- 14 Ağustos 2020
- 408
- 456
- 53
Çok iyi zaten zamanınız gelmişYa Hu bugun doktor bana laf arasında dedi ki bebek hazir sen asilsan gelir yine de zorlama istersen 39 u görelim, takıldı kaldı aklima napsam napsam :)
Modunu dusurcek bisey yok cnm. Hersey yolunda daha gunu dolmadiki. Ins yarin ii haberler verirsin az kaldi artikValla aynı yarın sabah 9 da nstye girip 10.30 da muayene gideceğim her salı rutin zaten sancılarım biraz daha hafifledi bugün daha iyiydim bu çocuk doğmicak cuma hafta dönümüm benim 41 e gircem cuma ama geçen hafta plasenta yaşlanmış artık dediği için muhtemelen daha çok uzun süre beklemez yani günüm dolduktan sonra bakalım neler dicek yarın biraz modum düşük biraz keyifsizim birazda yoruldum
Cok da bozmamisin diyeti cnm. O kadar olur ama yine de dikkat etmek lazim az kaldi biraz daha dayanalimAy yok kimse biraktirmadi canim yine dikkat ediyorum da bu ara seker ihtiyacima karsi koyamiyorum o sebeple gun icerisinde 2 3 biskuvi yiyorum cay veya kahveyle veya bazi ogunlerde daha pratik ama yukseltmicek seyler yiyorum. Yada ne bileyim yarim gofret gibi
Ay bugun benimde cok fazla sertlesme oldu acikcasi insan korkuyor
Yes beybi bende farkettim kendimde. sanirim bebek bas asagi donduyse asagi indiyse gobek onunla alakali sanirim.
Hahah bende ayni seyi dusunuyorum. Bu 2.ci 3.cocugu hatta 4.cuyu doguranlar ayyy dusunemiyorumbir asirdir hamileyim gibi
Allah yardimcin olsun cnm. Ii haberlerini bekliozAcildeki doktor da dakikada 1e düşmeden gelme diyor. O zamana doğururum ki zatenşiddeti de arttı, sallanıyorum sağa sola bakalım
Benim 1 ekim@Kedilervekitaplar ne yaptın canım gittin mi hastaneye? İlk doğum yapacaklar bizleriz 1 ekim var mıydı acaba doğum tarihi? Bende hala ses yokoffff gelmiyor çocuğum
Bnde var on gün once azdı iyice doktor bebek baskı yapıyo ondan dedi ve kabız da olmadım . İlaç fitl ve krem verdi rahatlayana kadar kullan ddi . 3 4 gün kullandım şuan iyiyim gecti ağrı . Kadın doğm doktorum verdi söyle anlat bulur çaresiniKızlaar aranızda hemoroidi olan var mı iki gündür temizlik yaparken elime geliyor ilk. Kez oldu böyle bugun dra sorcam oturunca acıo.. Hiç kabız da olmadım ilaçlar ishal yapıo beni.. Canım sıkıldı. Kadın doğum bi şey yapar mı hemoroide başka dra mı. Yönlendiriyor
Bana vajina flora duzenleyici verdi. Ama ben gece yatarken koymustum. Ertesi gun yine ciktiKızlar hepinize iyi geceler diliyorum aylardır sizinle gün sayıyoruz çok şükür artık minoşlat yavaş yavaş gelmeye başladıdoğum yapip bebeğini kucağına alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inşalalh şu anda şancı çeken arakdaslarada rabim bi açmazda nasip etsin inşallah size birşey sorucam aranızda enfeksiyon için fitil kulanan var mı benim doktor bana ilaç verdi sende enfeksiyon var diye gyno Lomexin diye bi fitil içinde iki tane var ve ben şimdi bi tane kulandım sizce kaç saat sonra lavaboya gitsem çıkar mı acaba bide bunun bi yan etkisi olmaz dimi bebeğe kulanan arakadaşlar cevaplarsa sevinirim
Ay hadi hayrlısı inşaAllahKızlar sancı yine 5dkye düştü. Uzunluğu da 2 dk civarı ve bir tık daha şiddetli. Ya ayakta sağa sola sallanarak hafifletmeye çalışıyorum ya da pilates topunda hareket yapıp ağrıyı hafifletmeye çalışıyorum. Doğru mu yapıyorum acaba? Topun üzerinde özellikle ağrı daha çabuk dağılıyor sanki, bu seferde sancı süresini tam anlayamıyorum uzun mu kısa mı.
