2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben hep eşimle gittim bi tek askerdeyken bi hafta annem bir hafta kayınvalidem bi hafta kendi annem geldi

Kızlar eşim izin almış, randevuya geliyo buradaki sitem dolu mesajlarımı mı okudu nedir
Oncelikle gozun aydin cnm gelmesine cok sewindim. Esimizin kontrollerde yanimizda olmasini istiyoruz tabiki ama hayat sartlari bazen izin vermeyebiliyo cnm. Artik sonlara geldik zaten gelemese de hic uzulme emin ol gelmek istiyodur. Ozelde izin isleri cok sikintili ne yazikki izin verselerde binbir surat yapiyolar. Seni cok ii anliyorum esim gelmedigi zaman cok uzulmustum ama hayat iste isleri gucleri rast gitsin napalim

Valla canım dikkat etmediğimde çok oldu çünkü dayanamıyordum. Bakalım cuma belli olcak oğlum 3650 doğmuştu inşallah buda öyle olurda rahat olur .
İnşallah. Çokta büyük olmasına gerek yok ama kilo vermesi beni üzdü zaten büyük değildi neyse artık doğunca bi şekilde halleşeceğiz şurda max 6 gün sonra anne olcam yani zaten anneydim ama ilk defa bir insan yavrum olcak
Ben 3 hafta diyet yaptım sadece herşey çok kötü olunca bıraktım sonra daha aşırı yediğim zamanlar oldu çocuk kilo alsın falan diye ama hiç bi zaman toparlanamadı tam nasıl şeker bu anlamdım yani

Kiyamam mesajlarini okudum. Biz beraber gittik hep ama cumartesi gunleri calismiyor esim bizde o gunler gidiyoruz. Ama isyerleri sorun yaratabiliyor canim emin ol eşin de istiyordur ama oyle tipler varki muhatap olmamak en iyisi diyorsun malesef. Son esim geliyor diye yazdigin mesaji okudum gozlerim doldu. Bazen cok hassas olabiliyoruz bunaliyoruz boyle seyler nasil mutlu ediyor.

Benimde ayni. Hem sekerim var hem bebek kucuk. Doktor minyon bebek bi sorunu yok bebegin diyo. Seker ciktigindan beri ben hic kilo almadim. 24. Haftadan beri ayni kilodayim doktor diyeti dogru yapiyosun demekki cok iyi diyo. Bebek 2500gi gecti sorun olmaz diyo. O da son kontrolde gecti. Internetteki doktorlar da 2500u gecince sorun olmuycani soyluyolar. O yuzden eskisi kadar takmiyorum artik takinca da bisey degismiyo zaten cnm.

2500ün altına düşmesinde bende bişi istemiyorum 2600 e düştü bu hafta

Biz hep hafta sonu eşimle gidiyoruz 1 saat uzaklıkta bizim de özelde haftasonu tercih edebilirsin kontrol zamanlarını

Canım saglıkla sıhhatle kavusun inşaAllahDualarımız senınle
Kızlar ben bu hafta kendimi çok yorgun hissediyorum ya, hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum resmen hamileliğin başındaki o yorgunluk gibi hissediyorum. Niye böyle oldu ki
Aynı durumdaym canım çalıssam devam edemez mişim o kadar bı halsizlik ve yurudugümde karnımda sertlesme… doktorum cok normal doguma yakın iyice agırlasıcak dedi
Kızlar sizin de doktorunuz doğum öncesi tahliller istedi mi? Baya kapsamlı tahlil istedi de benden 900₺ olduğunu söylediklerinde şaşırdım baya da
Ney Allahım nolur istemesn yeter gayrı
Dogum paketi almıstm muhtemelen isteede ondan yapılır yanı inşaAllah
Bana da 2-3 gün önce yattı 1240tl ikramiye yazıyordu. Eğitim öğretim ödeneği diye tahmin ediyorum. Ve memurlar nette bende okudum analık iznindeyken yatırılmaz diye. Sonradan faiziyle geri almasalar bari
Ay valla ya basta vermesınler ya almasnlar
Göreve başlayınca belli bir kısmı yatar dediler
Bize msj gelmişti okul grubundan, sadece ücretsiz izindekıleri yatmayacak gıbı bıseydı bende yatmaz dıye beklıyodum ama yatrmıslar canım

Kızlar eşim izin almış, randevuya geliyo buradaki sitem dolu mesajlarımı mı okudu nedir
Sen yine şanslısın canım eşim atandı gitti 36 dan bu yana annem babam geldi bizle babamla gidiyorum hastaneye virüs var die gelme sen içeri diyorum annem evde oğlumla kalıo tek başımayım hastanede eliyle gelenleri gördükçe iç geçirmiyor değilim ama şartlar böyle oldu en lazım olan zamanda eşim yok belki doğuma bile yetişemicek.. Şimdi ye dek beraber gittik onların yerine sayıyorum artık

Dun yazmistim kizlar karnimi kucuk ve hafif hissediyorum diye suyum fazlaydi ama azalmis normal seviyede şu an bebegin kilo alimida azalmiş malesef 2 hafta ondeyken haftasiyla uyumlu çiktı 36 haftadan sonra kilo aliminı arttirmak icin neler yapmaliyim sizce ve sezeryan dogum denildi istege baglida degil istesemde normal dogum olmazmis bebegin basi yerlesmemis yani en fazla 3 haftam var 3 haftada nasil kilo aldirabilirim 3500den yuksek dogsun istiyorumda

Merhaba, kaç kilo bebeğiniz? 3500 den yukarsı çok normal değil diye biliyorum ama, çünkü o durumlarda gebelik şekerinden şüpheleniyorlar.

Muz, ceviz, kaşar peynir çok iyi kilo aldırıyor diye biliyorum

Canımm benımde eşim olabıldğince gelıyo ama bazen ne kadar ayarlarsam ayarlayayım ya işten acıl çağırıyolar yada mesai değişikliği yapılıyo o zamanlar yalnz gidiyrm canım ama arkadaslar
Gibi bnde sürekli eşimim evde yada musait olduğu zamanı kolluyorm:)
Normalde kontrolum yarındı ama eşim işte olacagı için persembeya aldım randevuyu:)

Yumurta ceviz kaşar yoğurt muz bildigim kadari ile canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…