2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Modunu dusurcek bisey yok cnm. Hersey yolunda daha gunu dolmadiki. Ins yarin ii haberler verirsin az kaldi artik
Cok da bozmamisin diyeti cnm. O kadar olur ama yine de dikkat etmek lazim az kaldi biraz daha dayanalim
Acildeki doktor da dakikada 1e düşmeden gelme diyor. O zamana doğururum ki zaten şiddeti de arttı, sallanıyorum sağa sola bakalım
Allah yardimcin olsun cnm. Ii haberlerini beklioz

Bnde var on gün once azdı iyice doktor bebek baskı yapıyo ondan dedi ve kabız da olmadım . İlaç fitl ve krem verdi rahatlayana kadar kullan ddi . 3 4 gün kullandım şuan iyiyim gecti ağrı . Kadın doğm doktorum verdi söyle anlat bulur çaresini

Kızlar bişey sormak istiyorum ilk gebelik olduğundan tecrübesizim bu konularda, bu nişan denen olay yalnızca kanlı olunca mı nişan oluyor internette bazıları zamanla akıntıyla gelebilir bu farkedilmez falan yazıyodu ama aramızda tecrübeli anne adayları olduğu için sormak istedim. Demin lavaboya gittiğimde akıntımın içinde sümüksü kıvamda bi yapı yapı vardı ama rengi şeffaf hafif sarımsı, normalde hep beyaz geliyo akıntım bu sefer normal akıntımın içinde böyle bişey görünce nişan olabilir mi acaba parça parça zamanla mı gelecek diye bi düşünce oldu bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir misiniz

Kızlar hepinize iyi geceler diliyorum aylardır sizinle gün sayıyoruz çok şükür artık minoşlat yavaş yavaş gelmeye başladı doğum yapip bebeğini kucağına alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inşalalh şu anda şancı çeken arakdaslarada rabim bi açmazda nasip etsin inşallah size birşey sorucam aranızda enfeksiyon için fitil kulanan var mı benim doktor bana ilaç verdi sende enfeksiyon var diye gyno Lomexin diye bi fitil içinde iki tane var ve ben şimdi bi tane kulandım sizce kaç saat sonra lavaboya gitsem çıkar mı acaba bide bunun bi yan etkisi olmaz dimi bebeğe kulanan arakadaşlar cevaplarsa sevinirim

Bana vajina flora duzenleyici verdi. Ama ben gece yatarken koymustum. Ertesi gun yine cikti

Ay hadi hayrlısı inşaAllah
Vaktin oldugunda bızıde haberdar et cnm
Dualarım senınle
Ya Hu bugun doktor bana laf arasında dedi ki bebek hazir sen asilsan gelir yine de zorlama istersen 39 u görelim, takıldı kaldı aklima napsam napsam :)
Ben olsa 38+0 da asılrdım sanırm canım
Kizlar hafiften sag tarafim agriyor. Belim yani hani regl agri baslangici gibi sanki
Oyy
Yalancı sancı falan mı acaba bu yalancı sancılar rahım agzını yumusatıp gercek sancı basladıgında dogumun cok kolay olmasını saglıyoİnşaAllah öyle bişeydir

Sadece kanlı akıntı oluyo

Bilmiyorum ki canim. Bugun cok fazla sertlesti hep sertti nerdeyse

Yok hişbsy olmaz fitil koyunca bi saat ytsan yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…