Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin versinKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Gözün aydın canım. Saglicakla büyütKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Kızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Kızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Çok sevindimKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Nerdesin ki canım hastanede filan mısın?Karnım acıktıuyuyamıyorum totom ağırıyor
Evime gitmek istiyorum
Benden 2 kez öyle bir akıntı geldi hatta 1 hafta arayla bildiğin bozuk para büyüklüğünde sarı kremsi yapış yapış bir şeydiCanim benim 5 gun once sarimtrak akinti gibi bir sey geldi hafif sumuksu doktora soyledim nisanda olabilir ille kanli olmasina gerek yok dedi
Hayırlı olsun canım. ALLAH analı babalı büyütsün.Kızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Ay çok şükür geldi demek sonunda minnakınKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Korkma canım nişan dğldir o dediğin akıntının aynısından bende 3 haftadır geliyor doktora söyledim normaldir dedi. Böyle ciyak sarı gb bsy bazen beyaz gb oluyor ve yoğun hemde 11 gün kalmıs benimde ama nişan dğldir rahat olBenden 2 kez öyle bir akıntı geldi hatta 1 hafta arayla bildiğin bozuk para büyüklüğünde sarı kremsi yapış yapış bir şeydiinşallah nişan değildir çünkü daha erken benim bebek 1 hafta 10 gün daha beklese çok iyi olur
. Kayınvalide deyiz...Nerdesin ki canım hastanede filan mısın?
Yaa çok şükür gözünüzaydin canım rabbim analı babalı büyütsün inşallahKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Çok sevindim canım ,Kızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım hayırlı evlat olsun inşallahKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Kız bizi merakta bırakma. Haber etKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?