Keşkede baksaymış. Bazen açılma 3 4 cm hissetmeden olabiliyoNst girmeden önce istersen alttan bir bakalım demişti nst ye göre bakarız diye istememiştim keske bak deseydim içimde kaldı:) ne bileyim kadin ortadan kaybolacak
Iyi o zman. Muhtemelen gece sancin çok olucak . Hadi bakalım belki sabah bebek doğdu diye buraya yazarsınEvet canım var 7/24
Ah hadi 4 gozle bekliyoruz. Saglikla gelsinBen yarım saat sonra gidicem kızlar tekrar. İyice sıklaşmasını bekliyorum. 3-4 dkye düştü ve daha şiddetli artık. Bu lavman nasıl oluyor, acıyor mu yaparken?
Kız lavman hiç acitmiyor . Baya rahat yaniBen yarım saat sonra gidicem kızlar tekrar. İyice sıklaşmasını bekliyorum. 3-4 dkye düştü ve daha şiddetli artık. Bu lavman nasıl oluyor, acıyor mu yaparken?
Güzel dedilerse sıkıntı yok demektirSordum kanala inmiş mi diye, pozisyonu şuan güzel, baş aşağı dedi. İndi inmedi diye birşey sormadı. Bende tekrar sormayı unuttum o an sancı gelince
Sıkıntı yok dedilerse süperNormal doğum için sıkıntı yok dedi kanalda mı die sormak aklıma gelmedi
Benim o konuda sıkıntım hamile değilken de ara sıra oluyordu. Dünden beri wc ye çıkmamama rağmen ortaya çıktı. Bugün temizlik yaptım birkaç saat ayakta durdum iyice coştu. Ayakta durmak artırıyor bence ona dikkat edebilirsinizKızlaar aranızda hemoroidi olan var mı iki gündür temizlik yaparken elime geliyor ilk. Kez oldu böyle bugun dra sorcam oturunca acıo.. Hiç kabız da olmadım ilaçlar ishal yapıo beni.. Canım sıkıldı. Kadın doğum bi şey yapar mı hemoroide başka dra mı. Yönlendiriyor
Acaba neden ya benim suyum fazla denildi bebek iri 10 gun falan onde denildi ve karnim cok buyuktu bi anda sindi böyleAynen canim benimde öyle gören 5 aylık diyo şimdibi anda küçülme durumuna geldi hele sabah ac karna tam 5 aylık gibi
Ama ben daha 36 haftalik olmadim erkenmi gelirki acaba:) bana da öyle dediler, bizim minnak iyice aşağı indi ve kanala yerleşti ondandır diyorum ben dışarıdan belki öyle görünüyordur
Insallah bekler gununu yaa ben daha persembe gunu 36 hafta olacam cok erken dogum için 3 hafta daha dayansin en az inşallahAy yok kimse biraktirmadi canim yine dikkat ediyorum da bu ara seker ihtiyacima karsi koyamiyorum o sebeple gun icerisinde 2 3 biskuvi yiyorum cay veya kahveyle veya bazi ogunlerde daha pratik ama yukseltmicek seyler yiyorum. Yada ne bileyim yarim gofret gibi
Ay bugun benimde cok fazla sertlesme oldu acikcasi insan korkuyor
Yes beybi bende farkettim kendimde. sanirim bebek bas asagi donduyse asagi indiyse gobek onunla alakali sanirim.
Hahah bende ayni seyi dusunuyorum. Bu 2.ci 3.cocugu hatta 4.cuyu doguranlar ayyy dusunemiyorumbir asirdir hamileyim gibi
Hissetmiyorsun pek canım sancı arasında :) , ucu pipet gibi bir şişe ile biraz sıvı veriyorlar arkadan fitil gibi bi süre sonra için boşaliyor zatenBen yarım saat sonra gidicem kızlar tekrar. İyice sıklaşmasını bekliyorum. 3-4 dkye düştü ve daha şiddetli artık. Bu lavman nasıl oluyor, acıyor mu yaparken?
Ah işte pişman oldum ama geç kaldım her seferinde biraz daha erken geliyor benim kizlar ilki 39+5 di ikinci 39+1 bakalim bu 39 u görmeyecek gibiKeşkede baksaymış. Bazen açılma 3 4 cm hissetmeden olabiliyo
Yoo ben kendim için öyle yorumlamistim ondan olabilir diye belki başka bir açıklaması daha vardır bilmiyorum :)Ama ben daha 36 haftalik olmadim erkenmi gelirki acaba
Taktıkça bazı şeyler olmuo akışına bırakmak lazım bazenSıkıntı yok dedilerse süperBen kafayı bozdum kanal işiyle
Teşekkürler. Çok kötü Bi şeymiş ilk kez başıma geldi en olmucak zamandaBenim o konuda sıkıntım hamile değilken de ara sıra oluyordu. Dünden beri wc ye çıkmamama rağmen ortaya çıktı. Bugün temizlik yaptım birkaç saat ayakta durdum iyice coştu. Ayakta durmak artırıyor bence ona dikkat edebilirsiniz
Teşekkürler. Çok kötü Bi şeymiş ilk kez başıma geldi en olmucak zamandaBenim o konuda sıkıntım hamile değilken de ara sıra oluyordu. Dünden beri wc ye çıkmamama rağmen ortaya çıktı. Bugün temizlik yaptım birkaç saat ayakta durdum iyice coştu. Ayakta durmak artırıyor bence ona dikkat edebilirsiniz
HaklısınTaktıkça bazı şeyler olmuo akışına bırakmak lazım bazen
Evet benim de doğumun yakın yani normal doğumda iyice fena olur muhtemelen ama bana doktorum haftalr önce hemoroit olabilir demişti ilerleyen haftalarda. Normal demek ki.Teşekkürler. Çok kötü Bi şeymiş ilk kez başıma geldi en olmucak zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?