2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım minicik o kıyafetler:) 30 da yıkamayla cekmez sanırm ütülerken belim kopmustu mınık mınık parcaları
Ay inşallah öyledir ben çok iriyim galiba vala busuru minik şey oldu dediğin gibi ütü çok zor olur
Annen haklı canım büyük bile gelecek gör bak
Ay inşallah sonra bebeğim çıplak kalmasin
Kizlar gun icerisinde bebek kac defa sertlesiyor sizin. Benim sanirim ckk fazla sertlesiyor ama
Benim çok sertleşiyor canım ya top gibi olup öyle kalıyor çok oluyor saymıyorum bile kendimi tedirgin etmiyorum artık eskisi gibi hareketleri de az ama yeri daaraldigina bağlıyorum sanırım çok rahat değilim ama öyle davaraniyorum

Ya bende saymiyorum ama saysam en az 20 30 kez olabilir herhalde. Doguma yaklastikca oluyirmu acaba

Kız takmiyomda her gittigimde benim doktor sağolsun korkutuyo dikkat yemene diyo 1 haftadır meyve yüzü görmüyorum banada yazık daha napim açmi kalım dedim

Valla canım 3650 doğdu ilki ama genede aldiklarim hep bol geldi . Bende ilk aldiğimda ya bunlar çok minik küçük gelmezmi derdim malesef bol bile geliyo

Bence git bir baksın doktorun canım nolur nolmaz
Cuma kontrolum war cuma gitcem ins. Baska ilceye gittigim icin her zman gidemiyorum ne yazikki
Bebek hareketlerinde azalma var diye müşadaye aldılar beni serum verdiler serumdan sonra nst bakıcaklar. Dua edin doğum olmasın daha çok küçük
Ins istedigin gibi olur cnm. Moralini bozma bebek cok kucuk dgl artik. Ins bekler biraz daha cnm.
Masalah 13 gun olmus bile darisi basimiza ins
Cnm doktora birak bence karari. Onlarin daha dogru karar verceni dusunuyorum. Saglikla kavusursun ins cnm

Alisiyo dedigim diyete alisiyo seker tatli hamur isi yememeye alisiyosun bunlari kafana takma demek istedim biraz eksik yazmisim yanlis anlasilmasin
Anladım canım işte insanız canımız çekiyor malum hamile değilken bile diyet işleri ne kadar zorluyor ozaman kaçamak yapıyoruz şimdi o da yok.. ben hergün takip ediyorum sen ediyormusun

Sen elinden geleni yapmışsın birazda genetik sanırım, sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Bana 2.600-2.700 dedi doktor 2.200 doğdu şok oldum hayır insan yanılır da 400-500 gram yanılır mı arkadaş neyse sağlıklı ya sonuçta kilosu elbet önemli değil gelişimi önemli şu an 3 kilo üstünde elhamdulillah

Hayırlı olsun gözünaydın canım sağlıkla büyüt bebeğini... denemiş biri olarak meme uçların İçin madecassol ve anestol kremi sürmeni kesinlikle tavsiye ederim sürdükçe karıştır ve emzirmeden önce mutlaka sil

Gözün aydın canım Allah evladını sana bağışlasın seni de ona kolaylıklar diliyorum güzel duaların için Allah razı olsun Allah kabul etsin darısı bizim de basımıza inşallah Bi sorum olacaktı. Ben 37+5 haftalıgım. Çatı da bacaklarımda belimde agrılar oluyo bazen de kasılma oluyo ama tam olarak bebeğin aşagı indiğini hissetmiyorum doktorum geçen haftaki kontrolde eliyle dokundu sertçe karnımda gezindi. Daha inmemiş dedi iner bacak kasık ağrıların varsa dedi var dedim. Bişey yapmalı mıyım egzersiz falan inmesi için? Gerçi doktorum 10 gün sonraya kontrole cagırdı on gün dinlen uyumasan bile uzan dedi bişey yapmana gerek yok dedi ama..sabırsızlanıyorum artık hapşırsam bile doguruyorum sanıyorum

Bende 37+3 gitmiştim hala benimkide inmemişti. Ama bol yürüyüş yap dedi bana

Canim kilo boy soylemiyorlar inşallah iyidir bebegim
İnsallah canim benim Rabbim sana bagislasin tesekkur ederim
Bende bugun hemen havuc suyu içtim. Suyu zorlada olsa icicem biraz daha dursun yavrum

Kızlar dün kontrolde doktor bebeğimin kanalda olduğunu söyledi, ağrılaeımın nedeni buymuş demekki . Sizce daha erken değilmiydi kanala girmesi?

Kızlar dün kontrolde doktor bebeğimin kanalda olduğunu söyledi, ağrılaeımın nedeni buymuş demekki . Sizce daha erken değilmiydi kanala girmesi?
Genelde 38 haftada kanala iniyor diye biliyorum canım. Benim en son 37+3 hala inmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…