2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gecen hafta bebeğimin bütün ölçüleri ve haftası uyumluydu 2600 cikmisti kilosu. Bugun gittiğimde yine 2600 olctu ve değerler hep 1 hafta geride çıktı. Hic mi büyümemiş yani ölcumden kaynaklıdır diye düşünüyorum ama. Ya geçen hafta fazla ölçüldü bilemedim ki.

Squat yapan var mi ? Aslinda ben squat yerine çömelerek yer silicem hem işe yarasin dimi yapan varsa kacinci hafta basladiniz erken mi acaba benim icin

Bence ölçümle alakalı ,aynı şey benim başıma geldi , 35+2 de 49cm çıkmıştı 36+2 de yine 49 cm çıktı .Kilosu 2890 çıkmıştı zayıflamış 2790 gibi çıktı . Doktor +- 400 oynuyor gayet iyi takılma dedi .Hayır ben de bir haftada 1 kg aldım .Hepsini kendime mi aldım

Squat yapan var mi ? Aslinda ben squat yerine çömelerek yer silicem hem işe yarasin dimi yapan varsa kacinci hafta basladiniz erken mi acaba benim icin
Erken değil bence canım ben de haftaya başlayacağım inşallah. Kesinlikle yararlı diye biliyorum

Bartholin Kisti olabilir belki canım, bende de olmuştu ama siyahlık filan yaşamadım.
Ya benimkinin de herhalde yeğenlerimden kalanlar sağolsun 1 yaşına kadar kıyafeti var ama insan yine heves ediyor Çömelmeyi de yap mutlaka, ben bebeğin kanala girmesi kolay oluyor diye evde her şeyi çömele çömele yapıyordum ama biraz fazla yaptım herhalde şimdi de bebe fazla aşağıda

Doğrudur canım ben pek squat yapmadım şimdiye kadar açıkçası ama haftaya başlayacagim bakalım. Çünkü eğer inşallah bir sıkıntı olmazsa 38 gibi doğsun istiyorum bebek büyük, normal doğum istiyorum o yüzden 40 i beklemese daha iyi sanki ama tabiki sağlıklı olmak şartıyla

Senin ne kadar canim suan bebis. Benimde doktor 39 a kadar gelmezse alma taraftari gibi

Reactions: The
Bartholin kistinin bebeğe ya da doğum şekline bir etkisi oluyor mu acaba?

Senin ne kadar canim suan bebis. Benimde doktor 39 a kadar gelmezse alma taraftari gibi
Benim daha 35+1 canım. Aslında küçük ama tombiş biraz, şu an 3 kg falan. 38 lerde sağ saglim kuvoze girmeden doğsa çok mutlu olurum çünkü 40 a falan kalırsa iyice kilolu olabilir gibime geliyor.

Bartholin kistinin bebeğe ya da doğum şekline bir etkisi oluyor mu acaba?
Hayır hiçbir sıkıntısı olmuyor, sadece patlarsa, enfeksiyon akarsa filan 3 günlük bir antibiyotik veriyor doktor o kadar. Benim de birkaç ay önce olmuştu, şiştiğini filan hiç fark etmedim sonra da patladı, kan gelmişti baya. Çok korkmuştum ama önemli bir şey olmadığını söylemişti doktor. Bebekle alakası yokmuş zaten, normal doğuma vs de engel değilmiş. Muhtemelen bu dönem bağışıklık düştüğü için oluyor, ben de ilk defa yaşamıştım.

Genital siğil hpv virüstür smear testinde hücre değişikliği yapmışsa çıkar. Var olur olmadığını hpv testi yapan bir hastanede smear vererek anlayabilirsiniz. Ayrıca oda bakılır. Ama ben sanmıyorum genital siğil olsa çoktan artardı. Bende de öyle birşey var ama doktorlar hiçbir zaman önemsemedi yağ bezesi gibi dediler. Acaba varis gibi bir damar genişlemesi mi? Gebelikle beraber büyüme vs olabiliyormuş varislerde

Çok teşekkür ederim cevabınız için :)

Evet siğil olsa artması gerekirdi diye düşündüm ben de. Çünkü ilk fark ettiğimde kıl dönmesi mi acaba diye uğraşmıştım biraz ve çok az kanamıştı. Yayılırdı sanırım siğil olsa. Böyle küçük siyah, içi dolu , sivilce gibi. Bir tane. Çevresinde başka buna benzer bir şey göremedim. İnşallah yağ bezesi filandır. Normal doğum yapabilmeyi çok istiyorum. Elbette öncelik bebeğimin sağlığı ve virüs değildir diye umuyorum.

Benim daha 35+1 canım. Aslında küçük ama tombiş biraz, şu an 3 kg falan. 38 lerde sağ saglim kuvoze girmeden doğsa çok mutlu olurum çünkü 40 a falan kalırsa iyice kilolu olabilir gibime geliyor.
Benimde 36+2 de 3200 gibi dedi boyu da 52 cm fln. Muhtemelen benimde kilo sebebi ile doktor son zamana birakmak istemeyecek. Aslinda bizim ki tombis degil ya karin cevresi normal da bizden dolayi boy uzun birde kafa yapisi

Benimde korktuğum böyle giderse normal olmassa sezeryan olcak

Benimde 36+2 de 3200 gibi dedi boyu da 52 cm fln. Muhtemelen benimde kilo sebebi ile doktor son zamana birakmak istemeyecek. Aslinda bizim ki tombis degil ya karin cevresi normal da bizden dolayi boy uzun birde kafa yapisi
Sen sezeryanmi düşünüyorsun canım. Benim 37+3 3439 gramdı

Bende sivilce gibi bir şey çıkmıştı doktorun önerisi ile iki kere Bactroban sürdüm geçti. Ama yine de böyle bir konuyu mutlaka doktorunuz ile paylaşmanızı öneririm bir aksiyon almadan önce. Geçmiş olsun şimdiden

Kızlar nstde sancı çıkmadı. Nstye girene kadar kıvranıyorum, nstde uyuyor eşşek sıpası Ama sancım vardı 4.30dan 10a kadar. 5dkde bir geliyordu dedim. Sonra azaldı dedim. Yalancı sancı dır o dedi. 2 cm açıklık var. Bebeğin suyu kilosu iyi, kalp atışı iyi. Dakikada 1 sancı olana kadar bekle, öyle gel dedi. Perşembe gününe kadar sancı çoğalmazsa mutlaka perşembe gel dedi.

Sancı çekip açılma beklicem artık kanama da şırıl şırıl olmadıkça normal, alttan muayene ettiğimiz için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…