- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Ben istediği tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıyorumKızlar sizin de doktorunuz doğum öncesi tahliller istedi mi? Baya kapsamlı tahlil istedi de benden 900₺ olduğunu söylediklerinde şaşırdım baya da
Devlete giderken gelmiyordu , zaten istese de almıyorlardi ama özelde artık geliyor. Bir kez geldikten sonra artık çok heyacanli geliyor herhalde , izin alıp bir şekilde geliyor. Bence de yanında olmali ya bilmiyorum , benim eşim detaylı ultrasona eşim gelememişti izin alamam diye ve çok üzülmüştum herkes eşiyle gelmiştiHanımlar doktor kontrolüne giderken eşiniz geliyor mu sizinle? Benim eşim hastanede yattığım zamanlar haricinde genelde gelmiyorda. Mesela bugün akşam üzeri kontrole gideceğim annem babamla gideceğim yine. Babam arabayla götürecek annemde yanımda oluyor genelde. Bakıyorum gidince kadınların yanında hep kocaları var. Toplasan doktor kontrolüne 5 kez gelmiştir 9 aydır. Özel sektörde çalışıyor birde ilçeye 45 dk filan uzakta. Gel diyorum izin alamıyorum sıkıntı oluyor diyor. Hatta bazen klinikteki hemşire takılıyor bana eşin nerde diye. Heep annemle gidiyorum garip geliyor bana zaten son haftalardayız. Bugün sezaryen günü belli olacak doktor belki gün verecek. Ben istiyorum ki eşim de benke olsun en azından kaldı şurda 10-15 gün, son kontrollerde gelmeye çalışsın istiyorum.
İşte ben o hissi her hafta yaşıyorum. Bakıyorum herkes kocasıyla ben annemleyim. Hatta hemşire diyorki espirisine sen doğuma nasıl gideceksin kocan nerde bende diyorum babam götürür herhalde napalım. Az önce aradı bende kapatırken randevu saatini hatırlattım diyo şimdi neden hatırlatıyosun biliyorum zaten sıkıntı oluyor izin alamıyorum filan diyor.Devlete giderken gelmiyordu , zaten istese de almıyorlardi ama özelde artık geliyor. Bir kez geldikten sonra artık çok heyacanli geliyor herhalde , izin alıp bir şekilde geliyor. Bence de yanında olmali ya bilmiyorum , benim eşim detaylı ultrasona eşim gelememişti izin alamam diye ve çok üzülmüştum herkes eşiyle gelmişti
Valla canım dikkat etmediğimde çok oldu çünkü dayanamıyordum. Bakalım cuma belli olcak oğlum 3650 doğmuştu inşallah buda öyle olurda rahat olur .Diyet yapsan da mı alıyo dikkat mi yeterince etmiyorsun ben dikkat edince aşırı kilo verdim oda verdi çok sorun oldu şuan hergün mutlaka çikolata yiyorum yani tatlı zaten genel olarak sevmem ama önüme konursa beğenirsem yiyorum ona rağmen sonuç bu ya ömrüm boyunca 100 lü kilolardaydım çok çektim şimdide az kilo çektiriyor bana asla böyle şeyler yaşayacağımı düşünmezdim
Canım biz her randevuya birlikte gidiyoruz. hatta eşim gelebilsin diye biz cumartesi alıyoruz randevularımızı.Sen de acaba randevularını eşine uygun saat ve günde mi alsan ?Hanımlar doktor kontrolüne giderken eşiniz geliyor mu sizinle? Benim eşim hastanede yattığım zamanlar haricinde genelde gelmiyorda. Mesela bugün akşam üzeri kontrole gideceğim annem babamla gideceğim yine. Babam arabayla götürecek annemde yanımda oluyor genelde. Bakıyorum gidince kadınların yanında hep kocaları var. Toplasan doktor kontrolüne 5 kez gelmiştir 9 aydır. Özel sektörde çalışıyor birde ilçeye 45 dk filan uzakta. Gel diyorum izin alamıyorum sıkıntı oluyor diyor. Hatta bazen klinikteki hemşire takılıyor bana eşin nerde diye. Heep annemle gidiyorum garip geliyor bana zaten son haftalardayız. Bugün sezaryen günü belli olacak doktor belki gün verecek. Ben istiyorum ki eşim de benke olsun en azından kaldı şurda 10-15 gün, son kontrollerde gelmeye çalışsın istiyorum.
