2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benım bebişimin ayakları hep ustte canım az once geldım doktordan ve hala bas gelıs elhamdulıllah dönmemiştir minik
Benim de iki aydır falan baş geliş canım da hıçkırıgini yukarda hissedince bı acaba dedim ama sanırım hickirdiklarinda sırtı falan da inip kalktığı için farklı bölgelerde hissedilebiliyormus. Ayakları hala kaburgami deliyor çünkü dönse bilirim diye düşünüyorum ya

Kızlar sonlara yaklaştıkça ben baya stresliyim.. Yorgunluğum arttı kilodan ağırlaştım iyice. Geceleri aklıma doğum geliyor korkuyorum nasıl yenicem bu korkularımı eşimle de tartıştık benim hatalı olduğum bir konu ama çok büyüttü. 2 gündür triplerde pis huyları var böyle yemek bile yemedi akşam tribinden dolayı. Bugün çok iyi değilim ağla ağla içim çıktı

Canim hic aglama stres yapma erkek milleti malesef biz gibi degil. Aglasan da degisen birsey olmayabilir kendini uzdugunle kalicaksin. Merkur retrosu diyelim bende stres e girmeye basladim yalan degil.

Canim hic aglama stres yapma erkek milleti malesef biz gibi degil. Aglasan da degisen birsey olmayabilir kendini uzdugunle kalicaksin. Merkur retrosu diyelim bende stres e girmeye basladim yalan degil.
Evet çok anlayışsızlar bazen dün akşam ne dedi biliyor musun annenleri uyandır al annenleri de eve gidin (annemlerin evine) akşam saat 11 filandı. Bende olur uyandırır giderim dedim sonra alttan aldı şaka filan dedi. Ama çok bozuldum terbiyesizlik yaptı yani. Bugün gidecektim hatta aramadım uyandıktan sonra msj atmadım hiç. Merak edip kendi aradı dedim biz gidiyoruz eve babam çarşıdan gelsin bekliyorum onu. Gidersen sonuçlarına katlanırsın bilmem ne dedi. 2 dk sonra aradı gülüyor kendince sempatiklik şebeklik yapıyor tatlıya bağladık sonradan ama sinirlerim alt üst oldu. Bende astroloji seviyorum bu arada merkürün gözü kör olmasın mahvetti bizi

Canım kendini niye üzüyorsun karşına al konuş onunda biraz anlayisli olması lazım. Kız korkulacak biisy yok hepsi anlık o bebeğin aglma sesini duyunca tüm herşeyi unutuyorsun kafan rahat olsun yeter .

Canım kendini niye üzüyorsun karşına al konuş onunda biraz anlayisli olması lazım. Kız korkulacak biisy yok hepsi anlık o bebeğin aglma sesini duyunca tüm herşeyi unutuyorsun kafan rahat olsun yeter .
İnşallah canım sanırım doğum yapacağım günün gecesinde hiç uyuyamam stresten belden uyuşma acıtıyor mu çok? Genelde çok bir acı duymadık diyorlar yorumlarda

İnşallah canım sanırım doğum yapacağım günün gecesinde hiç uyuyamam stresten belden uyuşma acıtıyor mu çok? Genelde çok bir acı duymadık diyorlar yorumlarda
Valla canım herkezde olay farklı ilerliyo . Ben messela normal doğumda hiç acı hissetmedim ayağa kalktiktan sonra ağrı falan oldu sadece. Bugün bir arkadaşa sezeryan sordum . Damar yolu açılır gibi ufak bi ağrı oluyo demişti zaten ama insanin akli.bebekte oldugu için pek tınlamadım dedi

İnşallah bende o kadarcık acı hissederim sadece acı eşiğim normalde yüksektir. Dişlerimi yaptırmıştım doktor iğnesiz uyuşturmadan dolgu yapmıştı ve ben acı duymamıştım. Fakat bu ameliyat olunca bir nevi hayatımda ilk bir de baya telaşlıyım

Canım Inan benimde canım çok tatlıdır iki kez ameliyat geçirmiş biri olarak korkma derim. Sağlıcakla kucağına alman önemli

Canım bence doğumu düşünmek korkularını artırıyor fakat bence sen doğum anında hiçbir şey hissetmeyeceksin ,
Bebeğine kavuştuğun anını düşün diğer düşünceleri aklından kov ,çünkü düşünmek içindeki korkuları büyütüyor .Miniğini kucağına aldığın anı düşün hep.

