Durur durur merak etme. Pazartesi bol bol yürüyüş yapmaya başla. Açıklığa çok iyi geliyo benim doktor öyle dedi .ay ne güzel olur, aksama kina var cumartesi de düğün, kuzenimin hemde benim sokağımda, bi iki gün daha bari dursun da göreyim ucundan
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah3cm açıklıkla yaptık yatışı hayırlısıyla tamamlanır inş
Senin bebişin de eli kulağında o zaman. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSancım kasıklarımda var aşağı baskı yapıyor yukarda yok gibi çıkıyor ama alttan felaket ya sancı gelince nefes alamıyorum
Göğsün yara olmasını engelliyor canım. İnşallah ise yarar, pek çok kişide yaramış bakalım :)Ne işe yariyor canim?
Kusura bakmayın ama ne kadar negatif bir yorum. Ona bakarsanız 2.5 kg çocuğu doguramayanlar da var, 4.5 kg çocuğu çok kolay doğuranlar da. Bu tamamen bünye ile alakalı bir şey ve doğumun gidişatı. Arkadaş zaten stresli , daha fazla korku pompalamanizin mantığı nedir?Canım bi akrabam 4 kiloydu bebeği doğuramadı sezeryan oldu . Muhtemelen sende risk alma sezeryan ol . Baya tombiş çünkü
Ama zaten doktor sezeryan demiş. Doktorda onaylamiyorki. Ne diyebilirdimki ben kendi düşüncemi söyledim sadeceKusura bakmayın ama ne kadar negatif bir yorum. Ona bakarsanız 2.5 kg çocuğu doguramayanlar da var, 4.5 kg çocuğu çok kolay doğuranlar da. Bu tamamen bünye ile alakalı bir şey ve doğumun gidişatı. Arkadaş zaten stresli , daha fazla korku pompalamanizin mantığı nedir?
Doktor nerde sezeryan demiş?Ama zaten doktor sezeryan demiş. Doktorda onaylamiyorki. Ne diyebilirdimki ben kendi düşüncemi söyledim sadece
Ewt doğru. Ben mesajı yanlış okumuşumDoktor nerde sezeryan demiş?
Doktorum "boyun var. daha önce doğum deneyimin var. çatın geniş. sen normal doğurursun" diyor.
demiş , doktoru.
Sabah hareket etti rahatladimBenimde çok kasıyor kendini öyle ama genelde bi kac dakika tutup bırakıyor sonra yine, ama kesintisiz olmadi hic, o da yorulur kiyamam, nedendir acaba
Allah ne verdiyse:) hergun pekmezi balı meyvesi, kahvaltıda ıhlamur, hemen hemen her gün kefir içmesi neler neler:) ama alıyorlar yine de yemesi iyi Allahtan eriyip gitmiyor kuzumAynen bende hep diyorum ilk dogumu olanlar nasl şanslı . Okul başladığından beridir benimkide hep hasta vitamin falanda veriyom ama genede mikrop yapısıyo. Sen bağışıklık için birşey vrriyomusun
Aslında sanırım bebek kendini kasmıyor , rahim onu kasıyor yanlış bilmiyorsam. Yani burda bebek de mağdur olan tarafSabah hareket etti rahatladim2 gundur surekli acikiyorum ondan mi acaba diye düşündüm. ..bilemiyorum...bir de dudaklarim cok kuruyor ve çatladı evin iicnde nasil oluyor anlamadim havadan mi artik sabah bogazim kupkuru uyanıyorum birkac gündür bir de
Benimkide inan iki lokma yemeği bile zorla veriyom çok iştahsız haytta acıktım demez . Hep yememezlikten bizimkiAllah ne verdiyse:) hergun pekmezi balı meyvesi, kahvaltıda ıhlamur, hemen hemen her gün kefir içmesi neler neler:) ama alıyorlar yine de yemesi iyi Allahtan eriyip gitmiyor kuzum
Anladım canım ama 925 de işe yarıyor ben denedim999 ayar daha saf bir ayar diye biliyorum ben de 999 aldım canım
Bendeki bayadır kullanılmadığından kararmış karbonatla ovunca parladı geçti karalıklarSilverette en iyisi zaten 925 için çabuk kararıyo gibi yorumlar okudum canım o yüzden. Yoksa bişey bildiğimden değil
Bence sıkmayın bu kadar ..catiniz genis ve dogum deneyiminiz var hiic endişelenmeyin yaniSelam kızlar,
Ben de 37. haftamı tamamladım. 2 gün önceki kontrolde bebeğim 3900 gr çıktıAşırı iri bir bebek gibi geldi bana. ve doktorum 2 hafta daha kesin doğurmazsın dedi. Yani 2 hafta sonra 5000 gr mı bulur benim kız bu gidişle. Zaten başından beri bu kızın ölçümleri hep 2 hafta öndeydi. Yani tam bi yarmagül :)
Oğlumu 40. haftada suni sancıyla normal doğurdum. 3680 gr dı. Bu kız daha 37. haftada 4000 gr mı buldu. Nasıl doğuracam, nası çıkaracam uykularım kaçıyor. 43 yaşındayım bu arada.Tabi sezeryan da bi seçenek ama ödüm kopuyor o seçenekten. Kalbimin atışı bile hızlanıyor, ateş basıyor sezeryanı düşününce.
Doktorum "boyun var. daha önce doğum deneyimin var. çatın geniş. sen normal doğurursun" diyor. Ne kadar güvenebilirim bilemiyorumİri bebekleri normal doğurtacam diye sakatlayan hastaneler, doktorlar duyuyorum, okuyorum... Tabiki binde 1 bile risk varsa el mecbur sezeryan olacam tartışmasız. Ama çok gerginim uykularım kaçıyor...
Var mı aranızda böyle iri bebek taşıyanlar?
Sizde durumlar nasıl?
Hadi güzel.haberlerle ınsallah heyecanlandım3cm açıklıkla yaptık yatışı hayırlısıyla tamamlanır inş
Ah hadi Rabbim yardımcın olsun canım sağ saglim kavuşun3cm açıklıkla yaptık yatışı hayırlısıyla tamamlanır inş
Yarıyordur ya ben de 999 bulamasaydim 995 alacaktım öyle çok bı farkı oldugunu sanmıyorum zaten. Yeter ki ise yarasın bakalım canım bu haftadan itibaren en azından günde birkaç saat şeklinde kullanmaya başlayayim diyorumAnladım canım ama 925 de işe yarıyor ben denedim
Ya bende çok istiyorum epidural. Peki takılınca ağrı falan oldumuEpiduralim takıldı 4-5 cm açıklık vardı şuan daha hafifledi sancılarım daha iyiyim kesinlikle bu mükemmel epidural şansınız varsa mutlaka bu şansı kullanın derim tv falan izliyorum öyle güzel yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?