Bence ölçümle alakalı ,aynı şey benim başıma geldi , 35+2 de 49cm çıkmıştı 36+2 de yine 49 cm çıktı .Kilosu 2890 çıkmıştı zayıflamışGecen hafta bebeğimin bütün ölçüleri ve haftası uyumluydu 2600 cikmisti kilosu. Bugun gittiğimde yine 2600 olctu ve değerler hep 1 hafta geride çıktı. Hic mi büyümemiş yani ölcumden kaynaklıdır diye düşünüyorum ama. Ya geçen hafta fazla ölçüldü bilemedim ki.
Erken değil bence canım ben de haftaya başlayacağım inşallah. Kesinlikle yararlı diye biliyorumSquat yapan var mi ? Aslinda ben squat yerine çömelerek yer silicemhem işe yarasin dimi yapan varsa kacinci hafta basladiniz erken mi acaba benim icin
Bartholin Kisti olabilir belki canım, bende de olmuştu ama siyahlık filan yaşamadım.Merhaba arkadaşlar, 35+4 günlük hamileyim ben de. Perşembe günü çatı muayenem olacak inşallah. Orada da soracağım ama size de sormak istedim. Benim vajinamın dudak kısmının içerisinde sivilce gibi bir kızarıklık vardı. Kıl dönmesi filan mı acaba diye az uğraşmış sonra bırakmıştım. Dün aynayla o bölgeye baktığımda aynı yerdeki kırmızı küçük şişliğin siyah küçük şişliğe döndüğünü fark ettim. Ay internete yazınca genital siğil vs çıkıyor. Dünden beri düşün düşün stres yaptım. Yani aslında genital siğile de benzemiyor pütürcüklü değil. Kaç aydır orada yayılmamış da başka bi yere filan. Ağrı acı da yapmıyor. Hamilelik öncesi smear testi yaptırmıştım. Herhangi bi virüs olsaydı orada çıkar mıydı acaba diye de düşündüm. Var mı acaba benzer bi durum yaşayan arkadaşım?
Ya benimkinin de herhalde yeğenlerimden kalanlar sağolsun 1 yaşına kadar kıyafeti var ama insan yine heves ediyorBenim bebeğin kıyafetleri hazır canım daha fazla bir şey almayı düşünmüyorum epey oldu çünkü, akrabalardan çok veren oldu yepyeni hepsi, birkaç da ben aldım . Sadece çanta hazırlaması kaldı
Ya benim de ağrım sızım pek yok açıkçası , sadece uzun süre oturuyorsam kalktığımda birkaç dk paytak paytak yürüyorumama psikolojik olarak çok yoruldum o yüzden izne çıkacağım işte. Doğuma hiçbir anlamda hazır değilim çünkü. Dediğin gibi 36 bitince daha düzenli yaparız yürüyüş vs. Ben yapamıyorum çünkü çalışırken , akşama kadar zaten yoruluyorum bir de akşam yürüyüşe çıkmam hiç mümkün değil. Öyle işte
Doğrudur canım ben pek squat yapmadım şimdiye kadar açıkçasıBartholin Kisti olabilir belki canım, bende de olmuştu ama siyahlık filan yaşamadım.
Ya benimkinin de herhalde yeğenlerimden kalanlar sağolsun 1 yaşına kadar kıyafeti var ama insan yine heves ediyorÇömelmeyi de yap mutlaka, ben bebeğin kanala girmesi kolay oluyor diye evde her şeyi çömele çömele yapıyordum ama biraz fazla yaptım herhalde şimdi de bebe fazla aşağıda
Senin ne kadar canim suan bebis. Benimde doktor 39 a kadar gelmezse alma taraftari gibiDoğrudur canım ben pek squat yapmadım şimdiye kadar açıkçasıama haftaya başlayacagim bakalım. Çünkü eğer inşallah bir sıkıntı olmazsa 38 gibi doğsun istiyorum bebek büyük, normal doğum istiyorum o yüzden 40 i beklemese daha iyi sanki ama tabiki sağlıklı olmak şartıyla
Bartholin kistinin bebeğe ya da doğum şekline bir etkisi oluyor mu acaba?Bartholin Kisti olabilir belki canım, bende de olmuştu ama siyahlık filan yaşamadım.
Ya benimkinin de herhalde yeğenlerimden kalanlar sağolsun 1 yaşına kadar kıyafeti var ama insan yine heves ediyorÇömelmeyi de yap mutlaka, ben bebeğin kanala girmesi kolay oluyor diye evde her şeyi çömele çömele yapıyordum ama biraz fazla yaptım herhalde şimdi de bebe fazla aşağıda
Benim daha 35+1 canım. Aslında küçük ama tombiş biraz, şu an 3 kg falan. 38 lerde sağ saglim kuvoze girmeden doğsa çok mutlu olurumSenin ne kadar canim suan bebis. Benimde doktor 39 a kadar gelmezse alma taraftari gibi
Hayır hiçbir sıkıntısı olmuyor, sadece patlarsa, enfeksiyon akarsa filan 3 günlük bir antibiyotik veriyor doktor o kadar. Benim de birkaç ay önce olmuştu, şiştiğini filan hiç fark etmedim sonra da patladı, kan gelmişti baya. Çok korkmuştum ama önemli bir şey olmadığını söylemişti doktor. Bebekle alakası yokmuş zaten, normal doğuma vs de engel değilmiş. Muhtemelen bu dönem bağışıklık düştüğü için oluyor, ben de ilk defa yaşamıştım.Bartholin kistinin bebeğe ya da doğum şekline bir etkisi oluyor mu acaba?
