2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Nst girmeden önce istersen alttan bir bakalım demişti nst ye göre bakarız diye istememiştim keske bak deseydim içimde kaldı:) ne bileyim kadin ortadan kaybolacak
Keşkede baksaymış. Bazen açılma 3 4 cm hissetmeden olabiliyo

Benim o konuda sıkıntım hamile değilken de ara sıra oluyordu. Dünden beri wc ye çıkmamama rağmen ortaya çıktı. Bugün temizlik yaptım birkaç saat ayakta durdum iyice coştu. Ayakta durmak artırıyor bence ona dikkat edebilirsiniz

Aynen canim benimde öyle gören 5 aylık diyo şimdi bi anda küçülme durumuna geldi hele sabah ac karna tam 5 aylık gibi
Acaba neden ya benim suyum fazla denildi bebek iri 10 gun falan onde denildi ve karnim cok buyuktu bi anda sindi böyle

Insallah bekler gununu yaa ben daha persembe gunu 36 hafta olacam cok erken dogum için 3 hafta daha dayansin en az inşallah

Ben yarım saat sonra gidicem kızlar tekrar. İyice sıklaşmasını bekliyorum. 3-4 dkye düştü ve daha şiddetli artık. Bu lavman nasıl oluyor, acıyor mu yaparken?
Hissetmiyorsun pek canım sancı arasında :) , ucu pipet gibi bir şişe ile biraz sıvı veriyorlar arkadan fitil gibi bi süre sonra için boşaliyor zaten

Ah
Keşkede baksaymış. Bazen açılma 3 4 cm hissetmeden olabiliyo
Ah işte pişman oldum ama geç kaldım her seferinde biraz daha erken geliyor benim kizlar ilki 39+5 di ikinci 39+1 bakalim bu 39 u görmeyecek gibi

Teşekkürler. Çok kötü Bi şeymiş ilk kez başıma geldi en olmucak zamanda

Taktıkça bazı şeyler olmuo akışına bırakmak lazım bazen
Haklısın
Evet benim de doğumun yakın yani normal doğumda iyice fena olur muhtemelen ama bana doktorum haftalr önce hemoroit olabilir demişti ilerleyen haftalarda. Normal demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…