2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay canım ya çok sevindim valla benimde gece bel agrım başladı benimkidemi acaba erkenden gelcek anlamadım
Benimde iki gündür bel ağrım vardı demekki mevzu bel ağrısıymış çünkü şu zamana kadar sadece kasılmam vardı

Benimde iki gündür bel ağrım vardı demekki mevzu bel ağrısıymış çünkü şu zamana kadar sadece kasılmam vardı
Ewt canım bel agrisi büyük rol oynuyo şuan sancin çokmu belki birazda suni verirler fazla bekletmemek için

Kizlar dun aksam ara ara bebk kasti kendini. Sonra hareket etti.neyse gece ben uyurken bir kasildi hala öyle tum gece hareket etmedi sanirim cunku cok sık uyandım tas gibi karnim

Sancım kasıklarımda var aşağı baskı yapıyor yukarda yok gibi çıkıyor ama alttan felaket ya sancı gelince nefes alamıyorum
9 10 gibi daha sıklaşır. InsAllah rahatcana doğurur yavrunu kucağına alırsın. Yardıma yanına gelen oldumu

Selam kızlar,

Ben de 37. haftamı tamamladım. 2 gün önceki kontrolde bebeğim 3900 gr çıktı Aşırı iri bir bebek gibi geldi bana. ve doktorum 2 hafta daha kesin doğurmazsın dedi. Yani 2 hafta sonra 5000 gr mı bulur benim kız bu gidişle. Zaten başından beri bu kızın ölçümleri hep 2 hafta öndeydi. Yani tam bi yarmagül :)
Oğlumu 40. haftada suni sancıyla normal doğurdum. 3680 gr dı. Bu kız daha 37. haftada 4000 gr mı buldu. Nasıl doğuracam, nası çıkaracam uykularım kaçıyor. 43 yaşındayım bu arada.Tabi sezeryan da bi seçenek ama ödüm kopuyor o seçenekten. Kalbimin atışı bile hızlanıyor, ateş basıyor sezeryanı düşününce.
Doktorum "boyun var. daha önce doğum deneyimin var. çatın geniş. sen normal doğurursun" diyor. Ne kadar güvenebilirim bilemiyorum İri bebekleri normal doğurtacam diye sakatlayan hastaneler, doktorlar duyuyorum, okuyorum... Tabiki binde 1 bile risk varsa el mecbur sezeryan olacam tartışmasız. Ama çok gerginim uykularım kaçıyor...
Var mı aranızda böyle iri bebek taşıyanlar?
Sizde durumlar nasıl?

Seninki inmişmi kanala acaba . Benimde cuma bakalım heyecan dorukta neler dicek
36 da inmişti benimki, pazartesi sandıklarım da vardı nst de doktorum haftasonu bi programa katılmak için şehir dışına çıkacakmış çıkmadan göreyim seni dedi çağırdı muhtemelen bugün açılma falan varmi diye bakar

Ağrın falan varmı. Benim gece bir anda belim ağrımaya basladi bugünde baya kasilmam var kalcalarima vuruyo . Çok üzgünüm oğlum gene hasta oldu sabah 5 de ağlaya başladı onumu dünüşüm kendimimi bilemedim

Son haftalarda o kadar çok kilo almıyor genelde bebekler qma olursa da öyle bir ihtimal çatı durumuna göre yine en doğru kararı doktorun verecektir , insan beyni ne telkin edersen inanır:) yapabileceğine inan :) umarım en zararsız ve kolay şekilde kavuşursunuz

Yaklaşık 2 haftadır var ağrım, gecen cumadan beri de karnımda kasilma ile aşağı vuran sancılarım ama hep düzensiz, benim kizlar da hep böyle yaptı bir ay önceden acilmam sancılarım başlıyordu, cok yoruluyor insanın bedeni doğuma halsiz kalıyorum hasta gibi, okul açıldığından beri benim kizlar da hasta, tam iyileşti diyorum yolluyorum iki gün dayanıyor geri hasta , napcaz bilmiyorum su an ilk doğumu olanlar nasıl şanslı geliyor bana,

Kız sende haftaya yaparsın perşembe veya cuma. Valla bende şuan diyom aman doğmasın oğlum böyle hastayken kendimi düşünemiyorum
ay ne güzel olur, aksama kina var cumartesi de düğün, kuzenimin hemde benim sokağımda, bi iki gün daha bari dursun da göreyim ucundan

Canım bi akrabam 4 kiloydu bebeği doğuramadı sezeryan oldu . Muhtemelen sende risk alma sezeryan ol . Baya tombiş çünkü

Kizlar dun aksam ara ara bebk kasti kendini. Sonra hareket etti.neyse gece ben uyurken bir kasildi hala öyle tum gece hareket etmedi sanirim cunku cok sık uyandım tas gibi karnim
Benimde çok kasıyor kendini öyle ama genelde bi kac dakika tutup bırakıyor sonra yine, ama kesintisiz olmadi hic, o da yorulur kiyamam, nedendir acaba

Aynen bende hep diyorum ilk dogumu olanlar nasl şanslı . Okul başladığından beridir benimkide hep hasta vitamin falanda veriyom ama genede mikrop yapısıyo. Sen bağışıklık için birşey vrriyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…