- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Super geliyo bebiş çok güzel bi zamanda sağlıkla gelsin insallahŞuan 5le 10 dk arası canım. Kanlı akıntı olunca korktum ama nişan iyice attı kendini sanırım çok sümüksüydü. Evde dolanıyorum bakalım
Ayy cok heyecanliUyuyakalmışım o mesajdan sonra kızlar. Gözümü tekrar sancı ile açtım. Annem ve kv azcık evde sancı çek öyle git, orda sürekli parmakla açıklık bakarlar, gelen giden parmak atmasın diyorsabah uyanınca böyle çamaşırı kirletecek kadar sümüksü koyu kırmızı akıntı oldu yine, hafif hafif var. 5 dkde bir geliyor sancılar genelde, ama arasının uzadığı da oluyor. Yattıkça daha çok hissediyorum ağrıyı. Evin içinde dolaşıyorum.
Evet canım, hıçkırık tutuyor. Hareketi azaldı ama hissediyorum yine de. Şuan sancılar 5 ve 8 dk arası gelip 1 dk sürüp gidiyor.2013 senesinde 16 haftalıkken rahim ağzı kısalmış böyle doğum sancıları tutmuştu çok iyi biliyorum. Belden vuruyor değişik birşey. Önce 5 dakikada birdi sonra 2 dakikada bire inince zaten baya açılma olur. Sen dakika tut biraz daha azalınca hastaneye git nolur nolmaz çocuğun hareketlerini hissediyorsun değil mi?
Nişan diye tahmin ediyorum sümüksü idi böyle. Ebe zaten ben muayene ettiğim için kanama devam edebilir meraklanma demişti. Adet kanaması gibi şırıl şırıl olmadıkça sorun yok etmişti. Şuan herşey hazır bekliyorum. Sancı çekiyorum 5-8 dk arası. Hareketler azaldı ama hissediyorum hâlâ. Hissetmezsem filan hemen gidicem.Kanama olması sıkıntı canım nişan kanaması sorun değil
Ikısının ayrımını yapmak zor ya ondan dedım
Ay hadi hayırlısı canım yaaa
Uyuyakalmışım o mesajdan sonra kızlar. Gözümü tekrar sancı ile açtım. Annem ve kv azcık evde sancı çek öyle git, orda sürekli parmakla açıklık bakarlar, gelen giden parmak atmasın diyorsabah uyanınca böyle çamaşırı kirletecek kadar sümüksü koyu kırmızı akıntı oldu yine, hafif hafif var. 5 dkde bir geliyor sancılar genelde, ama arasının uzadığı da oluyor. Yattıkça daha çok hissediyorum ağrıyı. Evin içinde dolaşıyorum.
Ahh artık gitsen mi canım
İlk dogum evet bıraz daha uzun sürer ama 5 dakıkada duzene hirince ıyıce hızlanıyo sen yınede hazr bekle:))
Açılma oluyordur bu sancılar la değil mi? Boşa sancı çekmiyorumdur inşallahÖğlen gibi 3 dakkaya düşer artık benimde sabah 5 10 dakika arasıydı öğleden sonra 3 dakkaya düşmüştü
Canım bı gıtsen yaNişan diye tahmin ediyorum sümüksü idi böyle. Ebe zaten ben muayene ettiğim için kanama devam edebilir meraklanma demişti. Adet kanaması gibi şırıl şırıl olmadıkça sorun yok etmişti. Şuan herşey hazır bekliyorum. Sancı çekiyorum 5-8 dk arası. Hareketler azaldı ama hissediyorum hâlâ. Hissetmezsem filan hemen gidicem.
Cnm ben kurumdakı gorevlıye wptan attımKızlar merhaba , ben bu hafta çalışamaz raporu alacağım ama farklı bir şehirden. Çalıştığım yere elden teslim etmek zorunda değilimdir değil mı? Fakslayabilir miyim veya bir şekilde işte :)
Ben 32 de direk ayrıldım, okul idaresine dedim salı günü getirsem olur mu diye. Ayrıldığımda cuma günüydü, çok kemküm yaptılar sonrada whatsaptan atıver fotosunu dediler. Baktım problem çıkarabilirler eşimle yolladım artık napayım. Yani tamamen sizin idarecilerin toleransına bağlıKızlar merhaba , ben bu hafta çalışamaz raporu alacağım ama farklı bir şehirden. Çalıştığım yere elden teslim etmek zorunda değilimdir değil mı? Fakslayabilir miyim veya bir şekilde işte :)
Duşa gir ve dusta sanci var mi yok mu bi dinle kendini. Bize de yazEvet canım, hıçkırık tutuyor. Hareketi azaldı ama hissediyorum yine de. Şuan sancılar 5 ve 8 dk arası gelip 1 dk sürüp gidiyor.
Canım gitsen mi hastaneye? Bakma sen kimseye artık Kordon dolanır birşey olur hastanede en azından bebeğin hareketlerini takip ederler.Evet canım, hıçkırık tutuyor. Hareketi azaldı ama hissediyorum yine de. Şuan sancılar 5 ve 8 dk arası gelip 1 dk sürüp gidiyor.
Bir masaya tütün evde eğilip kalk sürekli hastanede bana bunu yaptırmıştı ebe ama sancı gelince eğilip kalkıyordum sen şimdi 5 dakika ayakta sanciyi beklemeden yapAçılma oluyordur bu sancılar la değil mi? Boşa sancı çekmiyorumdur inşallahara sıra pilates topuyla hareket yapıyorum, sağa sola sallanıyorum sancı esnasında iyi geliyor.
Bende öyleyim ya doktordan çıkınca yazar mısın ne diyecek bakalımArada diğer mesajım da kaynamış silememisimben de şimdi doktorda sıra bekliyorum 2 gun cok karnim ağrıdı ama gaz sancisiydi. Bugun daha iyi gibiyim bakalim ne diyecek doktor
Yaaa dogum yaptin mi masallah cnmm kac gun oldu adi ne prensesjnBence yeme kuzum. Lavman yapıyorlar sen bakma tertemiz olduğuna öyle bi çıkıyo ki valla :) ben de tuvalete çıktım aynı senin gibi gaz sancısı sandım ama hastanede baya varmış yani içimdemideni doldurma hastaneye git doktor ye derse yersin ki doktor hemen Doğuma almaz seni. Ben 4 cm açılma ile hastaneye gittim. 2 saat sonra tam açılmayla Doğuma indim 20 dakika içinde de doğurdum. İnşallah sen de öyle olursun.
Devlet hastanesi canımKedilervekitaplar sabah gordum mesajlari uyudum uyandim dogurmussundur dedim sen hala bekliyorsun git bence ya devlet hastanesi degilse en fazla 2 farkli kisi parmakla bakar nst ye alirlar. Doktor kontrolunde olmak daha farkli olur canim. Cok riske atmamak lazim. Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah kuzucum. Bir avazda kurtarsin
Olsn canım sen git biDevlet hastanesi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?