2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde 36+2 de 3200 gibi dedi boyu da 52 cm fln. Muhtemelen benimde kilo sebebi ile doktor son zamana birakmak istemeyecek. Aslinda bizim ki tombis degil ya karin cevresi normal da bizden dolayi boy uzun birde kafa yapisi
Canım senin erkek miydi ? Seninle günümüz aynı gerçi ultrasonda beklenen doğum tarihi sürekli farklı çıkıyor da. Benim bebe de 2750 olmuş çok şükür 36+2' de boy da 52cm
Merak ettiğim gebelik şekerinden dolayı mı biraz kilolu seninki ya da benimki yine yakalayamadı mı Doktora göre bu şekilde iyi bi sorun yok. Boyu uzun olduğu için kilosu az dedi.

Senin kız gerçekten de nazlı çıktı canım, gelesi yok.
Normal miymiş bu durum ? Özel de olsa sanki daha iyi mi ilgilenirlerdi acaba, devlet diye başından mı savuyor ki ? Zaten az da kalmış 40. haftaya. Bilemedim ki perşembeye kadar böyle idare edebilecek misin ?

Ultrasonda filan çok iyi baktı. Benim eşşek sıpası nstye girince uyuyor biliyorsunuz. 25 dk nstde kaldım, bir kere kasılmadım. Ultrasona geçince başladı kasılmaya böyle sancılar normal, yalancı sancı dedi. Günün daha dolmamış, dolana kadar böyle yaşarsın sancı dedi. Dakikada bir kasılma ya düşünceye dayanamayacak duruma gelince gel dedi. 10 dkde bir sancı geliyor bakalım.

Canım bu devlet diye biraz baştan saviyo kız kardeşim gitmişti ikinci doğuma oda devlete gidiyordu 3 aciklik varken eve gonderdiler evde doğum yapmak zorunda kaldı

Sen sezeryanmi düşünüyorsun canım. Benim 37+3 3439 gramdı
Hayir canim kismetse ilk dogum gonlum normal den yana ama Allah neyi kismet ederse artik.
Ben senden umudu kestim.
Hayir canim kiz benim ki. Ya anlamadim ki bana da hizli kilo aliyor gibi geliyor. Gebelik sekeri sebebi ile olabilir canim bu ara dikkat etmeyide kestim gibi. Ben kapladigi alan ile alakali olctuklerini dusunuyordum acikcasi kutle hesabi ama boylar baksana ayni. Benimki tombis olacak herhalde

Bende normal istiyorum ama 3650 geçerse biraz zor olur diye düşünüyorum 2 haftada 4 kilo olur

Sadece kendimize çalışıyor olamayız bence ölçümle alakalıdır diyorum ben de.

Hayirlisi olsun cnm. Biraz daha vakti varmis demekki ama az kaldi cnm bak aciklik da varmis. Cok guzel gidiyor masalah

Hic bir fikrim yok canim. Bebegin kilo almamasi icin bol yuruyus mu yapmak lazim acaba
Hamur işi ekmek kes dedi . Zaten onlarida nadir yiyorum şekerden dolayı. Yapacakları şey normal dogurtmasalar direk sezeryana ceviryolar . Ben cuma gidicem baktım 3600 falan oldu dicem haftaya suni şancı vererek dogurttirun. Ilki normaldi şimdi ikinci sezeryan olsun istemiyorum tabi genede hayırlısı olsu n

Çok haklısınız. Bu perşembe gittiğimde soracağım inşallah kötü bir şey yoktur. Çok teşekkürler güzel cevabınız için

Ay valla bende kendimden umudu kestim

Canım bu devlet diye biraz baştan saviyo kız kardeşim gitmişti ikinci doğuma oda devlete gidiyordu 3 aciklik varken eve gonderdiler evde doğum yapmak zorunda kaldı
Özel hastane yok burda canım. Mecburum devlete gitmeye. En yakın özel 1.5 saat uzakta.

Ay kac sayfadır yüreğim ağzımda okuyorum ne yaptın diye kendi kendime ekşın yaşadım burda. Ekim anneleri grubu cok iyi cikti ya insanin canini normal doğum cektiriyorsunuz çok heyecanlı ben sezeryan olacak diye gevşek gevşek takılıyorum hiç heyecan yok

Bizde ctesi dogum seklini konusucaz bakalim ne dicek
Kizlar 35+0 oldum ben bugun. Bir kac gundur sertlik hissediyorum kisim kisim yani bir yere toplaniyor gibi. Sizlerdede oluyor mu? Normal mi sizce?
Bende baya oluyir canim gobek ustunde toplaniyor gibi orda bi sertlik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…