2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Açılma oluyordur bu sancılar la değil mi? Boşa sancı çekmiyorumdur inşallah ara sıra pilates topuyla hareket yapıyorum, sağa sola sallanıyorum sancı esnasında iyi geliyor

Açılma oluyordur bu sancılar la değil mi? Boşa sancı çekmiyorumdur inşallah ara sıra pilates topuyla hareket yapıyorum, sağa sola sallanıyorum sancı esnasında iyi geliyor.
Tabiki oluyodu . Ama sana daha keskin şancı gelmemiştir gelseydi o plates topuna binemezdin

Anladım canım bı sorayım duruma göre o zaman. Ama her türlü farklı bir şehirden alacağım yani bir şekilde kabul ederler inşallah

Kızlaar aranızda hemoroidi olan var mı iki gündür temizlik yaparken elime geliyor ilk. Kez oldu böyle bugun dra sorcam oturunca acıo.. Hiç kabız da olmadım ilaçlar ishal yapıo beni.. Canım sıkıldı. Kadın doğum bi şey yapar mı hemoroide başka dra mı. Yönlendiriyor

Kızlar sancı çoğalacağına azaldı. Yarım saattir 2-3kez kasıldım. Sanki azalıyor gibi ağrı. Normal mi bu? Nişan lekesi de geliyor hâlâ, gidicem hastaneye az sonra sanırım
Bi hastaneye git bakalim cnm. Doktor en dogrusunu soyler. Hayirli haberlerini bekliyoruz cnm

Kızlar sancı çoğalacağına azaldı. Yarım saattir 2-3kez kasıldım. Sanki azalıyor gibi ağrı. Normal mi bu? Nişan lekesi de geliyor hâlâ, gidicem hastaneye az sonra sanırım
Canım hastaneye git nolur nolmaz en azından nts de bebek hareketlerine kalbine baksınlar sağ salim gelecek nazlı kız

Canım bu surecte herkeste aynı sürec işlemiyo
Onun için biz ne dersek dıyelım yarım kalır
Doktor bı baksın nolur…

Kız gitsene hastaneye hemen, mesajları okurken her seferinde hastanedesindir diye okudum

Allah korusun kalp atışları yavaşlasa, bebek strese girse filan anlayamazsın evde. Bırak alttan bakıyolarsa baksınlar, daha güvenli bir ortamda olursun hastanede, inşallah çoktan gitmişsindir.

Been. Aslında benimki muhtemelen çok başlangıç aşamasında, yani öyle acı falan yapmıyor ama doğumda kötü olacağını düşünüyorum ıkınmaktan. Pek bir şey yapacağıni sanmıyorum ama sor doktoruna istersen

Sen nasılsın canım, seninle günümüz aynı ben bu haftasonu izne çıkıyorum artık. Yavaştan pilatese falan başlamayı düşünüyorum, yürüyüşe vs

38+1 olduk 2.bucuka kontrolumuz. Var inşallah güzel geçer. Kedilervekitaplar bana dr belden başlayıp karnına inen sancılar olacak 10 dk arayla 1 dk sancı sürecek o zaman gel demişti canım bence git hastaneye
Benim öyleydi. 5dk ile başladı, 8-10 arası değişiyordu. Son yarım saattir falan nerdeyse 15dkde bir oldu. Artacağına azaldı.

Benim var gibi ama benim hamileligin en basindan beri kabizlik sikintim var.

Ya benimde sürekli acımıo ama elime değio meme oluyormuş sanırım

Sen nasılsın canım, seninle günümüz aynı ben bu haftasonu izne çıkıyorum artık. Yavaştan pilatese falan başlamayı düşünüyorum, yürüyüşe vs
Canım ben 2 haftadır bacak aramda ağrılarla yaşıyorum ama artık alıştım, ağrılar eşliğinde normal hayatıma devam ediyorum Milletin beli, sırtı ağrır bende de böyle oldu Doktor bebeğin kafası aşağı baskı yaptığı için normal dedi ama bilemiyorum artık, erken mi gelecek diye korkuyorum bazen.

Yürüyüşe ben de geçen hafta başladım ama her gün yapmıyorum, bu 1-2 hafta gün aşırı yapayım sonrasında 36 tamamlanınca her gün yapayım diyorum. Ağrım olduğu için yoga moga yapamıyorum artık valla canım yanıyor çünkü yapmaya çalışınca, o yüzden çok hafif hareketler yapıyorum ancak.

Sen ne durumdasın canım? İzne çıktıktan sonra artık tamamen doğum hazırlıklarına başlarsın sen de Çok zevkli valla ben hala her gün alacak bir şey bulabiliyorum, bıkmadım bebek kıyafet yıkamaktan

Reactions: The
Merhaba arkadaşlar, 35+4 günlük hamileyim ben de. Perşembe günü çatı muayenem olacak inşallah. Orada da soracağım ama size de sormak istedim. Benim vajinamın dudak kısmının içerisinde sivilce gibi bir kızarıklık vardı. Kıl dönmesi filan mı acaba diye az uğraşmış sonra bırakmıştım. Dün aynayla o bölgeye baktığımda aynı yerdeki kırmızı küçük şişliğin siyah küçük şişliğe döndüğünü fark ettim. Ay internete yazınca genital siğil vs çıkıyor. Dünden beri düşün düşün stres yaptım. Yani aslında genital siğile de benzemiyor pütürcüklü değil. Kaç aydır orada yayılmamış da başka bi yere filan. Ağrı acı da yapmıyor. Hamilelik öncesi smear testi yaptırmıştım. Herhangi bi virüs olsaydı orada çıkar mıydı acaba diye de düşündüm. Var mı acaba benzer bi durum yaşayan arkadaşım?

Bende öyleyim ya doktordan çıkınca yazar mısın ne diyecek bakalım
Mide koruyucu bir ilaç verdi hem yanma sorunu için hem de bu hazmedememe gaz sorunlarına iyi geliyormuş. Normal sanci ile farklıdır dedi normal doğum sancısı olsa geçmez dedi zaten ayırt edebiliyorum gaz sancısını yaşadım çünkü bi kac kez ama bu defa nefes bile almakta zorlandım. Bir de hareket et dedi yemeklerden sonra hemen yatmamak lazımmış ben seviyordum yatmayı

Benim bebeğin kıyafetleri hazır canım daha fazla bir şey almayı düşünmüyorum epey oldu çünkü, akrabalardan çok veren oldu yepyeni hepsi, birkaç da ben aldım . Sadece çanta hazırlaması kaldı

Ya benim de ağrım sızım pek yok açıkçası , sadece uzun süre oturuyorsam kalktığımda birkaç dk paytak paytak yürüyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum o yüzden izne çıkacağım işte. Doğuma hiçbir anlamda hazır değilim çünkü. Dediğin gibi 36 bitince daha düzenli yaparız yürüyüş vs. Ben yapamıyorum çünkü çalışırken , akşama kadar zaten yoruluyorum bir de akşam yürüyüşe çıkmam hiç mümkün değil. Öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…