- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
Canım senin erkek miydi ? Seninle günümüz aynı gerçi ultrasonda beklenen doğum tarihi sürekli farklı çıkıyor da. Benim bebe de 2750 olmuş çok şükür 36+2' de boy da 52cmBenimde 36+2 de 3200 gibi dedi boyu da 52 cm fln. Muhtemelen benimde kilo sebebi ile doktor son zamana birakmak istemeyecek. Aslinda bizim ki tombis degil ya karin cevresi normal da bizden dolayi boy uzun birde kafa yapisi
Senin kız gerçekten de nazlı çıktı canım, gelesi yok.Kızlar nstde sancı çıkmadı. Nstye girene kadar kıvranıyorum, nstde uyuyor eşşek sıpasıAma sancım vardı 4.30dan 10a kadar. 5dkde bir geliyordu dedim. Sonra azaldı dedim. Yalancı sancı dır o dedi. 2 cm açıklık var. Bebeğin suyu kilosu iyi, kalp atışı iyi. Dakikada 1 sancı olana kadar bekle, öyle gel dedi. Perşembe gününe kadar sancı çoğalmazsa mutlaka perşembe gel dedi.
Sancı çekip açılma beklicem artıkkanama da şırıl şırıl olmadıkça normal, alttan muayene ettiğimiz için dedi
Ultrasonda filan çok iyi baktı. Benim eşşek sıpası nstye girince uyuyor biliyorsunuz.Senin kız gerçekten de nazlı çıktı canım, gelesi yok.
Normal miymiş bu durum ? Özel de olsa sanki daha iyi mi ilgilenirlerdi acaba, devlet diye başından mı savuyor ki ? Zaten az da kalmış 40. haftaya. Bilemedim ki perşembeye kadar böyle idare edebilecek misin ?
Canım bu devlet diye biraz baştan saviyoKızlar nstde sancı çıkmadı. Nstye girene kadar kıvranıyorum, nstde uyuyor eşşek sıpasıAma sancım vardı 4.30dan 10a kadar. 5dkde bir geliyordu dedim. Sonra azaldı dedim. Yalancı sancı dır o dedi. 2 cm açıklık var. Bebeğin suyu kilosu iyi, kalp atışı iyi. Dakikada 1 sancı olana kadar bekle, öyle gel dedi. Perşembe gününe kadar sancı çoğalmazsa mutlaka perşembe gel dedi.
Sancı çekip açılma beklicem artıkkanama da şırıl şırıl olmadıkça normal, alttan muayene ettiğimiz için dedi
Hayir canim kismetse ilk dogum gonlum normal den yana ama Allah neyi kismet ederse artik.Sen sezeryanmi düşünüyorsun canım. Benim 37+3 3439 gramdı
Ben senden umudu kestim.Kızlar nstde sancı çıkmadı. Nstye girene kadar kıvranıyorum, nstde uyuyor eşşek sıpasıAma sancım vardı 4.30dan 10a kadar. 5dkde bir geliyordu dedim. Sonra azaldı dedim. Yalancı sancı dır o dedi. 2 cm açıklık var. Bebeğin suyu kilosu iyi, kalp atışı iyi. Dakikada 1 sancı olana kadar bekle, öyle gel dedi. Perşembe gününe kadar sancı çoğalmazsa mutlaka perşembe gel dedi.
Hayir canim kiz benim ki. Ya anlamadim ki bana da hizli kilo aliyor gibi geliyor. Gebelik sekeri sebebi ile olabilir canim bu ara dikkat etmeyide kestim gibi. Ben kapladigi alan ile alakali olctuklerini dusunuyordum acikcasi kutle hesabi ama boylar baksana ayni. Benimki tombis olacak herhaldeCanım senin erkek miydi ? Seninle günümüz aynı gerçi ultrasonda beklenen doğum tarihi sürekli farklı çıkıyor da. Benim bebe de 2750 olmuş çok şükür 36+2' de boy da 52cm
Merak ettiğim gebelik şekerinden dolayı mı biraz kilolu seninki ya da benimki yine yakalayamadı mıDoktora göre bu şekilde iyi bi sorun yok. Boyu uzun olduğu için kilosu az dedi.
Bende normal istiyorum ama 3650 geçerse biraz zor olur diye düşünüyorum 2 haftada 4 kilo olurHayir canim kismetse ilk dogum gonlum normal den yana ama Allah neyi kismet ederse artik.
Ben senden umudu kestim.
Hayir canim kiz benim ki. Ya anlamadim ki bana da hizli kilo aliyor gibi geliyor. Gebelik sekeri sebebi ile olabilir canim bu ara dikkat etmeyide kestim gibi. Ben kapladigi alan ile alakali olctuklerini dusunuyordum acikcasi kutle hesabi ama boylar baksana ayni. Benimki tombis olacak herhalde
Hic bir fikrim yok canim. Bebegin kilo almamasi icin bol yuruyus mu yapmak lazim acabaBende normal istiyorum ama 3650 geçerse biraz zor olur diye düşünüyorum 2 haftada 4 kilo olur
Sadece kendimize çalışıyor olamayız benceBence ölçümle alakalı ,aynı şey benim başıma geldi , 35+2 de 49cm çıkmıştı 36+2 de yine 49 cm çıktı .Kilosu 2890 çıkmıştı zayıflamış2790 gibi çıktı . Doktor +- 400 oynuyor gayet iyi takılma dedi .Hayır ben de bir haftada 1 kg aldım .Hepsini kendime mi aldım
Hayirlisi olsun cnm. Biraz daha vakti varmis demekki ama az kaldi cnm bak aciklik da varmis. Cok guzel gidiyor masalahKızlar nstde sancı çıkmadı. Nstye girene kadar kıvranıyorum, nstde uyuyor eşşek sıpasıAma sancım vardı 4.30dan 10a kadar. 5dkde bir geliyordu dedim. Sonra azaldı dedim. Yalancı sancı dır o dedi. 2 cm açıklık var. Bebeğin suyu kilosu iyi, kalp atışı iyi. Dakikada 1 sancı olana kadar bekle, öyle gel dedi. Perşembe gününe kadar sancı çoğalmazsa mutlaka perşembe gel dedi.
