Herkesten istiyolar o zaman demek kiŞuan için istemedi sadece geçen hafta idrar ve kan tahlili yaptırdı. Hastaneye gitmiyorum özel kliniğe gidiyorum aşağı yukarı 100tl bir ücret aldı. Bu haftalarda yaptırırm ben genelde test dedi enfeksiyon filan için sanırım
Muhtemelen bilmiyorlar kimse de yanlış olmuş demedi HenüzBanada aynı miktar yattı maaştan önce yattı bizimde idareler bilmiyor mu acaba geçen yıl çıkmış bu düzenleme
Valla iş işten geçti artık ya o kadar tutacağını hiç düşünememiştim, vezneye gittiğimde öğrendim yapıcak bişey yok ya sürekli bi masraf çıkıyo bi yerlerdenCanım istediklerini devlet hastanesi yada vakıf hastanelerinde yaptır .Benden hiçbir şey istemedi .Belki haftaya ister bilemiyorum .
Detaylı değil ama mesela benim idrarımı bir kapta aldı doktor kliniğinde hemşiresi arkada inceledi neye baktı bilmiyorum hemen 5 10 dk içinde. Sıkıntı yok denildi. Kan içinde sonuç yok gidince öğrenirim. Sizin detaylıdan kasıt ne acaba 900 tl çok geldi.Herkesten istiyolar o zaman demek ki
Geçmiş olsun canım, sağlıkla büyüt bebeğiniKızlar herkese hayırlı gecelerBen minnosumu doğurdum çok şükür . Şuan hastanedeyim, emzirmeye çalışıyorum. Eve donunca ayrıntıları yazarım inşallah hepinize çok dua ettim,görüşürüz inşallah
Benim de hiiicc keyfim yokHaftamız aynı bu hafta ben de öyleyim hiç keyfim yok
Doğru olan yatmaması bizimki yanlış oldu muhtemelenBana neden yatmadı acaba okulum yatmayacak dedi
Bende bu hafta cok uyuyorum. Sabahlari gec uyaniyorumKızlar ben bu hafta kendimi çok yorgun hissediyorum ya, hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum resmen hamileliğin başındaki o yorgunluk gibi hissediyorum. Niye böyle oldu ki
Benden istemedi. Ne tahliliki sizinkiler acaba benden ilk hamile oldugumda istedi cogunu aile hekiminde yaptirdimdi. Hastane 1100 tl gibi ucret cikartmisti. Zaten ozel hastanelere sinir olmaya basladim. Iyi bi ozel e gidiyoruz diye surekli pahali bir ilac test ek birsey cikiyor.Kızlar sizin de doktorunuz doğum öncesi tahliller istedi mi? Baya kapsamlı tahlil istedi de benden 900₺ olduğunu söylediklerinde şaşırdım baya da
Valla iş işten geçti artık ya o kadar tutacağını hiç düşünememiştim, vezneye gittiğimde öğrendim yapıcak bişey yok ya sürekli bi masraf çıkıyo bi yerlerden
Canım ben geçen hafta tahlil verdim . Doğum zmani gene alcam dediKızlar sizin de doktorunuz doğum öncesi tahliller istedi mi? Baya kapsamlı tahlil istedi de benden 900₺ olduğunu söylediklerinde şaşırdım baya da
Açıklık bakmadı bilmiyorum çok kararsızım hep kendi istediği zaman gelsin diye çok istedim sezaryen yada normal önemli değil ama kendi karar verince gelsin diye düşündüm cuma ola hayır ola diye düşünüyorum şimdi bakalımBebeğin iyi olmasına sevındım canım
Aslında sen beklememeyı mı secsen?
Açıklık bakıldı mı?
2600gr 51cmBebdk kac kg cıkıyo
Boy kilo
Doktor sezaryen istemiyor bende vardır bi bildiği diyorum zaten ben normal doğumdan çok korkuyorum sezaryen işime gelir ama doktor herşey çok uygun normale boş boşuna kesmenin bir anlamı yok seni diyip duruyor bende güveniyorum doktor sonuçta belli bir tecrübesi varHiç risk.almayin sezeryan ise sezeryan.onemli olan bebeğin sağlıkla gelsin. Ilk çocuğumda benim kizimda 400 gram vermişti boynunda 4 kat kordon varmış ondan mı oldu yoksa başka bir durum mu bilemedik. Iyi ki hemen sezeryanla hemen alinmiş bu gebeligimde oksapar kullandım onun faydası olduğunu düşünüyorum.
