2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yaaaa gözün aydın canım beniiimm. Alllah analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Darısı biz bekleyenlerin başına

Canım gözün aydın. Sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip olsun inşallah

Gozunuz aydin cnm. Cok sewindim. Hayirli evlat olsun talihi sansi acik olsun ins

Ayy gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun insallah. Saglikla dönün evinize. hosgelmis minnos

Bende varım sizden hemen sonra ama ne ağrı var ne bir belirti, hayırlısı artık
Aynen hayırlısı olsun bakalım yarın kontrolüm var doktor ne diyecek. Sizin kanala inmiş mi minnoş?
Ayyyy çok sevindim allah analı babalı büyütsün Demek ki kanala inmese de doğuyor bebeişler günümü aydınlattın canım

Oy be sonunda dedim resmen sağlıkla büyüt canım, darısı bize :))

Bana vajina flora duzenleyici verdi. Ama ben gece yatarken koymustum. Ertesi gun yine cıktı
Benim ki enfeksiyon için verdi canım benim çıkmadiı ama eridi heralde afedersin akıntı şeklinde çıktı heralde zaten üç dört saat sonra gitim lavaboya yoksa patliycaktim çıksada umrumda değil çok tesekur ederim
Yok hişbsy olmaz fitil koyunca bi saat ytsan yeter
Sağol cevabın icinzaten uyuya kalmışım bi kalktım patliycaktim gittim çıkmadı ama yok olmuştu çok şükür

Merhaba ben doktora gittim bugün önce muayeneye aldı bebeğimin karın çevresi iyice geride kaldı 4 haftadan biraz fazla kilo da vermişiz 3 haftadır aynı kilodaydı şuan 200 gram vermiş. Plasenta yaşlanmış Cuma’ya tekrar kontrol verdi şuan hareketleri nst güzel düzenli sancılarım hala görünüyor ama Doğum başlatacak gibi değil maximum pazartesiyi beklerim muhtemelen bebek küçük plasenta yaşlı dedi cuma tekrar konuşur duruma göre yatışını yaparız dedi

Gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün inşallah annesine babasına hayırlı evlat olsun. Allah'ıma laik bir kul peygamberimize laik ümmet oluversin darısı bizlerin başına inşallah.

Kızlar sizdede yürürken kalça ve makat bölgesinde ağrı oluyor mu çocuk kanala mı indi ondan mıdır ki
Eveet canım benim de oluyor böyle adet öncesinde de kalçam hafif tatlı tatlı ağrırdı geçenlerde yine o ağrıyı hissettim. Bence bebeğin ağırlığı ve baskısıyla oluyor artık büyüdüler.
İnşallah sağ salim kucağına alacaksın minnoşunu karın çevresi geride kaldıysa doktor daha iyi bilir tabiki de ama dışarda daha iyi beslenebilir aslında. Genelde bu tür durumlarda sezeryan yapıp bebeği alıyorlar beslenmeden ötürü zaten senin haftan artık çok ileride.

Doktor hiç sezaryen demiyor normal başlatıcam diyor doğumu bilmiyorum ya bi cuma olsun da duruma göre sezaryen isterim olmadı

Canım bende az önce geldim hastaneden bana da aynı şeyi söyledi doktor bebek gittikçe kilo veriyır 3 haftadır hiç almadı son haftasında da 300 gr vermiş yarın suni sancıyla doğumunı yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…