2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok da zorlama canım ya sen bilirsin ama sağlıklı olsun yeter bence , kilosu çok düşük degilse eğer :)
Aynen öyle saglikli olsunda biraz ele avuca gelsin istiyorum bez baglaması banyosu rahat yaptirilsin diye yoksa en onemlisi saglikli sihhatli hayirli evlat olsunda gerisi zamanla hallolur inşalah

Reactions: The
Sadece pekmez pestil ve cevizli sucuk gibi yenilse kayinvalidem yapmiş evde dogal bende hic sevmem dogumdan sonra yiyeyimde vucudum hep hizli toparlasin hem de sutum artsin diyodum bunlara alerji yaparmi sutu arttirirmi bi de

Merhabalar kızlar ben de pazartesi günü acil sezeryana alındım 36+0 da geldi aceleci minnoşum suyu bitmiş meğerse şans eseri rapor almak için gitmiştik çok şükür yiyecek ekmeği içecek suyu varmış kızımın Allah bağışladı bize oğlum normal doğumdu kızım da sezeryan oldu diyeceğim o ki sakın ama sakın doğum şekline takılmayın her şeyin başı sağlıkmış çok şükür sağlıcakla taburcu olduk darisi bekleyen herkese inşallah

Maşallah maşallah doğum yapanlara acaba bendemi bi tuhaflık var şu an annelik duygusu pek hissetmiyorum daha çok ben nası doguracam agrim cok olacakmi bi de dogum zamanimdan tam 1 hafta sonra cok onemli bi sinavim var ona girecem nasi girecem nasi olacak dusuncelerindeyim bebişi pek dusunmuyorum sanki hayal gibi gercek degil hep icimde kalacak gibi çok farkli geliyo bebegin olmasi kucaklanmasi gercek degil sanki algiliyamiyorum sanki dogum hikayelerini duydukca okudukca görmem lazim sanirim diyorum benim gibi olan varmı acaba şu an bende daha cok korku ve stres var umarim bebegimi gorunce donup kalmam tepki verebilirim çunku kendi dugunumde bile donup kalmistim stresten kii konusmayi gulmeyi cok seven biri olarak

Yani ben 43 yaşında tüp bebekle ilk çocuğuma hamileyim, doktorum bu alandak Türkiyedeki en iyi doktorlardan. İlk aylar hep alttan muayene etti, zaten başka türlü göremez bazı şeyleri, eğer bir tehlike olsaydı yapmazdı.

Gözün aydın canım ikinizde saglıksınız ya gerısı hiç önemli değil
Mınıgın hayrlı ugurlu olsn saglıcakla buyutun inşaAllah

Bende yazdıklarını okurken hüngür hüngür ağladım halen agliyorum tutamıyorum kendimi bebişinle güzel bir ömür nasip etsin rabbim

Kizlar kontroden ciktim simdi bebek hareketlerini az hissediyorum diyince bakti dedi suyu sinirda azalmis. Hemen sservise yonlendirdi nstye bagladilar sancim acilmam yok yatis vermedi yakin takip dedi. Bebek hareketlerini takip edecegim. Dua edin bana bebek iyi olsun Daha cok kucuk cunku 35+2

Canım dualarım seninle ,Allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz .Yakın takip iki günde bir mi gideceksin demek oluyor?
34.haftayı geçtin canım sıkıntı olmaz .Ciğer geliştirici yaparlar kuzucuğunu da sağlıkla kucağına alırsın canım

Ben anne sütü iyi geliyor diye emsirdilten sonra göğüs ucuna süt sürüp kapakları öyle kapatıyorum, demekki yanlıl yapıyormuşum canım. Bende diyorum bu kapaklar bozuldu mu ne yaptı
Hepsi geciyo aman sarılığa dikkat et bısey olacağından değil de insan hastaneye git gel yorukuyo ve bebek uyanmayınca çok büyük stres yaşıyo insan ilk bebeğimde bizzat yasadım . O yuzden bunda mama aldım ilk hafta süt artana kadar ve de uyurken kasıkla ağzına verip kan sekeri hep yüksek kalsın sarılık olmasın diye

Canım kuzucuğunu sağlıcakla kucağına almışsın ,uzun sağlıklı güzel ömrü olsun kızının .

Çok güzel olmuş doğumun maşallah canım, darısı hepimizin başına.
Allah analı babalı büyütsün
Moralinizi bozmayın her şey yoluna girer.

Yarinda cagirdi iste canim sanirim 2-3 gunde bir cagirir artik coo korkuyorum bebek iyi olsun Yeter

Yarinda cagirdi iste canim sanirim 2-3 gunde bir cagirir artik coo korkuyorum bebek iyi olsun Yeter
Korkma canım bak bir arkadaş 36+0 da suyu bittiği için doğum yapmış sağlıkla almış kucağına .Sen de takibini yapıp sağlıcakla alacaksın inşallah kucağına .İnşallah çok çok iyidir minik kuzun

Haftasıyla uyumluysa korkma derim . Daha durur senle bebisin

İnşallah kuzular dua edin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…