Sorun aslında zayıf olması değil karın çevresi 4 hafta geriden daha 35+4 karın çevresi2500 ü geçtikten sonra hiç sorun yok diyor doktorlar hatta biz öyle zayıf bebek olmasını daha çok tercih ederiz dedi benm de doktorum
Al benden birisi dahaSen yine şanslısın canım eşim atandı gitti 36 dan bu yana annem babam geldi bizle babamla gidiyorum hastaneye virüs var die gelme sen içeri diyorum annem evde oğlumla kalıo tek başımayım hastanede eliyle gelenleri gördükçe iç geçirmiyor değilim ama şartlar böyle oldu en lazım olan zamanda eşim yok belki doğuma bile yetişemicek.. Şimdi ye dek beraber gittik onların yerine sayıyorum artık
Valla ben zaten şeker falan yok diye deli gibi abandım , iki haftada 700 gram aldı . Ben de 2 kg almışımDun yazmistim kizlar karnimi kucuk ve hafif hissediyorum diye suyum fazlaydi ama azalmis normal seviyede şu an bebegin kilo alimida azalmiş malesef 2 hafta ondeyken haftasiyla uyumlu çiktı 36 haftadan sonra kilo aliminı arttirmak icin neler yapmaliyim sizce ve sezeryan dogum denildi istege baglida degil istesemde normal dogum olmazmis bebegin basi yerlesmemis yani en fazla 3 haftam var 3 haftada nasil kilo aldirabilirim 3500den yuksek dogsun istiyorumda
Aynı dönem dogacaz benimde 28 gunum kaldi normal olursa o da sezeryana 21 gun falan kaldi 3 haftada ne kadar alabilirse artik 700 gr masallah iyi almiş bana zor geliyo ama süt muz kasar deneyecem kaşar muz süt yogurt hiç sevmem bakalim artikValla ben zaten şeker falan yok diye deli gibi abandım , iki haftada 700 gram aldı . Ben de 2 kg almışımbu hafta daha dikkat ediyorum. Özel bir seyle alınır mı bilmiyorum ama ben bildiğin çok yiyerek aldım bu kiloyu
Çok da zorlama canım ya sen bilirsin ama sağlıklı olsun yeter bence , kilosu çok düşük degilse eğer :)Aynı dönem dogacaz benimde 28 gunum kaldi normal olursa o da sezeryana 21 gun falan kaldi 3 haftada ne kadar alabilirse artik 700 gr masallah iyi almiş bana zor geliyo ama süt muz kasar deneyecem kaşar muz süt yogurt hiç sevmem bakalim artik
Benimki geçen cuma 3439 du . Bakalım bu cuma kaç dicek gebelik şekeri var bende son zamanlar hiç dikkat etmedim malesefMerhaba, kaç kilo bebeğiniz? 3500 den yukarsı çok normal değil diye biliyorum ama, çünkü o durumlarda gebelik şekerinden şüpheleniyorlar.
Muz, ceviz, kaşar peynir çok iyi kilo aldırıyor diye biliyorum
Eşim sağ olsun kızları hasta etmiş usutmusler ateşleri öksürüğü var 1 hafta kızla okulakrese gitmiyor olan bana oldu bu dikişli halimle uzanıp dinlenemiyom yatamıyorum geceler uykusuz çok kotu 3gun geçirdim eve gelfigimden beri yorgun um boynum hala ağrıyor dinlenemiyom küçük kız hala ilgi istiyor çok ağlıyor huysuz ateşi cikiyot yatıyorum karnıma vuruyor yada başını yasliyo sağa sola dönüp yatiramiyorum onu dikişler den dolsyi, hep oturuyorum uzanAmiıyorum kızım sağ olsun bırakmıyor şimdi yatırdım oturuyorum bebek yatıyorken çok zor ya 3 çocukla ,eşimde yemek temizlik yapıyor ,onun yüzünden ne hale düştüm kızlar okula gitmeyrcrk hastalar bebek hasta olacsk diye korkuyorum onlardan ayrı yatıyorum bebekle beraberCanım ya ortancayla ilgilen nolur
Ben ona kıyamıyorum nedenseaklım hep onda
Çünkü benım 6 bucuk yasındakı oglum bile hala kardesın ne olduğunu idrak edemıyo ara ara kıskanclık oluyo o yavrm alısana kadar birazcık daha zorlanırben eşime kucukle sen buyukle ben ilgilenırm dıyorm evdekıleride tembıhlıyrm cocugu odaya yatırırız kucaga çok sık almayalım dıye ama dogunca ne olur durum bılemem(
Oyyy
Eve yeni gelen bebeyi inan baba bıle kıskanıyo
Benımle hiç ilgilwnmiyosn tripleri kapıda
Bu nst kağıdını hiç anlamıyorum.
