2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ben takip etmedim doktorda biisy demedi. Sadece tatlı hamur işi kes dedi o kadar
Ben günde 6 kere ölçüm yapıyordum doktor yazdırıyordu onları kendin de diyet yapmakla olmaz diyetisyene git demişti bayağı yüksekti benim yani senin demekki çokta değilmiş sana bırakmış

Canım hayırla gelsin kuzucum bebişin .Altta sancıların var yokluyor seni ,sen hissediyor musun ?
Tatlım 2.500 üstünde inşallah hiç sıkıntı çıkmaz .
Yok canım ben hiç hissetmiyorum acemilikten mi nedir bilmiyorum arada karnımda sertleşme kasılma oluyor birde bel ağrım evet var ama bu sancı demek mi bilmiyorum

Ben günde 6 kere ölçüm yapıyordum doktor yazdırıyordu onları kendin de diyet yapmakla olmaz diyetisyene git demişti bayağı yüksekti benim yani senin demekki çokta değilmiş sana bırakmış
149 benimki canım. Seninki kaçtı

Yok canım ben hiç hissetmiyorum acemilikten mi nedir bilmiyorum arada karnımda sertleşme kasılma oluyor birde bel ağrım evet var ama bu sancı demek mi bilmiyorum
Ben bunları çok hissediyorum kasılma ,sertleşme belde bacakta ağrı ama benim nst hiç çıkmıyor .Altta dümdüz çizgi .

Ben bunları çok hissediyorum kasılma ,sertleşme belde bacakta ağrı ama benim nst hiç çıkmıyor .Altta dümdüz çizgi .Eki Görüntüle 2923788
Sende de ufak ufak sancılar var benimde önce ne güzel 25lik geldi birkaç tane sonra 100lük.. Ama zerre hissetmiyorum ya benim acı eşiğim yüksek bilmiyorum ki

Sende de ufak ufak sancılar var benimde önce ne güzel 25lik geldi birkaç tane sonra 100lük.. Ama zerre hissetmiyorum ya benim acı eşiğim yüksek bilmiyorum ki
Ufak ufak sancı nerede var
Başlangıç kısmı başka hastaya ait ,dümdüz çizgi ben yanlış mı bakıyorum

Canım nts’de bebek hareket ettikçe basman için bir buton vermediler mi sana? Bende mesela bebeğin hareketini hissettikçe o butona basıyorum ve nts kağıdında da işaretli oluyor o hareket ettiği anlar ama seninkinde göremedim. Bende de mesela bir anda 70 vs sancı ya da 170 kalp atışı oldu anlık ama o an bebeğin tekmelediği işaretli olduğu için doktor sallamadı. Bence seninki de böyle bir şeydir.

Bana buton vermediler canım bebek hareketliydi nts'deyken. Doktorum düzenli olmadığı için önemsemiyor sancıları bunlar yalancı sancı diyor.

Ben kilo almadım bebekte şuan 2788 gr 49 boy ama suyu normal
Kilosu haftasına göre çok iyi maşallah canım. Normal düşünüyorsan dikkat et derim . Ben şuan diken üstündeyim kilo konusunda cuma herşey belli olcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…