Açılma oluyordur bu sancılar la değil mi? Boşa sancı çekmiyorumdur inşallahara sıra pilates topuyla hareket yapıyorum, sağa sola sallanıyorum sancı esnasında iyi geliyor
Tabiki oluyodu . Ama sana daha keskin şancı gelmemiştir gelseydi o plates topuna binemezdinAçılma oluyordur bu sancılar la değil mi? Boşa sancı çekmiyorumdur inşallahara sıra pilates topuyla hareket yapıyorum, sağa sola sallanıyorum sancı esnasında iyi geliyor.
Anladım canım bı sorayım duruma göre o zaman. Ama her türlü farklı bir şehirden alacağım yani bir şekilde kabul ederler inşallahBen 32 de direk ayrıldım, okul idaresine dedim salı günü getirsem olur mu diye. Ayrıldığımda cuma günüydü, çok kemküm yaptılar sonrada whatsaptan atıver fotosunu dediler. Baktım problem çıkarabilirler eşimle yolladım artık napayım. Yani tamamen sizin idarecilerin toleransına bağlı
Ne nazlı kızçen varmış yahuKızlar sancı çoğalacağına azaldı. Yarım saattir 2-3kez kasıldım. Sanki azalıyor gibi ağrı. Normal mi bu?Nişan lekesi de geliyor hâlâ, gidicem hastaneye az sonra sanırım
Guzel haberler verir ins cnmArada diğer mesajım da kaynamış silememisimben de şimdi doktorda sıra bekliyorum 2 gun cok karnim ağrıdı ama gaz sancisiydi. Bugun daha iyi gibiyim bakalim ne diyecek doktor
Bi hastaneye git bakalim cnm. Doktor en dogrusunu soyler. Hayirli haberlerini bekliyoruz cnmKızlar sancı çoğalacağına azaldı. Yarım saattir 2-3kez kasıldım. Sanki azalıyor gibi ağrı. Normal mi bu?Nişan lekesi de geliyor hâlâ, gidicem hastaneye az sonra sanırım
Canım hastaneye git nolur nolmaz en azından nts de bebek hareketlerine kalbine baksınlarKızlar sancı çoğalacağına azaldı. Yarım saattir 2-3kez kasıldım. Sanki azalıyor gibi ağrı. Normal mi bu?Nişan lekesi de geliyor hâlâ, gidicem hastaneye az sonra sanırım
Canım bu surecte herkeste aynı sürec işlemiyoKızlar sancı çoğalacağına azaldı. Yarım saattir 2-3kez kasıldım. Sanki azalıyor gibi ağrı. Normal mi bu?Nişan lekesi de geliyor hâlâ, gidicem hastaneye az sonra sanırım
Kız gitsene hastaneye hemen, mesajları okurken her seferinde hastanedesindir diye okudumKızlar sancı çoğalacağına azaldı. Yarım saattir 2-3kez kasıldım. Sanki azalıyor gibi ağrı. Normal mi bu?Nişan lekesi de geliyor hâlâ, gidicem hastaneye az sonra sanırım
Been. Aslında benimki muhtemelen çok başlangıç aşamasında, yani öyle acı falan yapmıyor ama doğumda kötü olacağını düşünüyorum ıkınmaktan. Pek bir şey yapacağıni sanmıyorum ama sor doktoruna istersenKızlaar aranızda hemoroidi olan var mı iki gündür temizlik yaparken elime geliyor ilk. Kez oldu böyle bugun dra sorcam oturunca acıo.. Hiç kabız da olmadım ilaçlar ishal yapıo beni.. Canım sıkıldı. Kadın doğum bi şey yapar mı hemoroide başka dra mı. Yönlendiriyor
Sen nasılsın canım, seninle günümüz aynıKız gitsene hastaneye hemen, mesajları okurken her seferinde hastanedesindir diye okudum
Allah korusun kalp atışları yavaşlasa, bebek strese girse filan anlayamazsın evde. Bırak alttan bakıyolarsa baksınlar, daha güvenli bir ortamda olursun hastanede, inşallah çoktan gitmişsindir.
