Ben olmak istemiyorumDoğuranları gördükçe Abim damat oluuoo sırada bana gelioo şarkısı gelio aklımasıradaki kim acaba
Evet canım bende de o var, penguen gibi yürüyorum o yüzden.Kızlar sizdede yürürken kalça ve makat bölgesinde ağrı oluyor mu çocuk kanala mı indi ondan mıdır ki
Rabbim yar ve yardımcınız olsunKızlar az önce geldim hastaneden bebeğim 3 haftadır hiç kilo almıyor. Son 9 günde 300 gr vermiş 2332 gr olmus dedi doktor. Bu aksam yatısını yapalım suni sancıyla doğumu baslatalım dedi eşim yanımda dğl o gelsün dedim yarın sabah doğum için gideceğim. Dua edin bana bende sizi unutmayacagım
Rabbim sağlıkla kavuştursun canımKızlar az önce geldim hastaneden bebeğim 3 haftadır hiç kilo almıyor. Son 9 günde 300 gr vermiş 2332 gr olmus dedi doktor. Bu aksam yatısını yapalım suni sancıyla doğumu baslatalım dedi eşim yanımda dğl o gelsün dedim yarın sabah doğum için gideceğim. Dua edin bana bende sizi unutmayacagım
Canım bekledin bekledin. Niye sezeryan olcan bu hafta bir anca sanci gelcek ve doğrucanDoktor hiç sezaryen demiyor normal başlatıcam diyor doğumu bilmiyorum ya bi cuma olsun da duruma göre sezaryen isterim olmadı
Hadi inşaallahKızlar az önce geldim hastaneden bebeğim 3 haftadır hiç kilo almıyor. Son 9 günde 300 gr vermiş 2332 gr olmus dedi doktor. Bu aksam yatısını yapalım suni sancıyla doğumu baslatalım dedi eşim yanımda dğl o gelsün dedim yarın sabah doğum için gideceğim. Dua edin bana bende sizi unutmayacagım
İnşallah sağlıkla gelirler ne diyeyim benim cumayı kesin bekleyecek bi problem olmazsa pazartesiyi de bekleyecek umarım kendileri gelmek isterler şimdi ben bişiler atıştırıp temizlik yapcam üstüne de giriş kattan 15. Kata kadar bir merdiven çıkma denemesi yapmayı düşünüyorum daha da gelmiyorsa benim yapabilecek birşeyim yok ya elimden geleni yaptım yani NapimCanım bende az önce geldim hastaneden bana da aynı şeyi söyledi doktor bebek gittikçe kilo veriyır 3 haftadır hiç almadı son haftasında da 300 gr vermiş yarın suni sancıyla doğumunı yapalım dedi
Normal doğum İçin beklemedim aslında kendi gelsin diye bekledim ama doktor da tedirgin şuan hem küçük hem kilo veriyor hem plasenta yaşlı neyse bakalım bir cuma ola hayır olaCanım bekledin bekledin. Niye sezeryan olcan bu hafta bir anca sanci gelcek ve doğrucan
Cuma gelir bak . Olmassa suni şancı verirler . Muhtemelen bebek zayıf diyede bebek baskı yapamıyordurNormal doğum İçin beklemedim aslında kendi gelsin diye bekledim ama doktor da tedirgin şuan hem küçük hem kilo veriyor hem plasenta yaşlı neyse bakalım bir cuma ola hayır ola
Canım Allah sağlıcakla kuzucuğunu kucağına almayı nasip etsin ,sağlıklı doğumlar nasip etsinKızlar az önce geldim hastaneden bebeğim 3 haftadır hiç kilo almıyor. Son 9 günde 300 gr vermiş 2332 gr olmus dedi doktor. Bu aksam yatısını yapalım suni sancıyla doğumu baslatalım dedi eşim yanımda dğl o gelsün dedim yarın sabah doğum için gideceğim. Dua edin bana bende sizi unutmayacagım
Allaha sukur canim sabah iyi uyandim. Sanirim usuttum o sebeple agridiNasil oldun cnm ii misin agrilarin hafifledi mi?
Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canim. Annesi gibi fit olacak beybiMerhaba ben doktora gittim bugün önce muayeneye aldı bebeğimin karın çevresi iyice geride kaldı 4 haftadan biraz fazla kilo da vermişiz 3 haftadır aynı kilodaydı şuan 200 gram vermiş. Plasenta yaşlanmış Cuma’ya tekrar kontrol verdi şuan hareketleri nst güzel düzenli sancılarım hala görünüyor ama Doğum başlatacak gibi değil maximum pazartesiyi beklerim muhtemelen bebek küçük plasenta yaşlı dedi cuma tekrar konuşur duruma göre yatışını yaparız dedi
Amin darısı bebeşinin yolunu gözleyen bütün annelere olsun insaAllah sizlereRabbim yar ve yardımcınız olsunsağ salim hayırlı doğumlar diliyorum minnoşuna kavuşmana az kaldı desene
Amin canım çok teşekkür ederim hepimize ünsaAllahCanım Allah sağlıcakla kuzucuğunu kucağına almayı nasip etsin ,sağlıklı doğumlar nasip etsin
Amin canım hepimizi insaAllahHadi inşaallahsaglicakla al kucagina yavrunu
Hadi hayirlisi cnm. Dualarimiz seninleKızlar az önce geldim hastaneden bebeğim 3 haftadır hiç kilo almıyor. Son 9 günde 300 gr vermiş 2332 gr olmus dedi doktor. Bu aksam yatısını yapalım suni sancıyla doğumu baslatalım dedi eşim yanımda dğl o gelsün dedim yarın sabah doğum için gideceğim. Dua edin bana bende sizi unutmayacagım
Hayirlisi olsun cnm. Ins cuma olmadan kendi gelirNormal doğum İçin beklemedim aslında kendi gelsin diye bekledim ama doktor da tedirgin şuan hem küçük hem kilo veriyor hem plasenta yaşlı neyse bakalım bir cuma ola hayır ola
Amin canım seninki de insaAllah. Gelmiyorlar işte geriden geriye kilo veriyorlar bu endişelemdiriyor insanı Rabbin normalünden kucagına almayo nasip etsünİnşallah sağlıkla gelirler ne diyeyim benim cumayı kesin bekleyecek bi problem olmazsa pazartesiyi de bekleyecek umarım kendileri gelmek isterler şimdi ben bişiler atıştırıp temizlik yapcam üstüne de giriş kattan 15. Kata kadar bir merdiven çıkma denemesi yapmayı düşünüyorum daha da gelmiyorsa benim yapabilecek birşeyim yok ya elimden geleni yaptım yani Napim
Allah razı olsun canım bende sizi unutmicam insaAllahHadi hayirlisi cnm. Dualarimiz seninle
Merhaba canim daha önce karin cevresi ile ilgili konuşmuştuk ben 37.haftada sezeryanla doğum yaptım bebek kilo almıyordu 2385 doğdu doktorum hiç beklemedi gerçi bizim tup bebek belki ondan acele etmiştir ben çok tedirgindim ve stres yapıyordum tansiyonum çıktı zaten ama bebek dışarıda 1 haftada 230gr aldı şuanda kilo alımı devam ediyor gibi dışarıda gayet güzel büyüyorlar merak etmeMerhaba ben doktora gittim bugün önce muayeneye aldı bebeğimin karın çevresi iyice geride kaldı 4 haftadan biraz fazla kilo da vermişiz 3 haftadır aynı kilodaydı şuan 200 gram vermiş. Plasenta yaşlanmış Cuma’ya tekrar kontrol verdi şuan hareketleri nst güzel düzenli sancılarım hala görünüyor ama Doğum başlatacak gibi değil maximum pazartesiyi beklerim muhtemelen bebek küçük plasenta yaşlı dedi cuma tekrar konuşur duruma göre yatışını yaparız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?