2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim nst sonucumu çekseymişim keşke düzenli sancı nasıl görünüyor fikir olurdu size de böyle aynı dakika aralıklarıyla yukarı doğru dağ çiziyor onun dışında hep altta seyrediyor v değil ama çocukken dağ çizerdik ya ucu oval öyle cuma isterse nst çekerim fotoğraf size

Eki Görüntüle 2923805
Ben geçen hafta perşembe günü çekilmiştim bu nst’yi hafif sancı bende de çıkmış sanırım sizin dediğinize göre
Evet sizde de sancı görünüyor ama haftanız zaten çok iyi 39'dasınız artık vakti gelmiş. Benim daha bugün 36+3, erken yani inşallah 1 hafta daha bekler benimki

İyi aksamlar benmde kasılma ve bel ağrım var ama öyle cok rahatsız etmiyor . Ya da ben anlayamıyorum bilmiyorım değişik bi his

Zayıflığını hiç problem yapmıyorum 4 hafta geri kalışı beni üzüyor
Kilodan dolayı geri kaldı diyor doktorlar . Yoksa gelişim olarak super gününü doldurması çok yakın . Daha napsın bu bebek sakın üzülme . Eltiminde 3 hafta gerideydi 2200 gr doğdu . Şimdi upuzun boylu normal kiloda güzel akıllı bi kız

Umarım öyle olur batın içi problem de olabiliyormuş karın çevresi geri kalınca ondan korkuyorum inşallah kilodandır

İnsallah öyledr çunku çok yoruldum artk hayırlısı ile bi doğsalar sağlıkla
Bende öyle 10 gündür sancım var ama açılma olacak kadar yükselmiyor 20 dakika da üç tane geliyor ama bebek yok artık çok zor olmaya başladı gerçi şurda max 6 günüm kaldı bakalım

Ahh durumlar şartlar işte.. ilk kızımda hic gelmedi nerdeyse çalıştığı yerden ötürü, elinde olan bisey değil ne diyebilirdim ki bana da doktorum takılırdı ama herkesin işi masa başı olmuyor kafaya göre girip cikilmiyor bi de erkeklerin duyguları görmeden gelişmiyor çoğu zaman tadını aldıktan sonra çocuğun anlıyorlar. Bu kez gelebiliyor hamdolsun o da başlarda kendim gitmiştim sonlarda geliyor artık kendi dükkanı olduğu için ona rağmen hep sabah 8.30 alıyoruz randevuyu yoksa gelemiyor bu hafta mesela perşembe 9 da gidicem gelemeyecek yine yetişmesi gereken siparişlerim var dedi yapacak bisey yok:)

Kilosu haftasına göre çok iyi maşallah canım. Normal düşünüyorsan dikkat et derim . Ben şuan diken üstündeyim kilo konusunda cuma herşey belli olcak bakalım
Doktor pek normal taraftarı değil, ilk doğumum normal ama bu sezeryan olacak gibi
206ydı 50 gram 75 yada 100 e gerek bile duymadı o yüzden
insülin verdilermi
Seninki de benimki gibi biraz tombiş sanki
38. Haftaya kadar 800 daha alır dedi doktor
Zayıflığını hiç problem yapmıyorum 4 hafta geri kalışı beni üzüyor
Yüksek şekere rağmen nasıl zayıf çok mu dikkat ediyorsunuz

Doktor pek normal taraftarı değil, ilk doğumum normal ama bu sezeryan olacak gibi

insülin verdilermi

38. Haftaya kadar 800 daha alır dedi doktor

Yüksek şekere rağmen nasıl zayıf çok mu dikkat ediyorsunuz
İnsülin vermediler 10 kilo aldım 3-4 hafta diyet yaptım gelişim geri düşünce ne bulduysam yemeye başladım şuan sabaha karşı bile yemek yeidğim oluyor ne zaman acıkırsam canım bişi isterse ne isterse de yiyorum ama asla almıyor kilo

Evet sizde de sancı görünüyor ama haftanız zaten çok iyi 39'dasınız artık vakti gelmiş. Benim daha bugün 36+3, erken yani inşallah 1 hafta daha bekler benimki
Evet benim vaktim geldi çok şükür, ben ağrı nereden belli oluyor teyit için attım resmî inşaAllah bekler bebişin

Bana buton vermediler canım bebek hareketliydi nts'deyken. Doktorum düzenli olmadığı için önemsemiyor sancıları bunlar yalancı sancı diyor.
Bana da buton vermiyolar nstdeyken. Nst ye ilk girdigimde hic bisey dememislerdi. 2. Ve 3.de bebek uyuyo hareket ettirmemiz lazim diye sekerimin olmasina ragmen cikolata yedirdiler ve meyve suyu icirdiler. Hic hoslanmadim bu durumdan doktor bana kacamak yapmak yok derken orda yedirmeleri sacma dgl mi? Bi de cocuk hareket etsin diye ebe karnimi kuvvetli salladi bi kere. Gecen haftaki kontrolde beni unutmuslar nstde 1 saat kaldim. Bunlar yuzunden nstden hic hoslanmiyorum
BYa yüksek cikmis canim. Ben ilk ay dikkat ettjm cok sonra hic edemedim . Bebek kilosu nasil peki

Ben kilo almadım bebekte şuan 2788 gr 49 boy ama suyu normal
Kaclik seker yuklediklerine gore referans araliklari degisiyor. 50lik 75lik ve 100luk var. Bana 50lik yuklenmisti 1 saat sonra 144 cikti ama idrarda da glikoz cikti. Smjj seninki de 50lik galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…