2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Nişanım geldi aşırı mutluyum çocuk içimde kalacak diye düşünmeye başlamıştım en azından niyetlenmiş benim güzel oğlum gelmeye Buda bişi bence çok şükür
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sağ salim gelsin minik

Icin rahat ediyosa olc tabi cnm. Bende istiycem de simdi neleri istiycemi dusunuo canimi cektirmek istemiyorum
Nişanım geldi aşırı mutluyum çocuk içimde kalacak diye düşünmeye başlamıştım en azından niyetlenmiş benim güzel oğlum gelmeye Buda bişi bence çok şükür
Ayy gozun aydin cnm. Hadi ins yarina kucagina almis olursun bebegi

Büyük bile gelir. Sadece iri bebek olursa tulumları çok uzun giyemez onun dışında sorun olmaz canım

Silikon koruyucunun ayarı varmı peki süt sağma pompası mecburimi gerek oluyormu acaba bende gerek olursa doğumdan sonra pompa almayı düşünüyordum. Gerekliyse şimdiden temin edeyim. Benim göğüs ucum yeterince var diye düşünüyorum ama işte bilemiyorum.

Bendeki silverette 3 buçuk yıl.once almıştık sadece o vardı o zaman ama 925ayar neden 999 istedin sen

Yaaa
Hadi gozun aydın
Bi avazda saglıcakla dogsun inşaAllah
Ama evde bekleme gecen plasenta da yaslanma var demıstı ya doktor bi iletişime mi gecsen:) hızlıca kolayca gecsin inşaAllah
Evde beklicem ya zaten Cuma’ya kadar harekette azalma takip et dedi yine hareket takip ederim sancılarım artarsa giderim ancak şimdi 5 km yürüdük biz eve girdik sıcak bir duş alcam kaslarım gevşesin rahatlasın diye bakalım

Burda doğum yapanları duyunca içimden diyorumki sen niye yapmiyon hala benide tedirginlik bastı sonra düşünüp yok yok şuan böylesi daha iyi
Sabah bizim yine kontrol var bakalm napcaz :) günümüz aynı senle, bu kez uzun geldi bu hamilelik :)
Kızlar dün kontrolde doktor bebeğimin kanalda olduğunu söyledi, ağrılaeımın nedeni buymuş demekki . Sizce daha erken değilmiydi kanala girmesi?
Bizimde 36 da falan girmişti hala bekliyor

Ay allah iyiliğini versin güldürdün beni bend bazen boşluğa düşüp öyle diyorum bu çocuk içimde kalır diye sağlıkla gelsin bebişin inşallah bi avazda acısız kavuşun rabimin izniyle

Büyük bile gelir. Sadece iri bebek olursa tulumları çok uzun giyemez onun dışında sorun olmaz
Ay sağolun içimi rahatınız vala tulum almamıştım sadec kolu zihinler falan var inşalalh öyle olur çok tesekur ederim cevabınız için

Sİlikon koruyucunun ayarı yok fiyatı da çok uygun zaten canım. Süt sağma pompası benim acayip işime yaradı ne yapardım olmasaydı bilmiyorum ilk günler tahin yedim süt çöktü taş gibi oldu göğüslerim yandı pompayla boşalttım canım ilk 1 hafta kullandım sonrasında gerek olmadı.

Bendeki silverette 3 buçuk yıl.once almıştık sadece o vardı o zaman ama 925ayar neden 999 istedin sen
Silverette en iyisi zaten 925 için çabuk kararıyo gibi yorumlar okudum canım o yüzden. Yoksa bişey bildiğimden değil

999 ayar daha saf bir ayar diye biliyorum ben de 999 aldım canım
Aynen bide öyle bişey varmış 999 ayar saf gümüşmüş kararma olayı da pek olmuyomuş saklama ve temizleme ilr alakalıymış. Bende tam bilmiyorum alacaktık kaldı öyle

Reactions: The
Aynen bide öyle bişey varmış 999 ayar saf gümüşmüş kararma olayı da pek olmuyomuş saklama ve temizleme ilr alakalıymış. Bende tam bilmiyorum alacaktık kaldı öyle
Valla ben aldım bakalım bu hafta kullanmaya başlayacağım şimdiden , inşallah benim de yara olmaz canım da keyifle emziririm

Hangi marka önerirsin aventin yorumlarıni okudum kullanıcılar çok memnun ama pahalı aventin bütün ürünleri çok pahali. Uygun bisey olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…