2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok geçmiş olsun benimde aynı oldu dün ellerim şişti bugün daha iyi durumdalar. Tansiyonun normal, 14-9 tansiyon tehlikeli diye biliyorum benim hep 10-6 /10-7 çıkıyor fazla düşük benimkisi de. 2 hafta daha sabır

Benimde hep tansiyonum 10-6gibi çıkıyordu .Bugün böyle garip bir şey yaşadım .Vallahi artık şu iki hafta sağlıcakla geçsin de biran önce sağlıkla kavuşalım.Zaman azaldıkça sabırsızlık artıyor

İkinci inşaAllah kız canım eşler destek olursa abileri üzmeyiz inşaAllah

Benim salı kontrolüm var. O zamana kadar sancı, su filan olmazsa nasıl olacak diye soracağım ya.
Canım 42 haftaya kadar bekliyorlar genelde benim ilki 40+3 doğdu doğum olcağı gün sadece ağrı olmuştu suyunda öyle damla seklinde geliyordu ama ben nişan gelince anlamıştım doğum baalicagini

Benim salı kontrolüm var. O zamana kadar sancı, su filan olmazsa nasıl olacak diye soracağım ya.
Canım Salı olan kontrolünü yarına alamaz mısın ya da acilden git ağrım sancım var nişanım da cumartesi gelmişti de baksınlar:) nst ye girersin muayene olursun en azından için rahat eder demi

Canım Salı olan kontrolünü yarına alamaz mısın ya da acilden git ağrım sancım var nişanım da cumartesi gelmişti de baksınlar:) nst ye girersin muayene olursun en azından için rahat eder demi
Sunii sancı vereceğiz deseler de korkma canım dediğim gibi benim oğlum resmen sunii sanciyla doğdu az az birkaç gün çekeceğine biraz daha şiddetli çekiyorsun kısa sürede doğuyor

Sunii sancı vereceğiz deseler de korkma canım benim oğlan sunii sanciyla doğmuştu resmen az az birkaç gün çekeceğine bir tık daha yoğun çekiyorsun ama kısa sürede doğuyor ama bu gece yoklar gibi geldi bana senin kızın sağlıcakla kucağına al inşallah:)

Artık doğsun da çekerim modundayım canım acıyı falan göze aldım yani açılma olursa eğer belki sancı verirler dediğin gibi

Kızlar bu nişan akıntısı ne kadar süre devam ediyor? Benim dün sabahtan beri ara ara devam ediyor. Dün akşama doğru sümüksü oldu. Bu günde yine pembemsi şekilde azar azar günlük pede geliyor. Bebek hareketlerini hissediyorum. Hafif ağrı var belimde ve kasıklarımda ama durulmayacak kadar değil. Adet başlangıç ağrısı gibi.

Valla canım benim sabah 3 4 damla şeklinde gelmişti pembemsi ondan sonra daha olmamıştı

Yavaş yavaş geliyo demek canım pazartesi salı bu ağrılar daha siklasicak

Kızlar coronayım biliyorsunuz bugün 6. Gün hastalık olarak iyiym ama bebeğim çok hareketli ve ishal oldum normaldir demi doktor hareketi azalırsa haber ver demişti
Canım ishal olunuyor diye biliyorum koronadan. Yanlış bilmiyorsam eğer. Ama vücudun ishalden dolayı su kaybediyor. Bol bol sıvı, su tüket canım. Patates haşlaması, pirinç lapası tüketebilirsin ishali kesmek için. İyi olmana da çok sevindim. Maşallah bebeğin de hareketliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…