2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde 36+2 de 3200 gibi dedi boyu da 52 cm fln. Muhtemelen benimde kilo sebebi ile doktor son zamana birakmak istemeyecek. Aslinda bizim ki tombis degil ya karin cevresi normal da bizden dolayi boy uzun birde kafa yapisi
Benim karın çevresi 1 hafta , baş çevresi 10 gün ilerde demişti canım. Demek ki boyuna göre kilosu fazla geldi bilmiyorum tombiş dedi doktor ki ultrason fotosunda bile gerçekten tombisti, doktor dikkat etmen gerekiyor kesinlikle dedi. Fakat çalışırken edemedim , ne yediğime ne yürüyüşume. Şu saatten sonra ederim inşallah evde
Benimde korktuğum böyle giderse normal olmassa sezeryan olcak
Ay inşallah gönlümüzdeki gibi olur ya. Bilmiyorum hayırlısıyla ben normal doğum istiyorum bakalım canım

Ay valla bende kendimden umudu kestim
dur bı ya ne umut kesmesi
Hem dünden bu yana 2 cm acılmıs:) o sabah ki sancılar boşa değilmiş
Valla yerine heyecanlandık
Şuan dogumu en yakın gorunen sensin hadi bakalımm gelsin çömelmeler squatlar el alem gelin görsün
Hayirlisi olsun canım. Ya bugün yarın gelir . Sonra diCen biraz daha kalsaydi içerde
Ay sorma canım ya:) bu sabah rahat rahat kahvaltı hazrlarken dedım kı bi iki haftaya nerde bu rahatlık aman tüm zorluguna rağmen iyi ki
Kizlar 35+0 oldum ben bugun. Bir kac gundur sertlik hissediyorum kisim kisim yani bir yere toplaniyor gibi. Sizlerdede oluyor mu? Normal mi sizce?
Evt canım özellikle sol yada sag yanımı sertlestiriyo yürüyosam durmak zorunda kalıyorm

Ay bir an sezeryan mı olsam acaba diyorum normal doğum da bilinmezlik ya ara ara sancı yokluyor, bekliyorum bakalım sağa sola sallanıyorum kuş gibi

Squat yapamıyorum, vücudumun ağırlığını dizlerim taşımıyor ama pilates ve vurmaya devam

Ben doğurursam bütün Ekim anneleri doğurur bence kızlar, ha gayret

Devlette gitmiştim bende ilk doğumda 2 cm Açıklıkla bırakmadılar beni doğum başladı diye.suni sancıyla doğum yaptım 39,4 te devlette artık son aşama da istiyor herhalde..

Valla canım sen bir doğursan burada herkes seni bekliyor sırayla gelecez inşallah önümüzü açman lazım
Sen yine de dikkat et ne bileyim ben biraz evhamlıyım oradan çıkamazdım doğurun beni eve gidemem ya bişey olursa derdim. Maşallah sabırlısın kızın da sana çekmiş valla benim oğluş da bana duramıyor yerinde
Uzun boylu olduğumuz için bence boylar böyle canım. Kilo da ben biraz iştahsızım çok yemem yok, sadece bu aralar acayip canım şekerli şeyler istiyor belki bu şekilde kilo alabilir mi diye düşündüm, o da pek sağlıklı değil biliyorum aslında ama çok fazla çikolataya dadandım. Rahatsız eder mi bilmiyorum
Kız sağlıklı olsun da olsun tombiş mombiş. Teyzem 5 kilo doğurdu bişey olmadı valla. Bana diyor küçük oğlan doğuracan.

38+1 kontrolde her şey normal dedi dr hep önde giden kilomuz normal çıktı.. normal doğum görünüyor şimdilik kanama sancı su gelmesi hareketlerde azalma olunca hemen gel dedi. 40.hafta da hala başlamazsa görüşürelim dedi ama bana 2 hafta ara çok geliyor haftaya yine bi kontrole giderim. Basur için normal doğuma engel olmaz dedi şu an bi tedavi uygulayamayız dedi. Kan sulandırıcı iğneyi bıraktık

Devlette gitmiştim bende ilk doğumda 2 cm Açıklıkla bırakmadılar beni doğum başladı diye.suni sancıyla doğum yaptım 39,4 te devlette artık son aşama da istiyor herhalde..
En az 4-5 cm olmadan almıyorlarmış canım artık. Açılmanın büyümesini bekleyeceğim mecbur. Birde nstde sancı çıkmayınca gönderdi. Benim kız nstye girince ıslanıyor, nstde çıkınca kuduruyor doktor inanmıyor sanırım sancı olduğuna

Hastanede sancı çeksem daha kötü yıpranırım diye eve geldim. Evde en azından birşeyler le oyalanıyorum, sancı dağılıyor biraz

Ayağımı sürüyüp doğurayım kızlar. Sırası gelen pırt diye doğursun inşallah

Bilmiyorum ki canim ne kadar sapma olur. Soyle ben bi ara gebelik sekerinden dolayi cok dikkat ediyordum hic kilo almiyordum ama bebis guzel kilo aliyordu. Bence saglikli seyleri direkt kapiyorlar yumurta kasar peynir ceviz yogurt cok tukettim ben

Gelişimi nasıldı canım iki hafta çok uzun bencede

Anladım canım değişmiş demek bi anlamda iyi gibi çünkü hastanede 2 saatte bi alttan parmakla açıklığa bakıolar evde rahatça durursun..

Gelişimi nasıldı canım iki hafta çok uzun bencede
37 ye kadar hep 2 hafta öndeydi canım hatta çok iyi kilolu olacak die korktum ama oğlum da da aynı oldu son haftalarda uyumlu çıktı kilo boyu onada çok iri sezeryan olursun diolardı. . 37 de gittim 1 hafta önde çıktı bugunde geçen haftaki ölçüme yakın çıktı dr herşey normal doğum belirtisi olmazsa 40 da gel dedi.

Bilmiyorum ki canim ne kadar sapma olur. Soyle ben bi ara gebelik sekerinden dolayi cok dikkat ediyordum hic kilo almiyordum ama bebis guzel kilo aliyordu. Bence saglikli seyleri direkt kapiyorlar yumurta kasar peynir ceviz yogurt cok tukettim ben
Cnm diyeti doktor mu birak dedi? Benim de seker var hala dikkat ediyorum ama eskisinden bi tik daha saldim. Tatli fln yemiyorum da meyve yiyorum. Esim sinir ediyo beni dondurma fln aliyo ye bisey olmaz diyo da ben canim istesede yemiyorum. Dogumdan sonra yiycem ins

Bende en son 37+3 doktor 3350 gram dedi ultrasyonda 3439 yazıyodu dedim daha iki hafta var böyle giderse çok kilo alir normal olmassa diye korktum

Kızlar karnı küçülen varmi son ayında benim karnım kuculmeye basladi cevremdekilerde farketti yarin muayenem var ama oncesinde size sormak istedim sizce neden karin kuculurki

Kızlar karnı küçülen varmi son ayında benim karnım kuculmeye basladi cevremdekilerde farketti yarin muayenem var ama oncesinde size sormak istedim sizce neden karin kuculurki
Aynen canim benimde öyle gören 5 aylık diyo şimdi bi anda küçülme durumuna geldi hele sabah ac karna tam 5 aylık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…