2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar az önce geldim hastaneden bebeğim 3 haftadır hiç kilo almıyor. Son 9 günde 300 gr vermiş 2332 gr olmus dedi doktor. Bu aksam yatısını yapalım suni sancıyla doğumu baslatalım dedi eşim yanımda dğl o gelsün dedim yarın sabah doğum için gideceğim. Dua edin bana bende sizi unutmayacagım

Doğuranları gördükçe Abim damat oluuoo sırada bana gelioo şarkısı gelio aklıma sıradaki kim acaba
Ben olmak istemiyorum ama az önce halam aradı. Rüyasında beni doğum yapmış görmüş çok güzel hayırlı bir rüyaydı diyo. Hayırlısı artık erken erken diyorum da bu işler de belli olmuyor. Geçen gece omzum ağrıdığı için eşimi uyandırdım çok ağrıyo filan dedim adam doğum yapıyorum sanmış korkudan uçuk çıktı dudağında

Rabbim yar ve yardımcınız olsun sağ salim hayırlı doğumlar diliyorum minnoşuna kavuşmana az kaldı desene

Rabbim sağlıkla kavuştursun canım

Doktor hiç sezaryen demiyor normal başlatıcam diyor doğumu bilmiyorum ya bi cuma olsun da duruma göre sezaryen isterim olmadı
Canım bekledin bekledin. Niye sezeryan olcan bu hafta bir anca sanci gelcek ve doğrucan

Hadi inşaallah saglicakla al kucagina yavrunu

Canım bende az önce geldim hastaneden bana da aynı şeyi söyledi doktor bebek gittikçe kilo veriyır 3 haftadır hiç almadı son haftasında da 300 gr vermiş yarın suni sancıyla doğumunı yapalım dedi
İnşallah sağlıkla gelirler ne diyeyim benim cumayı kesin bekleyecek bi problem olmazsa pazartesiyi de bekleyecek umarım kendileri gelmek isterler şimdi ben bişiler atıştırıp temizlik yapcam üstüne de giriş kattan 15. Kata kadar bir merdiven çıkma denemesi yapmayı düşünüyorum daha da gelmiyorsa benim yapabilecek birşeyim yok ya elimden geleni yaptım yani Napim

Canım bekledin bekledin. Niye sezeryan olcan bu hafta bir anca sanci gelcek ve doğrucan
Normal doğum İçin beklemedim aslında kendi gelsin diye bekledim ama doktor da tedirgin şuan hem küçük hem kilo veriyor hem plasenta yaşlı neyse bakalım bir cuma ola hayır ola

Normal doğum İçin beklemedim aslında kendi gelsin diye bekledim ama doktor da tedirgin şuan hem küçük hem kilo veriyor hem plasenta yaşlı neyse bakalım bir cuma ola hayır ola
Cuma gelir bak . Olmassa suni şancı verirler . Muhtemelen bebek zayıf diyede bebek baskı yapamıyordur

Canım Allah sağlıcakla kuzucuğunu kucağına almayı nasip etsin ,sağlıklı doğumlar nasip etsin

Nasil oldun cnm ii misin agrilarin hafifledi mi?
Allaha sukur canim sabah iyi uyandim. Sanirim usuttum o sebeple agridi
Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canim. Annesi gibi fit olacak beybi Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah

Hadi hayirlisi cnm. Dualarimiz seninle
Hayirlisi olsun cnm. Ins cuma olmadan kendi gelir

Amin canım seninki de insaAllah. Gelmiyorlar işte geriden geriye kilo veriyorlar bu endişelemdiriyor insanı Rabbin normalünden kucagına almayo nasip etsün

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun alıntılayamadıklarım gözden kaçmıstır kusuea bakmayın bakalım yarın insaAllah ultrason yanıltmasıdır kilosu doğumdan sonea yazarım sizlere

Merhaba canim daha önce karin cevresi ile ilgili konuşmuştuk ben 37.haftada sezeryanla doğum yaptım bebek kilo almıyordu 2385 doğdu doktorum hiç beklemedi gerçi bizim tup bebek belki ondan acele etmiştir ben çok tedirgindim ve stres yapıyordum tansiyonum çıktı zaten ama bebek dışarıda 1 haftada 230gr aldı şuanda kilo alımı devam ediyor gibi dışarıda gayet güzel büyüyorlar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…