Benim öyleydi. 5dk ile başladı, 8-10 arası değişiyordu. Son yarım saattir falan nerdeyse 15dkde bir oldu. Artacağına azaldı.38+1 olduk 2.bucuka kontrolumuz. Var inşallah güzel geçer.Kedilervekitaplar bana dr belden başlayıp karnına inen sancılar olacak 10 dk arayla 1 dk sancı sürecek o zaman gel demişti canım bence git hastaneye
Benim var gibi ama benim hamileligin en basindan beri kabizlik sikintim var.Kızlaar aranızda hemoroidi olan var mı iki gündür temizlik yaparken elime geliyor ilk. Kez oldu böyle bugun dra sorcam oturunca acıo.. Hiç kabız da olmadım ilaçlar ishal yapıo beni.. Canım sıkıldı. Kadın doğum bi şey yapar mı hemoroide başka dra mı. Yönlendiriyor
Ya benimde sürekli acımıo ama elime değio meme oluyormuş sanırımBeen. Aslında benimki muhtemelen çok başlangıç aşamasında, yani öyle acı falan yapmıyor ama doğumda kötü olacağını düşünüyorum ıkınmaktan. Pek bir şey yapacağıni sanmıyorum ama sor doktoruna istersen
Ben hiç kabız olmadım katıda beslenmiyorum yine oldu hamilelikte olan bi şeymiş normal doğuma engel olur mu acaba onu sorcam draBenim var gibi ama benim hamileligin en basindan beri kabizlik sikintim var.
Canım ben 2 haftadır bacak aramda ağrılarla yaşıyorum ama artık alıştım, ağrılar eşliğinde normal hayatıma devam ediyorumSen nasılsın canım, seninle günümüz aynıben bu haftasonu izne çıkıyorum artık. Yavaştan pilatese falan başlamayı düşünüyorum, yürüyüşe vs
Mide koruyucu bir ilaç verdi hem yanma sorunu için hem de bu hazmedememe gaz sorunlarına iyi geliyormuş. Normal sanci ile farklıdır dedi normal doğum sancısı olsa geçmez dedi zaten ayırt edebiliyorum gaz sancısını yaşadım çünkü bi kac kez ama bu defa nefes bile almakta zorlandım. Bir de hareket et dedi yemeklerden sonra hemen yatmamak lazımmış ben seviyordum yatmayıBende öyleyim ya doktordan çıkınca yazar mısın ne diyecek bakalım
Benim bebeğin kıyafetleri hazır canım daha fazla bir şey almayı düşünmüyorum epey oldu çünkü, akrabalardan çok veren oldu yepyeni hepsi, birkaç da ben aldım . Sadece çanta hazırlaması kaldıCanım ben 2 haftadır bacak aramda ağrılarla yaşıyorum ama artık alıştım, ağrılar eşliğinde normal hayatıma devam ediyorumMilletin beli, sırtı ağrır bende de böyle oldu Doktor bebeğin kafası aşağı baskı yaptığı için normal dedi ama bilemiyorum artık, erken mi gelecek diye korkuyorum bazen.
Yürüyüşe ben de geçen hafta başladım ama her gün yapmıyorum, bu 1-2 hafta gün aşırı yapayım sonrasında 36 tamamlanınca her gün yapayım diyorum. Ağrım olduğu için yoga moga yapamıyorum artık valla canım yanıyor çünkü yapmaya çalışınca, o yüzden çok hafif hareketler yapıyorum ancak.
Sen ne durumdasın canım? İzne çıktıktan sonra artık tamamen doğum hazırlıklarına başlarsın sen deÇok zevkli valla ben hala her gün alacak bir şey bulabiliyorum, bıkmadım bebek kıyafet yıkamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?