Ben direk foto çekip atmıştım kabul ettiler, oluyor yani öyle de aslinda :)Kızlar merhaba , ben bu hafta çalışamaz raporu alacağım ama farklı bir şehirden. Çalıştığım yere elden teslim etmek zorunda değilimdir değil mı? Fakslayabilir miyim veya bir şekilde işte :)
Bende ilk kez oldu, hiç kabız da olmadım benimde inşallah engel olmaz normal doğuma canım,Benn bekarlıktan var arada kendini gösteriyor. Hamileliğimin sonunda ishal oldum müthiş bi gaz sancısıyla 2 hafta sürdü o süreçte çıktı mesela normal doğumdan çok korktum ama normal doğurdum. Bi sıkıntı yaşamadım şu an yok canım. Kan Dolaşımıyla alakalı bi problem hemoroid.
Sağol canım benim cümlemizin ki inşallah oy maşallah koca kız olmuş seninkiler
Dakikada bir mi :) doğum süreci kişiden kişiye değişiyor tabi kesinlikle ama şahsım adına ben korkarım herhalde 5 dakka da bir olmaya başlayınca gittim ben iki doğuma da ilkinde 5 gibi yatış yapıldı 11 de doğdu, 2. De 8.30 gibi yatış yapıldı 10 gibi doğdu, pat diye gelmiyor tamam ama dakikada bir olmaya başlayınca yürüyemiyor ki insan nasıl gidicenAcildeki doktor da dakikada 1e düşmeden gelme diyor. O zamana doğururum ki zatenşiddeti de arttı, sallanıyorum sağa sola bakalım
Bugun boşluktayım resmen 7.haftadan itibaren iğne yapıodum...darısı sana inşallahAa keske biz de bıraksak iğneyi artık hiç oyle bisey demedi, hemoroid bende de vardı iki doğumda da sıkıntı etmediler. Doğum öncesi kuru incir yedim siyah zeytini çekirdeği ile yedim tabi ara ara bi kac tane, doğum sonrası yine aynı şekilde kuru kayisilar incirler vs zeytin devam ettik ilave olarak krem kullandım bi de papatya demleyip ilik olarak posasi ile pamuğun arasına koyup ped gibi iyice soğuyana kadar bölgede tuttuk. Kabız olmamaya gayret edip lavabo ihtiyacın gelince de ertelemezsen kolay atlatılıyor. Tabi umarım hiç birine ihtiyacın kalmaz hiç sıkıntı cekmezsin bu yönden
Kabızlık etkiliyo tabi ama ishal de etkiliyor canım kabızlık hemoroid nedeni değil kan dolaşımıyla alakalı problemmiş o. Aslında ben çok hareketli bi insanım nasıl kanım dolaşmıyor hayretBende ilk kez oldu, hiç kabız da olmadım benimde inşallah engel olmaz normal doğuma canım,
Normal doğum için sıkıntı yok dedi kanalda mı die sormak aklıma gelmediKanala inmiş mi bebiş?
Bende hep 4ü geçer die korkuyordum ilki gibi yine son zamanlarda haftamız ile uyumlu olduk. Senin de öyle olmuşBende geçen ki kontrolden sonra bu konuyu kafama takıyordum demek ki normalmişiçim rahatladı okuyunca, bizimde hep 2 hafta önden gidiyordu doktor iri olacak falan diyordu geçen bi gittim haftasıyla uyumlu olunca bi takmıştım kafama geriledi mi diye
Zaman zalimmBenn bekarlıktan var arada kendini gösteriyor. Hamileliğimin sonunda ishal oldum müthiş bi gaz sancısıyla 2 hafta sürdü o süreçte çıktı mesela normal doğumdan çok korktum ama normal doğurdum. Bi sıkıntı yaşamadım şu an yok canım. Kan Dolaşımıyla alakalı bi problem hemoroid.
Sağol canım benim cümlemizin ki inşallah oy maşallah koca kız olmuş seninkiler
Aminnn inşaAllah canım, ben doğum sonrası da bir hafta kullanıp oyle bırakıyorum iğneyi maalesefBugun boşluktayım resmen 7.haftadan itibaren iğne yapıodum...darısı sana inşallahTeşekkürler canım önerilerin için inşallah gerek kalmaz hiç kabızlık yaşamadım hamilelikte. Sonrada yaşamayız inşallah
Maşallah canım ne güzel inşallah bende sorun yaşamam.. Normal doğum öncesi lavman mı yapılıyor ilk doğumda yapmamışlardı ama. Yeme içmede yasaktı 26 saat sonra doğum yaptım serum takılıydı hepKabızlık etkiliyo tabi ama ishal de etkiliyor canım kabızlık hemoroid nedeni değil kan dolaşımıyla alakalı problemmiş o. Aslında ben çok hareketli bi insanım nasıl kanım dolaşmıyor hayretDoğumda hiç zorlamadı sadece lavman yapılırken çok çok camım yandı o kadar problem olmadı yine de çok şükür.
Az kaldı inşallah sonuna yaklaştık canımAminnn inşaAllah canım, ben doğum sonrası da bir hafta kullanıp oyle bırakıyorum iğneyi maalesef
Bu sefer geliyor sanirim5 dkde bir iki dklık sancı geliyor, nefesim kesiliyor gibi oluyor. Son yarım saattir böyle. Sıcak suya girdim çıktım sıklaştı.
Aman sağlıklı olsunlarda tombul olmasalarda olur şükür geriden gelmesinlerde uyumlu gitsinlerBende hep 4ü geçer die korkuyordum ilki gibi yine son zamanlarda haftamız ile uyumlu olduk. Senin de öyle olmuş
Ya ne güzel. Desene bu hafta seninki gelirBugun gittim ben canm, sancim var benim kac gündür ama düzensiz, bugun bakti bebek kanalda doğum pozisyonu almış gecen haftadan beri boyu kilosu değişmemiş, sadece düzenli sancı eksik, nst girdiğimde ameliyata girmesi gerekmiş yoktu yerinde kağıdı bıraktım asistanina, çıkınca aradi sancı kuvvetli çıkmış perşembeye kadar gelmezse minik hanım perşembe sabah yine gel dedi
Krem gibi birşey doğumdan önce . Ewt normal doğumdaBu lavman icin ilac mi veriyorlar normal.dogumdan oncede.
Açılman olmuştur gene gece sıkışabilir . Gittigin hastanede gece acilde kadın doğumcu oluyormu5 dkde bir iki dklık sancı geliyor, nefesim kesiliyor gibi oluyor. Son yarım saattir böyle. Sıcak suya girdim çıktım sıklaştı.
Banada çatı muanesi yapmadı. Sadece açılmaya bakıyoSon zamanlarda yavaşlıyor sanırım kilo alımı normal olur sıkıntı olmaz dedi dr. Çatı muayenesinden hiiç bahsetmedi buna çok sevindimdiğerleri normal buda olur dedi inşallah bakalım nasıl olcak..
Evet canım var 7/24Açılman olmuştur gene gece sıkışabilir . Gittigin hastanede gece acilde kadın doğumcu oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?