Benim adam bu triplere devam ederse ben kesin lohusa depresyonuna da girerimCok ayip etmis dusunmeden konusmus. Neyse onemli olan tatliya baglanmasi bazen iki tarafinda sinirler daha gergin oluyor malesef. Suan ki hayat sartlari mi beklentilerimiz mi bimiyorum ama hayat bizi ayri yoruyor benceErkekler soyluyo ve unutuyo ama bizde malesef ki soyledikleri yer ediniyo. Umarim lohusa depresyonuna girmeyiz
Ay hadi bakalim hayirlisi olsun Rabbim saglikla kavustursun insallahKızlar kontrole gittim geldim
Çok şükür hersey yolundabenım mınık kızım yüzünü bı türlü gostermiyor ne yapsak ikna edemedık pes ettik:))
Sezaryen içinde 38+2 için tarıh konustuk haftaya netlesecek inşaAllahdaha erken gelmek isterse artık durdurmayız dedi bolca yürüyeym bakalım belkı kızım kendısı gelmeyi secer
MaşallahKızlar kontrole gittim geldim
Çok şükür hersey yolundabenım mınık kızım yüzünü bı türlü gostermiyor ne yapsak ikna edemedık pes ettik:))
Sezaryen içinde 38+2 için tarıh konustuk haftaya netlesecek inşaAllahdaha erken gelmek isterse artık durdurmayız dedi bolca yürüyeym bakalım belkı kızım kendısı gelmeyi secer
Benim adam bu triplere devam ederse ben kesin lohusa depresyonuna da girerimzaten diyorum 2021 bana çok ağır geldi. Ne bahar ne yaz gördüm bu sene yatmaktan şimdi bir de lohusalık var
İnşallah diyelimay evet surekli evde vakit gecirmek ciddi anlamda insan psikoljik olarak etkileniyor, kafa dagitamiyosun, kimseyle gorusemiyosun cevrende hep ayni kisiler fln. Neyse biz yine iyi dusunelim ve girmeyelim
Canınızı hiç sıkmayın lütfen. Ben isteğe bağlı sezaryen olacağım. Herkesin sebebi, korkusu travması farklıdır. Belki henüz bebeğime kavuşamadım ama 25 yaşındayım ve onlaarca sezaryen hastasına baktım, negatif yorumlardan etkilenecek hiçbir şey yok bana inanın. Önemli olan 9 ay beklediğimize kavuşmak değil mi?Arkadaşlar asla kötü niyetle söylemediğinizin farkındayım ama bazılarına söylüyorum sezaryeni bu kadar kotulemeseniz olur mu? Ben maalesef normal doguramayacagim buradaki negatif yorumları okudukça gözlerim doluyor. Ben de normal doğurmak isterdim
Sancılar düzenli canimEki Görüntüle 2924640 Kızlar nst den anlayanlar sizce nasıl sancılar? Dr giremedim henüz ama gün içinde adet ağrısı gibi bir ağrı ve bel ağrım oluyor.. onun dışında da arada bir giren sancılar oluyor aşağıdan sizce bu sancılar düzenli mi
Kızlar sonlara yaklaştıkça ben baya stresliyim.. Yorgunluğum arttı kilodan ağırlaştım iyice. Geceleri aklıma doğum geliyor korkuyorumnasıl yenicem bu korkularımı eşimle de tartıştık benim hatalı olduğum bir konu ama çok büyüttü. 2 gündür triplerde pis huyları var böyle yemek bile yemedi akşam tribinden dolayı. Bugün çok iyi değilim ağla ağla içim çıktı
Canım eşinde Varya suyunu çıkarmış şakanın böyle zamanda böyle konuşulur mu senin canını sıkıyorEvet çok anlayışsızlar bazendün akşam ne dedi biliyor musun annenleri uyandır al annenleri de eve gidin (annemlerin evine) akşam saat 11 filandı. Bende olur uyandırır giderim dedim sonra alttan aldı şaka filan dedi. Ama çok bozuldum terbiyesizlik yaptı yani. Bugün gidecektim hatta aramadım uyandıktan sonra msj atmadım hiç. Merak edip kendi aradı dedim biz gidiyoruz eve babam çarşıdan gelsin bekliyorum onu. Gidersen sonuçlarına katlanırsın bilmem ne dedi. 2 dk sonra aradı gülüyor kendince sempatiklik şebeklik yapıyor tatlıya bağladık sonradan ama sinirlerim alt üst oldu. Bende astroloji seviyorum bu arada merkürün gözü kör olmasın mahvetti bizi
