- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 73
- 34
Bende aynı bu arada sağ tarafta oynama bendede var erkek cocugu sagda cok oynar deniyo benimkinin hareketleri bile çok az basta kafama cok takiyodum ama şimdi oluruna biraktim o kadar ki nstde bile sarsiyolar durtuyolarda oynuyo biraz perinatoloji uzmani sakin bi yapısı olacaktır çok takma dedi bende takıyorum ama sonucta bu cocuk doğacak diyorum dusunmemek en iyisi sende takma yani son zamanlar keyfine bakYazın beni gören doğum yakın mı diyordu psikolojim bozulmuştu artık şimdi daha normallestim hatta okulda çok iyisin sadece göbek var falan diyorlar şimdi
Canim hayirli olsun saglikla gelsin minik.Canlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun alıntılayamadıklarım gözden kaçmıstır kusuea bakmayın bakalım yarın insaAllah ultrason yanıltmasıdır kilosu doğumdan sonea yazarım sizlere
Amin canım Allah razı olsun hepimizin insaAllahCanim hayirli olsun saglikla gelsin minik.
Sağ sağlim doğsa korkuyorum da birşey olacak anlamayacağım diye hareketleri çok hafifledi çünkü artık eskisi gibi gümbür gümbür değil tedirgin oluyorum sürekli etti mi hareket etmedi mi diye nst de güzel hareketli görünüyor ama ben çoğunu hissetmiyorum bile çok minik hareketler yapıyor artıkMerhaba canim daha önce karin cevresi ile ilgili konuşmuştuk ben 37.haftada sezeryanla doğum yaptım bebek kilo almıyordu 2385 doğdu doktorum hiç beklemedi gerçi bizim tup bebek belki ondan acele etmiştir ben çok tedirgindim ve stres yapıyordum tansiyonum çıktı zaten ama bebek dışarıda 1 haftada 230gr aldı şuanda kilo alımı devam ediyor gibi dışarıda gayet güzel büyüyorlar merak etme
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniKızlar az önce geldim hastaneden bebeğim 3 haftadır hiç kilo almıyor. Son 9 günde 300 gr vermiş 2332 gr olmus dedi doktor. Bu aksam yatısını yapalım suni sancıyla doğumu baslatalım dedi eşim yanımda dğl o gelsün dedim yarın sabah doğum için gideceğim. Dua edin bana bende sizi unutmayacagım
Bebeğin iyi olmasına sevındım canımMerhaba ben doktora gittim bugün önce muayeneye aldı bebeğimin karın çevresi iyice geride kaldı 4 haftadan biraz fazla kilo da vermişiz 3 haftadır aynı kilodaydı şuan 200 gram vermiş. Plasenta yaşlanmış Cuma’ya tekrar kontrol verdi şuan hareketleri nst güzel düzenli sancılarım hala görünüyor ama Doğum başlatacak gibi değil maximum pazartesiyi beklerim muhtemelen bebek küçük plasenta yaşlı dedi cuma tekrar konuşur duruma göre yatışını yaparız dedi
Bebdk kac kg cıkıyoMerhaba ben doktora gittim bugün önce muayeneye aldı bebeğimin karın çevresi iyice geride kaldı 4 haftadan biraz fazla kilo da vermişiz 3 haftadır aynı kilodaydı şuan 200 gram vermiş. Plasenta yaşlanmış Cuma’ya tekrar kontrol verdi şuan hareketleri nst güzel düzenli sancılarım hala görünüyor ama Doğum başlatacak gibi değil maximum pazartesiyi beklerim muhtemelen bebek küçük plasenta yaşlı dedi cuma tekrar konuşur duruma göre yatışını yaparız dedi
Hiç risk.almayin sezeryan ise sezeryan.onemli olan bebeğin sağlıkla gelsin. Ilk çocuğumda benim kizimda 400 gram vermişti boynunda 4 kat kordon varmış ondan mı oldu yoksa başka bir durum mu bilemedik. Iyi ki hemen sezeryanla hemen alinmiş bu gebeligimde oksapar kullandım onun faydası olduğunu düşünüyorum.Normal doğum İçin beklemedim aslında kendi gelsin diye bekledim ama doktor da tedirgin şuan hem küçük hem kilo veriyor hem plasenta yaşlı neyse bakalım bir cuma ola hayır ola
Bana da 2-3 gün önce yattı 1240tl ikramiye yazıyordu. Eğitim öğretim ödeneği diye tahmin ediyorum. Ve memurlar nette bende okudum analık iznindeyken yatırılmaz diye. Sonradan faiziyle geri almasalar bariÖğretmen olan arkadaşlar eğitim ödeneği yattı Mı size? Bize yatmış bir yazı gördüm şimdi doğum öncesi ve sonrası izindeyken ödenek yatırılmaz diyor??
Şuan için istemedi sadece geçen hafta idrar ve kan tahlili yaptırdı. Hastaneye gitmiyorum özel kliniğe gidiyorum aşağı yukarı 100tl bir ücret aldı. Bu haftalarda yaptırırm ben genelde test dedi enfeksiyon filan için sanırımKızlar sizin de doktorunuz doğum öncesi tahliller istedi mi? Baya kapsamlı tahlil istedi de benden 900₺ olduğunu söylediklerinde şaşırdım baya da
Ağırlaşıyor vücut artık son haftalarKızlar ben bu hafta kendimi çok yorgun hissediyorum ya, hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum resmen hamileliğin başındaki o yorgunluk gibi hissediyorum. Niye böyle oldu ki
Haftamız aynı bu hafta ben de öyleyim hiç keyfim yokKızlar ben bu hafta kendimi çok yorgun hissediyorum ya, hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum resmen hamileliğin başındaki o yorgunluk gibi hissediyorum. Niye böyle oldu ki
Geçen hafta perşembe günü gittim, kanala inmeye başlamış dedi ama ben hep Ya sağ kasığımda yada bazen sol kasığımda hareketlerini hissediyorum, kanala inmememiş dediği zamanlardaki gibi hareketleri yada ben öyle hissediyorum bilmiyorum, bakalım benimde Perşembe günü yine kontrolüm var o zaman ne diyecek, bu pazar günümde doluyor, hayırlısı Allah’tanAynen hayırlısı olsun bakalım yarın kontrolüm var doktor ne diyecek. Sizin kanala inmiş mi minnoş?
Ayyyy çok sevindim allah analı babalı büyütsünDemek ki kanala inmese de doğuyor bebeişler günümü aydınlattın canım
Banada aynı miktar yattı maaştan önce yattı bizimde idareler bilmiyor mu acaba geçen yıl çıkmış bu düzenlemeBana da 2-3 gün önce yattı 1240tl ikramiye yazıyordu. Eğitim öğretim ödeneği diye tahmin ediyorum. Ve memurlar nette bende okudum analık iznindeyken yatırılmaz diye. Sonradan faiziyle geri almasalar bari
Canım istediklerini devlet hastanesi yada vakıf hastanelerinde yaptır .Benden hiçbir şey istemedi .Belki haftaya ister bilemiyorum .Kızlar sizin de doktorunuz doğum öncesi tahliller istedi mi? Baya kapsamlı tahlil istedi de benden 900₺ olduğunu söylediklerinde şaşırdım baya da
Bana neden yatmadı acaba okulum yatmayacak dediBanada aynı miktar yattı maaştan önce yattı bizimde idareler bilmiyor mu acaba geçen yıl çıkmış bu düzenleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?