2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bi gireyim bizim Ekim anneleri ne yapıyor dedim sen doğurmuşsun evladın hayırlı uğurlu olsun inşallah, gözün aydın canım. Şimdi asıl günler başladı çok güzel günler ben hep doğumu son nokta olarak düşünmüştüm ama şimdi anlıyorum ki daha yeni başladık. Bundan sonrası daha güzel kızlar hazır olun

Bebek hareketlerinde azalma var diye müşadaye aldılar beni serum verdiler serumdan sonra nst bakıcaklar. Dua edin doğum olmasın daha çok küçük
Canım öncelikle inşallah sıkıntısız kavuşursun .Bebeğin iyi olsun da .Bu haftalarda doğum yapıp çok sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alanlar var .İnşallah erken doğuma gerek kalmaz Dualarım seninle

İnş korku stres hepsi bir arada oldu bi anda hiç beklemiyordum sonuç gösterip çıkarım diyodum. Çok sağol

İnş korku stres hepsi bir arada oldu bi anda hiç beklemiyordum sonuç gösterip çıkarım diyodum. Çok sağol
En kıymetlimiz hep endişe içinde olmamız çok normal .Hissettiklerin de çok haklısın .İnşallah miniğin iyi olsun .Kontrol altında olman iyi bir şey .

Bebek hareketlerinde azalma var diye müşadaye aldılar beni serum verdiler serumdan sonra nst bakıcaklar. Dua edin doğum olmasın daha çok küçük
Rabbim yardımcın olsun 28.haftandan beri açılman vardı ama bak çok şükür bu haftalara geldin. Olumlu düşünelim hayırlısıyla 34.haftasında doğup küvöze girmeyen çok bebek var. İnşallah miniğin bekler

13 günlük tecrübelerimi paylaşayım sizinle ilk önce kızımın hafif sarılığı oldu kanda 15i buldu değeri ama çok şükür gece gündüz 2 saatte bir uyandırıp emzirmeyle tedavisiz üstesinden geldik.
Daha sonra 2. Topuk kanında bir değeri yüksek geldi tekrar verdik. Onun da sonucu biraz önce çıktı o da çok şükür normal çıktı, bir risk yokmuş. Bunların dışında emiyor uyuyor uyanıyor altını alıyorum bir döngü devam ediyor bir sorunumuz yok

Her durumda sakin kalmak kafaya takmamak ve şükretmek benim için çok yardımcı oluyor kızlar. Siz de elinizde olmayan durumları kafaya takip dert etmeyin emin olun her şey zaten yoluna girecektir. Benden naçizane bir tavsiye

En kıymetlimiz hep endişe içinde olmamız çok normal .Hissettiklerin de çok haklısın .İnşallah miniğin iyi olsun .Kontrol altında olman iyi bir şey .
Nst m iyi çıkarsa çıkarıcaklar yeri daraldığı için az hareket ediyordur dedi doktor ama şimdi iyi hareketleri. Allah yavrularımızı korusun

Çok sağol sen iyi anlarsın beni bir günü bile kar saya saya bugünleri gördük şükür buna da . Kilosu 2300 46 cm olmuş. Nst iyi çıkarsa göndericekler şükür. Ne kadar geç gelse o kadar iyi diğer kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştık 39 a kadar beklemişti . 37 yi görünce ben doğsun istiyorum planlı sezeryan zaten . Allah hepimizin yardımcısı olsun inş

Tabiki rahim kısalığı topiğinde de yazışmıştık seni en iyi ben anlarım.. Bu haftalara gelmek hayaldi hepimiz için inşallah miniğin 37.haftayı görür sağ salim inşallah nts de temiz sancısız çıkar dilerim ki

Canım 1 saat falan yürüsen oda baya fayda eder şancı gelmesine

Merhaba arkadaşlar ben sürekli okuyorum ama pek yazma fırsatım olmadı. Geçen cumartesi kontrole gittim . Bebeğin kilosu 4 kilo civarı dediler sancı çıkmadı nst de. Açıklıkta 2 cm di. Hafta olarakta 39+5 teyim. Tahmini doğum tarihi 1 ekim olarak görülüyor. İlk doğumumda da 41. De doğurmuştum . Doktor doğum başlamayınca kendi suyu patlatmıştı ve suni sancıyla doğdu. Yine kendi kendine doğmayacak diye düşünüyorum. Kilosu çok diye kilo kaka yapma ihtimali aklıma takılıyor. Sizce ne zamana kadar bekleyip doğumu başlatmalarını isteyeyim.

Benim 39da nişan geldi, sancılandım sonra 39+4de doğurdum canım bu gün yarın gelir Allahın izniyle bebişin
Ben de 2 gün sonra 38 oluyorum. Ne sancı ne bisey hic hissetmiyorum. 41e kadar da uzasın istemiyorum. Öyle bir psikolojideyimki sanki bu iş böyle gidecek. Ama demek bir anda alamet geliyor. bakalım ben de çok geçmeden sancıyla önce evde biraz vakit geçirip sonra hastaneye gitmek istiyorum. Rabbim hayirlisini nasip etsin. Sana da gevmis olsun ve gozun aydın. Normal mi dogurdun

Benim minnoş öyle gazlandı ki daha şimdi cevap verebiliyorum :) çok şükür iyiyiz canım 3 kilo üstünü gördük şükür boyumuz 51 cm oldu haftaya bakalım tekrar kontrolümüz var bakalım ne olmuş. Minik doğanlar gerçekten çabuk büyüyormuş gün bile fark etti ama işte gaz

Muhtemelen süt fıstık ve cevizin içindeki yağlarla tanıştı minnoşun vücudu bağırsakları. Onları dert etmiyorlar içindeki yağ ve proteinler vücutlarına bi tık ağır geliyormuş ama doktorlar vücutlarının bunlarla tanışmasını öneriyo. Hepsini aynı anda tüketme yine de kademeli git şimdiden alerjik olmaları imkansız zaten. Mesela ben yumurta yediğim günler yanakları benek benek oluyo protein ağır geliyo muhtemelen ama bağırsaklarına unutturmamak için arada bir yiyorum. İnşallah alerjik olmaz ilerde z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…