2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay canım benim çok duygulandım okuyunca sağlıkla büyüt miniğini İnşallah Kendi adıma bende senden çok raziyim Allahta razi olsun inşallah

Canım benim çok sevindim hem sen hem bebişin sağlıklı .Allah güzel ömürler versin sizlere Silikon göğüs ucunu deneyebilirsin canım hem bebek kolay tutuyor hem yara olmasını ilk aşamada önlüyor diye yazmışlar .Bir bak istersen kısa vadede en etkin çözüm o .
Birde kremler var ,ayva çekirdeğide göğüs ucu yaralarına iyi geliyormuş .

Gozun aydin cnm. Cok guzel bi hikaye olmus. Masalah ikinize de. Allah anali babali buyutsun cnm

Merhaba ben iki gün önce kese için gittim bu ara da tüp bebek annesiyim gittiğmde kese görünmedi fakat doktor oluştugu yeri gördü iki gün sonra yeniden gel dedi bugun yeniden gidiyorum gecenkinde alttan baksam görürüm aslında demişti ben yok hocam demiştim çünkü herkes beynimi bulandırıyor ikiz olabilir benimkiler düşüğe sebeb olur diyor sizce bugün de görmezsen alttan baktirimmi

Ya bu konuda çok bağnaz düşünüyor olabilirim ama ben karından görünene kadar beklenmesi taraftarıyım. İlk gebeligimde hep alttan baktılar, zaten düşük oldu ama kanamami falan hep artırdı bilmiyorum benim içime sinmiyor. Doktorum hatta kendi demişti , şimdi vajinal muayene yaparım ama bir lekelenmen falan olursa korkarsın diye , demek ki lekelenmeye sebep olabiliyor diye düşündüm ben de. Bu gebeligimde şükür hiç gerek kalmadı vajinale.

Canim Allah anali babali buyutsun cok sevindim saglikli olmaniza darisi basimiza insallah

Ozaman bende sabredim yani bende duydum çünkü düşüğe sebeb olduğunu o yüzden korktum açıkcası

Canım ben tüp bebek ile hamile kaldım başından beri lekelenmem vardı .Ona rağmen en başından beri 12. Haftaya kadar beni hep alttan muayene etti .Biraz şehir efsanesi geliyor bana yok alttan bakınca düşük olur falan demeleri .Yani Tüp bebek doktorları bu konuda oldukça deneyimli .Oyle bir riski almazlar.

Gideceğim doktor kendi doktorum değil başka bir doktor yinede güvenimmi dersiniz

Ozaman bende sabredim yani bende duydum çünkü düşüğe sebeb olduğunu o yüzden korktum açıkcası
Yani sabretmekten ziyade arkadasin dediği gibi 7. Haftanda gidersen kalp atışı vs her şeyi görürsün daha güzel olur bence. Öncesi çok stresli oluyor aksi halde

darısı başımıza sağlıkla büyüsün güzel bir insan olsun inşallah

Gideceğim doktor kendi doktorum değil başka bir doktor yinede güvenimmi dersiniz
Kendi doktorun değilse baktırma istersen ,hani bu konuda yönlendirme yapmak istemem çünkü ben kendi doktoruma güveniyordum .Bekle bence 7.hafta gibi git hem kesen net gözükür .Heyecanını anlıyorum .Bende öyleydim doktorum dayan sakın gelme dedi Dayandım gittim hem kalp atışını duydum hem keseyi gördüm .

tamam kuzum çok saol bende öle yapim bekliyim en iyisi

Çok geçmiş olsun canım
Bebeği korumaya calıs dediğin gibi minik guzellere de bolca corba inşaAllahÇabucak gecsin gitsn Dikişlerine dıkkat et
Gözün aydın canım
Ne güzel anlatmıssn yaMaşaAllah size
Darısı geride kalan bızlere inşaAllah

Maşallah canım Rabbim sağ salim büyütmeyi nasip etsin bebişini

Aynen canım onu da alıcam bu gün. Deneyeyim bakayım, sonuçta keremden daha doğal

Allah razı olsun canım, Rabbim herkesin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

Ben anne sütü iyi geliyor diye emsirdilten sonra göğüs ucuna süt sürüp kapakları öyle kapatıyorum, demekki yanlıl yapıyormuşum canım. Bende diyorum bu kapaklar bozuldu mu ne yaptı

Tekrar gözün aydın Balım. Ben de ilk Doğum anını ve kucağıma verdikleri anı hayatım boyunca unutmayacağım. Ağlıyordu kucağıma verdiler sustu o acının üstüne nasıl güzel geldi o an
Göğüs ucu çatlağı için silikon göğüs koruyucular benim çok işimi gördü onlarla emzirdim zaman zaman hem uç çıkardı hem yara olmadı hem bebeğim memeyi reddetmedi istediği gibi geldi süt ağzına. Ama biz minik doğduk diye sarılık sınırda çıkmıştı bizde atlattık bitti çok şükür

Süt yapsın diye tahin yemeyin kızlar veya çok az. Ben ilk günler dayandım tahin pekmeze göğüslerime süt çöktü ama nasıl akıyordu şakır şakır sürekli pompayla sağdım. Bebeğimin yüzünde vücudunda sivilceye benzer kızarıklıklar oldu meğerse tahindenmiş. Doktorum alerjik olmayan çocuğu bile alerjik yapar yeme çok ağır tahin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…