Eşimin akşam üzeri izin alması daha kolay olur diye akşam üzeri alıyorum hep randevu saatini. Cumartesiye alamıyorum yarım gün açıkmış klinik eşim çalışıyor cumartesi deCanım biz her randevuya birlikte gidiyoruz. hatta eşim gelebilsin diye biz cumartesi alıyoruz randevularımızı.Sen de acaba randevularını eşine uygun saat ve günde mi alsan ?
Canım benimki geliyor ama randevuları Cumartesi gününe aldığımız için gelebiliyor. Yoksa hafta içi ona da sıkıntı oluyordu, hatta başlarda ben rapor vs için hep hafta içi gidiyordum ve tek başıma gidiyordum. Hatta önceki işyeri seninki gibi çok uzaktı, izin aldı mı tam gün alması gerekiyordu. Sıkıntı oluyorsa zorlama hiç, eminim o da gelmek ister seninle yoksa. Eski bir amirimden biliyorum, kadından izin isterdim hemen başlardı “Hayırdır?” diye, hastaneye gidicem derdim “Neyin var?”derdi, aldığın izne seni pişman ederdi sonrasında. En son lanet etmiştim izin mizin istemiyordum. Hele başında böyle biri varsa hiç zorlama bence boşver.Hanımlar doktor kontrolüne giderken eşiniz geliyor mu sizinle? Benim eşim hastanede yattığım zamanlar haricinde genelde gelmiyorda. Mesela bugün akşam üzeri kontrole gideceğim annem babamla gideceğim yine. Babam arabayla götürecek annemde yanımda oluyor genelde. Bakıyorum gidince kadınların yanında hep kocaları var. Toplasan doktor kontrolüne 5 kez gelmiştir 9 aydır. Özel sektörde çalışıyor birde ilçeye 45 dk filan uzakta. Gel diyorum izin alamıyorum sıkıntı oluyor diyor. Hatta bazen klinikteki hemşire takılıyor bana eşin nerde diye. Heep annemle gidiyorum garip geliyor bana zaten son haftalardayız. Bugün sezaryen günü belli olacak doktor belki gün verecek. Ben istiyorum ki eşim de benke olsun en azından kaldı şurda 10-15 gün, son kontrollerde gelmeye çalışsın istiyorum.
Amin canım hepimiz imsaAllahAllah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Amin canım hepimiz imsaAllahCanım saglıkla sıhhatle kavusun inşaAllahDualarımız senınle
Aslında şekerden dolayı genelde yüksek kilolu oluyorlar canım .Ben 12. Haftadan beri gebelik şekerinden dolayı hem diyet hem insülin kullanıyorum .Benim bebeğimde çok kilolu değil hatta son haftalarda diyeti bıraktım bebek kilo alsın diye anca topluyor benimde .Kilosu böyle ve benim bide gebelik şekerim var tatlı yiyince şekerim 300’leri görüyo normal yemek yiyince 180 lerde gebelik şekerim de olmasa 300 gram falan doğacakmış sanırım şükür mü etmem lazım şekerim olduğuna bilemedim
Canım sizin biraz şartlardan dolayı o yüzden hiç üzülme .Şurada kaldı bir iki haftan o yüzden bunu düşünüp canını sıkma .Eşimin akşam üzeri izin alması daha kolay olur diye akşam üzeri alıyorum hep randevu saatini. Cumartesiye alamıyorum yarım gün açıkmış klinik eşim çalışıyor cumartesi demesela 16.30 bugün randevu eşim işten 18.00 gibi çıkıyor ama o saate de klinik kapanıyor. Keşke benimkide gelse
Ben geç de uyanamiyorum, şu hafta bir an önce hayırlısıyla geçse de çıksam şu izneBende bu hafta cok uyuyorum. Sabahlari gec uyaniyorum
