2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
ay ne güzel olur, aksama kina var cumartesi de düğün, kuzenimin hemde benim sokağımda, bi iki gün daha bari dursun da göreyim ucundan
Durur durur merak etme. Pazartesi bol bol yürüyüş yapmaya başla. Açıklığa çok iyi geliyo benim doktor öyle dedi .

Canım bi akrabam 4 kiloydu bebeği doğuramadı sezeryan oldu . Muhtemelen sende risk alma sezeryan ol . Baya tombiş çünkü
Kusura bakmayın ama ne kadar negatif bir yorum. Ona bakarsanız 2.5 kg çocuğu doguramayanlar da var, 4.5 kg çocuğu çok kolay doğuranlar da. Bu tamamen bünye ile alakalı bir şey ve doğumun gidişatı. Arkadaş zaten stresli , daha fazla korku pompalamanizin mantığı nedir?

Ama zaten doktor sezeryan demiş. Doktorda onaylamiyorki. Ne diyebilirdimki ben kendi düşüncemi söyledim sadece

Ama zaten doktor sezeryan demiş. Doktorda onaylamiyorki. Ne diyebilirdimki ben kendi düşüncemi söyledim sadece
Doktor nerde sezeryan demiş?

Doktorum "boyun var. daha önce doğum deneyimin var. çatın geniş. sen normal doğurursun" diyor.

demiş , doktoru.

Benimde çok kasıyor kendini öyle ama genelde bi kac dakika tutup bırakıyor sonra yine, ama kesintisiz olmadi hic, o da yorulur kiyamam, nedendir acaba
Sabah hareket etti rahatladim 2 gundur surekli acikiyorum ondan mi acaba diye düşündüm. ..bilemiyorum...bir de dudaklarim cok kuruyor ve çatladı evin iicnde nasil oluyor anlamadim havadan mi artik sabah bogazim kupkuru uyanıyorum birkac gündür bir de

Aynen bende hep diyorum ilk dogumu olanlar nasl şanslı . Okul başladığından beridir benimkide hep hasta vitamin falanda veriyom ama genede mikrop yapısıyo. Sen bağışıklık için birşey vrriyomusun
Allah ne verdiyse:) hergun pekmezi balı meyvesi, kahvaltıda ıhlamur, hemen hemen her gün kefir içmesi neler neler:) ama alıyorlar yine de yemesi iyi Allahtan eriyip gitmiyor kuzum

Aslında sanırım bebek kendini kasmıyor , rahim onu kasıyor yanlış bilmiyorsam. Yani burda bebek de mağdur olan taraf

Allah ne verdiyse:) hergun pekmezi balı meyvesi, kahvaltıda ıhlamur, hemen hemen her gün kefir içmesi neler neler:) ama alıyorlar yine de yemesi iyi Allahtan eriyip gitmiyor kuzum
Benimkide inan iki lokma yemeği bile zorla veriyom çok iştahsız haytta acıktım demez . Hep yememezlikten bizimki

Bence sıkmayın bu kadar ..catiniz genis ve dogum deneyiminiz var hiic endişelenmeyin yani benim oglumda 3.780 di catim dar ve dogurdum cok sükür .bende vakum kullanıldı. Ve bir zarari olmadi Elhamdillah ..simdi 8 yaşında .yani Bir sekilde dogurtuyorlar

Anladım canım ama 925 de işe yarıyor ben denedim
Yarıyordur ya ben de 999 bulamasaydim 995 alacaktım öyle çok bı farkı oldugunu sanmıyorum zaten. Yeter ki ise yarasın bakalım canım bu haftadan itibaren en azından günde birkaç saat şeklinde kullanmaya başlayayim diyorum

Epiduralim takıldı 4-5 cm açıklık vardı şuan daha hafifledi sancılarım daha iyiyim kesinlikle bu mükemmel epidural şansınız varsa mutlaka bu şansı kullanın derim tv falan izliyorum öyle güzel yani
Ya bende çok istiyorum epidural. Peki takılınca ağrı falan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…