2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yazın beni gören doğum yakın mı diyordu psikolojim bozulmuştu artık şimdi daha normallestim hatta okulda çok iyisin sadece göbek var falan diyorlar şimdi
Bende aynı bu arada sağ tarafta oynama bendede var erkek cocugu sagda cok oynar deniyo benimkinin hareketleri bile çok az basta kafama cok takiyodum ama şimdi oluruna biraktim o kadar ki nstde bile sarsiyolar durtuyolarda oynuyo biraz perinatoloji uzmani sakin bi yapısı olacaktır çok takma dedi bende takıyorum ama sonucta bu cocuk doğacak diyorum dusunmemek en iyisi sende takma yani son zamanlar keyfine bak

Sağ sağlim doğsa korkuyorum da birşey olacak anlamayacağım diye hareketleri çok hafifledi çünkü artık eskisi gibi gümbür gümbür değil tedirgin oluyorum sürekli etti mi hareket etmedi mi diye nst de güzel hareketli görünüyor ama ben çoğunu hissetmiyorum bile çok minik hareketler yapıyor artık

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Öğretmen olan arkadaşlar eğitim ödeneği yattı Mı size? Bize yatmış bir yazı gördüm şimdi doğum öncesi ve sonrası izindeyken ödenek yatırılmaz diyor??

Bebeğin iyi olmasına sevındım canım
Aslında sen beklememeyı mı secsen?
Açıklık bakıldı mı?

Bebdk kac kg cıkıyo
Boy kilo

Normal doğum İçin beklemedim aslında kendi gelsin diye bekledim ama doktor da tedirgin şuan hem küçük hem kilo veriyor hem plasenta yaşlı neyse bakalım bir cuma ola hayır ola
Hiç risk.almayin sezeryan ise sezeryan.onemli olan bebeğin sağlıkla gelsin. Ilk çocuğumda benim kizimda 400 gram vermişti boynunda 4 kat kordon varmış ondan mı oldu yoksa başka bir durum mu bilemedik. Iyi ki hemen sezeryanla hemen alinmiş bu gebeligimde oksapar kullandım onun faydası olduğunu düşünüyorum.

Kızlar sizin de doktorunuz doğum öncesi tahliller istedi mi? Baya kapsamlı tahlil istedi de benden 900₺ olduğunu söylediklerinde şaşırdım baya da

Öğretmen olan arkadaşlar eğitim ödeneği yattı Mı size? Bize yatmış bir yazı gördüm şimdi doğum öncesi ve sonrası izindeyken ödenek yatırılmaz diyor??
Bana da 2-3 gün önce yattı 1240tl ikramiye yazıyordu. Eğitim öğretim ödeneği diye tahmin ediyorum. Ve memurlar nette bende okudum analık iznindeyken yatırılmaz diye. Sonradan faiziyle geri almasalar bari

Kızlar sizin de doktorunuz doğum öncesi tahliller istedi mi? Baya kapsamlı tahlil istedi de benden 900₺ olduğunu söylediklerinde şaşırdım baya da
Şuan için istemedi sadece geçen hafta idrar ve kan tahlili yaptırdı. Hastaneye gitmiyorum özel kliniğe gidiyorum aşağı yukarı 100tl bir ücret aldı. Bu haftalarda yaptırırm ben genelde test dedi enfeksiyon filan için sanırım

Kızlar ben bu hafta kendimi çok yorgun hissediyorum ya, hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum resmen hamileliğin başındaki o yorgunluk gibi hissediyorum. Niye böyle oldu ki
Ağırlaşıyor vücut artık son haftalar

Reactions: The
Geçen hafta perşembe günü gittim, kanala inmeye başlamış dedi ama ben hep Ya sağ kasığımda yada bazen sol kasığımda hareketlerini hissediyorum, kanala inmememiş dediği zamanlardaki gibi hareketleri yada ben öyle hissediyorum bilmiyorum, bakalım benimde Perşembe günü yine kontrolüm var o zaman ne diyecek, bu pazar günümde doluyor, hayırlısı Allah’tan

Bana da 2-3 gün önce yattı 1240tl ikramiye yazıyordu. Eğitim öğretim ödeneği diye tahmin ediyorum. Ve memurlar nette bende okudum analık iznindeyken yatırılmaz diye. Sonradan faiziyle geri almasalar bari
Banada aynı miktar yattı maaştan önce yattı bizimde idareler bilmiyor mu acaba geçen yıl çıkmış bu düzenleme

Canım istediklerini devlet hastanesi yada vakıf hastanelerinde yaptır .Benden hiçbir şey istemedi .Belki haftaya ister bilemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…