Bende uyumadım kız stres heyecandanİnşallah canımsanırım doğum yapacağım günün gecesinde hiç uyuyamam stresten belden uyuşma acıtıyor mu çok? Genelde çok bir acı duymadık diyorlar yorumlarda
Ben kotuleyeni görmedim csnim kim kotuluyor ki bende ilki normal oldu sonrakiler sezeryrn fazla takma kafya csnim düşünme bunları her doğumun kendinr göre zorlukgu kolaylığı vsr sen sonuca bak bebeğine kavuşacağın günleri düşünArkadaşlar asla kötü niyetle söylemediğinizin farkındayım ama bazılarına söylüyorum sezaryeni bu kadar kotulemeseniz olur mu? Ben maalesef normal doguramayacagim buradaki negatif yorumları okudukça gözlerim doluyor. Ben de normal doğurmak isterdim
ay evet surekli evde vakit gecirmek ciddi anlamda insan psikoljik olarak etkileniyor, kafa dagitamiyosun, kimseyle gorusemiyosun cevrende hep ayni kisiler fln. Neyse biz yine iyi dusunelim ve girmeyelim
Kizlar bendexsizin gibiydim dedim 9 ay bitsin gergin kendimi dissri atacam bebeği arabaya koyacam yürüyüş yapacam bol hava okdijen Alaçam orman yürüyüşleri yapacam dsrsldim kızİnşallah diyelimben 40'ım çıksın sokağa atcam kendimi bebeğide soğuk olmazsa çıkarırım yoksa annem bir iki saat bakar ben yürüyüş filan yaparım diyorum. Şimdiden planlar hazır.
Aynen sonuncs bakalım kimseyi ilgilendirmez ister keyfi ister mecburi herkes istediği gibi doğum yaoabilir bazen şartlar bunu degistiroyo biz sonuca bakalım sonucu güzel olsunCanınızı hiç sıkmayın lütfen. Ben isteğe bağlı sezaryen olacağım. Herkesin sebebi, korkusu travması farklıdır. Belki henüz bebeğime kavuşamadım ama 25 yaşındayım ve onlaarca sezaryen hastasına baktım, negatif yorumlardan etkilenecek hiçbir şey yok bana inanın. Önemli olan 9 ay beklediğimize kavuşmak değil mi?
Tekrar gozun aydin cnm. Cok guzel anlatmissin. Aksilik olmus ama sonu sorunsuz olmus cok sukur. Darisi basimiza insSlm kizlar buda benim sezeryen doğum hikayem
23eylul gecesi sabaha karşı stres heyecandan sancılarım olmuş ağrılarım olmuştu o gece yatamadım hiç
Sabah 6 da hazırlandım tek başına hastaneye gittim 7 de orda oldum eşim kızı kreşe bırakıp öyle gelecekti
Sabah 8 e kadar birkaç işlemden geçtim ameliyat elbiseler giydirildi nst ye verildi sancı o gün kısa kısa atalaikalrla çıktı şaşırdım yani bu zamana kadar gelmedi stres heyecandan geldi
Sonrası saat 8 oldu hemsireler geldi iyi misin dio bende hem heyecanlıyım hem bir yanım üzgün kimsem yanımda yok eşimi bekliyorum gözlerim doglu biraz aglaidm iyiyim dedim onlrda korktuğumu düşündü korkma birşey olmayacak dedi hiç birşey hissetmeyecdkmisim falan dedi
Herneyse yatırdılar yatağa beni üst kata götürdüler gelen geçen hallo naislsin diyorlar heyacsnki strrsimi atmaya çalışıyorlar ben de içim hem kıpır kıpır heyecanli hemde bir yandan korku vsr bebeğim de bende iyi olur muyuz eşim geldim mi bizi bekliyor mu dışarda diye
Ogün annemde kalp anjiyosu olmuş ssbah 9 unda Adana'da haberim yoktu kaç gündür kardeşlerime dedim anne niye aramıyor son defal konusim ölümlü dünya birşey olup olmayacsgi belli değil onlarda hep telefonu bozuk adnsaya kontrole gitmiş sıkıntı yok dediler geciştiryolsrdi ama bende hissediyordum birşeyler oldigunuu ama inssn işte annesi ile konuşmak ister heyecanını paylaşmak ister bende o boşluğa düşmüştüm
