- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Çok teşekkür ederim canım Rabbim nasip etsin sağlıkla seninde güzel haberlerini alıcaz inşallahMaşallah canımRabbim sağ salim büyütmeyi nasip etsin bebişini
Canım rabbim sana ve herkese sağlıkla büyütmek nasip etsin bebekleriniSırayla sağlıklı sıhhatli sizleri bekliyoruz inşallah canım
Canım ben ilk dogumda 3 cm açılmayla hastaneye yatmıştım. Şimdiki doktorumda 3 cm olunca direk yatış vercem dedi .Canım rabbim sana ve herkese sağlıkla büyütmek nasip etsin bebeklerini
Ben de 1 haftadır yalancı sancı denen şeyi çekiyorum 2 cm acılmayla
Bugün gittim 3 cm olmus acılma
Sancıların nasıldı ve açılma nasıl gerçekleşti anlatabilirmisin rica etsem
Bana da yatış yaparım istersen dedi ama sancım yok fazlaCanım ben ilk dogumda 3 cm açılmayla hastaneye yatmıştım. Şimdiki doktorumda 3 cm olunca direk yatış vercem dedi .
2 3 güne sancin çok sıklaşır.Bana da yatış yaparım istersen dedi ama sancım yok fazla
İlk oğlumu suni ile doğurdum cok zordu bunda kendi sancımı beklemek istiyorum ama düzenli ve şiddetli bi sancı gelmiyo 1 haftadır bekliyorum 2 cm açıklıkla
Dediğim gibi bugün gittim 3 olmuş dedi nst de 10 dk da bir 40 a cıktı sancı 3 tane sancım vardı
Ama gel gör ki o tarif ettikleri 5 dk da 1 olan sancı yok 1 haftadır
Kedilervekitaplar arkadasımızı sürekli takip ediyodum ben onun durumu da bana benziyodu biraz sonra maşallah bi baktım kavuşmuş miniğine
Merhaba 35+6 bugun nasilsniz nelernyapiyprsujuz ne durumdasınız. 2.bebegim nasipse erkek 22 Ekim demişti doğum için ama bakalım hersey nasip .bundan sonra herhafta gidicem dr cuma randevum var bakalım en son 2750 46 cmdi
Yaa öylemi dersin2 3 güne sancin çok sıklaşır.
Artik riskli zamanlari gecirdik cnm. Gecen hafta doktorum artik gelsede sorun olmaz dedi. Icin rahat olsun bugunlere geldik cok sukur. Kilosu da 2500gi gecmis cnm. Birazcik rahatla artik. Ben 2500u gectikten sonra psikolojik olarak iilestim. Ama fiziksel olarak agri sizi var tabii. Buna da sukur cnm
Gecmis olsun cnm yaa. Kotu olmus cnm Allah kolaylik versin. Biz kadinlar cok gucluyuz bi sekilde her zorlugun ustesinden geliyoruz. Sen de masalah cok guclusun zor olcak tabi ama gececek. Ins en kisa zamanda iilesir kizlar. Sen kendini de ihmal etme sakin cnm
COk teşekkür ederim kizlarÇok geçmiş olsun canım
Bebeği korumaya calıs dediğin gibi minik guzellere de bolca corba inşaAllahÇabucak gecsin gitsn Dikişlerine dıkkat et
Gözün aydın canım
Ne güzel anlatmıssn yaMaşaAllah size
Darısı geride kalan bızlere inşaAllah
Gozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutsun. Suyunun azaldigina dair herhangi bi belirti var miydi akinti fln gibMerhabalar kızlar ben de pazartesi günü acil sezeryana alındım 36+0 da geldi aceleci minnoşum suyu bitmiş meğerse şans eseri rapor almak için gitmiştik çok şükür yiyecek ekmeği içecek suyu varmış kızımın Allah bağışladı bize oğlum normal doğumdu kızım da sezeryan oldu diyeceğim o ki sakın ama sakın doğum şekline takılmayın her şeyin başı sağlıkmış çok şükür sağlıcakla taburcu olduk darisi bekleyen herkese inşallah
