- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Benimde öyleydi dün. Nasıl açılacak bu onu da bilmiyorum valla. Sabahtan beri evi 40ladım temizledim, gelen giden yokAçılma yok nst de 20 dakika da 3 sancı çıkıyo
Canım ya ortancayla ilgilen nolurİlk dogumun olalcsk geç gelebilir de ama nişanın gelmiş sonuçta 2gune belki sürpriz yaparbende insanım geldikten sonra hastnede çekmiştim sancıları 12saat kadar sonra doğum ancak oldu dancilar geldi inslall minnoş seni fazla bekletmeden gelir
Slm kizlar evime geldim hemen 2 bardak sütlü kahve içtim eşim zeytinyagi ile ovdü boynumu ama ne zaman emzirmeye başladığım an başlıyor ağrılar birde uzanıyorum sırt üstü yada sola yinede de agriyot
Sadece boyun ve baş arkası kasılıyor çok kötü ya 4gundir çekiyorum insalalh evde geçer bu rahatsızlık .belki doğum yaptığım için emziriyorum diye kahve vermedielr hep su çay rezene verdielr arka srkaya öyle içtim narkozdan kurtuldum evde Nescafe yok granül sütlü kahve yaptım içtim inslalah iyi olurum çok sağolun ,Önerileriniz içinevde kola var benim dikişler var diye o riske giripte gazla uğraşamam kötü olur çıkışı
Bitter çikolata yi deneyecem bakalım o nasıl olacsk
Ve kızlar 1.5 yaşındaki kizm bic birşey anlamıyor ben çocuğum odaya götürdüm uzandık emzirdim yatıyoruz o geldi odaya cocugn üzerinden geçip araya girmek istedi ben ona sarılayım da yatslim diye sanrim uzun olacak alıştırma süresi küçük anlamıyor ilgi istiyor 4gunluk uzaklık fayda etmemiş beni görünce hemen yanıma geldi bebeği sevdi ama uyku su gelince yine beraber sarılalım beraber yatalım istiyor şuan babası aldı yatırıyor bende bebeği emziryom bakalım nasıl alişcaz bu duruma
OyyyYatak odasında yatağın üstünde uyuyordu. Ben odadan çıktım, iki dakika sonra geldim ve bu vaziyette buldum.Biz kardeş kıskançlığına erken başladık kızlar, tavsiyelerinize açığız. Eki Görüntüle 2922500
Yok yok yokHiç umudum yok ya o kadar modum düştüki
Evet söyledikleriniz de çok güzelmişBen Gökçe adını çoook beğeniyorumbaşka kızım olursa Gökçe koymayı çok isterim şahsen. Onun haricinde Aybüke, Ece, Nil bunları da çok severim.
Ben İnci eşim Gökçe diyor ama herkes Gökçe diyor etrafımızda daGökçe bence
Töbe yarabbim kız bu ömür boyu karninda kalmicakyaHiç umudum yok ya o kadar modum düştüki
Benim oğlanda 5.5 yaşında oda tam idrak etmiyo ara ara kıskançlık durumları oluyo . Bende senin gibi eşime diyomki büyükle sen kucukle ben ilgilenicem bakalim doğunca bizleri neler beklicek . Seninki ikincide erkekmiCanım ya ortancayla ilgilen nolur
Ben ona kıyamıyorum nedenseaklım hep onda
Çünkü benım 6 bucuk yasındakı oglum bile hala kardesın ne olduğunu idrak edemıyo ara ara kıskanclık oluyo o yavrm alısana kadar birazcık daha zorlanırben eşime kucukle sen buyukle ben ilgilenırm dıyorm evdekıleride tembıhlıyrm cocugu odaya yatırırız kucaga çok sık almayalım dıye ama dogunca ne olur durum bılemem(
Oyyy
Eve yeni gelen bebeyi inan baba bıle kıskanıyo
Benımle hiç ilgilwnmiyosn tripleri kapıda
Umay ismini çok severim hatta 80'ler kuşağı bilir Umay Umay diye bir şarkıcı vardı ezbere bilirim şarkılarınıElizan Umay olacak bakalım hayırlısıyla
Benim gökçe isminde hem kız hem erkek arkadaşım vardı. Biraz unisex bir isim. İnci daha güzel, Perla ismini de çok beğeniyorum yeni duydum.Ben İnci eşim Gökçe diyor ama herkes Gökçe diyor etrafımızda da
Benim kizimde tam 5.5 yaşında ve inanılmaz kardeş baskısı yaptı bize. Hiç kiskanacak gibi durmuyor, sizinkide doğumdan önce öyle miydi? Hatta iki gündür ben kardeşim dogunca odamda yatacağım abla olacağım ben çünkü demeye başladı bende heveslendi diye bugün yatak bariyeri sipariş ettim inşallah yatarda bende kocamla uyurum rahat rahat artıkBenim oğlanda 5.5 yaşında oda tam idrak etmiyo ara ara kıskançlık durumları oluyo . Bende senin gibi eşime diyomki büyükle sen kucukle ben ilgilenicem bakalim doğunca bizleri neler beklicek . Seninki ikincide erkekmi