O sertleşme bende nadir oluyor canım. Hızlı yürürken falan oluyor sadece ama yerleri daralıyor kesinlikle. Ayaklarıyla adeta kaburgami deliyor artık vura vuraAyni durumdayiz canim. Birde benim sertlesiyor artik bir tarafta özellikle gobegimin ustu. Hareket yeride azaliyor yavas yavas Rabbim sag saglim doggmalarini nasip etsin inşallah
Dediğin gibi sıkıntılı bazı tipler var çalıştığı yerde, mesela önce randevu dündü bugüne ertelendi. Dün demiş gidebilirsin niye gitmedin filan eşimde yarına ertelendi demiş. Bu sefer de yarın çok iş var gidemezsin demiş. İnsanlar neden böyle kötü.. Eşim haftada 6 gün çalışıyor hatta sırf şantiye şefi istedi diye mesai oluyor ona bile kalıyordu. Üstelik mesai parası ödemedikleri halde. Gerçekten sinirden ağlayasım geliyor bugün belkide doğum için gün belli olacak eşimde gelsin çok isterdim..Canım benimki geliyor ama randevuları Cumartesi gününe aldığımız için gelebiliyor. Yoksa hafta içi ona da sıkıntı oluyordu, hatta başlarda ben rapor vs için hep hafta içi gidiyordum ve tek başıma gidiyordum. Hatta önceki işyeri seninki gibi çok uzaktı, izin aldı mı tam gün alması gerekiyordu. Sıkıntı oluyorsa zorlama hiç, eminim o da gelmek ister seninle yoksa. Eski bir amirimden biliyorum, kadından izin isterdim hemen başlardı “Hayırdır?” diye, hastaneye gidicem derdim “Neyin var?”derdi, aldığın izne seni pişman ederdi sonrasında. En son lanet etmiştim izin mizin istemiyordum. Hele başında böyle biri varsa hiç zorlama bence boşver.
İzin alamıyorsa adamın da yapacağı bir şey yok canım, sonuçta kendi işi olup gelmese haklısın ama el mahkum.İşte ben o hissi her hafta yaşıyorum. Bakıyorum herkes kocasıyla ben annemleyim. Hatta hemşire diyorki espirisine sen doğuma nasıl gideceksin kocan nerde bende diyorum babam götürür herhalde napalım. Az önce aradı bende kapatırken randevu saatini hatırlattım diyo şimdi neden hatırlatıyosun biliyorum zaten sıkıntı oluyor izin alamıyorum filan diyor.
Sıkma canını iş ortamı gerçekten çok farklı. Ben bu halimle karnım burnumda ve izin alırken çekiniyorum, halbuki çok anlayışlı insanlar ama ona rağmen izin alirken zorlanıyorum. Hele ki anlattığın gibi insanlar olsa hiç almaz haftasonunu beklerdimDediğin gibi sıkıntılı bazı tipler var çalıştığı yerde, mesela önce randevu dündü bugüne ertelendi. Dün demiş gidebilirsin niye gitmedin filan eşimde yarına ertelendi demiş. Bu sefer de yarın çok iş var gidemezsin demiş. İnsanlar neden böyle kötü.. Eşim haftada 6 gün çalışıyor hatta sırf şantiye şefi istedi diye mesai oluyor ona bile kalıyordu. Üstelik mesai parası ödemedikleri halde. Gerçekten sinirden ağlayasım geliyor bugün belkide doğum için gün belli olacak eşimde gelsin çok isterdim..
Aynı sekilde yarın randevum var bakalım ne diyceklerBen geç de uyanamiyorum, şu hafta bir an önce hayırlısıyla geçse de çıksam şu izne
O sertleşme bende nadir oluyor canım. Hızlı yürürken falan oluyor sadece ama yerleri daralıyor kesinlikle. Ayaklarıyla adeta kaburgami deliyor artık vura vura
Yaaa çok sevindimKızlar eşim izin almış, randevuya geliyoburadaki sitem dolu mesajlarımı mı okudu nedir
İnşallah canımYaaa çok sevindim
Hadi güzel hayırlı haberlerle gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?