Kızlar eşim izin almış, randevuya geliyoburadaki sitem dolu mesajlarımı mı okudu nedir
Sağolasın canımHadi gözün aydın canım çok kalpten istemişsin demek ki
Ben hep eşimle gittim bi tek askerdeyken bi hafta annem bir hafta kayınvalidem bi hafta kendi annem geldiHanımlar doktor kontrolüne giderken eşiniz geliyor mu sizinle? Benim eşim hastanede yattığım zamanlar haricinde genelde gelmiyorda. Mesela bugün akşam üzeri kontrole gideceğim annem babamla gideceğim yine. Babam arabayla götürecek annemde yanımda oluyor genelde. Bakıyorum gidince kadınların yanında hep kocaları var. Toplasan doktor kontrolüne 5 kez gelmiştir 9 aydır. Özel sektörde çalışıyor birde ilçeye 45 dk filan uzakta. Gel diyorum izin alamıyorum sıkıntı oluyor diyor. Hatta bazen klinikteki hemşire takılıyor bana eşin nerde diye. Heep annemle gidiyorum garip geliyor bana zaten son haftalardayız. Bugün sezaryen günü belli olacak doktor belki gün verecek. Ben istiyorum ki eşim de benke olsun en azından kaldı şurda 10-15 gün, son kontrollerde gelmeye çalışsın istiyorum.
Hanımlar doktor kontrolüne giderken eşiniz geliyor mu sizinle? Benim eşim hastanede yattığım zamanlar haricinde genelde gelmiyorda. Mesela bugün akşam üzeri kontrole gideceğim annem babamla gideceğim yine. Babam arabayla götürecek annemde yanımda oluyor genelde. Bakıyorum gidince kadınların yanında hep kocaları var. Toplasan doktor kontrolüne 5 kez gelmiştir 9 aydır. Özel sektörde çalışıyor birde ilçeye 45 dk filan uzakta. Gel diyorum izin alamıyorum sıkıntı oluyor diyor. Hatta bazen klinikteki hemşire takılıyor bana eşin nerde diye. Heep annemle gidiyorum garip geliyor bana zaten son haftalardayız. Bugün sezaryen günü belli olacak doktor belki gün verecek. Ben istiyorum ki eşim de benke olsun en azından kaldı şurda 10-15 gün, son kontrollerde gelmeye çalışsın istiyorum.
Oncelikle gozun aydin cnm gelmesine cok sewindim. Esimizin kontrollerde yanimizda olmasini istiyoruz tabiki ama hayat sartlari bazen izin vermeyebiliyo cnm. Artik sonlara geldik zaten gelemese de hic uzulme emin ol gelmek istiyodur. Ozelde izin isleri cok sikintili ne yazikki izin verselerde binbir surat yapiyolar. Seni cok ii anliyorum esim gelmedigi zaman cok uzulmustum ama hayat iste isleri gucleri rast gitsin napalimKızlar eşim izin almış, randevuya geliyoburadaki sitem dolu mesajlarımı mı okudu nedir
İnşallah. Çokta büyük olmasına gerek yok ama kilo vermesi beni üzdü zaten büyük değildi neyse artık doğunca bi şekilde halleşeceğiz şurda max 6 gün sonra anne olcam yani zaten anneydim ama ilk defa bir insan yavrum olcakValla canım dikkat etmediğimde çok oldu çünkü dayanamıyordum. Bakalım cuma belli olcak oğlum 3650 doğmuştu inşallah buda öyle olurda rahat olur .
Ben 3 hafta diyet yaptım sadece herşey çok kötü olunca bıraktım sonra daha aşırı yediğim zamanlar oldu çocuk kilo alsın falan diye ama hiç bi zaman toparlanamadı tam nasıl şeker bu anlamdım yaniAslında şekerden dolayı genelde yüksek kilolu oluyorlar canım .Ben 12. Haftadan beri gebelik şekerinden dolayı hem diyet hem insülin kullanıyorum .Benim bebeğimde çok kilolu değil hatta son haftalarda diyeti bıraktım bebek kilo alsın diye anca topluyor benimde .
