- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Yaaaa gözün aydın canım beniiimm. Alllah analı babalı büyütsün inşallahKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Ay şükürler olsun masallahKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Canım gözün aydın. Sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip olsun inşallahKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Gozunuz aydin cnm. Cok sewindim. Hayirli evlat olsun talihi sansi acik olsun insKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Gözün Aydın canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallahKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Ayy gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun insallah. Saglikla dönün evinize.Kızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Nasil oldun cnm ii misin agrilarin hafifledi mi?Ayy gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun insallah. Saglikla dönün evinize.hosgelmis minnos
Aynen hayırlısı olsun bakalım yarın kontrolüm var doktor ne diyecek. Sizin kanala inmiş mi minnoş?Bende varım sizden hemen sonra ama ne ağrı var ne bir belirti, hayırlısı artık
Ayyyy çok sevindim allah analı babalı büyütsünKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Oy be sonunda dedim resmenKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Benim ki enfeksiyon için verdi canım benim çıkmadiı ama eridi heralde afedersin akıntı şeklinde çıktı heralde zaten üç dört saat sonra gitim lavaboya yoksa patliycaktim çıksada umrumda değilBana vajina flora duzenleyici verdi. Ama ben gece yatarken koymustum. Ertesi gun yine cıktı
Sağol cevabın icinYok hişbsy olmaz fitil koyunca bi saat ytsan yeter
Gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün inşallah annesine babasına hayırlı evlat olsun. Allah'ıma laik bir kul peygamberimize laik ümmet oluversin darısı bizlerin başına inşallah.Kızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Eveet canım benim de oluyor böyle adet öncesinde de kalçam hafif tatlı tatlı ağrırdı geçenlerde yine o ağrıyı hissettim. Bence bebeğin ağırlığı ve baskısıyla oluyor artık büyüdüler.Kızlar sizdede yürürken kalça ve makat bölgesinde ağrı oluyor mu çocuk kanala mı indi ondan mıdır ki
İnşallah sağ salim kucağına alacaksın minnoşunuMerhaba ben doktora gittim bugün önce muayeneye aldı bebeğimin karın çevresi iyice geride kaldı 4 haftadan biraz fazla kilo da vermişiz 3 haftadır aynı kilodaydı şuan 200 gram vermiş. Plasenta yaşlanmış Cuma’ya tekrar kontrol verdi şuan hareketleri nst güzel düzenli sancılarım hala görünüyor ama Doğum başlatacak gibi değil maximum pazartesiyi beklerim muhtemelen bebek küçük plasenta yaşlı dedi cuma tekrar konuşur duruma göre yatışını yaparız dedi
Hayirli olsun ..Kızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Bende çok oluo alt taraf sanki koşmuş da hamlamışım gibiKızlar sizdede yürürken kalça ve makat bölgesinde ağrı oluyor mu çocuk kanala mı indi ondan mıdır ki
Doktor hiç sezaryen demiyor normal başlatıcam diyor doğumu bilmiyorum ya bi cuma olsun da duruma göre sezaryen isterim olmadıİnşallah sağ salim kucağına alacaksın minnoşunukarın çevresi geride kaldıysa doktor daha iyi bilir tabiki de ama dışarda daha iyi beslenebilir aslında. Genelde bu tür durumlarda sezeryan yapıp bebeği alıyorlar beslenmeden ötürü zaten senin haftan artık çok ileride.
Canım bende az önce geldim hastaneden bana da aynı şeyi söyledi doktor bebek gittikçe kilo veriyır 3 haftadır hiç almadı son haftasında da 300 gr vermiş yarın suni sancıyla doğumunı yapalım dediMerhaba ben doktora gittim bugün önce muayeneye aldı bebeğimin karın çevresi iyice geride kaldı 4 haftadan biraz fazla kilo da vermişiz 3 haftadır aynı kilodaydı şuan 200 gram vermiş. Plasenta yaşlanmış Cuma’ya tekrar kontrol verdi şuan hareketleri nst güzel düzenli sancılarım hala görünüyor ama Doğum başlatacak gibi değil maximum pazartesiyi beklerim muhtemelen bebek küçük plasenta yaşlı dedi cuma tekrar konuşur duruma göre yatışını yaparız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?