2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende süt sağdım geri yatıyorum şuanda. minnoşumu kivezden çıkarıp evime bi getirebilirsem hasretinle yandı gönlüm modundayım. Çok özledim çokkk
Sana, diğer kızlara, bebişler, tüm hamilelere dua edicem inşallah canım benim

Ben evdekileri uyandırayım artık kızlar. Ara sıra düzeni bozuluyor sancının ama sürekli vurmaya başladı. Nişan akıntısı da devam ediyordu zaten. Belki su da geliyordur farketmiyorumdur. Fırsat bulduğum zaman yazarım, hepinizi seviyorum

Bence yeme kuzum. Lavman yapıyorlar sen bakma tertemiz olduğuna öyle bi çıkıyo ki valla :) ben de tuvalete çıktım aynı senin gibi gaz sancısı sandım ama hastanede baya varmış yani içimde mideni doldurma hastaneye git doktor ye derse yersin ki doktor hemen Doğuma almaz seni. Ben 4 cm açılma ile hastaneye gittim. 2 saat sonra tam açılmayla Doğuma indim 20 dakika içinde de doğurdum. İnşallah sen de öyle olursun.

Hadi Allah yardımcın olsun

Ayy çok heyecanlandım hadi allah yardımcın olsun bir avazda kucağına al inşallah

Kan şekerim düştü heralde ya, elleriö titriyor, başım dönüyor. Şeker yesem Bi tane bişey olur mu

Uyuyakalmışım o mesajdan sonra kızlar. Gözümü tekrar sancı ile açtım. Annem ve kv azcık evde sancı çek öyle git, orda sürekli parmakla açıklık bakarlar, gelen giden parmak atmasın diyor sabah uyanınca böyle çamaşırı kirletecek kadar sümüksü koyu kırmızı akıntı oldu yine, hafif hafif var. 5 dkde bir geliyor sancılar genelde, ama arasının uzadığı da oluyor. Yattıkça daha çok hissediyorum ağrıyı. Evin içinde dolaşıyorum.

Aynen canim doğru diyolar . Bende 6 saat falan evde çekmiştim . 3 dakkada bir olunca gidersin hastaneye

Kiz şaka maka prenses geliyo ya

Doğum sancıları baslamis canim gözün aydın saglikla doğur inşallah hemen hastaneye git diyeceğim ama çoktan gitmissindir bence...
Yok canım mesajdan sonra uyuyakalmışım. Annemle kv biraz sancı sıklaşınca git. Orda sürekli parmakla bakarlar dedi. Evde dolanıyorum, dolaşıyorum biraz. 5le 8-10dk arası sancı geliyor, 1 dk sürüp geçiyor

Bende süt sağdım geri yatıyorum şuanda. minnoşumu kivezden çıkarıp evime bi getirebilirsem hasretinle yandı gönlüm modundayım. Çok özledim çokkk
Minnoşun sana en yakın zamanda gelecek zaten annesi. Sen bol bol dinlen uyu çok ihtiyacın olacak o geldiğinde :)

2013 senesinde 16 haftalıkken rahim ağzı kısalmış böyle doğum sancıları tutmuştu çok iyi biliyorum. Belden vuruyor değişik birşey. Önce 5 dakikada birdi sonra 2 dakikada bire inince zaten baya açılma olur. Sen dakika tut biraz daha azalınca hastaneye git nolur nolmaz çocuğun hareketlerini hissediyorsun değil mi?

Sıkıntı mı yani nişan kanamasının bu kadar uzun sürmesi?
Kanama olması sıkıntı canım nişan kanaması sorun değil
Ikısının ayrımını yapmak zor ya ondan dedım
Kızlar benim sancım var galiba. 5 dakikada bir geliyor, 1 dk sürüp rahatlıyor. Sabahı beklesem gitmek için geç mi olur?
Ay hadi hayırlısı canım yaaa
Uyuyakalmışım o mesajdan sonra kızlar. Gözümü tekrar sancı ile açtım. Annem ve kv azcık evde sancı çek öyle git, orda sürekli parmakla açıklık bakarlar, gelen giden parmak atmasın diyor sabah uyanınca böyle çamaşırı kirletecek kadar sümüksü koyu kırmızı akıntı oldu yine, hafif hafif var. 5 dkde bir geliyor sancılar genelde, ama arasının uzadığı da oluyor. Yattıkça daha çok hissediyorum ağrıyı. Evin içinde dolaşıyorum.
Ahh artık gitsen mi canım
İlk dogum evet bıraz daha uzun sürer ama 5 dakıkada duzene hirince ıyıce hızlanıyo sen yınede hazr bekle:))

Ayy hadi saglikla gelsin ins cnm. Allah yardimcin olsun da bi an once bebisi kucagina al ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…