2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende geçen ki kontrolden sonra bu konuyu kafama takıyordum demek ki normalmiş içim rahatladı okuyunca, bizimde hep 2 hafta önden gidiyordu doktor iri olacak falan diyordu geçen bi gittim haftasıyla uyumlu olunca bi takmıştım kafama geriledi mi diye

Ya benimde sürekli acımıo ama elime değio meme oluyormuş sanırım
Kanala inmiş mi bebiş?

nillsn napiosun sende durumlar nasil gidiyo?

Sen benden önce davrandın bende merak ediyordum
Valla aynı yarın sabah 9 da nstye girip 10.30 da muayene gideceğim her salı rutin zaten sancılarım biraz daha hafifledi bugün daha iyiydim bu çocuk doğmicak cuma hafta dönümüm benim 41 e gircem cuma ama geçen hafta plasenta yaşlanmış artık dediği için muhtemelen daha çok uzun süre beklemez yani günüm dolduktan sonra bakalım neler dicek yarın biraz modum düşük biraz keyifsizim birazda yoruldum

Belki yarın açılma olursa doğuma alırlar. Geçen benim doktorum bi gebem geldi alttan muane edicektim sancim yok iyiyim istememiş muaneyi doktor ısrarla yapmış 5 cm açılması olmuş 2 saat sonra doğurmuş sonradan . Herkezde illa şancı olacak diye durum yok açılma varsa suni şancı verebilirler sana

Kızlar sancı yine 5dkye düştü. Uzunluğu da 2 dk civarı ve bir tık daha şiddetli. Ya ayakta sağa sola sallanarak hafifletmeye çalışıyorum ya da pilates topunda hareket yapıp ağrıyı hafifletmeye çalışıyorum. Doğru mu yapıyorum acaba? Topun üzerinde özellikle ağrı daha çabuk dağılıyor sanki, bu seferde sancı süresini tam anlayamıyorum uzun mu kısa mı.

Bakalım bu gece uyuyabilirsem stresten yarın haber veririm sizede ne oluyor ne olcak dün gece fotoğrafçıdan randevu aldım bide ben dedim ben bu çocuğu bi doğursam daha doğramam anı kalsın bari dedim zormuş valla son haftalar bu haftaya kadar iyiydim de son bir haftadır bir zorlanıyorum valla

Anlıyorum valla ne kadar zor olduğunu. InsAllah açılman olmusturda seni alır doğuma

Canım taKibini iyi yap . Ben 3 dakkada bir olunca gitmiştim ama dayanilmicak gibi sanciydi. Yalancı sancıları biliyorum ara ara geliyorsa onlar yalancı. Normal sancıda bile nefes bile alamiyosun o kadar şiddetli

5 dk da bir e düştü ise epey az kalmış demektir zaten balm plates evet rahatlatır epey sancı olunca ama bence yola çıkma vakti gelmis:)

Kızlar karnı küçülen varmi son ayında benim karnım kuculmeye basladi cevremdekilerde farketti yarin muayenem var ama oncesinde size sormak istedim sizce neden karin kuculurki
:) bana da öyle dediler, bizim minnak iyice aşağı indi ve kanala yerleşti ondandır diyorum ben dışarıdan belki öyle görünüyordur

Ay yok kimse biraktirmadi canim yine dikkat ediyorum da bu ara seker ihtiyacima karsi koyamiyorum o sebeple gun icerisinde 2 3 biskuvi yiyorum cay veya kahveyle veya bazi ogunlerde daha pratik ama yukseltmicek seyler yiyorum. Yada ne bileyim yarim gofret gibi
Cok sagolun kizlar korktum bende bi anormallik mi var diye
Ay bugun benimde cok fazla sertlesme oldu acikcasi insan korkuyor
Kızlar karnı küçülen varmi son ayında benim karnım kuculmeye basladi cevremdekilerde farketti yarin muayenem var ama oncesinde size sormak istedim sizce neden karin kuculurki
Yes beybi bende farkettim kendimde. sanirim bebek bas asagi donduyse asagi indiyse gobek onunla alakali sanirim.
Hahah bende ayni seyi dusunuyorum. Bu 2.ci 3.cocugu hatta 4.cuyu doguranlar ayyy dusunemiyorum bir asirdir hamileyim gibi

