2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
L Lovelovelove1 aslinda ben pek sezeryani kotuleyip cok olumsuz yorum yazan gormedim ama sen acaba bu konuda hassas oldugun icin sana oyle gelmis olabilir mi ? Bazen bazi konularda daha hassas olup yanlis anlasilmaya musait olabiliyoruz. Mesela kismetse benim ilk dogumum olacak ikisinide tecrube etmedim. Ama benim icin suan bebegimin saglikla gelmesi onun disinda inan hic fark etmiyor. Daha once 3 kayip yasadigim icin yeterki dunyaya saglikla gelsin. Evet normal olan en sagliklisi cunku vucudumuz buna gore yaratilmis ki herkes bunu ister keyfe keder cok isteyen olmaz ben sadece sezeryan da olacak ise eger bebegin dogumu baslatmasini istiyorum sanci gibi su gelmesi gibi ki dunyaya gelmeye hazir olsun. Yoksa keyfi olarak da isteyen olabilir bence herkesin kendi vucudu neyi kaldirip kaldiramayacagini neye hazir olup olmadigini bilen kendisi. Kimseye bu konuda hesap vermek zorunda degil bence.

Kızlar kontrole gittim geldim
Çok şükür hersey yolunda benım mınık kızım yüzünü bı türlü gostermiyor ne yapsak ikna edemedık pes ettik:))
Sezaryen içinde 38+2 için tarıh konustuk haftaya netlesecek inşaAllah daha erken gelmek isterse artık durdurmayız dedi bolca yürüyeym bakalım belkı kızım kendısı gelmeyi secer

Benim adam bu triplere devam ederse ben kesin lohusa depresyonuna da girerim zaten diyorum 2021 bana çok ağır geldi. Ne bahar ne yaz gördüm bu sene yatmaktan şimdi bir de lohusalık var

Ay hadi bakalim hayirlisi olsun Rabbim saglikla kavustursun insallah

Maşallah benimki de göstermiyor elleri hep yüzünde. Daha çocuğumu göremedim doğru düzgün

Benim adam bu triplere devam ederse ben kesin lohusa depresyonuna da girerim zaten diyorum 2021 bana çok ağır geldi. Ne bahar ne yaz gördüm bu sene yatmaktan şimdi bir de lohusalık var
ay evet surekli evde vakit gecirmek ciddi anlamda insan psikoljik olarak etkileniyor, kafa dagitamiyosun, kimseyle gorusemiyosun cevrende hep ayni kisiler fln. Neyse biz yine iyi dusunelim ve girmeyelim

ay evet surekli evde vakit gecirmek ciddi anlamda insan psikoljik olarak etkileniyor, kafa dagitamiyosun, kimseyle gorusemiyosun cevrende hep ayni kisiler fln. Neyse biz yine iyi dusunelim ve girmeyelim
İnşallah diyelim ben 40'ım çıksın sokağa atcam kendimi bebeğide soğuk olmazsa çıkarırım yoksa annem bir iki saat bakar ben yürüyüş filan yaparım diyorum. Şimdiden planlar hazır.

Canınızı hiç sıkmayın lütfen. Ben isteğe bağlı sezaryen olacağım. Herkesin sebebi, korkusu travması farklıdır. Belki henüz bebeğime kavuşamadım ama 25 yaşındayım ve onlaarca sezaryen hastasına baktım, negatif yorumlardan etkilenecek hiçbir şey yok bana inanın. Önemli olan 9 ay beklediğimize kavuşmak değil mi?

Kızlar nst den anlayanlar sizce nasıl sancılar? Dr giremedim henüz ama gün içinde adet ağrısı gibi bir ağrı ve bel ağrım oluyor.. onun dışında da arada bir giren sancılar oluyor aşağıdan sizce bu sancılar düzenli mi

Canım eşinde Varya suyunu çıkarmış şakanın böyle zamanda böyle konuşulur mu senin canını sıkıyor
Neyseki tatlıya bağlandı sonuç
Bence Merkür herkesi mahfetti sen astrolojiye ver bunları eşinin suçu yok oda doğumdan sonra lohusa depresyon u yasamasa iyi insalalh bebekde ona iyi gelir sağ salim kavusursunuz
İnşallah canım sanırım doğum yapacağım günün gecesinde hiç uyuyamam stresten belden uyuşma acıtıyor mu çok? Genelde çok bir acı duymadık diyorlar yorumlarda
Bende uyumadım kız stres heyecandan o gün sancılarım oldu , bende spinal anestezi oldum öyle tam kuyruk sokumu ordan değil biraz daha yukarıdan iğne yaptılar hiç acımadı direk bir seferde buldular iğneyi yaptılar korkma csnim agri sizi hissetmiyosun sadece benim ki küçük ihtimsl etkilendim 10 dk sonrası tansiyon düştü sonra düzeldm bebeğin e kavusunca mmutlu olursun onun o sesini duyumcw dünyalar senin olacak
Ben kotuleyeni görmedim csnim kim kotuluyor ki bende ilki normal oldu sonrakiler sezeryrn fazla takma kafya csnim düşünme bunları her doğumun kendinr göre zorlukgu kolaylığı vsr sen sonuca bak bebeğine kavuşacağın günleri düşün inslalah sagcsalim kavuşursun bebeğine doğum ne zaman belli mj

