2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Allah analı babalı büyütsün canım benim, gözün aydın çok sevindim dört gözle bekliyodum seni acaba naptın diye Darısı bizim başımıza artık

Gözünüz aydın canımm sağlıkla büyüsün inşallah güzel kız darısı başımıza
Göğüs için sık sık havalansın deniliyor elinden geldiğince açık tutup havalandırmaya da çalış istersen ve göğüs ucu kremi kullanmak gerekiyor sanırım illa.. inşallah daha da acımadan ilerlemeden geçer

Ne güzel yazmışsın canım çok duygulandım. Doğuran herkes o doğum anını unutamadığını söylüyor gerçekten, bakalım inşallah bize de hayırlısıyla yaşamak nasip olur Göğüs ucu için Lansinoh krem öneriyorlardı hep, onu silmene de gerek olmuyomuş bebek öyle emebiliyormuş. Yine kendi sütünü de göğüs uçlarına, kenarlarına sürebilirsin. Denildiği gibi havalandırmak en iyisi aslında, bebiş doğru emmeyi öğrenene kadar bir süre yalnız kaldıkça göğüsler fora gez bence

Uyuyan bebişleri de süt için uyandırırken ellerine ayaklarına masaj yaparak uyandırın diyorlar, ne kadar etkili bilmiyorum çünkü dediğin gibi o dönem tam uyku delisi oluyorlar Ama ağlatmadan bir de bu yöntemi deneyebilirsin. Allah analı babalı büyütsün tekrar, bu süreci sağlıkla atlattın çok şükür darısı diğer bekleyenlerin başına

Çok teşekkür ederim canım göğüs ucu kremi almamıştım alacağım, sızlamayan ve minik çatlamaya başladı çünkü her emmeden sonra sütü göğüs ucuma sürüyorum sürekli, faydası oluyor biraz ama yeterli gelmedi. Mutlaka krem almam lazım.

Darısı sizlerin başına canım benim. Sağlıkla sıhhatle hepinize inşallah. Doğururken dua ettim Rabbim de kabul etsin

Ay canım benim hayırlı olsun tekrardan minicik bir kızın var artık desene pek nazlı geldi ama inşallah bundan sonrası çok daha güzel ve keyifli geçer. Sağlıkla büyüt bebişini

Bende nemli tutmaya çalışıyordum ama emzirme den sonra kapatmayıp havalandırayım canım bol bol.

Allah razı olsun canım. Darısı hepinize sağlıkla inşallah çok dua ettim

Gümüş kapak yeterli yeterli diyorlardı, yetmiyor muymus ya hayal kırıklığı yaşadım şu an

Ay canım benim hayırlı olsun tekrardan minicik bir kızın var artık desene pek nazlı geldi ama inşallah bundan sonrası çok daha güzel ve keyifli geçer. Sağlıkla büyüt bebişini
Teşekkür ederim canım darısı başınıza, sıra sizde

Doğunca da nazlı çıktı. Uykudan bin nazla uyanıp emiyor ama halledicez inşallah

Rabbim hepimize güzel anlar yaşatsın inşallah bebeklerimiz le.

Gümüş kapak yeterli yeterli diyorlardı, yetmiyor muymus ya hayal kırıklığı yaşadım şu an
Yeterliyse bile bana tam yetmemiş olabilir canım

Kayınvalidem göğüslerinin ucu çatlar çatlar diyordu, çatladı nazar mı yaptı ne yaptıysa

Bizim belki de memeyi tutmayı, emmeyi daha yeni yeni öğrendiği içinde bebiş yanluş tuttuğundan çatlamış olabilir canım.

Reactions: The
Olabilir kuzum. Peki doğum yapar yapmaz göğsün süt doldu mu o nasıl oluyor ya benim göğüslerim biraz küçük de valla korkuyorum, doğumdan sonra herkesin içinde pat diye açıp emziriliyor mu ,

Günaydın, bebeğin zayıf değil kilosuda gayet iyi benim haftam 36+4 bebeğim 2650 taşınmak bu süreçte baya zor olur kolaylıklar dilerim.

Olabilir kuzum. Peki doğum yapar yapmaz göğsün süt doldu mu o nasıl oluyor ya benim göğüslerim biraz küçük de valla korkuyorum, doğumdan sonra herkesin içinde pat diye açıp emziriliyor mu ,
Doğumdan önce zaten biraz biraz süt geliyordu sıkınca. Doğumdan sonra da memeyi verince emdikçe süt iyice göğüslere iniyor canım, doyuyor yani çok şükür.

Valla bende diyordum ki herkesin içinde emsiremem, çekinirim utanırım falan diye. Doğum sürecini yaşayınca doğum hanede hiç o düşüncem kalmadı. Şimdi çıkarıp annelerin, kvnin, ya da hastanede odada diğer kalan kişilerin yanında filan emziriverdim tek düşüncem aman emsin de gerisi önemli değil oluyor çünkü.

Erkek yoksa ve etrafta yakın tanıdığın kadınlar varsa çıkarıp emziriliyor yani, onu anlamış oldum

Canim allah yardimcin olsun insallah hemencecik kolaylikla zorlanmadan tasinirsin. Bebisde vakti zamaninda saglikla gelsin
Ay cok tatli canim ya masallah Allah anali babali buyutsun bizlere de kolaylikla saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah tahin in ustte biriken yagi iyi geliyormus oyle diyorlardi canim istersen krem almadan once 1 2 gun dene

Canım çok şükür ne güzel bir doğum olmuş. Emzirdikten sonra şu bebeğin ağız mendilleriyle güzelce kurula meme ucunu ve gümüş kapakları köy kapaklarla birlikte herhangi bir krem vs. Kullanırsan kapakların etkisi olmaz. Şu an yasadigin emzirme acısıdır ona da alışıyor vücut bir süre sonra yara olursa çok zorlanırsın kapaklar 24 saat kalsın meme ucunda etkisini görürsün birkaç gune

Bizimde kısmetimiz böyleymiş yıllardır atanmayı bekliyoruz bu döneme denk geldi sağlıkla doğsunlarda bunları unuturuz inşallah

Kız bakıp bakıp yazmismisin diye bakiyom . Şükür herşey güzel ilerlemiş. Kilo demekki ultrasyonla bire bir aynı değil demek biraz icim rahatladı saglicakla büyüt bebegini insaallah

Tekrar gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeği 2 saate bir mutlaka emzir ki sarılık olmasın. Gögüs yarası için tam zamanı şimdi ayva çekirdeklerini suda bekler jel gibi oluyo onu sür en doğal çözüm.. Etki etmezse lansinoh da etkili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…