Hamur işi ekmek kes dedi . Zaten onlarida nadir yiyorum şekerden dolayı. Yapacakları şey normal dogurtmasalar direk sezeryana ceviryolar . Ben cuma gidicem baktım 3600 falan oldu dicem haftaya suni şancı vererek dogurttirun. Ilki normaldi şimdi ikinci sezeryan olsun istemiyorum tabi genede hayırlısı olsu nHic bir fikrim yok canim. Bebegin kilo almamasi icin bol yuruyus mu yapmak lazim acaba
Çok haklısınız. Bu perşembe gittiğimde soracağım inşallah kötü bir şey yoktur. Çok teşekkürler güzel cevabınız içinBende sivilce gibi bir şey çıkmıştı doktorun önerisi ile iki kere Bactroban sürdüm geçti. Ama yine de böyle bir konuyu mutlaka doktorunuz ile paylaşmanızı öneririm bir aksiyon almadan önce. Geçmiş olsun şimdiden
Ay valla bende kendimden umudu kestimHayir canim kismetse ilk dogum gonlum normal den yana ama Allah neyi kismet ederse artik.
Ben senden umudu kestim.
Hayir canim kiz benim ki. Ya anlamadim ki bana da hizli kilo aliyor gibi geliyor. Gebelik sekeri sebebi ile olabilir canim bu ara dikkat etmeyide kestim gibi. Ben kapladigi alan ile alakali olctuklerini dusunuyordum acikcasi kutle hesabi ama boylar baksana ayni. Benimki tombis olacak herhalde
Özel hastane yok burda canım. Mecburum devlete gitmeye. En yakın özel 1.5 saat uzakta.Canım bu devlet diye biraz baştan saviyokız kardeşim gitmişti ikinci doğuma oda devlete gidiyordu 3 aciklik varken eve gonderdiler evde doğum yapmak zorunda kaldı
Aynen canım evin içinde yürüyorum, hareket ediyorum sancı geldikçe. Bekliyorum bakalım açılma ve sancının artmasını.Hayirlisi olsun cnm. Biraz daha vakti varmis demekki ama az kaldi cnm bak aciklik da varmis. Cok guzel gidiyor masalah
Hayirlisi olsun canım. Ya bugün yarın gelir . Sonra diCen biraz daha kalsaydi içerdeÖzel hastane yok burda canım. Mecburum devlete gitmeye. En yakın özel 1.5 saat uzakta.
Ay kac sayfadır yüreğim ağzımda okuyorum ne yaptın diye kendi kendime ekşın yaşadım burda. Ekim anneleri grubu cok iyi cikti ya insanin canini normal doğum cektiriyorsunuz çok heyecanlı ben sezeryan olacak diye gevşek gevşek takılıyorum hiç heyecan yokKızlar nstde sancı çıkmadı. Nstye girene kadar kıvranıyorum, nstde uyuyor eşşek sıpasıAma sancım vardı 4.30dan 10a kadar. 5dkde bir geliyordu dedim. Sonra azaldı dedim. Yalancı sancı dır o dedi. 2 cm açıklık var. Bebeğin suyu kilosu iyi, kalp atışı iyi. Dakikada 1 sancı olana kadar bekle, öyle gel dedi. Perşembe gününe kadar sancı çoğalmazsa mutlaka perşembe gel dedi.
Normal bir durum benim de oluyor hatta karnım zaman zaman sertleşiyor şuan da öyle meselaKizlar 35+0 oldum ben bugun. Bir kac gundur sertlik hissediyorum kisim kisim yani bir yere toplaniyor gibi. Sizlerdede oluyor mu? Normal mi sizce?
Bizde ctesi dogum seklini konusucaz bakalim ne dicekHamur işi ekmek kes dedi . Zaten onlarida nadir yiyorum şekerden dolayı. Yapacakları şey normal dogurtmasalar direk sezeryana ceviryolar . Ben cuma gidicem baktım 3600 falan oldu dicem haftaya suni şancı vererek dogurttirun. Ilki normaldi şimdi ikinci sezeryan olsun istemiyorum tabi genede hayırlısı olsu n
Bende baya oluyir canim gobek ustunde toplaniyor gibi orda bi sertlik oluyorKizlar 35+0 oldum ben bugun. Bir kac gundur sertlik hissediyorum kisim kisim yani bir yere toplaniyor gibi. Sizlerdede oluyor mu? Normal mi sizce?
Adiyla yasasin kuzum bnmYaptım balım erken geldi benim kuş36+2 de doğdu ama şükür sıkıntı olmadı. Adı Masal Hüma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?