Bebeğin karın çevresi 2 hafta geri 34 hafta görünüyorminik bir bebek olacak dedi, zor bir hamilelik yaşadığın için buna şükür dedi sağlıklı olsun da 49.5cm kilo 2650 çıktı. Eşim de bende zayıf doğmuşuz ama şuan ikimizde iriyiz boy pos olarak bebekte zayıf doğacak sanırım.. Dünyayı yiyorum ama yok yani..
.
Sezeryan tarihi vermedi Pazartesi günü son kez muayene edecek o gün belirleyecek. Muhtemelen dediğine göre haftaya çarşamba ya da perşembe gibi (6-7 ekim gibi) olacak. 37.haftayı tamamlayalım 38den gün alalım ama doldurmayalım filan dedi.
Not: nts kağıdımı ekliyorum 100lük sancı ben
Canım niye erken almaya çalışıyor ki bı risk mi var? Bebek istediği zaman gelse daha iyi değil miİyi akşamlar hanımlar doktor kontrolünden geliyorum. Nts'de önce hiç sancı yokken bir anda sona doğru 100 lük sancı geldi ben şokkdoktora dedim acaba o esnada oynadım mı ne bileyim neden böyle oldu diye o da yalancı sancı gelmiş bariz sancı dedi.
.
Bebeğin karın çevresi 2 hafta geri 34 hafta görünüyorminik bir bebek olacak dedi, zor bir hamilelik yaşadığın için buna şükür dedi sağlıklı olsun da 49.5cm kilo 2650 çıktı. Eşim de bende zayıf doğmuşuz ama şuan ikimizde iriyiz boy pos olarak bebekte zayıf doğacak sanırım.. Dünyayı yiyorum ama yok yani..
.
Sezeryan tarihi vermedi Pazartesi günü son kez muayene edecek o gün belirleyecek. Muhtemelen dediğine göre haftaya çarşamba ya da perşembe gibi (6-7 ekim gibi) olacak. 37.haftayı tamamlayalım 38den gün alalım ama doldurmayalım filan dedi.
Alt kısımdaki grafik sancıyı üst kısımdaki çizgiler bebeğin kalp atışlarını gösteriyorİyi akşamlar hanımlar doktor kontrolünden geliyorum. Nts'de önce hiç sancı yokken bir anda sona doğru 100 lük sancı geldi ben şokkdoktora dedim acaba o esnada oynadım mı ne bileyim neden böyle oldu diye o da yalancı sancı gelmiş bariz sancı dedi.
Bu nst kağıdını hiç anlamıyorumsancı kısmı neresi, 3 defadır çekiliyor anca doktor söylerse biliyorum
İçerde kanama alanlarım vardı 30.haftada da kanama yaşadım en son. Risk almak istemiyoruz nolur nolmaz diye canım. Zaten haftaya çarşamba bile olsa doğum 37+4 olucam çokta aşırı erken olmazCanım niye erken almaya çalışıyor ki bı risk mi var? Bebek istediği zaman gelse daha iyi değil mi
Yok erken değil zaten canım , ben sadece niye gününden önce diye merak ettim. Tabi böyle bir durum varsa riske atmaya değmez , sağlıkla gelsinİçerde kanama alanlarım vardı 30.haftada da kanama yaşadım en son. Risk almak istemiyoruz nolur nolmaz diye canım. Zaten haftaya çarşamba bile olsa doğum 37+4 olucam çokta aşırı erken olmaz
Gebelik şekerinizi sürekli takip ettiniz mi? Kaçıncı saat kaç çıkıyor diyetle düzene girdimiBenimki geçen cuma 3439 du . Bakalım bu cuma kaç dicek gebelik şekeri var bende son zamanlar hiç dikkat etmedim malesef
Canım ben takip etmedim doktorda biisy demedi. Sadece tatlı hamur işi kes dedi o kadarGebelik şekerinizi sürekli takip ettiniz mi? Kaçıncı saat kaç çıkıyor diyetle düzene girdimi
Kaç çıkmıştı yüklemede sonucunuzCanım ben takip etmedim doktorda biisy demedi. Sadece tatlı hamur işi kes dedi o kadar
İnşallah canımYok erken değil zaten canım , ben sadece niye gününden önce diye merak ettim. Tabi böyle bir durum varsa riske atmaya değmez , sağlıkla gelsin
Artik riskli zamanlari gecirdik cnm. Gecen hafta doktorum artik gelsede sorun olmaz dedi. Icin rahat olsun bugunlere geldik cok sukur. Kilosu da 2500gi gecmis cnm. Birazcik rahatla artik. Ben 2500u gectikten sonra psikolojik olarak iilestim. Ama fiziksel olarak agri sizi var tabii. Buna da sukur cnmİyi akşamlar hanımlar doktor kontrolünden geliyorum. Nts'de önce hiç sancı yokken bir anda sona doğru 100 lük sancı geldi ben şokkdoktora dedim acaba o esnada oynadım mı ne bileyim neden böyle oldu diye o da yalancı sancı gelmiş bariz sancı dedi.