Canım Inan benimde canım çok tatlıdır iki kez ameliyat geçirmiş biri olarak korkma derim. Sağlıcakla kucağına alman önemli
İnşallah canım hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize sağ salim

Ben de ona odaklanmaya çalışıyorum canım. Bebeğimi göreceğim koklayacağım kendimi motive etmeye çalışıyorum bu şekilde. Diyorum doğum 1 saatlık olay geçip gidecek önemli olan bebeğe kavuşmak, sağ salim inşallah çok ağrı sızı olmadan sağlıkla

Olmaz merak etme ,
Ben canım çok kıymetli der dururdum.Şimdi günde beş iğne vuruyorum .Ki iğneden korkarım bayılmışlığım var Kimler kimler doğuruyor .Biz haliyle çatır çutur doğururuz .Allah o gün hüç kuvvet verir .Anne iç güdüsü her şeyin üstüne

Ya canım benim iğne bende çok vuruldum ama şuan bıraktık 35' ten sonra. İnşallah Rabbim kuvvet versin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım

Valla canım. Benimde ilk normal ama . Ikinci sezeryan olabilir dedi. Ama ben sezryani şu yönden istemiyordum benle ilgilenicek diye kimse olmadığı bitane daha yavrum olduğu için. Yoksa bence nasıl olursa olsun önemli değil sağlıkla kucağa almak önemli

Canım sağlıkla kucağına al da önemli olan o, moralini bozup üzülme lütfen. Kimseye doğum şeklinden dolayı madalya vermiyorlar, önemli olan sağlık.

Ben de doğum zamanı yaklaştıkça “Ya bir şey olur da sezaryen olursam” diye düşündüm geçen. Kendimi o kadar normale odaklamışım ki aksi bir durum olsa sezaryen kararı verilse yıkılacakmışım gibi hissettim, kafamda öyle kodlamışım çünkü. Halbuki çok saçma, iyi ki sezaryen var da olmayacak durumlarda bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliyoruz. İnşallah sen de rahat bir süreç geçirirsin, sonrasında da çok çabuk toparlarsın canım

Canım ,benim bebeğim dönmedi.bugün 38. Haftaya girdim ben de sezaryen olacağım muhtemelen .Hani ben burada denk gelmedim olumsuz yorumlara ama doğum şekli sağlığımızla ilgili .O yüzden en sağlıklısı ne ise o olsun .Hiç canın sıkılmasın gözlerin dolmasın .Bunları yaşayacak olan bizleriz .Tercihler bizlerden ziyade doktorlarımıza ait .Kimseyi de bağlamaz .Bebeğine sağlıkla kavuşmayı düşün .Bebeklerimizi kucağımıza almamıza az kaldı

Cok ayip etmis dusunmeden konusmus. Neyse onemli olan tatliya baglanmasi bazen iki tarafinda sinirler daha gergin oluyor malesef. Suan ki hayat sartlari mi beklentilerimiz mi bimiyorum ama hayat bizi ayri yoruyor bence Erkekler soyluyo ve unutuyo ama bizde malesef ki soyledikleri yer ediniyo. Umarim lohusa depresyonuna girmeyiz

Çok teşekkür ediyorum benim de normaldi son anda döndü bebiş. Ne yapalım sağlıkla doğsun yeter diyorum. Kendisi için normal istemiştim.
Şimdi emzirme konusu sonra kaşık uarasi vb umarım hepsini atlatirim bir şekilde. Sana da bol şans ve güzellik diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…