Neyse oiste oda kafamdadi herşey karmakarışık kafamda gözlerim doluyor ebeler dio sakin ol nefes la ver iyi olacsk dio tansiyon ölçüldü iki kolumdan damar yolu açıldı serum takıldı. Oturdum belime iğneyi yaptılar hiç ağrımadi, sonra uzandım önüme perde çektiler başımda iki hemşire duruyor diğerleri karnıma ilaç sürüyor sondayi takiyoru doktor dedi hissediyor musun yok deidm ayaklar başta uystu bir sıcaklık indi belden aşağı hareket ettirmek istedim olmuyordu sonra onlarda başladılar operasyona bende ne olduysa 5,10 dk içinde bir anda şiddetli bir başagrisi girdi boğazım da kasılma oldu sanki biri bogszimi sikiyot nefes alamadım kulaklairm duymuyor ağır basınç oldu tansiyonum düştü kalbim birara çok hızlı stti hissediyordum o csrpintiyi kalbim yerinden çıkacaktı sanki o derece hissediyirudm boğuluyordum nefes almadım gözlerim kapaniyordu açamıyordim hemşirelere dedim iyi değilim maskemi ağzımdan çıkardılar burnuma pamuk birşey koydular oksijen verdielr tansiyonum meğer 20,40 Lara düşmüş hepsi korkmuş bu durumdan seruma ilaç koymuşlar ben gözlerimi bir ara kapattım içim geçti dayanamadım yoruldu bedenim gözlerimi açtım kendime geldim dedielr iyi msin deidm iyiyim şimdi nefes slip vermemi istediler sakince digerleri de karnıma bir bastiyoyrlar yukardan çıkarıyorlar hissediyirudm o baskıyı ama ağrısız bende kendime bebeğime anneme sizlere arkadaşlarıma dua ediyirum kendimi meşgul ediyorum iyi düşünmeye çalışıyorum sonra bir duydum bebeğim ağlıyorbaşladım sevinçten sglamaya ne kadar güzel bir duygu ya Rabb'im hemen çıkardilsr yan tarafımda götürdüler elini yüzünü temizlediler tuzu biraz vernikli di sildiler ağzını burnunu giletirfiler yanıma göğsümu açtılar koydular onlugin içine oğlum çok sgliyordu yanıma geldiği an sustu o sıcaklığı hissetti bir elimi kullanmama izin verdiler okşadım başını gözlerini ışıklardan dolayı açamıyordu ona gölge yaptım gözlerimi açtı baktık birbirimize çok sakindi kuzum yanımda çok mutluydum dünyalar benim oldu şükür kazasız belasız atlattık diye
Bende sıkıldım işlemler bitti bebeğimle beraber odaya gittik babası bizi bekliyordu bizi odada heyecanlı bir şekilde kavuştu oda çok mutlududoktorlar o zamana kadar bnaa birşey anlatmadı ne oldu ne bitti diye bilgi vermediler hiç
İkinci gün Azerbaycan li doktor geldi ziyaretime sodu nasıl geçti nasılsın diye bende dedim boyle oldu diye oda bana durumu anlattı dedi bu anestezi de yüzde bir olsn ihtimal seni buldu normalde hiç olmaZ dedi oda seni buldu dedi çok üzgünüm arkadaşlarim senin icin korkmuşlar hemen müdahale etmişler dedi o yüzden sana belli etmediler hiç birşey
İşte noyle hikay var kızlar doğumdsn sonrada hala boyun ağrısı çekiyorum snsztezi ile alakası yok diyorlar günde 6tsne parol içiyorum krem kas gevşetici kullanıyorum hafifledi biraz kahve su rezene çay ilk 3gun çok içtim ,zaten narkoz ogledne sonra hemen vücuttan gitti çok su içtim atıldı hepsi şükür böyle stlattik bu süreci de
Son zamanlar hem fiziksel hem psikolojik olarak beni de yordu cnm. Herkesde var mi bilmiom ama stresliyim ben de. Dogumdan dgl de sonrasindan korkuyorum daha cok. Nasil olcak bakabilcek miyim iyi bi anne olcak miyim diye dusunup duruyorumKızlar sonlara yaklaştıkça ben baya stresliyim.. Yorgunluğum arttı kilodan ağırlaştım iyice. Geceleri aklıma doğum geliyor korkuyorumnasıl yenicem bu korkularımı eşimle de tartıştık benim hatalı olduğum bir konu ama çok büyüttü. 2 gündür triplerde pis huyları var böyle yemek bile yemedi akşam tribinden dolayı. Bugün çok iyi değilim ağla ağla içim çıktı