İnşallah diyelim ben 40'ım çıksın sokağa atcam kendimi bebeğide soğuk olmazsa çıkarırım yoksa annem bir iki saat bakar ben yürüyüş filan yaparım diyorum. Şimdiden planlar hazır.
Kizlar bendexsizin gibiydim dedim 9 ay bitsin gergin kendimi dissri atacam bebeği arabaya koyacam yürüyüş yapacam bol hava okdijen Alaçam orman yürüyüşleri yapacam dsrsldim kız evde otur otur ama bebeğime ksvustum ya ohh ne güzel onunla ilgilen çocuklar okula gidecrk zamsn geçiyor daha onunla gezecrz dolsscsz yürüyüş yapacaz kışa denk geldik donuyoruz hava soğuk fırtına rüzgar yafmur sabredelim bizde birkaç haftaya kendime gelirim toparlanirim sizde sabredin bebişler gelsin rahatlayacsksiniz inşallah
Aynen sonuncs bakalım kimseyi ilgilendirmez ister keyfi ister mecburi herkes istediği gibi doğum yaoabilir bazen şartlar bunu degistiroyo biz sonuca bakalım sonucu güzel olsun

Tekrar gozun aydin cnm. Cok guzel anlatmissin. Aksilik olmus ama sonu sorunsuz olmus cok sukur. Darisi basimiza ins kizlar iyilesti mi cnm evdeki durumlar nasil
Son zamanlar hem fiziksel hem psikolojik olarak beni de yordu cnm. Herkesde var mi bilmiom ama stresliyim ben de. Dogumdan dgl de sonrasindan korkuyorum daha cok. Nasil olcak bakabilcek miyim iyi bi anne olcak miyim diye dusunup duruyorum eslerin de bizi anlamadigini dusunuyorum acikcasi

Alttaki çizgiler daha yüksek ve sık olacak bildiğim kadarıyla sancı yok gibi yorumladım ben.

Reactions: The
Lansinoh krem aldım canım artık. Emerken gözümden yaş geliyordu çünkü. Sürdüm emzirdim, iyi geldi biraz şükür. Silikon göğüs ucu da aldı, onu da kullanıcam. Belki göğüs ucum küçük, ondan da çok cukcuk çekip yada yapmış olabilir.

Ahh ah bilmeyince böyle oluyor canım diğer doğumlar daha tecrübeli olurum bakalım

Anlamıyorlar bazen buna katılıyorum canım güçlü olmamız lazım annelik içgüdüsü ile bakarız inşallah ben sarılık filan olur diye korkuyorum. İnşallah olmazlar

Ay bu adamların hamile kadınlara tribini de anlamıyorum. Benimki de öyle yapmıştı bir kere. Özür de dilememe rağmen adam trip attı iki gün, yemek bile yemedi. Artık onlarda mı bizle beraber stres olup huy değiştiriyor ya anlamıyorum ki.

Hiç korkma canım doğumdan. Ne kadar korkarsan, o kadar zorlaştırırsın kendine. Biliyorum zor bunu yapması ama tecrübe ettiğim için söylüyorum. Allahın izniyle az kaldı. Bak ne güzel yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Bu zamana kadar bile bir sürü sorunla boğuşup dimdik durmuş, bebişi taşımışsın. Azcık zaman kalmışken bırakıverme kendini. Çok yakında bebişini kucağına alacaksın ve tüm dertlerin uçup gidecek inan. O günün hayalini kur

Benimde Yüzünü hiç göstermiyor aykırı oğlum
Ay hadi sağlıcakla gelsin tatlım vakti zamanında Gün konuşmuş olmak bile heyecanlandırmıştır seni .Ben de cumartesi günü gün konuşucam bu düşüncede beni heyecanlandırıyor .
kavuşacak olmak 9aylık süreci kazasız belasız sağlıkla tamamlayacak olmak (inşallah)beklenen mucizeyi hayatımızın merkezine yerleştirmek Allah hepimize sağlıkla nasip etsin .Güzelce büyütelim

Bencede erkekler de bizimle hamilelik yaşıyor farkında olmadan.. İnşallah canım dediğin gibi yüzdüm kuyruğuna geldim az kaldı. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Sağ salim alayım kucağıma inşallah

Sancılar düzenli canim

Alttaki çizgiler daha yüksek ve sık olacak bildiğim kadarıyla sancı yok gibi yorumladım ben.
Teşekkür ediyorum cevaplarınız için

Doktor da baya sancın var ve düzenli dedi.. ama muayenede bebek henüz gelecek gibi değil yani o kadar aşağı inmemiş dedi. Yinede aniden suyun geledebilir bu akşam hiç belli olmaz tabi dedi heyecan , korku , mutluluk hepsi bir anda yüklendi resmen hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…