Hanımlar doktor kontrolüne giderken eşiniz geliyor mu sizinle? Benim eşim hastanede yattığım zamanlar haricinde genelde gelmiyorda. Mesela bugün akşam üzeri kontrole gideceğim annem babamla gideceğim yine. Babam arabayla götürecek annemde yanımda oluyor genelde. Bakıyorum gidince kadınların yanında hep kocaları var. Toplasan doktor kontrolüne 5 kez gelmiştir 9 aydır. Özel sektörde çalışıyor birde ilçeye 45 dk filan uzakta. Gel diyorum izin alamıyorum sıkıntı oluyor diyor. Hatta bazen klinikteki hemşire takılıyor bana eşin nerde diye. Heep annemle gidiyorum garip geliyor bana zaten son haftalardayız. Bugün sezaryen günü belli olacak doktor belki gün verecek. Ben istiyorum ki eşim de benke olsun en azından kaldı şurda 10-15 gün, son kontrollerde gelmeye çalışsın
Benimde ayni. Hem sekerim var hem bebek kucuk. Doktor minyon bebek bi sorunu yok bebegin diyo. Seker ciktigindan beri ben hic kilo almadim. 24. Haftadan beri ayni kilodayim doktor diyeti dogru yapiyosun demekki cok iyi diyo. Bebek 2500gi gecti sorun olmaz diyo. O da son kontrolde gecti. Internetteki doktorlar da 2500u gecince sorun olmuycani soyluyolar. O yuzden eskisi kadar takmiyorum artik takinca da bisey degismiyo zaten cnm.İnşallah. Çokta büyük olmasına gerek yok ama kilo vermesi beni üzdü zaten büyük değildi neyse artık doğunca bi şekilde halleşeceğiz şurda max 6 gün sonra anne olcam yani zaten anneydim ama ilk defa bir insan yavrum olcak
Ben 3 hafta diyet yaptım sadece herşey çok kötü olunca bıraktım sonra daha aşırı yediğim zamanlar oldu çocuk kilo alsın falan diye ama hiç bi zaman toparlanamadı tam nasıl şeker bu anlamdım yani
2500ün altına düşmesinde bende bişi istemiyorum 2600 e düştü bu haftaBenimde ayni. Hem sekerim var hem bebek kucuk. Doktor minyon bebek bi sorunu yok bebegin diyo. Seker ciktigindan beri ben hic kilo almadim. 24. Haftadan beri ayni kilodayim doktor diyeti dogru yapiyosun demekki cok iyi diyo. Bebek 2500gi gecti sorun olmaz diyo. O da son kontrolde gecti. Internetteki doktorlar da 2500u gecince sorun olmuycani soyluyolar. O yuzden eskisi kadar takmiyorum artik takinca da bisey degismiyo zaten cnm.
Biz hep hafta sonu eşimle gidiyoruz 1 saat uzaklıkta bizim de özelde haftasonu tercih edebilirsin kontrol zamanlarınıHanımlar doktor kontrolüne giderken eşiniz geliyor mu sizinle? Benim eşim hastanede yattığım zamanlar haricinde genelde gelmiyorda. Mesela bugün akşam üzeri kontrole gideceğim annem babamla gideceğim yine. Babam arabayla götürecek annemde yanımda oluyor genelde. Bakıyorum gidince kadınların yanında hep kocaları var. Toplasan doktor kontrolüne 5 kez gelmiştir 9 aydır. Özel sektörde çalışıyor birde ilçeye 45 dk filan uzakta. Gel diyorum izin alamıyorum sıkıntı oluyor diyor. Hatta bazen klinikteki hemşire takılıyor bana eşin nerde diye. Heep annemle gidiyorum garip geliyor bana zaten son haftalardayız. Bugün sezaryen günü belli olacak doktor belki gün verecek. Ben istiyorum ki eşim de benke olsun en azından kaldı şurda 10-15 gün, son kontrollerde gelmeye çalışsın istiyorum.
