2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok sağol canım teşekkürler kızlar ateşleri çıkmıyor ama öksürük burun akıntısı devam küçüğü zaten burnumdan getiriyo kıskançlık dönemi kız bu kadar beklemedim ya birde üstüne hasta daha daahfetti beni bebek beşikte kızım eşimle sramizda yatiyo iki gündür kafa rahat ağlamaları ancak öyle kesiliyor kendi yatsginda yatmıyor bebeği emziryom kucağıma aliyitum ağlıyor babasina sarılıyor oda ama ne çare gözü üstümde bebeği ona sevdiriyoz cici cici bebiş diyoruz seviyor seviyo sonrası şap yüzüne vuruyor o yüzden güvenli değil ablası hasta diye yaklaştırmiyom elimden geldiğince bebeği emzirdikten sonra obur odaya bediginde koyup geliyorum kızlarla ilgilentom büyüğü sıkıntı yapmıyor kucugun üstünü başını değiştir saçını yap altını değiştir ilgilen yemek yedir ancak yetişyom zor oluyor onu kaldrmadsn kucağa almadan ilgilenmek bebek gibi ilgi istiyor onu kucağıma alayım sarialyim yatayım ama dikislerden dolayı yapamıyorum oda bunu anlıyor ağlıyor yairn dikis kontrolüm var bakalım dikişler ne alemde
İnsalah kızım kardeşine alışır kabullenir bu durumu 1haftsdir kreşe girdi onu iylestirme derdindeyim iyileşsin ki pazartesi başladın kreşe cocukslrla oynar kafası dağılır o zaman çok zor ya iki küçük çocuk eşimde kafayı yeidi lohusaligim stresli geçiyor malesef tek ümidim sütüne etki etmesin bu stres bebeğim mağdur olmasın anne sütünden
İyi yaptın csnim o toparlar seni bende kullanıyorum oda yaranın ilerlemesini engelliyor kalanı toparlar iyileştirir insalalh silikon göğüs uuc kullan göğüs uclarinda çıkar insalalh
Kız bende 3fogumda da çektim meme ucu alakası yok memenin tek basi ağza girmiyor ki bebeğim .cildim hassas doğumdan önce hep krem sürdüm zeytinyağı ile yumusattum ama fayda erdi ilk gün süt az geliyor ya bebekde emme refkleksinde emiyot hep süt çıksın diye esi öyle yapınca o hassas uç yıpranıyor birde hiç ucu olmayanlar daha çok yıpranıyor üç yok bebek ucu tek alıyor ağza alınmayacak nslalah toparlanirsin
Bende solu yakıyor sağ biraz toparlandı
Hangi beden silikon ucu n benim ki M beden L çok büyük gelir

Anlamıyorlar bazen buna katılıyorum canım güçlü olmamız lazım annelik içgüdüsü ile bakarız inşallah ben sarılık filan olur diye korkuyorum. İnşallah olmazlar
Ins olmazlar cnm ama olsa da cozumsuz dgl sonucta. O yuzden cok korkmuyorum ondan. Ben kendi psikolojimden korkuyorum. Ayy ne olacaksa olsun artik dusun dusun bisey olmuyo

Sanirim sancilar siddetli olmasada duzenli olmasi dogum baslangic belirtileri mi ozaman

Aliscaktir cnm onun icin de cok yeni farkli bir durum sonucta. Zor bir surec ama gecicek ins cnm cok ii ustesinden geliyosun bence helal olsun wala. Allah yardimcin olsun cnm

Kızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah 2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Gözün aydın olsun canım Bak hesaplanandan daha kilolu doğmuş buna ayrıca çok sevindim Sağlıkla büyüt bebeğini ,sağlıklı güzel ömrü olsun .Allah analı babalı büyütsün canım

Kızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah 2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün Küçük diye üzülüyordun ama maşallah gayet güzel bir kiloda doğmuş minnoş.

Gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla büyüsün maşallah bol bol

Benim 3.gün ama hâlâ olayı farkına varamadım. Anne olmuşum, emziriyorum, çok tatlı mini minnoş bişey. Yerde miyim gökte mi bilmiyorum Rabbim diğer arkadaşlara da sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin

Benim silikon ucu m sanırım canım ama kızın ağzı öyle küçük ki tutamadı, bi gribine gitti ememedi minnoş, yine anneyi sömürdü

Sol göğsüm kızardı, sertleşti bayağı. Süt doldu onu da ememedi pek. Biraz sağdım rahatlasın diye. Sağdığım sütü de kaşıkla içiremedim. Biraz daha emzirmeyi denedim. Birazcık emdi bıraktı,uyudu. Oyun oynuyor resmen memeyle

Kızlar 2 gündür güzel emiyordu benim kız ama bu gün zorlanıyoruz ya.

Sol göğsümü ememedi pek, süt oturdu, kızardı, yanıyor göğsüm. Makineyle sağdım biraz, o sütü kaşıkla içiriyim dedim içmedi. Sağıp rahatlattığım memeyi tekrar çok az aldı uyudu. Memede oyun yapıyor resmen ya göğüslerim de acıyor bu gün çok fazla emmediği için. Bir yandan da göğüs ucum çatlak. Silikon göğüs ucu aldım yarasını düzeltir diye o da büyük mü geldi tiksimdi mi nedir ememedi. Göğsümü de ememedi pek. Acıyor göğüslerim, napacağım göğüsleri Sağıp boşaltıp rahatlasam mı acaba?

Csnim benim bebeğin agzinada büyük grliyit ama alıştı simmdi sen devam et vermeye krem sur tak silikonu ver , benim de birkaç gün şişti bosaltamadim ebe geldi krem verdi dedi sağma emzirerek ver bende yaradır dedim oda dedi masaj yap kremi aldım goguslerimi çıkarım perdeyi örttüm kapıyı kapattım başladım masaja iyice ovdum masaj yaptım yumuşuyot göğüsler uclarinda lansinoh krem sürdüm emzirdim eve gelince o silikon ucu taktım daha rahat emzirdim o yüzden hergun sen masaj yap goguslwrine mastıt olmasın içinde birikmesin göğüs ucu tak emzir , yavaş yavaş meme yumuşar rahat emzirirsin hemde çok kötü sıkıcı durum biliyorum anlıyorum seni insalalh düzelir

Aliscaktir cnm onun icin de cok yeni farkli bir durum sonucta. Zor bir surec ama gecicek ins cnm cok ii ustesinden geliyosun bence helal olsun wala. Allah yardimcin olsun cnm
Allah razı olsun canım güçlü durmaya çalışıyorum ailemde üzülüyor kendime dinlenemiyom diye mecburum Allah büyükeşim de yıprandı yoruluyor onuda depresyon a sokmak istemiyorum kaçmasın bizden çok teşekkür ederim hayırlısı ile senin de bebiş gelsin insalalh

Ağzı da minik, tutamıyor pek heralde anlamadım ki. Memeyi bulunca 5 dk falan emiyor sonra uykuya dalıyor memede. Acaba kaç dk sürmeli emzirme?

Oyy gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun, hayirli evlat olsun insallah

Kizlar yine garip bir sorum olacak. Yan yattgidimda oluyor bebek sanki doncek ama donemiyor hani birseye takiliyor gibi gobek kismimda bu ara cok yasiyorum bunu oyle bir sey sizde de varmi. Boyle birsey takilir onu cekmek icin zorlarsiniz ya o tarz bsy cok garip geldi

Kızlar 5 dikişim var, ağrıyor biraz, acıyor da. Oturup kalkarken zorlanıyorum. Bende ilaçlarımı almak için eczaneye gittim ama hâlâ hastanede gözüküyorsumuz, taburcu gözükmüyor dedi. Sisteme mi girmediler naptılarsa taburcu gözükmeden ilacı hiçbir yerden alamazsınız dedi eczacı. Antibiyotik, d vitamini, parol falan yazmış doktor. İçmeye başlamadığım için mi ağrır bu kadar? Sürelşü kuru tutmaya çalışıyorum. Pedi sık sık değişiyorum, tuvaletten sonra saç kurutma makinesi ile dikişleri kurutuyorum napcam ya parol mu içsem Bi tane, çok ağrıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…