2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canim benim 5 gun once sarimtrak akinti gibi bir sey geldi hafif sumuksu doktora soyledim nisanda olabilir ille kanli olmasina gerek yok dedi
Anladım canım, doktor öyle dediyse demek ki rengi pempe ya da kanlı olmak zorunda değilmiş,peki miktarı ne kadardı

Kızlar karnı küçülen varmi son ayında benim karnım kuculmeye basladi cevremdekilerde farketti yarin muayenem var ama oncesinde size sormak istedim sizce neden karin kuculurki
Havalar serinleyince şişliğin azalmıştır yazın sıcaklarda bena çok büyük geliyordu karnım şimdi daha normal duruyor

Sancıları ayakta karşılamak daha rahat diye biliyorum topun faydasıdır o ya öniz sen dakikada 1 i beklersen evde doğurursun çok abartmış bence ebe 5 dakikada 1 e düşünce gelin diyorlar gebe okulunda falan da

Ya vakit yaklaştıkça korkular arttı galiba bende bu çocuk hep.sagda hareket ediyor solda hiç hareket yok hep böyleydi ama taktım bu ara kafama neden acaba soldaki en fazla hareketi kasık tarafinda baska da hic yok neden olabilir cocugun tamamı sagda sanki hatta bir ara sagima yatinca cocugun ustune yatmis gibi oluyordum simdi o kadar degil ama bu defada hareketleri kafami kurcalıyor

Çok sevindim, gözün aydın canım çok şükür kavuşmuşsun minnoşuna

Yaaa hayırlı olsun inan şuan aklıma geldi yine girdim bakayım durumun nasıl diye sayfaya girdim MasaAllah Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı sağlıklı olur insaAllah artık sıra bizde bizde sıramozı bekliyoruz bende sabah gidecem bakalım hayırlısı artık

Elhamdulillah
Gozun aydın canım Rabbım hayrlı ugurlu etsn saglıkla huzurla buyusun inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…