Evet canim kullaniyorum.Magnezyum kullanıyormusun canım
Bende varım sizden hemen sonra ama ne ağrı var ne bir belirti, hayırlısı artıkKedilervekitaplar ne yaptın canım gittin mi hastaneye? İlk doğum yapacaklar bizleriz 1 ekim var mıydı acaba doğum tarihi? Bende hala ses yok offff gelmiyor çocuğum
Anladım canım, doktor öyle dediyse demek ki rengi pempe ya da kanlı olmak zorunda değilmiş,peki miktarı ne kadardıCanim benim 5 gun once sarimtrak akinti gibi bir sey geldi hafif sumuksu doktora soyledim nisanda olabilir ille kanli olmasina gerek yok dedi
Cnm uyusma ve agrilar bende de sik sik oluyor. Doktora sordum normal dediTecrubeli arkadaslar bir el atin
Kalçam ve bacagim da da uyusma var gibi
Bel agrisi normal miCnm uyusma ve agrilar bende de sik sik oluyor. Doktora sordum normal dedi
Havalar serinleyince şişliğin azalmıştır yazın sıcaklarda bena çok büyük geliyordu karnım şimdi daha normal duruyorKızlar karnı küçülen varmi son ayında benim karnım kuculmeye basladi cevremdekilerde farketti yarin muayenem var ama oncesinde size sormak istedim sizce neden karin kuculurki
Sancıları ayakta karşılamak daha rahat diye biliyorum topun faydasıdır o ya öniz sen dakikada 1 i beklersen evde doğurursun çok abartmış bence ebe 5 dakikada 1 e düşünce gelin diyorlar gebe okulunda falan daKızlar sancı yine 5dkye düştü. Uzunluğu da 2 dk civarı ve bir tık daha şiddetli. Ya ayakta sağa sola sallanarak hafifletmeye çalışıyorum ya da pilates topunda hareket yapıp ağrıyı hafifletmeye çalışıyorum. Doğru mu yapıyorum acaba? Topun üzerinde özellikle ağrı daha çabuk dağılıyor sanki, bu seferde sancı süresini tam anlayamıyorum uzun mu kısa mı.
Ilki daha uzun gibi birdahaki ciktigimda daha top seklindeydi sonra bidaha gelmedi amaAnladım canım, doktor öyle dediyse demek ki rengi pempe ya da kanlı olmak zorunda değilmiş,peki miktarı ne kadardı
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızdaIlki daha uzun gibi birdahaki ciktigimda daha top seklindeydi sonra bidaha gelmedi ama
Sagol yarin doktora gidecem bakalim ne dicekYoo ben kendim için öyle yorumlamistim ondan olabilir diye belki başka bir açıklaması daha vardır bilmiyorum :)
Bu da olabilir dogru ayaklarimdaki sisliklerde azaldi cunkuHavalar serinleyince şişliğin azalmıştır yazın sıcaklarda bena çok büyük geliyordu karnım şimdi daha normal duruyor
Uyu cnm rahat rahatBel agrisi normal miuyuyayim ozaman bak sana guveniyorum
Yazın beni gören doğum yakın mı diyordu psikolojim bozulmuştu artık şimdi daha normallestim hatta okulda çok iyisin sadece göbek var falan diyorlar şimdiBu da olabilir dogru ayaklarimdaki sisliklerde azaldi cunku
Gözün aydın canim, sağlıkla büyüt miniğiniKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Çok sevindim, gözün aydın canım çok şükür kavuşmuşsun minnoşunaKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Yaaa hayırlı olsun inan şuan aklıma geldi yine girdim bakayım durumun nasıl diye sayfaya girdimKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
ElhamdulillahKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?