2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Doktor pek normal taraftarı değil, ilk doğumum normal ama bu sezeryan olacak gibi

insülin verdilermi

38. Haftaya kadar 800 daha alır dedi doktor

Yüksek şekere rağmen nasıl zayıf çok mu dikkat ediyorsunuz
Ya neden sezeryan ki

EWt canim 50 lilik yyklendi

Bende öyle 10 gündür sancım var ama açılma olacak kadar yükselmiyor 20 dakika da üç tane geliyor ama bebek yok artık çok zor olmaya başladı gerçi şurda max 6 günüm kaldı bakalım
Ben ilk bebeğimdd 4 cm hemn açıldı . Sıcak suya otur bol bol squat yap ve sürekli merdiven çık

75lik 1. Saat 185 2. Saat 147 çıktı.. ben hergün ölçüm yapıyorum takipteyim

Aaa Nie öyle oldu ki.. sonuna gelmişsin gerçi ama yinede çok şeker yapacak şeyler yemeseydin.. ben süt ayran çiğ kuruyemiş fıstık ezmesi kaşar çeşitleri çok yedim bunlar yarıyor bebeğe ne yediğimiz önemli

75lik 1. Saat 185 2. Saat 147 çıktı.. ben hergün ölçüm yapıyorum takipteyim
Ilki yuksek ikincisi normal cikmis. Doguma kadar diyete dwm dedi bnm doktorum. Gecmis olsun. Insan alisiyo bi sekilde geciyo gidiyo cok kafana takma.

Merhaba kızlar, her zamankü gübi gece uyku tutmadı , dün kontrolüm vardı, kızım hemen hemen 3000 gram olmuş. Zayıf bir bebek ama uzun dedi. Zaten karnımın çok büyümemesinden anlamıştım, bana çekmiş zayıflığıO anki heyecanla boyunu sormak aklıma bile gelmedi. Kızım şimdiden kanala girmiş, gece sık sık uyanmamın nedeni belli oldu. Hala 37 haftam bitmediğinden çalışıyorum. Okulda pozitif vakalar giderek artıyor. Şuan girdiğim 3 sınıf temaslı. Son 3 günüm kaldığı için dikkat etmeye çalışıyorum. Haftaya pazartesi hem kontrolüm var hemde evimi taşıyacağım. Burda söylemiştim ev sahibinin tayini çıktığı için çıkmamızı istemişti ve biz yeni ev bulduk, çok şükür ki bulduk. Yoğunluktan buraya çok yazamıyorum.

Hergün kırmızı et yiyorum bazen iki öğün haftada rahat 1 kilo cevizde bir kilo badem bitiyor en az iki kilo kaşar yiyorum beyaz peynirde çok yiyorum ama aynı paketten eşimde yediği için emin değilim ne kadar yediğimden haftada üç yumurta yemeye çalışıyorum genelde midemi bulandırdığı için yemeklere katıyorum her gün bi bardak süt ve kefir içiyorum içinde hayvansal gıda reyonu fışkırcak artık kilo alsın diye kendimi yırttım olan bu İşte yani bunların yanında bide canım ne isterse onu da yiyorum yani hani sağlıklı besleneyim derdim yok herşeyi yiyeyim ne kilo aldırırsa kafasındayım

Allah yardımcın olsun

Kızlar merhaba, ben geldim

Öncelikle güzel dilekleriniz, dualarınız, destekleriniz için çook teşekkür ederim

28 Eylül 01.35de bebişimi normal doğumla kucağıma aldım çok şükür. Doğum öncesi kontrolde 3100 çıktı kilosu. Doğumda 2760 gr ve 47cm idi

27si gece 4.30dan itibaren sancılarım vardı biliyorsunuz, burda da paylaşmıştım. Nişanım gelmişti zaten, onun kanaması da devam ediyordu. Dün öğleye doğru gittim acile, 2 cm açıklık var dedi ve sancılar 1 dkye düşmeden gelme demişti. Akşamına sıcak duş, pilates derken sancılar sıklaştı ve tekrar gittim biliyorsunuz.

3cm açıklıkla yatışım yapıldı. Bir saat civarı kendi kendime sancı çektim, açıklık 4e yükseldi. O sırada ebe seruma bir ilaç enjekte etti. Can havliyle suni sancı mı o dedim, hayır bizde suni sancı yok, rahim ağzı yumuşaması için ilaç bu dedi. Meğerse suni sancıymış ve panik olmayayım diye söylememiş.

Suni sancıyı tatmış biri olarak söyleyebilirim ki kendi sancımzıdan bir tık daha fazla ama kesinlikle çok etkili. Bana kendi sancımdan çok daha fazla açılma yaptırdı ve süreci çok hızlandırdı. Sabaha kadar sürebilecek doğum sürecini birkaç saat içinde tamamlamamı sağladı. Ben ebenin suni sancı olduğunu söylemesini isterdim ama korkacağımı düşünüp söylememiş. Bende sancım çoğaldığı için canım biraz daha yandı ve panikledim. Suyumu da ebeler patlattı, sanırım bu da süreci ve ağrıyı bir tık çoğalttı. Yanımda yatan iki gebede tık yokken ben sancı çekiyordum.

Açılma iyice ilerleyince doğum odasına alıp iyice ıkınmamı söylediler. O anları asla unutmuyorum kızlar. Durup durup tam doğurduğum anı hatırlıyorum sürekli. Hemşirenin kucağında ağlamasını duyunca bende hüngür hüngür ağlamaya başladım. 9 aydır beklediğim mucizem gelmişti sonuçta

Biraz yırtığım var, sayısını söylemedi ama çok değil birkaç tane dedi diken hemşire. Dikişler ara sıra sızlama yapıyor, onun haricinde ben çok iyiyim şükür.

Bebişle geceyi güzel geçirdik ama öğleden sonra bir uyku sevdası başladı. Uyuyacağım diye emmiyor. Şuanlık tam bir uyku delisi burnunu, ayağını dürtüp bir şekilde ağlatıp uyandırıp meme veriyorum sarılık olmasın diye. Bazen hemen tutamıyor meme ucunu. Tutunca da fazla sömürüyor Göğüs uçlarım hafif çatlamış acıyor, buna da çözüm arıyorum gümüş kapağın yanında

Doğum anında hepinize dua ettim, inşallah Rabbim kabul etmiştir. 9 ay boyunca burda birbirimize destek olduk, kardeş olduk. Hepsi için Allah hepinizden razı olsun, ben sizden razıyım Allah hepinize hayır, sağlıklı doğumlar nasip etsin. İnanın şekli hiç önemli değil doğumun. Kucağına aldıktan sonra herşey geçip gidiyor, tek gerçek evladınız kalıyor sizinle

Sorunuz olursa, merak ettiğiniz şeyler olursa yanıtlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…