Genital siğil hpv virüstür smear testinde hücre değişikliği yapmışsa çıkar. Var olur olmadığını hpv testi yapan bir hastanede smear vererek anlayabilirsiniz. Ayrıca oda bakılır. Ama ben sanmıyorum genital siğil olsa çoktan artardı. Bende de öyle birşey var ama doktorlar hiçbir zaman önemsemedi yağ bezesi gibi dediler. Acaba varis gibi bir damar genişlemesi mi? Gebelikle beraber büyüme vs olabiliyormuş varislerdeMerhaba arkadaşlar, 35+4 günlük hamileyim ben de. Perşembe günü çatı muayenem olacak inşallah. Orada da soracağım ama size de sormak istedim. Benim vajinamın dudak kısmının içerisinde sivilce gibi bir kızarıklık vardı. Kıl dönmesi filan mı acaba diye az uğraşmış sonra bırakmıştım. Dün aynayla o bölgeye baktığımda aynı yerdeki kırmızı küçük şişliğin siyah küçük şişliğe döndüğünü fark ettim. Ay internete yazınca genital siğil vs çıkıyor. Dünden beri düşün düşün stres yaptım. Yani aslında genital siğile de benzemiyor pütürcüklü değil. Kaç aydır orada yayılmamış da başka bi yere filan. Ağrı acı da yapmıyor. Hamilelik öncesi smear testi yaptırmıştım. Herhangi bi virüs olsaydı orada çıkar mıydı acaba diye de düşündüm. Var mı acaba benzer bi durum yaşayan arkadaşım?
Çok teşekkür ederim cevabınız için :)Hayır hiçbir sıkıntısı olmuyor, sadece patlarsa, enfeksiyon akarsa filan 3 günlük bir antibiyotik veriyor doktor o kadar. Benim de birkaç ay önce olmuştu, şiştiğini filan hiç fark etmedim sonra da patladı, kan gelmişti baya. Çok korkmuştum ama önemli bir şey olmadığını söylemişti doktor. Bebekle alakası yokmuş zaten, normal doğuma vs de engel değilmiş. Muhtemelen bu dönem bağışıklık düştüğü için oluyor, ben de ilk defa yaşamıştım.
Evet siğil olsa artması gerekirdi diye düşündüm ben de. Çünkü ilk fark ettiğimde kıl dönmesi mi acaba diye uğraşmıştım biraz ve çok az kanamıştı. Yayılırdı sanırım siğil olsa. Böyle küçük siyah, içi dolu , sivilce gibi. Bir tane. Çevresinde başka buna benzer bir şey göremedim. İnşallah yağ bezesi filandır. Normal doğum yapabilmeyi çok istiyorum. Elbette öncelik bebeğimin sağlığı ve virüs değildir diye umuyorum.Genital siğil hpv virüstür smear testinde hücre değişikliği yapmışsa çıkar. Var olur olmadığını hpv testi yapan bir hastanede smear vererek anlayabilirsiniz. Ayrıca oda bakılır. Ama ben sanmıyorum genital siğil olsa çoktan artardı. Bende de öyle birşey var ama doktorlar hiçbir zaman önemsemedi yağ bezesi gibi dediler. Acaba varis gibi bir damar genişlemesi mi? Gebelikle beraber büyüme vs olabiliyormuş varislerde
Benimde 36+2 de 3200 gibi dedi boyu da 52 cm fln. Muhtemelen benimde kilo sebebi ile doktor son zamana birakmak istemeyecek. Aslinda bizim ki tombis degil ya karin cevresi normal da bizden dolayi boy uzun birde kafa yapisiBenim daha 35+1 canım. Aslında küçük ama tombiş biraz, şu an 3 kg falan. 38 lerde sağ saglim kuvoze girmeden doğsa çok mutlu olurumçünkü 40 a falan kalırsa iyice kilolu olabilir gibime geliyor.
Benimde korktuğum böyle giderse normal olmassa sezeryan olcakBenim daha 35+1 canım. Aslında küçük ama tombiş biraz, şu an 3 kg falan. 38 lerde sağ saglim kuvoze girmeden doğsa çok mutlu olurumçünkü 40 a falan kalırsa iyice kilolu olabilir gibime geliyor.
Sen sezeryanmi düşünüyorsun canım. Benim 37+3 3439 gramdıBenimde 36+2 de 3200 gibi dedi boyu da 52 cm fln. Muhtemelen benimde kilo sebebi ile doktor son zamana birakmak istemeyecek. Aslinda bizim ki tombis degil ya karin cevresi normal da bizden dolayi boy uzun birde kafa yapisi
Yaptım balım erken geldi benim kuşYaaa dogum yaptin mi masallah cnmm kac gun oldu adi ne prensesjn
Bende sivilce gibi bir şey çıkmıştı doktorun önerisi ile iki kere Bactroban sürdüm geçti. Ama yine de böyle bir konuyu mutlaka doktorunuz ile paylaşmanızı öneririm bir aksiyon almadan önce. Geçmiş olsun şimdidenEvet siğil olsa artması gerekirdi diye düşündüm ben de. Çünkü ilk fark ettiğimde kıl dönmesi mi acaba diye uğraşmıştım biraz ve çok az kanamıştı. Yayılırdı sanırım siğil olsa. Böyle küçük siyah, içi dolu , sivilce gibi. Bir tane. Çevresinde başka buna benzer bir şey göremedim. İnşallah yağ bezesi filandır. Normal doğum yapabilmeyi çok istiyorum. Elbette öncelik bebeğimin sağlığı ve virüs değildir diye umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?