.
.
Gecmis olsun cnm yaa. Kotu olmus cnm Allah kolaylik versin. Biz kadinlar cok gucluyuz bi sekilde her zorlugun ustesinden geliyoruz. Sen de masalah cok guclusun zor olcak tabi ama gececek. Ins en kisa zamanda iilesir kizlar. Sen kendini de ihmal etme sakin cnmEşim sağ olsun kızları hasta etmiş usutmusler ateşleri öksürüğü var 1 hafta kızla okulakrese gitmiyor olan bana oldu bu dikişli halimle uzanıp dinlenemiyom yatamıyorum geceler uykusuz çok kotu 3gun geçirdim eve gelfigimden beri yorgun um boynum hala ağrıyor dinlenemiyom küçük kız hala ilgi istiyor çok ağlıyor huysuz ateşi cikiyot yatıyorum karnıma vuruyor yada başını yasliyo sağa sola dönüp yatiramiyorum onu dikişler den dolsyi, hep oturuyorum uzanAmiıyorum kızım sağ olsun bırakmıyor şimdi yatırdım oturuyorum bebek yatıyorken çok zor ya 3 çocukla ,eşimde yemek temizlik yapıyor ,onun yüzünden ne hale düştüm kızlar okula gitmeyrcrk hastalar bebek hasta olacsk diye korkuyorum onlardan ayrı yatıyorum bebekle beraber
İyi akşamlar hanımlar doktor kontrolünden geliyorum. Nts'de önce hiç sancı yokken bir anda sona doğru 100 lük sancı geldi ben şokkdoktora dedim acaba o esnada oynadım mı ne bileyim neden böyle oldu diye o da yalancı sancı gelmiş bariz sancı dedi.
.
.
İyi akşamlar hanımlar doktor kontrolünden geliyorum. Nts'de önce hiç sancı yokken bir anda sona doğru 100 lük sancı geldi ben şokkdoktora dedim acaba o esnada oynadım mı ne bileyim neden böyle oldu diye o da yalancı sancı gelmiş bariz sancı dedi.
.
.
Canım hayırla gelsin kuzucum bebişin .Altta sancıların var yokluyor seni ,sen hissediyor musun ?İyi akşamlar hanımlar doktor kontrolünden geliyorum. Nts'de önce hiç sancı yokken bir anda sona doğru 100 lük sancı geldi ben şokkdoktora dedim acaba o esnada oynadım mı ne bileyim neden böyle oldu diye o da yalancı sancı gelmiş bariz sancı dedi.
.
.
Hakikaten sanci fena gelmis hayirlisi olsun insallah canim. Rabbim saglik sihhatle kavustursun insallah sizi birbirinize.İyi akşamlar hanımlar doktor kontrolünden geliyorum. Nts'de önce hiç sancı yokken bir anda sona doğru 100 lük sancı geldi ben şokkdoktora dedim acaba o esnada oynadım mı ne bileyim neden böyle oldu diye o da yalancı sancı gelmiş bariz sancı dedi.
.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?