2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar merhaba , ben bu hafta çalışamaz raporu alacağım ama farklı bir şehirden. Çalıştığım yere elden teslim etmek zorunda değilimdir değil mı? Fakslayabilir miyim veya bir şekilde işte :)
Ben direk foto çekip atmıştım kabul ettiler, oluyor yani öyle de aslinda :)

Reactions: The
Bende ilk kez oldu, hiç kabız da olmadım benimde inşallah engel olmaz normal doğuma canım,

Acildeki doktor da dakikada 1e düşmeden gelme diyor. O zamana doğururum ki zaten şiddeti de arttı, sallanıyorum sağa sola bakalım
Dakikada bir mi :) doğum süreci kişiden kişiye değişiyor tabi kesinlikle ama şahsım adına ben korkarım herhalde 5 dakka da bir olmaya başlayınca gittim ben iki doğuma da ilkinde 5 gibi yatış yapıldı 11 de doğdu, 2. De 8.30 gibi yatış yapıldı 10 gibi doğdu, pat diye gelmiyor tamam ama dakikada bir olmaya başlayınca yürüyemiyor ki insan nasıl gidicen

Bugun boşluktayım resmen 7.haftadan itibaren iğne yapıodum...darısı sana inşallah Teşekkürler canım önerilerin için inşallah gerek kalmaz hiç kabızlık yaşamadım hamilelikte. Sonrada yaşamayız inşallah

Bende ilk kez oldu, hiç kabız da olmadım benimde inşallah engel olmaz normal doğuma canım,
Kabızlık etkiliyo tabi ama ishal de etkiliyor canım kabızlık hemoroid nedeni değil kan dolaşımıyla alakalı problemmiş o. Aslında ben çok hareketli bi insanım nasıl kanım dolaşmıyor hayret Doğumda hiç zorlamadı sadece lavman yapılırken çok çok camım yandı o kadar problem olmadı yine de çok şükür.

Bende hep 4ü geçer die korkuyordum ilki gibi yine son zamanlarda haftamız ile uyumlu olduk. Senin de öyle olmuş

Zaman zalimm

Aminnn inşaAllah canım, ben doğum sonrası da bir hafta kullanıp oyle bırakıyorum iğneyi maalesef

Maşallah canım ne güzel inşallah bende sorun yaşamam.. Normal doğum öncesi lavman mı yapılıyor ilk doğumda yapmamışlardı ama. Yeme içmede yasaktı 26 saat sonra doğum yaptım serum takılıydı hep

Bende hep 4ü geçer die korkuyordum ilki gibi yine son zamanlarda haftamız ile uyumlu olduk. Senin de öyle olmuş
Aman sağlıklı olsunlarda tombul olmasalarda olur şükür geriden gelmesinlerde uyumlu gitsinler bizlerde takıcak şey arıyoz biraz yani
Şahsen ben bide ilk gebelik, ondan dedim hep önden gidiyo şimdi uyumlu olunca bi sıkıntımı car ki dedim tecrübe oluyor ilk çocuk

Ya ne güzel. Desene bu hafta seninki gelir kizlar biraz aceleci oluyo benim oğlan cuma gittiğimde henüz kanala inmememisti . Bakalım cuma günü alttan muane edicek açılma olursa eve gondrrmicem dedi

Son zamanlarda yavaşlıyor sanırım kilo alımı normal olur sıkıntı olmaz dedi dr. Çatı muayenesinden hiiç bahsetmedi buna çok sevindim diğerleri normal buda olur dedi inşallah bakalım nasıl olcak..
Banada çatı muanesi yapmadı. Sadece açılmaya bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…