Ben de kilosu düşük diye biraz kafaya takıyorum en son 36+0 da gittim 2450 civarıydı. Sizin kaçıncı haftada 26002500ün altına düşmesinde bende bişi istemiyorum 2600 e düştü bu hafta
40Ben de kilosu düşük diye biraz kafaya takıyorum en son 36+0 da gittim 2450 civarıydı. Sizin kaçıncı haftada 2600
Canım saglıkla sıhhatle kavusun inşaAllahKızlar az önce geldim hastaneden bebeğim 3 haftadır hiç kilo almıyor. Son 9 günde 300 gr vermiş 2332 gr olmus dedi doktor. Bu aksam yatısını yapalım suni sancıyla doğumu baslatalım dedi eşim yanımda dğl o gelsün dedim yarın sabah doğum için gideceğim. Dua edin bana bende sizi unutmayacagım
Aynı durumdaym canım çalıssam devam edemez mişimKızlar ben bu hafta kendimi çok yorgun hissediyorum ya, hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum resmen hamileliğin başındaki o yorgunluk gibi hissediyorum. Niye böyle oldu ki
NeyKızlar sizin de doktorunuz doğum öncesi tahliller istedi mi? Baya kapsamlı tahlil istedi de benden 900₺ olduğunu söylediklerinde şaşırdım baya da
Bize msj gelmişti okul grubundan, sadece ücretsiz izindekıleri yatmayacak gıbı bıseydı bende yatmaz dıye beklıyodum ama yatrmıslar canımGöreve başlayınca belli bir kısmı yatar dediler
2500 ü geçtikten sonra hiç sorun yok diyor doktorlar hatta biz öyle zayıf bebek olmasını daha çok tercih ederiz dedi benm de doktorum
Sen yine şanslısın canım eşim atandı gitti 36 dan bu yana annem babam geldi bizle babamla gidiyorum hastaneye virüs var die gelme sen içeri diyorum annem evde oğlumla kalıo tek başımayım hastanede eliyle gelenleri gördükçe iç geçirmiyor değilim ama şartlar böyle oldu en lazım olan zamanda eşim yok belki doğuma bile yetişemicek.. Şimdi ye dek beraber gittik onların yerine sayıyorum artıkKızlar eşim izin almış, randevuya geliyoburadaki sitem dolu mesajlarımı mı okudu nedir
Merhaba, kaç kilo bebeğiniz? 3500 den yukarsı çok normal değil diye biliyorum ama, çünkü o durumlarda gebelik şekerinden şüpheleniyorlar.Dun yazmistim kizlar karnimi kucuk ve hafif hissediyorum diye suyum fazlaydi ama azalmis normal seviyede şu an bebegin kilo alimida azalmiş malesef 2 hafta ondeyken haftasiyla uyumlu çiktı 36 haftadan sonra kilo aliminı arttirmak icin neler yapmaliyim sizce ve sezeryan dogum denildi istege baglida degil istesemde normal dogum olmazmis bebegin basi yerlesmemis yani en fazla 3 haftam var 3 haftada nasil kilo aldirabilirim 3500den yuksek dogsun istiyorumda
Canımm benımde eşim olabıldğince gelıyo ama bazen ne kadar ayarlarsam ayarlayayım ya işten acıl çağırıyolar yada mesai değişikliği yapılıyo o zamanlar yalnz gidiyrm canım ama arkadaslarHanımlar doktor kontrolüne giderken eşiniz geliyor mu sizinle? Benim eşim hastanede yattığım zamanlar haricinde genelde gelmiyorda. Mesela bugün akşam üzeri kontrole gideceğim annem babamla gideceğim yine. Babam arabayla götürecek annemde yanımda oluyor genelde. Bakıyorum gidince kadınların yanında hep kocaları var. Toplasan doktor kontrolüne 5 kez gelmiştir 9 aydır. Özel sektörde çalışıyor birde ilçeye 45 dk filan uzakta. Gel diyorum izin alamıyorum sıkıntı oluyor diyor. Hatta bazen klinikteki hemşire takılıyor bana eşin nerde diye. Heep annemle gidiyorum garip geliyor bana zaten son haftalardayız. Bugün sezaryen günü belli olacak doktor belki gün verecek. Ben istiyorum ki eşim de benke olsun en azından kaldı şurda 10-15 gün, son kontrollerde gelmeye çalışsın istiyorum.
Dusmez ins cnm. Cumaya surda ne kaldi ki zaten2500ün altına düşmesinde bende bişi istemiyorum 2600 e düştü bu hafta
Yumurta ceviz kaşar yoğurt muz bildigim kadari ile canimDun yazmistim kizlar karnimi kucuk ve hafif hissediyorum diye suyum fazlaydi ama azalmis normal seviyede şu an bebegin kilo alimida azalmiş malesef 2 hafta ondeyken haftasiyla uyumlu çiktı 36 haftadan sonra kilo aliminı arttirmak icin neler yapmaliyim sizce ve sezeryan dogum denildi istege baglida degil istesemde normal dogum olmazmis bebegin basi yerlesmemis yani en fazla 3 haftam var 3 haftada nasil kilo aldirabilirim 3500den yuksek dogsun istiyorumda
Çok sağol canım hepimiz tek nefeste kurtulalım insaAllahCanım saglıkla sıhhatle kavusun inşaAllahDualarımız senınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?