Ya neden sezeryan kiDoktor pek normal taraftarı değil, ilk doğumum normal ama bu sezeryan olacak gibi
insülin verdilermi
38. Haftaya kadar 800 daha alır dedi doktor
Yüksek şekere rağmen nasıl zayıf çok mu dikkat ediyorsunuz
EWt canim 50 lilik yyklendiBana da buton vermiyolar nstdeyken. Nst ye ilk girdigimde hic bisey dememislerdi. 2. Ve 3.de bebek uyuyo hareket ettirmemiz lazim diye sekerimin olmasina ragmen cikolata yedirdiler ve meyve suyu icirdiler. Hic hoslanmadim bu durumdan doktor bana kacamak yapmak yok derken orda yedirmeleri sacma dgl mi? Bi de cocuk hareket etsin diye ebe karnimi kuvvetli salladi bi kere. Gecen haftaki kontrolde beni unutmuslar nstde 1 saat kaldim. Bunlar yuzunden nstden hic hoslanmiyorum
Kaclik seker yuklediklerine gore referans araliklari degisiyor. 50lik 75lik ve 100luk var. Bana 50lik yuklenmisti 1 saat sonra 144 cikti ama idrarda da glikoz cikti.Smjj seninki de 50lik galiba.
Bana normal dedi doktorBen de öyle hissediyorum ayaktayken özellikle. Bu nedenle yürüyüş bile yapmıyorum korkudan. Salı doktora soracağım
Bende çözemedim kiKız ben üstte bakmışım yatamam doğru senin dümdüz valla nasıl düz bu böyle maşallah
Ben ilk bebeğimdd 4 cm hemn açıldı . Sıcak suya otur bol bol squat yap ve sürekli merdiven çıkBende öyle 10 gündür sancım var ama açılma olacak kadar yükselmiyor 20 dakika da üç tane geliyor ama bebek yok artık çok zor olmaya başladı gerçi şurda max 6 günüm kaldı bakalım
Squat yapamıyorum ya siz nasıl yapıyorsunuz direkt et kesiği oluyorum yanıyor bacaklarımBen ilk bebeğimdd 4 cm hemn açıldı . Sıcak suya otur bol bol squat yap ve sürekli merdiven çık
Benımkıde dümdüzBenim hiç dümdüz olmadı
75lik 1. Saat 185 2. Saat 147 çıktı.. ben hergün ölçüm yapıyorum takipteyimBana da buton vermiyolar nstdeyken. Nst ye ilk girdigimde hic bisey dememislerdi. 2. Ve 3.de bebek uyuyo hareket ettirmemiz lazim diye sekerimin olmasina ragmen cikolata yedirdiler ve meyve suyu icirdiler. Hic hoslanmadim bu durumdan doktor bana kacamak yapmak yok derken orda yedirmeleri sacma dgl mi? Bi de cocuk hareket etsin diye ebe karnimi kuvvetli salladi bi kere. Gecen haftaki kontrolde beni unutmuslar nstde 1 saat kaldim. Bunlar yuzunden nstden hic hoslanmiyorum
Kaclik seker yuklediklerine gore referans araliklari degisiyor. 50lik 75lik ve 100luk var. Bana 50lik yuklenmisti 1 saat sonra 144 cikti ama idrarda da glikoz cikti.Smjj seninki de 50lik galiba.
Kilosundan sanırımYa neden sezeryan ki
Sende şeker varmıydıı ben şekerden tırsıyorummmEvet canım 800 çok rahat alır. 38 de doğsa sıkıntı yok da işte 40 lari görürsek o zaman kilo biraz sıkıntıya gidebilir Allah korusun
Aaa Nie öyle oldu ki.. sonuna gelmişsin gerçi ama yinede çok şeker yapacak şeyler yemeseydin.. ben süt ayran çiğ kuruyemiş fıstık ezmesi kaşar çeşitleri çok yedim bunlar yarıyor bebeğe ne yediğimiz önemliİnsülin vermediler 10 kilo aldım 3-4 hafta diyet yaptım gelişim geri düşünce ne bulduysam yemeye başladım şuan sabaha karşı bile yemek yeidğim oluyor ne zaman acıkırsam canım bişi isterse ne isterse de yiyorum ama asla almıyor kilo
Ilki yuksek ikincisi normal cikmis. Doguma kadar diyete dwm dedi bnm doktorum. Gecmis olsun. Insan alisiyo bi sekilde geciyo gidiyo cok kafana takma.75lik 1. Saat 185 2. Saat 147 çıktı.. ben hergün ölçüm yapıyorum takipteyim
Alisiyo dedigim diyete alisiyo seker tatli hamur isi yememeye alisiyosun bunlari kafana takma demek istedim biraz eksik yazmisim yanlis anlasilmasin75lik 1. Saat 185 2. Saat 147 çıktı.. ben hergün ölçüm yapıyorum takipteyim
Hergün kırmızı et yiyorum bazen iki öğün haftada rahat 1 kilo cevizde bir kilo badem bitiyor en az iki kilo kaşar yiyorum beyaz peynirde çok yiyorum ama aynı paketten eşimde yediği için emin değilim ne kadar yediğimden haftada üç yumurta yemeye çalışıyorum genelde midemi bulandırdığı için yemeklere katıyorum her gün bi bardak süt ve kefir içiyorum içinde hayvansal gıda reyonu fışkırcak artık kilo alsın diye kendimi yırttım olan bu İşte yani bunların yanında bide canım ne isterse onu da yiyorum yani hani sağlıklı besleneyim derdim yok herşeyi yiyeyim ne kilo aldırırsa kafasındayımAaa Nie öyle oldu ki.. sonuna gelmişsin gerçi ama yinede çok şeker yapacak şeyler yemeseydin.. ben süt ayran çiğ kuruyemiş fıstık ezmesi kaşar çeşitleri çok yedim bunlar yarıyor bebeğe ne yediğimiz önemli
Alışkın olmadığın için olabilir ama zamanla alışacak bebek yer çekimine uyup çok iyi alışıyoSquat yapamıyorum ya siz nasıl yapıyorsunuz direkt et kesiği oluyorum yanıyor bacaklarım
Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar, her zamankü gübi gece uyku tutmadı , dün kontrolüm vardı, kızım hemen hemen 3000 gram olmuş. Zayıf bir bebek ama uzun dedi. Zaten karnımın çok büyümemesinden anlamıştım, bana çekmiş zayıflığıO anki heyecanla boyunu sormak aklıma bile gelmedi. Kızım şimdiden kanala girmiş, gece sık sık uyanmamın nedeni belli oldu. Hala 37 haftam bitmediğinden çalışıyorum. Okulda pozitif vakalar giderek artıyor. Şuan girdiğim 3 sınıf temaslı. Son 3 günüm kaldığı için dikkat etmeye çalışıyorum. Haftaya pazartesi hem kontrolüm var hemde evimi taşıyacağım. Burda söylemiştim ev sahibinin tayini çıktığı için çıkmamızı istemişti ve biz yeni ev bulduk, çok şükür ki bulduk. Yoğunluktan buraya çok yazamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?