Alttaki çizgiler daha yüksek ve sık olacak bildiğim kadarıyla sancı yok gibi yorumladım ben.Eki Görüntüle 2924640 Kızlar nst den anlayanlar sizce nasıl sancılar? Dr giremedim henüz ama gün içinde adet ağrısı gibi bir ağrı ve bel ağrım oluyor.. onun dışında da arada bir giren sancılar oluyor aşağıdan sizce bu sancılar düzenli mi
Lansinoh krem aldım canım artık. Emerken gözümden yaş geliyordu çünkü. Sürdüm emzirdim, iyi geldi biraz şükür. Silikon göğüs ucu da aldı, onu da kullanıcam. Belki göğüs ucum küçük, ondan da çok cukcuk çekip yada yapmış olabilir.Ay insalalh geçer canımtahin yağı bu Almanya da bulabilirsem alırım inslaalh ama hafifletti benimki şuan iyiler o lastik meme uçlarını taktım ya hiç değilse kanama olmuyor hafiflefi ağrı .emzirmeden önce krem suruyirum veriyorum zararı yok kremin emzirme bitince sütüm lede göğüs ucuna siliyorum gogusl pedleri de hep kuru olsun ki daha da çabuk iyileşsin
Doğum hikayende ne heyecanlıaynı benim ilk doğum gibi birşey bilmeden giriyoruz bağırıyorum lz çağırıyoruz halbuki ikinssk daha çabuk olur şükür ya kavuştun minik prensesine
Bende gaza gelfim analtim baştan sona bir defa hikayemi anlatımçünkü ben hikayemi tam anlamadım ikinci gün doktor geldi başıma gelenleri anlattı
Anlamıyorlar bazen buna katılıyorum canım güçlü olmamız lazım annelik içgüdüsü ile bakarız inşallah ben sarılık filan olur diye korkuyorum. İnşallah olmazlarTekrar gozun aydin cnm. Cok guzel anlatmissin. Aksilik olmus ama sonu sorunsuz olmus cok sukur. Darisi basimiza inskizlar iyilesti mi cnm evdeki durumlar nasil
Son zamanlar hem fiziksel hem psikolojik olarak beni de yordu cnm. Herkesde var mi bilmiom ama stresliyim ben de. Dogumdan dgl de sonrasindan korkuyorum daha cok. Nasil olcak bakabilcek miyim iyi bi anne olcak miyim diye dusunup duruyorumeslerin de bizi anlamadigini dusunuyorum acikcasi
Ay bu adamların hamile kadınlara tribini de anlamıyorum. Benimki de öyle yapmıştı bir kere. Özür de dilememe rağmen adam trip attı iki gün, yemek bile yemedi. Artık onlarda mı bizle beraber stres olup huy değiştiriyor ya anlamıyorum ki.Kızlar sonlara yaklaştıkça ben baya stresliyim.. Yorgunluğum arttı kilodan ağırlaştım iyice. Geceleri aklıma doğum geliyor korkuyorumnasıl yenicem bu korkularımı eşimle de tartıştık benim hatalı olduğum bir konu ama çok büyüttü. 2 gündür triplerde pis huyları var böyle yemek bile yemedi akşam tribinden dolayı. Bugün çok iyi değilim ağla ağla içim çıktı
Benimde Yüzünü hiç göstermiyor aykırı oğlumKızlar kontrole gittim geldim
Bencede erkekler de bizimle hamilelik yaşıyor farkında olmadan..Ay bu adamların hamile kadınlara tribini de anlamıyorum. Benimki de öyle yapmıştı bir kere. Özür de dilememe rağmen adam trip attı iki gün, yemek bile yemedi. Artık onlarda mı bizle beraber stres olup huy değiştiriyor ya anlamıyorum ki.
Hiç korkma canım doğumdan. Ne kadar korkarsan, o kadar zorlaştırırsın kendine. Biliyorum zor bunu yapması ama tecrübe ettiğim için söylüyorum. Allahın izniyle az kaldı. Bak ne güzel yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Bu zamana kadar bile bir sürü sorunla boğuşup dimdik durmuş, bebişi taşımışsın. Azcık zaman kalmışken bırakıverme kendini. Çok yakında bebişini kucağına alacaksın ve tüm dertlerin uçup gidecek inan. O günün hayalini kur
Sancılar düzenli canim
Teşekkür ediyorum cevaplarınız içinAlttaki çizgiler daha yüksek ve sık olacak bildiğim kadarıyla sancı yok gibi yorumladım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?