık kızlar, tavsiyelerinize açığız. Eki Görüntüle 2922500
Açılma yok nst de 20 dakika da 3 sancı çıkıyoCanım düzenli değil mi sancıların ya? Açılman filan yok mu? Tüh böyle de sancı var, doğum yok seni çok yorar
Hiç umudum yok ya o kadar modum düştükiKız seni kesin salı doğuma alır. Açılmam büyüdü ihtimalle olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?