Ayni durumdayiz canim. Birde benim sertlesiyor artik bir tarafta özellikle gobegimin ustu. Hareket yeride azaliyor yavas yavas Rabbim sag saglim doggmalarini nasip etsin inşallahKızlar ben bu hafta kendimi çok yorgun hissediyorum ya, hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum resmen hamileliğin başındaki o yorgunluk gibi hissediyorum. Niye böyle oldu ki
Canım saglıkla sıhhatle kavusun inşaAllahKızlar az önce geldim hastaneden bebeğim 3 haftadır hiç kilo almıyor. Son 9 günde 300 gr vermiş 2332 gr olmus dedi doktor. Bu aksam yatısını yapalım suni sancıyla doğumu baslatalım dedi eşim yanımda dğl o gelsün dedim yarın sabah doğum için gideceğim. Dua edin bana bende sizi unutmayacagım
Aynı durumdaym canım çalıssam devam edemez mişimKızlar ben bu hafta kendimi çok yorgun hissediyorum ya, hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum resmen hamileliğin başındaki o yorgunluk gibi hissediyorum. Niye böyle oldu ki
NeyKızlar sizin de doktorunuz doğum öncesi tahliller istedi mi? Baya kapsamlı tahlil istedi de benden 900₺ olduğunu söylediklerinde şaşırdım baya da
Bize msj gelmişti okul grubundan, sadece ücretsiz izindekıleri yatmayacak gıbı bıseydı bende yatmaz dıye beklıyodum ama yatrmıslar canımGöreve başlayınca belli bir kısmı yatar dediler
İnanın hiç bilmiyorum barkod üzerinde kan grubu idrar mikroskopisi serum plazma vs o tarz şeyler yazıyodu ben de öylesine tahlillerdir diye düşünerek gitmiştim vezneyeDetaylı değil ama mesela benim idrarımı bir kapta aldı doktor kliniğinde hemşiresi arkada inceledi neye baktı bilmiyorum hemen 5 10 dk içinde. Sıkıntı yok denildi. Kan içinde sonuç yok gidince öğrenirim. Sizin detaylıdan kasıt ne acaba 900 tl çok geldi.
Aynen öyle canım ya şok oldum bendrBende bu hafta cok uyuyorum. Sabahlari gec uyaniyorum
Benden istemedi. Ne tahliliki sizinkiler acaba benden ilk hamile oldugumda istedi cogunu aile hekiminde yaptirdimdi. Hastane 1100 tl gibi ucret cikartmisti. Zaten ozel hastanelere sinir olmaya basladim. Iyi bi ozel e gidiyoruz diye surekli pahali bir ilac test ek birsey cikiyor.
Şükür etme kız . Bende gebelik şekerinden dolayı bebeğim çok kilo aliyo bu durumda mesela benim hoşuma gitmiyo. Benim kız kardeşimde bebeği 2800 doğdu şimdi görsen 1 yaşında oldu tam tosuncuk olduKilosu böyle ve benim bide gebelik şekerim var tatlı yiyince şekerim 300’leri görüyo normal yemek yiyince 180 lerde gebelik şekerim de olmasa 300 gram falan doğacakmış sanırım şükür mü etmem lazım şekerim olduğuna bilemedim
Diyet yapsan da mı alıyo dikkat mi yeterince etmiyorsun ben dikkat edince aşırı kilo verdim oda verdi çok sorun oldu şuan hergün mutlaka çikolata yiyorum yani tatlı zaten genel olarak sevmem ama önüme konursa beğenirsem yiyorum ona rağmen sonuç bu ya ömrüm boyunca 100 lü kilolardaydım çok çektim şimdide az kilo çektiriyor bana asla böyle şeyler yaşayacağımı düşünmezdimŞükür etme kız . Bende gebelik şekerinden dolayı bebeğim çok kilo aliyo bu durumda mesela benim hoşuma gitmiyo. Benim kız kardeşimde bebeği 2800 doğdu şimdi görsen 1 yaşında oldu tam tosuncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?