2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ya ortancayla ilgilen nolur
Ben ona kıyamıyorum nedense aklım hep onda
Çünkü benım 6 bucuk yasındakı oglum bile hala kardesın ne olduğunu idrak edemıyo ara ara kıskanclık oluyo o yavrm alısana kadar birazcık daha zorlanır ben eşime kucukle sen buyukle ben ilgilenırm dıyorm evdekıleride tembıhlıyrm cocugu odaya yatırırız kucaga çok sık almayalım dıye ama dogunca ne olur durum bılemem(
Oyyy
Eve yeni gelen bebeyi inan baba bıle kıskanıyo
Benımle hiç ilgilwnmiyosn tripleri kapıda

Benim oğlanda 5.5 yaşında oda tam idrak etmiyo ara ara kıskançlık durumları oluyo . Bende senin gibi eşime diyomki büyükle sen kucukle ben ilgilenicem bakalim doğunca bizleri neler beklicek . Seninki ikincide erkekmi

Elizan Umay olacak bakalım hayırlısıyla
Umay ismini çok severim hatta 80'ler kuşağı bilir Umay Umay diye bir şarkıcı vardı ezbere bilirim şarkılarını
Ben İnci eşim Gökçe diyor ama herkes Gökçe diyor etrafımızda da
Benim gökçe isminde hem kız hem erkek arkadaşım vardı. Biraz unisex bir isim. İnci daha güzel, Perla ismini de çok beğeniyorum yeni duydum.

Benim kizimde tam 5.5 yaşında ve inanılmaz kardeş baskısı yaptı bize. Hiç kiskanacak gibi durmuyor, sizinkide doğumdan önce öyle miydi? Hatta iki gündür ben kardeşim dogunca odamda yatacağım abla olacağım ben çünkü demeye başladı bende heveslendi diye bugün yatak bariyeri sipariş ettim inşallah yatarda bende kocamla uyurum rahat rahat artık

Benimkide şuan kendisi uyuyo tek başına ama geçenlerde kardeşim doğunca sen benle yaticaksin demezmi .

Kizlar benm belim sirtim kalcam cok agriyor. Sag kurek kemigimin oldugu yer uyusuyor. Siz nasil temizlik fln yapiyisunuz. Zar zor camasirlari yikayio yemek yapiyorum. Midem de agzima kadar yaniyor. Cok zorlaniyorum. Gun gecsin diye sayiyorum artik. Dogsa daha erken dogmasa cok zorlaniyorum. Zaten bnm istegimle bisey olcagi da yok da hic ii degilim artik

Canım bendede felaket bir.migde yanması vardı. Doktor tablet şeklinde ilaç verdi onu sadece bir kez sabah ac karnına kullandım 3 gündür midemde zerre kadar yanma diye bir şey kalmadı. Istersen ismini verim doktoruna danışıp kullanabilirsin

Olur cnm.verirsen cok sewinirim. Tesekkirler

Canım ben hiç ev işi yapmıyorum ama benim de her yerim ağrıyor midem de ne yesem yanıyor. Bende bir an önce doğsa artık demiyor değilim sonra kendime kızıyorum tabi az daha beklesin diyorum.. Geçecek bugünler inşallah

Ilacın adı pantpas canım insAllah sanada faydası olur
Allah razi olsun cnm
Ben de bi gelsin artik dayanamiycam diyorum bi daha erken diyorum. Gececek ins da bi an once gecsin artik Allah gunah yazmasin da cok yoruldum artik

Umay yeğenimin ismi ben koymuştum şimdi 6 yaşında çok beğeniyorum. İnci benim de daha çok tercihim

Yok canım ebe bakınca söylemişti bakıp sürekli de kontrol ettiler dediğim gibi benim bebegim iri olduğu için gözetim altinda tuttular çok şiddetli sanci sunii sanciyla başladı başlayınca zaten 5 6 cmyi buluyor açılma 5cm ye kadar daha rahat ilerliyor 5 cm den sonra da epidural yaptırmıştım rahat olmuştu

Benim suyumu da ebe patlatmıştı süreç hızlansın diye

Kızlar bugün uyandım sol kolum omzum kaburgalarım ağrıyor .Ellerim şiş .Kahvaltı falan yaptım ama şiş hissi arttı.Burnum yanıyor resmen dedim tansiyonum çıktı sanırım bir kaç saat bu hisle evde dolandım .İnternetten tansiyon yüksekliğinde ne yapılır diye baktım .Duşa girdim çıktım .Rahatlama geldi .Hastaneye gittim .Tansiyonum 11-7 çıktı .Ama Gebelik zehirlenmesi falan olur diye korktum çünkü.Nst girdim temiz çıktı .Valla 2 hafta dayanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…