2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin versin gözünaydın

Karnım acıktı uyuyamıyorum totom ağırıyor
Evime gitmek istiyorum

cokk şükür, bol sütlü gazsız günleriniz olsun :) darısı başımıza

Maşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalı inşallah

Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah doğum hikayeni bekliyoruz müsait olunca

Çok sevindim maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Canim benim 5 gun once sarimtrak akinti gibi bir sey geldi hafif sumuksu doktora soyledim nisanda olabilir ille kanli olmasina gerek yok dedi
Benden 2 kez öyle bir akıntı geldi hatta 1 hafta arayla bildiğin bozuk para büyüklüğünde sarı kremsi yapış yapış bir şeydi inşallah nişan değildir çünkü daha erken benim bebek 1 hafta 10 gün daha beklese çok iyi olur

Ay çok şükür geldi demek sonunda minnakın Gözün aydın canım. Sağlıklı bir bebektir inşallah Sağ salim evinize dönün de anlatırsın.

Tahlil vermiştim dün sabah, daha doktora gösteremedim perşembe göstereceğim. Yine enfeksiyon çıkmış eritrosit lökosit el ele vermiş. Bu saatten sonra antibiyotik yazar mı acaba az kaldı?
Birde kan şekerim düşük 60 da. O kadar çikolata yedim, şeker istiyor canım. Bu neden oldu ki acaba ?

Korkma canım nişan dğldir o dediğin akıntının aynısından bende 3 haftadır geliyor doktora söyledim normaldir dedi. Böyle ciyak sarı gb bsy bazen beyaz gb oluyor ve yoğun hemde 11 gün kalmıs benimde ama nişan dğldir rahat ol
Bende bugün kontrole gideceğim uyku muyku denen bsy kalmadı artık doğsun istiyorum yeter gece uyanıca dua ediyorım hep

Yaa çok şükür gözünüzaydin canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah dünden beri her mesaji okuyorum dikkatle şükür kavustunuz evinize dönünce detaylari alalim inşallah ❤❤

Çok sevindim canım ,
Gözün aydın olsun .seni takip ederken biz de dokuz doğurduk
Allah minoşuna uzun sağlıklı güzel ömürler versin .Bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin bizler de minnoşlarımıza sağlıcakla kavuşalım

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım hayırlı evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…