Şükür canımNişanım geldi aşırı mutluyum çocuk içimde kalacak diye düşünmeye başlamıştım en azından niyetlenmiş benim güzel oğlum gelmeye Buda bişi bence çok şükür
Seninki inmişmi kanala acaba . Benimde cuma bakalım heyecan dorukta neler dicekSabah bizim yine kontrol var bakalm napcaz :) günümüz aynı senle, bu kez uzun geldi bu hamilelik :)
Bizimde 36 da falan girmişti hala bekliyor
Gerçekten fal falan da bakıyor musunŞükür canımçarşamba gelir dedik bak geliyo şimdi
Kız yok ne falı allah korusunGerçekten fal falan da bakıyor musunama acaba gelir mi bu gece ekstra bir sancı artışım yok iki gündür zaten hareket ettirmeyecek kadar bel ağrım vardı hala var bayağı kötü kasılmalar 10 gündür olduğu gibi bir farkı yok 5km yürüdüm nişandan snra üstüne de sıcak suyla bi duş aldım gevşersem belki açılmam olur falan diye. Açtım kollarımı bekliyorum yani şuan
Benim ilkin 7 de geldi nişanim öğleye kadar hiç agrım falan yoktu daha sonra bi bastırdı ertesi gün sabah 7 de doğurdumGerçekten fal falan da bakıyor musunama acaba gelir mi bu gece ekstra bir sancı artışım yok iki gündür zaten hareket ettirmeyecek kadar bel ağrım vardı hala var bayağı kötü kasılmalar 10 gündür olduğu gibi bir farkı yok 5km yürüdüm nişandan snra üstüne de sıcak suyla bi duş aldım gevşersem belki açılmam olur falan diye. Açtım kollarımı bekliyorum yani şuan
Bakalım yaptık bi delilik umarım bebek bize geldiği için mutlu olurKız yok ne falı allah korusunkendi tecrübelerim ilkinden biliyorum . Ah ah bugünleride özlicen hele insAllah al kucağına
Sabaha gelirse sancı mükemmel olur valla azıcık uyuyayımBenim ilkin 7 de geldi nişanim öğleye kadar hiç agrım falan yoktu daha sonra bi bastırdı ertesi gün sabah 7 de doğurdum
Olur olur merak etmeBakalım yaptık bi delilik umarım bebek bize geldiği için mutlu olur
Uyu tabi valla sana diyim . Sana şancı başlarsa hemen anliyon firliyon yataktanSabaha gelirse sancı mükemmel olur valla azıcık uyuyayım
Eğer yarın doğarsa 4 ünde anca sağlık ocağına giderim kaydırırım olmadı bi gün falan çünkü çocuk doğduktan 3-5 gün içinde ikinci topuk kanı için sağlık ocağına gidilmesi gerekiyormuş en son gitmemde öyle demişti ama eğer ki doğmazsa doktor en geç pazartesi başlatıcaz doğumu dedi pazartesi de 4 ü zaten hastaneye kısmet olcak kutlamakOlur olur merak etmeben merak ediyorum. 4 ünde evlilik yildönumu kutlamasına gidicenmi
Ya benim şimdi yara değil de sol memeyi tutarken çok acımaya başladı. Uyku arasında emzirirken solu verdiğim zaman uyku muyku kalmıyorValla ben aldım bakalım bu hafta kullanmaya başlayacağım şimdiden , inşallah benim de yara olmaz canım da keyifle emziririm
Yok aksine canım çok ama çok rahatmış sezeryanSezeryan nasıl zor oldumu canım . Benim ilki normal ikinci sezeryan olabilir dedi birazda sezryanin çok zor olduğunu söylüyorlar çok tedirgin oldum
Sebepsiz canım sanırım sızıntı varmışHayırlı olsun canım suyun sızıntı gibi gelerek mi bitmiş acaba neden olur ki. Cok şükür kavuşmuşsunuz sağlıkla hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün
Hayirlisi olsun artıkEğer yarın doğarsa 4 ünde anca sağlık ocağına giderim kaydırırım olmadı bi gün falan çünkü çocuk doğduktan 3-5 gün içinde ikinci topuk kanı için sağlık ocağına gidilmesi gerekiyormuş en son gitmemde öyle demişti ama eğer ki doğmazsa doktor en geç pazartesi başlatıcaz doğumu dedi pazartesi de 4 ü zaten hastaneye kısmet olcak kutlamak
Ne işe yariyor canim?Valla ben aldım bakalım bu hafta kullanmaya başlayacağım şimdiden , inşallah benim de yara olmaz canım da keyifle emziririm
Yaa kork diye yazmadım ki canımBana ilk doğumumu anlattinve tekrar bi korku saldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?