2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bu arada doğum yapan arkadaşlar, doğuma almadan evvel pcr testi yapiyorlar mi?
Ya bana yapmadılar Doğum yaptığım hastanede. Ben başka yerde yapacaktım erken doğduğu için farklı bi hastaneye gitmek durumunda kaldım. İlk planladığım hastanede yapılıyormuş mesela. Hatta doğum pcr testi ekstra ilaçlar tahliller vs Doğum ücreti 5-6 bine geliyordu. Benim hastane çıkışta 3 bin dedi eşimle şok olduk

Canım ilk gebelikler erkekse genelde uzuyo 41 kadar . BNim ilki 40+3 doğdu

Nolur dert etme kendine 36.hafta iyi bi hafta. Ben 36+2 de doğurdum ama bebeğim 3-4 gün geriden geliyordu. 2.200 kilosu 45 cm boyuydu. Kuvöze gerek kalmadı şükür ama olsaydı da hazırlamıştım onun iyiliği içindi sonuçta ki Allah başka hastalık vermesindi benim için. Şimdi 3 kilo üstünde boyu 51 cm canıma okuyo 2 ekimdi Doğum tarihim ama 23 günlük oldu Yanımda yatıyo

Canım beni apar topar ame
Benim de pazartesi günü 36+0 da doğdu minnağım yanımda şükür hiç dert etme canım ben de çok ağladım kucağıma alana kadar çok korktum ama Allah büyük

Canım 3 hafta önce bana da aynı şeyi dedi doktor ama sınırda demek az demek değil. Başka doktora gittim 10 ml şu an senin dedi. 8 ml den az olunca az diyoruz dedi. Suyun böyle giderse iyi dedi. 3 haftadir da hep iyi diyor, bol su iç diyor sadece. Yani zaten bebegin suyu sona doğru azalır. Seni 3-4 hafta idare etse iyi zaten. Ben de o gün çok endişe etmiştim erken doğurcam herhalde dedim. Eğer çok kötü hissettiysen başka bid doktora daha sor derim kimisi felaket telallığı yapıyor çünkü. Bir de havuç suyu, armut ve bol su tüketebilirsin. Ben suya dikkat etmeye çalıştım ama gene de istenildiği gibi günde 2-3 litreye ulaşamıyorum çünkü hem alışmamışım hem de midem bulanıyor...

Maşallah canım. Sağlıklı olsunlar da zayıf kilolu pek önemli değil. Ben 37+5deyim bugün doktor biraz kucuk dedi. Kucuk dediği de 3.037 gr... 4 mü olmasini bekliyor anlamadim. Benim annem de 3.200 civarinda hep dogurmus 5 cocugunu da zaten yapısaldır dedi doktor ama bana gereksiz geldi zayıf demesi

Valla canım ben bu doktorları anlamıyorum. Bende 37+3 de 3350 gram dedi fazla dedi banada

Ben anne sütü iyi geliyor diye emsirdilten sonra göğüs ucuna süt sürüp kapakları öyle kapatıyorum, demekki yanlıl yapıyormuşum canım. Bende diyorum bu kapaklar bozuldu mu ne yaptı
Ben hep kuruladım. Islak kalması daha çok yaraya sebep olur diye kalmış aklımda sütün çoğalınca zaten kapakların içi süt dolar

Hayırlı olsun canım suyun sızıntı gibi gelerek mi bitmiş acaba neden olur ki. Cok şükür kavuşmuşsunuz sağlıkla hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün

Sezeryan nasıl zor oldumu canım . Benim ilki normal ikinci sezeryan olabilir dedi birazda sezryanin çok zor olduğunu söylüyorlar çok tedirgin oldum

Valla canım ben bu doktorları anlamıyorum. Bende 37+3 de 3350 gram dedi fazla dedi banada
Canım sen kıloya cok takılıyosn
Rahat ol Onu orada büyüten elbet bır cıkar yol sunar hep endıse halındesn sana da bebısıne de yansır dua edelım bol bol Rabbım hepımızı saglıkla sıhhatle yavrusuna kavustrsn en saglıklı yontemle… bırde kedılervekitaplarda yazdı ultrason ölcümünden kucuk dogdu diye:) rahat ol çok kolay gececek inşaAllah 2. Dogumun

Bebişinin kılosu cok guzel canım gönlünü ferah tut:) sonucta bu cocuklar fotokobı makınasından cıkmıyo hepımızın genetiği farklı ve doktorlar bunu cok iyi bıldıgı halde bazen kalıba sokmaya calısıyo ya cok şaşırıyorm Halbuki ne kadar hassas ve endıselıyız bıraz ferahlatsalar ne var

Kızlar hepinize merhaba ya ben minoşumun kıyafetlerini bu gün yıkadım biraz geç kaldimay çok küçük geldi gözüme ya sanki çekmişler moralim bozuldu 30 derecede yıkadım sanırım sıkma devri yüksekti annemde dedi hayir çok büyük bekleme zaten minnacık bunlar bol bile gelir sizce öyle mi olur tecrubel8 anneler yazabilir m kendime çok sinirlendim niye dikkat etmedim diye

Canım minicik o kıyafetler:) 30 da yıkamayla cekmez sanırm ütülerken belim kopmustu mınık mınık parcaları

Annen haklı canım büyük bile gelecek gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…