2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Günaydın herkese.. Akşam sağ tarafım omzum tutuldu. Zaten sol tarafım 2 haftadır düzelmemişti ağrıyordu. Uyandığımdan beri havlu ısıtıp koyuyoruz ama yok yani tek parça halinde giderim inşallah doğuma

Dunden beri acayip bi gaz sancim var kıvranıyorum resmen. Karnim cok ağrıyor
Ayy cok heyecanli saglikla gelsin insallah yavru, Allah yardimcin olsun

Evet canım, hıçkırık tutuyor. Hareketi azaldı ama hissediyorum yine de. Şuan sancılar 5 ve 8 dk arası gelip 1 dk sürüp gidiyor.

Nişan diye tahmin ediyorum sümüksü idi böyle. Ebe zaten ben muayene ettiğim için kanama devam edebilir meraklanma demişti. Adet kanaması gibi şırıl şırıl olmadıkça sorun yok etmişti. Şuan herşey hazır bekliyorum. Sancı çekiyorum 5-8 dk arası. Hareketler azaldı ama hissediyorum hâlâ. Hissetmezsem filan hemen gidicem.

Öğlen gibi 3 dakkaya düşer artık benimde sabah 5 10 dakika arasıydı öğleden sonra 3 dakkaya düşmüştü
Açılma oluyordur bu sancılar la değil mi? Boşa sancı çekmiyorumdur inşallah ara sıra pilates topuyla hareket yapıyorum, sağa sola sallanıyorum sancı esnasında iyi geliyor.

Kızlar merhaba , ben bu hafta çalışamaz raporu alacağım ama farklı bir şehirden. Çalıştığım yere elden teslim etmek zorunda değilimdir değil mı? Fakslayabilir miyim veya bir şekilde işte :)

Canım bı gıtsen ya
Stres oldum burda

Kızlar merhaba , ben bu hafta çalışamaz raporu alacağım ama farklı bir şehirden. Çalıştığım yere elden teslim etmek zorunda değilimdir değil mı? Fakslayabilir miyim veya bir şekilde işte :)
Cnm ben kurumdakı gorevlıye wptan attım

Reactions: The
Kedilervekitaplar sabah gordum mesajlari uyudum uyandim dogurmussundur dedim sen hala bekliyorsun git bence ya devlet hastanesi degilse en fazla 2 farkli kisi parmakla bakar nst ye alirlar. Doktor kontrolunde olmak daha farkli olur canim. Cok riske atmamak lazim. Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah kuzucum. Bir avazda kurtarsin

Ben 32 de direk ayrıldım, okul idaresine dedim salı günü getirsem olur mu diye. Ayrıldığımda cuma günüydü, çok kemküm yaptılar sonrada whatsaptan atıver fotosunu dediler. Baktım problem çıkarabilirler eşimle yolladım artık napayım. Yani tamamen sizin idarecilerin toleransına bağlı

Açılma oluyordur bu sancılar la değil mi? Boşa sancı çekmiyorumdur inşallah ara sıra pilates topuyla hareket yapıyorum, sağa sola sallanıyorum sancı esnasında iyi geliyor.
Bir masaya tütün evde eğilip kalk sürekli hastanede bana bunu yaptırmıştı ebe ama sancı gelince eğilip kalkıyordum sen şimdi 5 dakika ayakta sanciyi beklemeden yap

Yaaa dogum yaptin mi masallah cnmm kac gun oldu adi ne prensesjn

Devlet hastanesi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…