Ben günde 6 kere ölçüm yapıyordum doktor yazdırıyordu onları kendin de diyet yapmakla olmaz diyetisyene git demişti bayağı yüksekti benim yani senin demekki çokta değilmiş sana bırakmışCanım ben takip etmedim doktorda biisy demedi. Sadece tatlı hamur işi kes dedi o kadar
Yok canım ben hiç hissetmiyorum acemilikten mi nedir bilmiyorumCanım hayırla gelsin kuzucum bebişin .Altta sancıların var yokluyor seni ,sen hissediyor musun ?
Tatlım 2.500 üstünde inşallah hiç sıkıntı çıkmaz .
149 cnm . Sendedemi var şekerKaç çıkmıştı yüklemede sonucunuz
Amin inşallahHakikaten sanci fena gelmis hayirlisi olsun insallah canim. Rabbim saglik sihhatle kavustursun insallah sizi birbirinize.
149 benimki canım. Seninki kaçtıBen günde 6 kere ölçüm yapıyordum doktor yazdırıyordu onları kendin de diyet yapmakla olmaz diyetisyene git demişti bayağı yüksekti benim yani senin demekki çokta değilmiş sana bırakmış
Evet diyet yapıyorum artık zorlanıyorum149 cnm . Sendedemi var şeker
185 1. Saat149 benimki canım. Seninki kaçtı
Ben bunları çok hissediyorum kasılma ,sertleşme belde bacakta ağrı ama benim nst hiç çıkmıyor .Altta dümdüz çizgi .Yok canım ben hiç hissetmiyorum acemilikten mi nedir bilmiyorumarada karnımda sertleşme kasılma oluyor birde bel ağrım evet var ama bu sancı demek mi bilmiyorum
Sende de ufak ufak sancılar var benimde önce ne güzel 25lik geldi birkaç tane sonra 100lük.. Ama zerre hissetmiyorum ya benim acı eşiğim yüksek bilmiyorum kiBen bunları çok hissediyorum kasılma ,sertleşme belde bacakta ağrı ama benim nst hiç çıkmıyor .Altta dümdüz çizgi .Eki Görüntüle 2923788
Ufak ufak sancı nerede varSende de ufak ufak sancılar var benimde önce ne güzel 25lik geldi birkaç tane sonra 100lük.. Ama zerre hissetmiyorum ya benim acı eşiğim yüksek bilmiyorum ki
Kız ben üstte bakmışım yaUfak ufak sancı nerede var
Başlangıç kısmı başka hastaya ait ,dümdüz çizgi ben yanlış mı bakıyorum
Canım nts’de bebek hareket ettikçe basman için bir buton vermediler mi sana? Bende mesela bebeğin hareketini hissettikçe o butona basıyorum ve nts kağıdında da işaretli oluyor o hareket ettiği anlar ama seninkinde göremedim. Bende de mesela bir anda 70 vs sancı ya da 170 kalp atışı oldu anlık ama o an bebeğin tekmelediği işaretli olduğu için doktor sallamadı. Bence seninki de böyle bir şeydir.İyi akşamlar hanımlar doktor kontrolünden geliyorum. Nts'de önce hiç sancı yokken bir anda sona doğru 100 lük sancı geldi ben şokkdoktora dedim acaba o esnada oynadım mı ne bileyim neden böyle oldu diye o da yalancı sancı gelmiş bariz sancı dedi.
.
Bebeğin karın çevresi 2 hafta geri 34 hafta görünüyorminik bir bebek olacak dedi, zor bir hamilelik yaşadığın için buna şükür dedi sağlıklı olsun da 49.5cm kilo 2650 çıktı. Eşim de bende zayıf doğmuşuz ama şuan ikimizde iriyiz boy pos olarak bebekte zayıf doğacak sanırım.. Dünyayı yiyorum ama yok yani..
.
Sezeryan tarihi vermedi Pazartesi günü son kez muayene edecek o gün belirleyecek. Muhtemelen dediğine göre haftaya çarşamba ya da perşembe gibi (6-7 ekim gibi) olacak. 37.haftayı tamamlayalım 38den gün alalım ama doldurmayalım filan dedi.
Not: nts kağıdımı ekliyorum 100lük sancı ben
Bana buton vermediler canım bebek hareketliydi nts'deyken. Doktorum düzenli olmadığı için önemsemiyor sancıları bunlar yalancı sancı diyor.Canım nts’de bebek hareket ettikçe basman için bir buton vermediler mi sana? Bende mesela bebeğin hareketini hissettikçe o butona basıyorum ve nts kağıdında da işaretli oluyor o hareket ettiği anlar ama seninkinde göremedim. Bende de mesela bir anda 70 vs sancı ya da 170 kalp atışı oldu anlık ama o an bebeğin tekmelediği işaretli olduğu için doktor sallamadı. Bence seninki de böyle bir şeydir.
185 1. Saat
Ben kilo almadım bebekte şuan 2788 gr 49 boy ama suyu normalBYa yüksek cikmis canim. Ben ilk ay dikkat ettjm cok sonra hic edemedim . Bebek kilosu nasil peki
Kilosu haftasına göre çok iyi maşallah canım. Normal düşünüyorsan dikkat et derim . Ben şuan diken üstündeyim kilo konusunda cuma herşey belli olcak bakalımBen kilo almadım bebekte şuan 2788 gr 49 boy ama suyu normal
206ydı 50 gram 75 yada 100 e gerek bile duymadı o yüzden149 benimki canım. Seninki kaçtı
Teşekkür ederimAlt kısımdaki grafik sancıyı üst kısımdaki çizgiler bebeğin kalp atışlarını gösteriyor
Baya yüksek canım ya206ydı 50 gram 75 yada 100 e gerek bile duymadı o yüzden
Alt kısımdaki grafik sancıyı üst kısımdaki çizgiler bebeğin kalp atışlarını gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?