Aa keske biz de bıraksak iğneyi artık hiç oyle bisey demedi, hemoroid bende de vardı iki doğumda da sıkıntı etmediler. Doğum öncesi kuru incir yedim siyah zeytini çekirdeği ile yedim tabi ara ara bi kac tane, doğum sonrası yine aynı şekilde kuru kayisilar incirler vs zeytin devam ettik ilave olarak krem kullandım bi de papatya demleyip ilik olarak posasi ile pamuğun arasına koyup ped gibi iyice soğuyana kadar bölgede tuttuk. Kabız olmamaya gayret edip lavabo ihtiyacın gelince de ertelemezsen kolay atlatılıyor. Tabi umarım hiç birine ihtiyacın kalmaz hiç sıkıntı cekmezsin bu yönden

Benn bekarlıktan var arada kendini gösteriyor. Hamileliğimin sonunda ishal oldum müthiş bi gaz sancısıyla 2 hafta sürdü o süreçte çıktı mesela normal doğumdan çok korktum ama normal doğurdum. Bi sıkıntı yaşamadım şu an yok canım. Kan Dolaşımıyla alakalı bi problem hemoroid.
Adiyla yasasin kuzum bnm cokk sewndim bnim miniklerde 2. Ayini bitirecek teyzesi1
Sağol canım benim cümlemizin ki inşallah oy maşallah koca kız olmuş seninkiler

Canım seninle günlerimiz aynı. Senin kontrol ne zman
Bugun gittim ben canm, sancim var benim kac gündür ama düzensiz, bugun bakti bebek kanalda doğum pozisyonu almış gecen haftadan beri boyu kilosu değişmemiş, sadece düzenli sancı eksik, nst girdiğimde ameliyata girmesi gerekmiş yoktu yerinde kağıdı bıraktım asistanina, çıkınca aradi sancı kuvvetli çıkmış perşembeye kadar gelmezse minik hanım perşembe sabah yine gel dedi

Canım seninle günlerimiz aynı. Senin kontrol ne zman
Nst girmeden önce istersen alttan bir bakalım demişti nst ye göre bakarız diye istememiştim keske bak deseydim içimde kaldı:) ne bileyim kadin ortadan kaybolacak

Canım taKibini iyi yap . Ben 3 dakkada bir olunca gitmiştim ama dayanilmicak gibi sanciydi. Yalancı sancıları biliyorum ara ara geliyorsa onlar yalancı. Normal sancıda bile nefes bile alamiyosun o kadar şiddetli
5 dkde bir iki dklık sancı geliyor, nefesim kesiliyor gibi oluyor. Son yarım saattir böyle. Sıcak suya girdim çıktım sıklaştı.

5 dk da bir e düştü ise epey az kalmış demektir zaten balm plates evet rahatlatır epey sancı olunca ama bence yola çıkma vakti gelmis:)
Acildeki doktor da dakikada 1e düşmeden gelme diyor. O zamana doğururum ki zaten şiddeti de arttı, sallanıyorum sağa sola bakalım

Bende en son 37+3 doktor 3350 gram dedi ultrasyonda 3439 yazıyodu dedim daha iki hafta var böyle giderse çok kilo alir normal olmassa diye korktum
Son zamanlarda yavaşlıyor sanırım kilo alımı normal olur sıkıntı olmaz dedi dr. Çatı muayenesinden hiiç bahsetmedi buna çok sevindim diğerleri normal buda olur dedi inşallah bakalım nasıl olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…