- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Aklımdan geçiyordum ya. Ne güzel Allahım çok çok sevindim maşallahBebeğim yoğunbakıma alınmıştı crp yani enfeksiyon değeri yükseldiği için. Bugün çıktı aldım evime getirdim. Öyle mutluyum kiHepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallah
Allah razı olsun canımdarısı başımıza sağlıkla büyüsün güzel bir insan olsun inşallah
İnşallah sizin de güzel haberleriniz gelsin canım benimÇok geçmiş olsun canım
Bebeği korumaya calıs dediğin gibi minik guzellere de bolca corba inşaAllahÇabucak gecsin gitsn Dikişlerine dıkkat et
Gözün aydın canım
Ne güzel anlatmıssn yaMaşaAllah size
Darısı geride kalan bızlere inşaAllah
Canım ben tahin de yemiyorum ama bebişin poposuna, boynunda filan dediğin gibi sivilceye benzer, beyaz uçlu kızarıklıklar çıktı. Bal yemiştim süt yapsın diye, ondan olabilir mi acaba? Birde eşim süt, ceviz, fındık, fıstık, elma, muz, armut filan robotta çekip atom gihi birşey yapmış. Sonradan aklıma geldi, içindeki fındık fıstık mı yaptı acaba dedim. Yarın 3.gün kontrolü var bende soracağım.Süt yapsın diye tahin yemeyin kızlar veya çok az. Ben ilk günler dayandım tahin pekmeze göğüslerime süt çöktü ama nasılakıyordu şakır şakır sürekli pompayla sağdım. Bebeğimin yüzünde vücudunda sivilceye benzer kızarıklıklar oldu meğerse tahindenmiş. Doktorum alerjik olmayan çocuğu bile alerjik yapar yeme çok ağır tahin dedi.
Alacak nefesi varmış canım maşallah. Daha çok sağlıklı sıhhatli nefesleri olur Allahın izniyle, gözün aydın, hayırlı olsun canımMerhabalar kızlar ben de pazartesi günü acil sezeryana alındım 36+0 da geldi aceleci minnoşum suyu bitmiş meğerse şans eseri rapor almak için gitmiştik çok şükür yiyecek ekmeği içecek suyu varmış kızımın Allah bağışladı bize oğlum normal doğumdu kızım da sezeryan oldu diyeceğim o ki sakın ama sakın doğum şekline takılmayın her şeyin başı sağlıkmış çok şükür sağlıcakla taburcu olduk darisi bekleyen herkese inşallah
YaaaBebeğim yoğunbakıma alınmıştı crp yani enfeksiyon değeri yükseldiği için. Bugün çıktı aldım evime getirdim. Öyle mutluyum kiHepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallah
Canım gözün aydın ,çok sevindimBebeğim yoğunbakıma alınmıştı crp yani enfeksiyon değeri yükseldiği için. Bugün çıktı aldım evime getirdim. Öyle mutluyum kiHepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallah
Hayır hiçbir belirtim yoktu sadece karın ağrım vardı ama o da normaldir diye düşünüyordumGozunuz aydin cnm. Allah anali babali buyutsun. Suyunun azaldigina dair herhangi bi belirti var miydi akinti fln gib
Benimde ilk bebegim cnm. Benzer duygulardayim. Nasil olcak nasil bakcam diye stresliyim. Bir suru egitime katildim ama tabi teorikle bir olmaz. Hayirlisi bakalim Allah yardimcimiz olsun
Çok teşekkür ederim canımCanım kuzucuğunu sağlıcakla kucağına almışsın ,uzun sağlıklı güzel ömrü olsun kızının .
Çok teşekkür ederim canımGözün aydın canım ikinizde saglıksınız ya gerısı hiç önemli değil
Mınıgın hayrlı ugurlu olsn saglıcakla buyutun inşaAllah
Ayy hadi gozun aydin cnm. Masalah ikinize de Allah mutlulugunuzu daim etsin cnmBebeğim yoğunbakıma alınmıştı crp yani enfeksiyon değeri yükseldiği için. Bugün çıktı aldım evime getirdim. Öyle mutluyum kiHepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallah
Haklisin cnm karin agrisi nerdeyse hepimizde var. Benim akintim cok artti acaba suyum azaliyo mu diye endise ediyorum da ondan sordumHayır hiçbir belirtim yoktu sadece karın ağrım vardı ama o da normaldir diye düşünüyordum
Gözün aydın maşallahBebeğim yoğunbakıma alınmıştı crp yani enfeksiyon değeri yükseldiği için. Bugün çıktı aldım evime getirdim. Öyle mutluyum kiHepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallah
Kız nts de benimde ara ara sancı vardı attım dün kağıdı korkutma beniAra ara şancı ben geliyorum demek . Muhtemelen cumartesi yaparsın doğum
Kız gelsede maşallah büyüdü artık bebeğinKız nts de benimde ara ara sancı vardı attım dün kağıdı korkutma beniinşallah benimki gelmiyordur
Hafta sonu bebek kucağında yani sağ salim inşallahKız gelsede maşallah büyüdü artık bebeğinbenimde doktor cuma açılma olursa yatış vercem dedi birazda suni sancı verir doğurtur beni artık
Valla bakalım hayırlısı. Açılma 3 cm olursa dedi işte bakalım benim gönlüm haftaya perşembeden yana amaHafta sonu bebek kucağında yani sağ salim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?