2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bebeğim yoğunbakıma alınmıştı crp yani enfeksiyon değeri yükseldiği için. Bugün çıktı aldım evime getirdim. Öyle mutluyum ki Hepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallah
Aklımdan geçiyordum ya. Ne güzel Allahım çok çok sevindim maşallah nazardan uzak olsun bebişin. Sağlık, sıhhat, bereket hiç eksik olmasın hayatından gözün aydın canım benim çok sevindim cidden

İnşallah sizin de güzel haberleriniz gelsin canım benim

Canım ben tahin de yemiyorum ama bebişin poposuna, boynunda filan dediğin gibi sivilceye benzer, beyaz uçlu kızarıklıklar çıktı. Bal yemiştim süt yapsın diye, ondan olabilir mi acaba? Birde eşim süt, ceviz, fındık, fıstık, elma, muz, armut filan robotta çekip atom gihi birşey yapmış. Sonradan aklıma geldi, içindeki fındık fıstık mı yaptı acaba dedim. Yarın 3.gün kontrolü var bende soracağım.

Alacak nefesi varmış canım maşallah. Daha çok sağlıklı sıhhatli nefesleri olur Allahın izniyle, gözün aydın, hayırlı olsun canım

Bebeğim yoğunbakıma alınmıştı crp yani enfeksiyon değeri yükseldiği için. Bugün çıktı aldım evime getirdim. Öyle mutluyum ki Hepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize inşallah
Yaaa
İnan msjını beklıyodum o kadar sevındım ki çok şükür rabbıme Bu ılk ve son ayrılıgınız olsn inşaAllah çınar kuzusuyla Hayrlı saglıklı guzel ömrü olsn miniğin

Fıstık bıraz alerjık olabılıyo canım ama bu gunlerde onu anlamak bıraz zor :) sadece süt ürünlerini bı sure yoğun tuketme olur mu

Hayır hiçbir belirtim yoktu sadece karın ağrım vardı ama o da normaldir diye düşünüyordum

Ayy hadi gozun aydin cnm. Masalah ikinize de Allah mutlulugunuzu daim etsin cnm
Hayır hiçbir belirtim yoktu sadece karın ağrım vardı ama o da normaldir diye düşünüyordum
Haklisin cnm karin agrisi nerdeyse hepimizde var. Benim akintim cok artti acaba suyum azaliyo mu diye endise ediyorum da ondan sordum

Burda doğum yapanları duyunca içimden diyorumki sen niye yapmiyon hala benide tedirginlik bastı sonra düşünüp yok yok şuan böylesi daha iyi

Hanımlar doktor bebegin hareketlerini say en az 10 kez olmalı günde dedi. Kakasını yapıp yapmamasıyla alakalı olarak. Ben de bu ara biraz az hissediyordum zaten. Ama tabi her gün gene hissediyorum. Olmayan şeyi aklıma soktu doktor simdi ya ben evhamlıyım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…