Benimkide şuan kendisi uyuyo tek başınaBenim kizimde tam 5.5 yaşında ve inanılmaz kardeş baskısı yaptı bize. Hiç kiskanacak gibi durmuyor, sizinkide doğumdan önce öyle miydi? Hatta iki gündür ben kardeşim dogunca odamda yatacağım abla olacağım ben çünkü demeye başladı bende heveslendi diye bugün yatak bariyeri sipariş ettim inşallah yatarda bende kocamla uyurum rahat rahat artık
Canım bendede felaket bir.migde yanması vardı. Doktor tablet şeklinde ilaç verdi onu sadece bir kez sabah ac karnına kullandım 3 gündür midemde zerre kadar yanma diye bir şey kalmadı. Istersen ismini verim doktoruna danışıp kullanabilirsinKizlar benm belim sirtim kalcam cok agriyor. Sag kurek kemigimin oldugu yer uyusuyor. Siz nasil temizlik fln yapiyisunuz. Zar zor camasirlari yikayio yemek yapiyorum. Midem de agzima kadar yaniyor. Cok zorlaniyorum. Gun gecsin diye sayiyorum artik. Dogsa daha erken dogmasa cok zorlaniyorum. Zaten bnm istegimle bisey olcagi da yok da hic ii degilim artik
Olur cnm.verirsen cok sewinirim. TesekkirlerCanım bendede felaket bir.migde yanması vardı. Doktor tablet şeklinde ilaç verdi onu sadece bir kez sabah ac karnına kullandım 3 gündür midemde zerre kadar yanma diye bir şey kalmadı. Istersen ismini verim doktoruna danışıp kullanabilirsin
Ilacın adı pantpas canım insAllah sanada faydası olurOlur cnm.verirsen cok sewinirim. Tesekkirler
Canım ben hiç ev işi yapmıyorum ama benim de her yerim ağrıyorKizlar benm belim sirtim kalcam cok agriyor. Sag kurek kemigimin oldugu yer uyusuyor. Siz nasil temizlik fln yapiyisunuz. Zar zor camasirlari yikayio yemek yapiyorum. Midem de agzima kadar yaniyor. Cok zorlaniyorum. Gun gecsin diye sayiyorum artik. Dogsa daha erken dogmasa cok zorlaniyorum. Zaten bnm istegimle bisey olcagi da yok da hic ii degilim artik
Allah razi olsun cnmIlacın adı pantpas canım insAllah sanada faydası olur
Ben de bi gelsin artik dayanamiycam diyorum bi daha erken diyorum. Gececek ins da bi an once gecsin artik Allah gunah yazmasin da cok yoruldum artikCanım ben hiç ev işi yapmıyorum ama benim de her yerim ağrıyormidem de ne yesem yanıyor. Bende bir an önce doğsa artık demiyor değilim sonra kendime kızıyorum tabi az daha beklesin diyorum.. Geçecek bugünler inşallah
Umay yeğenimin ismi ben koymuştum şimdi 6 yaşında çok beğeniyorum. İnci benim de daha çok tercihimUmay ismini çok severim hatta 80'ler kuşağı bilir Umay Umay diye bir şarkıcı vardı ezbere bilirim şarkılarını
Benim gökçe isminde hem kız hem erkek arkadaşım vardı. Biraz unisex bir isim. İnci daha güzel, Perla ismini de çok beğeniyorum yeni duydum.
Yok canım ebe bakınca söylemişti bakıp sürekli de kontrol ettiler dediğim gibi benim bebegim iri olduğu için gözetim altinda tuttular çok şiddetli sanci sunii sanciyla başladı başlayınca zaten 5 6 cmyi buluyor açılma 5cm ye kadar daha rahat ilerliyor 5 cm den sonra da epidural yaptırmıştım rahat olmuştuAçılma olduğunu kendin hissedebiliyor musun canım? Benim dün sabah nişanım geldi, gün boyunca da ara ara akıntı devam etti. Şuan hafif sancı ağrı var ama sızı şeklinde. Adet kanaması gibi kanaman, şiddetli sancın ya da suyun gelmedikçe gelmene gerek yok dediler.
Benim suyumu da ebe patlatmıştı süreç hızlansın diyeAçılma olduğunu kendin hissedebiliyor musun canım? Benim dün sabah nişanım geldi, gün boyunca da ara ara akıntı devam etti. Şuan hafif sancı ağrı var ama sızı şeklinde. Adet kanaması gibi kanaman, şiddetli sancın ya da suyun gelmedikçe gelmene gerek yok dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?