Ben olsa 38+0 da asılrdım sanırm canımYa Hu bugun doktor bana laf arasında dedi ki bebek hazir sen asilsan gelir yine de zorlama istersen 39 u görelim, takıldı kaldı aklima napsam napsam :)
OyyKizlar hafiften sag tarafim agriyor. Belim yani hani regl agri baslangici gibi sanki
Doğum yaptın mı merak ettik seniŞuan 5le 10 dk arası canım. Kanlı akıntı olunca korktum ama nişan iyice attı kendini sanırım çok sümüksüydü. Evde dolanıyorum bakalım
Sadece kanlı akıntı oluyoKızlar bişey sormak istiyorum ilk gebelik olduğundan tecrübesizim bu konularda, bu nişan denen olay yalnızca kanlı olunca mı nişan oluyor internette bazıları zamanla akıntıyla gelebilir bu farkedilmez falan yazıyodu ama aramızda tecrübeli anne adayları olduğu için sormak istedim. Demin lavaboya gittiğimde akıntımın içinde sümüksü kıvamda bi yapı yapı vardı ama rengi şeffaf hafif sarımsı, normalde hep beyaz geliyo akıntım bu sefer normal akıntımın içinde böyle bişey görünce nişan olabilir mi acaba parça parça zamanla mı gelecek diye bi düşünce oldu bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir misiniz
Bilmiyorum ki canim. Bugun cok fazla sertlesti hep sertti nerdeyseAy hadi hayrlısı inşaAllah
Vaktin oldugunda bızıde haberdar et cnm
Dualarım senınle
Ben olsa 38+0 da asılrdım sanırm canım
Oyy
Yalancı sancı falan mı acaba bu yalancı sancılar rahım agzını yumusatıp gercek sancı basladıgında dogumun cok kolay olmasını saglıyoİnşaAllah öyle bişeydir
Yok hişbsy olmaz fitil koyunca bi saat ytsan yeterKızlar hepinize iyi geceler diliyorum aylardır sizinle gün sayıyoruz çok şükür artık minoşlat yavaş yavaş gelmeye başladıdoğum yapip bebeğini kucağına alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inşalalh şu anda şancı çeken arakdaslarada rabim bi açmazda nasip etsin inşallah size birşey sorucam aranızda enfeksiyon için fitil kulanan var mı benim doktor bana ilaç verdi sende enfeksiyon var diye gyno Lomexin diye bi fitil içinde iki tane var ve ben şimdi bi tane kulandım sizce kaç saat sonra lavaboya gitsem çıkar mı acaba bide bunun bi yan etkisi olmaz dimi bebeğe kulanan arakadaşlar cevaplarsa sevinirim
Anladım canım teşekkür ederimSadece kanlı akıntı oluyo
Yok o normal vajinayı koruyan akıntıAnladım canım teşekkür ederimo zaman öyle bişey değil mi yani sümüksü uzunumsu bi yapı
Ne durumdasınız, bebek kanala girdi mi? Yalancı sancı vs oluyor mu? Bende hiç hateket yok o yüzden merak ediyorum.Benim 1 ekim
Yalancı sancı mı acaba rahim kendini hazırlıyor olabilir. Darısı başıma.Kizlar hafiften sag tarafim agriyor. Belim yani hani regl agri baslangici gibi sanki
Tamamdır teşekkür ederimYok o normal vajinayı koruyan akıntı
Magnezyum kullanıyormusun canımTecrubeli arkadaslar bir el atin
Kalçam ve bacagim da da uyusma var gibi
Canim benim 5 gun once sarimtrak akinti gibi bir sey geldi hafif sumuksu doktora soyledim nisanda olabilir ille kanli olmasina gerek yok dediAnladım canım teşekkür ederimo zaman öyle bişey değil mi yani sümüksü uzunumsu bi yapı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?