2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Herkesten istiyolar o zaman demek ki

Canım istediklerini devlet hastanesi yada vakıf hastanelerinde yaptır .Benden hiçbir şey istemedi .Belki haftaya ister bilemiyorum .
Valla iş işten geçti artık ya o kadar tutacağını hiç düşünememiştim, vezneye gittiğimde öğrendim yapıcak bişey yok ya sürekli bi masraf çıkıyo bi yerlerden

Herkesten istiyolar o zaman demek ki
Detaylı değil ama mesela benim idrarımı bir kapta aldı doktor kliniğinde hemşiresi arkada inceledi neye baktı bilmiyorum hemen 5 10 dk içinde. Sıkıntı yok denildi. Kan içinde sonuç yok gidince öğrenirim. Sizin detaylıdan kasıt ne acaba 900 tl çok geldi.

Kızlar ben bu hafta kendimi çok yorgun hissediyorum ya, hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum resmen hamileliğin başındaki o yorgunluk gibi hissediyorum. Niye böyle oldu ki
Bende bu hafta cok uyuyorum. Sabahlari gec uyaniyorum
Kızlar sizin de doktorunuz doğum öncesi tahliller istedi mi? Baya kapsamlı tahlil istedi de benden 900₺ olduğunu söylediklerinde şaşırdım baya da
Benden istemedi. Ne tahliliki sizinkiler acaba benden ilk hamile oldugumda istedi cogunu aile hekiminde yaptirdimdi. Hastane 1100 tl gibi ucret cikartmisti. Zaten ozel hastanelere sinir olmaya basladim. Iyi bi ozel e gidiyoruz diye surekli pahali bir ilac test ek birsey cikiyor.
Valla iş işten geçti artık ya o kadar tutacağını hiç düşünememiştim, vezneye gittiğimde öğrendim yapıcak bişey yok ya sürekli bi masraf çıkıyo bi yerlerden

Bebeğin iyi olmasına sevındım canım
Aslında sen beklememeyı mı secsen?
Açıklık bakıldı mı?
Açıklık bakmadı bilmiyorum çok kararsızım hep kendi istediği zaman gelsin diye çok istedim sezaryen yada normal önemli değil ama kendi karar verince gelsin diye düşündüm cuma ola hayır ola diye düşünüyorum şimdi bakalım

Doktor sezaryen istemiyor bende vardır bi bildiği diyorum zaten ben normal doğumdan çok korkuyorum sezaryen işime gelir ama doktor herşey çok uygun normale boş boşuna kesmenin bir anlamı yok seni diyip duruyor bende güveniyorum doktor sonuçta belli bir tecrübesi var

Kızlar ben bu hafta kendimi çok yorgun hissediyorum ya, hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum resmen hamileliğin başındaki o yorgunluk gibi hissediyorum. Niye böyle oldu ki
Ayni durumdayiz canim. Birde benim sertlesiyor artik bir tarafta özellikle gobegimin ustu. Hareket yeride azaliyor yavas yavas Rabbim sag saglim doggmalarini nasip etsin inşallah

Canım saglıkla sıhhatle kavusun inşaAllahDualarımız senınle
Aynı durumdaym canım çalıssam devam edemez mişim o kadar bı halsizlik ve yurudugümde karnımda sertlesme… doktorum cok normal doguma yakın iyice agırlasıcak dedi
Kızlar sizin de doktorunuz doğum öncesi tahliller istedi mi? Baya kapsamlı tahlil istedi de benden 900₺ olduğunu söylediklerinde şaşırdım baya da
Ney Allahım nolur istemesn yeter gayrı
Dogum paketi almıstm muhtemelen istersede ondan yapılır yanı inşaAllah
Bana da 2-3 gün önce yattı 1240tl ikramiye yazıyordu. Eğitim öğretim ödeneği diye tahmin ediyorum. Ve memurlar nette bende okudum analık iznindeyken yatırılmaz diye. Sonradan faiziyle geri almasalar bari
Ay valla ya basta vermesınler ya almasnlar
Göreve başlayınca belli bir kısmı yatar dediler
Bize msj gelmişti okul grubundan, sadece ücretsiz izindekıleri yatmayacak gıbı bıseydı bende yatmaz dıye beklıyodum ama yatrmıslar canım

Kilosu böyle ve benim bide gebelik şekerim var tatlı yiyince şekerim 300’leri görüyo normal yemek yiyince 180 lerde gebelik şekerim de olmasa 300 gram falan doğacakmış sanırım şükür mü etmem lazım şekerim olduğuna bilemedim

İnanın hiç bilmiyorum barkod üzerinde kan grubu idrar mikroskopisi serum plazma vs o tarz şeyler yazıyodu ben de öylesine tahlillerdir diye düşünerek gitmiştim vezneye

Aynen öyle canım ya şok oldum bendr

Şükür etme kız . Bende gebelik şekerinden dolayı bebeğim çok kilo aliyo bu durumda mesela benim hoşuma gitmiyo. Benim kız kardeşimde bebeği 2800 doğdu şimdi görsen 1 yaşında oldu tam tosuncuk oldu

Diyet yapsan da mı alıyo dikkat mi yeterince etmiyorsun ben dikkat edince aşırı kilo verdim oda verdi çok sorun oldu şuan hergün mutlaka çikolata yiyorum yani tatlı zaten genel olarak sevmem ama önüme konursa beğenirsem yiyorum ona rağmen sonuç bu ya ömrüm boyunca 100 lü kilolardaydım çok çektim şimdide az kilo çektiriyor bana asla böyle şeyler yaşayacağımı düşünmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…