Benimde ilk bebegim cnm. Benzer duygulardayim. Nasil olcak nasil bakcam diye stresliyim. Bir suru egitime katildim ama tabi teorikle bir olmaz. Hayirlisi bakalim Allah yardimcimiz olsunMaşallah maşallah doğum yapanlaraacaba bendemi bi tuhaflık var şu an annelik duygusu pek hissetmiyorum daha çok ben nası doguracam agrim cok olacakmi bi de dogum zamanimdan tam 1 hafta sonra cok onemli bi sinavim var ona girecem nasi girecem nasi olacak dusuncelerindeyim bebişi pek dusunmuyorum sanki hayal gibi gercek degil hep icimde kalacak gibi çok farkli geliyo bebegin olmasi kucaklanmasi gercek degil sanki algiliyamiyorum sanki dogum hikayelerini duydukca okudukca görmem lazim sanirim diyorum benim gibi olan varmı acaba şu an bende daha cok korku ve stres var umarim bebegimi gorunce donup kalmam tepki verebilirim çunku kendi dugunumde bile donup kalmistim stresten kii konusmayi gulmeyi cok seven biri olarak
Doktorum pekmez yiyebilirsin ama tahin olmaz dedi. Hiç masum bi yiyecek değil ne helvası ne kendisi çok ciddi alerjik bi yiyecek dedi. O yüzden belirteyim dedim canımSadece pekmez pestil ve cevizli sucuk gibi yenilse kayinvalidem yapmiş evde dogal bende hic sevmem dogumdan sonra yiyeyimde vucudum hep hizli toparlasin hem de sutum artsin diyodum bunlara alerji yaparmi sutu arttirirmi bi de
Hayirlisi olsun cnm. Istedigim gibi olsun insHerkese merhaba Şimdi kontrole geldim bel ağrım var bebek de baya aşağıda hissediyorum inş doğuma almazlar beni :/ biraz korku aldı beni
Geçmiş olsun canımHerkese merhaba Şimdi kontrole geldim bel ağrım var bebek de baya aşağıda hissediyorum inş doğuma almazlar beni :/ biraz korku aldı beni
Ara ara şancı ben geliyorum demek . Muhtemelen cumartesi yaparsın doğumYaa öylemi dersininşallah öyle olur 39 haftalık oldum tam bugün bugünle tam 1 hafta var normal dogum tarihine bakalım
Acelem yok ama bu sancılar da hep aklımda bi soru işareti bırakıyo
O haftalarda aynı durumlar bendede vardı canım. Şimdi eser yokHerkese merhaba Şimdi kontrole geldim bel ağrım var bebek de baya aşağıda hissediyorum inş doğuma almazlar beni :/ biraz korku aldı beni
Canım hersey guzel olacakKizlar kontroden ciktim simdi bebek hareketlerini az hissediyorum diyince bakti dedi suyu sinirda azalmis. Hemen sservise yonlendirdi nstye bagladilar sancim acilmam yok yatis vermedi yakin takip dedi. Bebek hareketlerini takip edecegim. Dua edin bana bebek iyi olsunDaha cok kucuk cunku 35+2
Gozunuz aydın olsun inşallahMerhabalar kızlar ben de pazartesi günü acil sezeryana alındım 36+0 da geldi aceleci minnoşum suyu bitmiş meğerse şans eseri rapor almak için gitmiştik çok şükür yiyecek ekmeği içecek suyu varmış kızımın Allah bağışladı bize oğlum normal doğumdu kızım da sezeryan oldu diyeceğim o ki sakın ama sakın doğum şekline takılmayın her şeyin başı sağlıkmış çok şükür sağlıcakla taburcu olduk darisi bekleyen herkese inşallah
Ben çok titrediğim için hemen kucağıma veremediler canım. Sancıdan, korkudan hafif şoka girmiş gibi oldum, nefes alıp vermeden düzelemedim. Dikişler falan bitince anca alabildim kucağıma ama asla unutamıyorumTekrar gözün aydın Balım. Ben de ilk Doğum anını ve kucağıma verdikleri anı hayatım boyunca unutmayacağım. Ağlıyordu kucağıma verdiler sustuo acının üstüne nasıl güzel geldi o an
Göğüs ucu çatlağı için silikon göğüs koruyucular benim çok işimi gördü onlarla emzirdim zaman zaman hem uç çıkardı hem yara olmadı hem bebeğim memeyi reddetmedi istediği gibi geldi süt ağzına. Ama biz minik doğduk diye sarılık sınırda çıkmıştı bizde atlattık bitti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?