- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Çok geçmiş olsunKızlar bugün uyandım sol kolum omzum kaburgalarım ağrıyor .Ellerim şiş .Kahvaltı falan yaptım ama şiş hissi arttı.Burnum yanıyor resmen dedim tansiyonum çıktı sanırım bir kaç saat bu hisle evde dolandım .İnternetten tansiyon yüksekliğinde ne yapılır diye baktım .Duşa girdim çıktım .Rahatlama geldi .Hastaneye gittim .Tansiyonum 11-7 çıktı .Ama Gebelik zehirlenmesi falan olur diye korktum çünkü.Nst girdim temiz çıktı .Valla 2 hafta dayanmam lazım
Benimde hep tansiyonum 10-6gibi çıkıyordu .Bugün böyle garip bir şey yaşadım .Vallahi artık şu iki hafta sağlıcakla geçsin de biran önce sağlıkla kavuşalım.Çok geçmiş olsunbenimde aynı oldu dün ellerim şişti bugün daha iyi durumdalar. Tansiyonun normal, 14-9 tansiyon tehlikeli diye biliyorum benim hep 10-6 /10-7 çıkıyor fazla düşük benimkisi de. 2 hafta daha sabır
Benim salı kontrolüm var. O zamana kadar sancı, su filan olmazsa nasıl olacak diye soracağım ya.Benim suyumu da ebe patlatmıştı süreç hızlansın diye
İkinci inşaAllah kız canımBenim oğlanda 5.5 yaşında oda tam idrak etmiyo ara ara kıskançlık durumları oluyo . Bende senin gibi eşime diyomki büyükle sen kucukle ben ilgilenicem bakalim doğunca bizleri neler beklicek . Seninki ikincide erkekmi
InsAllahİkinci inşaAllah kız canımeşler destek olursa abileri üzmeyiz inşaAllah
Canım 42 haftaya kadar bekliyorlar geneldeBenim salı kontrolüm var. O zamana kadar sancı, su filan olmazsa nasıl olacak diye soracağım ya.
Canım Salı olan kontrolünü yarına alamaz mısın ya da acilden git ağrım sancım var nişanım da cumartesi gelmişti de baksınlar:) nst ye girersin muayene olursun en azından için rahat eder demiBenim salı kontrolüm var. O zamana kadar sancı, su filan olmazsa nasıl olacak diye soracağım ya.
Sunii sancı vereceğiz deseler de korkma canım dediğim gibi benim oğlum resmen sunii sanciyla doğdu az az birkaç gün çekeceğine biraz daha şiddetli çekiyorsun kısa sürede doğuyorCanım Salı olan kontrolünü yarına alamaz mısın ya da acilden git ağrım sancım var nişanım da cumartesi gelmişti de baksınlar:) nst ye girersin muayene olursun en azından için rahat eder demi
Sunii sancı vereceğiz deseler de korkma canım benim oğlan sunii sanciyla doğmuştu resmen az az birkaç gün çekeceğine bir tık daha yoğun çekiyorsun ama kısa sürede doğuyor ama bu gece yoklar gibi geldi bana senin kızın sağlıcakla kucağına al inşallah:)Benim salı kontrolüm var. O zamana kadar sancı, su filan olmazsa nasıl olacak diye soracağım ya.
Nişandan hemen sonra mı doğmuştu canım senin?Canım 42 haftaya kadar bekliyorlar geneldebenim ilki 40+3 doğdu doğum olcağı gün sadece ağrı olmuştu suyunda öyle damla seklinde geliyordu ama ben nişan gelince anlamıştım doğum baalicagini
Artık doğsun da çekerim modundayım canımSunii sancı vereceğiz deseler de korkma canım benim oğlan sunii sanciyla doğmuştu resmen az az birkaç gün çekeceğine bir tık daha yoğun çekiyorsun ama kısa sürede doğuyor ama bu gece yoklar gibi geldi bana senin kızın sağlıcakla kucağına al inşallah:)
Sabah 7 de nişan gelmişti. Ertesi gün sabah 7.45 doğum olduNişandan hemen sonra mı doğmuştu canım senin?
Valla canım benim sabah 3 4 damla şeklinde gelmişti pembemsi ondan sonra daha olmamıştıKızlar bu nişan akıntısı ne kadar süre devam ediyor? Benim dün sabahtan beri ara ara devam ediyor. Dün akşama doğru sümüksü oldu. Bu günde yine pembemsi şekilde azar azar günlük pede geliyor. Bebek hareketlerini hissediyorum. Hafif ağrı var belimde ve kasıklarımda ama durulmayacak kadar değil. Adet başlangıç ağrısı gibi.
Yavaş yavaş geliyo demek canım pazartesi salı bu ağrılar daha siklasicakKızlar bu nişan akıntısı ne kadar süre devam ediyor? Benim dün sabahtan beri ara ara devam ediyor. Dün akşama doğru sümüksü oldu. Bu günde yine pembemsi şekilde azar azar günlük pede geliyor. Bebek hareketlerini hissediyorum. Hafif ağrı var belimde ve kasıklarımda ama durulmayacak kadar değil. Adet başlangıç ağrısı gibi.
Benim dün sabahtan beri ara ara devam ediyor da, acaba normal mi merak ettim ya.Valla canım benim sabah 3 4 damla şeklinde gelmişti pembemsi ondan sonra daha olmamıştı
Dün akşama göre bu gün daha sık mesela, ama hâlâ düzenli değil. Salı kontrolüm var bakalım ne olacak. 39+3 oluyorum o zaman. Açılma olursa belki suni verelim derse doktor kabul ederim ya.Yavaş yavaş geliyo demek canım pazartesi salı bu ağrılar daha siklasicak
Canım ishal olunuyor diye biliyorum koronadan. Yanlış bilmiyorsam eğer. Ama vücudun ishalden dolayı su kaybediyor. Bol bol sıvı, su tüket canım. Patates haşlaması, pirinç lapası tüketebilirsin ishali kesmek için. İyi olmana da çok sevindim. Maşallah bebeğin de hareketliymişKızlar coronayım biliyorsunuz bugün 6. Gün hastalık olarak iyiym ama bebeğim çok hareketli ve ishal oldum normaldir demi doktor hareketi azalırsa haber ver demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?