Çok sağol canım teşekkürlerTekrar gozun aydin cnm. Cok guzel anlatmissin. Aksilik olmus ama sonu sorunsuz olmus cok sukur. Darisi basimiza inskizlar iyilesti mi cnm evdeki durumlar nasil
Son zamanlar hem fiziksel hem psikolojik olarak beni de yordu cnm. Herkesde var mi bilmiom ama stresliyim ben de. Dogumdan dgl de sonrasindan korkuyorum daha cok. Nasil olcak bakabilcek miyim iyi bi anne olcak miyim diye dusunup duruyorumeslerin de bizi anlamadigini dusunuyorum acikcasi
İyi yaptın csnim o toparlar seni bende kullanıyorum oda yaranın ilerlemesini engelliyor kalanı toparlar iyileştirir insalalhLansinoh krem aldım canım artık. Emerken gözümden yaş geliyordu çünkü. Sürdüm emzirdim, iyi geldi biraz şükür. Silikon göğüs ucu da aldı, onu da kullanıcam. Belki göğüs ucum küçük, ondan da çok cukcuk çekip yada yapmış olabilir.
Ahh ah bilmeyince böyle oluyor canımdiğer doğumlar daha tecrübeli olurum bakalım
Ins olmazlar cnm ama olsa da cozumsuz dgl sonucta. O yuzden cok korkmuyorum ondan. Ben kendi psikolojimden korkuyorum. Ayy ne olacaksa olsun artik dusun dusun bisey olmuyoAnlamıyorlar bazen buna katılıyorum canım güçlü olmamız lazım annelik içgüdüsü ile bakarız inşallah ben sarılık filan olur diye korkuyorum. İnşallah olmazlar
Sanirim sancilar siddetli olmasada duzenli olmasi dogum baslangic belirtileri mi ozamanTeşekkür ediyorum cevaplarınız için
Doktor da baya sancın var ve düzenli dedi.. ama muayenede bebek henüz gelecek gibi değil yani o kadar aşağı inmemiş dedi. Yinede aniden suyun geledebilir bu akşam hiç belli olmaz tabi dediheyecan , korku , mutluluk hepsi bir anda yüklendi resmen hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarımıza
Aliscaktir cnm onun icin de cok yeni farkli bir durum sonucta. Zor bir surec ama gecicek ins cnm cok ii ustesinden geliyosun bence helal olsun wala. Allah yardimcin olsun cnmÇok sağol canım teşekkürlerkızlar ateşleri çıkmıyor ama öksürük burun akıntısı devam küçüğü zaten burnumdan getiriyo kıskançlık dönemi kız bu kadar beklemedim ya birde üstüne hasta daha daahfetti beni bebek beşikte kızım eşimle sramizda yatiyo iki gündür kafa rahat ağlamaları ancak öyle kesiliyor kendi yatsginda yatmıyor bebeği emziryom kucağıma aliyitum ağlıyor babasina sarılıyor oda ama ne çare gözü üstümde bebeği ona sevdiriyoz cici cici bebiş diyoruz seviyor seviyo sonrası şap yüzüne vuruyor o yüzden güvenli değil ablası hasta diye yaklaştırmiyom elimden geldiğince bebeği emzirdikten sonra obur odaya bediginde koyup geliyorum kızlarla ilgilentom büyüğü sıkıntı yapmıyor kucugun üstünü başını değiştir saçını yap altını değiştir ilgilen yemek yedir ancak yetişyom zor oluyor onu kaldrmadsn kucağa almadan ilgilenmek bebek gibi ilgi istiyor onu kucağıma alayım sarialyim yatayım ama dikislerden dolayı yapamıyorum oda bunu anlıyor ağlıyor yairn dikis kontrolüm var bakalım dikişler ne alemde
İnsalah kızım kardeşine alışır kabullenir bu durumu 1haftsdir kreşe girdi onu iylestirme derdindeyim iyileşsin ki pazartesi başladın kreşe cocukslrla oynar kafası dağılır o zaman çok zor ya iki küçük çocuk eşimde kafayı yeidi lohusaligim stresli geçiyor malesef tek ümidim sütüne etki etmesin bu stres bebeğim mağdur olmasın anne sütünden
İyi yaptın csnim o toparlar seni bende kullanıyorum oda yaranın ilerlemesini engelliyor kalanı toparlar iyileştirir insalalhsilikon göğüs uuc kullan göğüs uclarinda çıkar insalalh
Kız bende 3fogumda da çektim meme ucu alakası yok memenin tek basi ağza girmiyor ki bebeğim .cildim hassas doğumdan önce hep krem sürdüm zeytinyağı ile yumusattum ama fayda erdi ilk gün süt az geliyor ya bebekde emme refkleksinde emiyot hep süt çıksın diye esi öyle yapınca o hassas uç yıpranıyor birde hiç ucu olmayanlar daha çok yıpranıyor üç yok bebek ucu tek alıyor ağza alınmayacak nslalah toparlanirsin
Bende solu yakıyor sağ biraz toparlandı
Hangi beden silikon ucu n benim ki M beden L çok büyük gelir
Yavrum kiyamam onaAslında sanırım bebek kendini kasmıyor , rahim onu kasıyor yanlış bilmiyorsam. Yani burda bebek de mağdur olan taraf
Gözün aydın olsun canımKızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Maşallah canım, Allah analı babalı büyütsünKızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun bebeğinKızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Benim silikon ucu m sanırım canım ama kızın ağzı öyle küçük ki tutamadı, bi gribine gittiÇok sağol canım teşekkürlerkızlar ateşleri çıkmıyor ama öksürük burun akıntısı devam küçüğü zaten burnumdan getiriyo kıskançlık dönemi kız bu kadar beklemedim ya birde üstüne hasta daha daahfetti beni bebek beşikte kızım eşimle sramizda yatiyo iki gündür kafa rahat ağlamaları ancak öyle kesiliyor kendi yatsginda yatmıyor bebeği emziryom kucağıma aliyitum ağlıyor babasina sarılıyor oda ama ne çare gözü üstümde bebeği ona sevdiriyoz cici cici bebiş diyoruz seviyor seviyo sonrası şap yüzüne vuruyor o yüzden güvenli değil ablası hasta diye yaklaştırmiyom elimden geldiğince bebeği emzirdikten sonra obur odaya bediginde koyup geliyorum kızlarla ilgilentom büyüğü sıkıntı yapmıyor kucugun üstünü başını değiştir saçını yap altını değiştir ilgilen yemek yedir ancak yetişyom zor oluyor onu kaldrmadsn kucağa almadan ilgilenmek bebek gibi ilgi istiyor onu kucağıma alayım sarialyim yatayım ama dikislerden dolayı yapamıyorum oda bunu anlıyor ağlıyor yairn dikis kontrolüm var bakalım dikişler ne alemde
İnsalah kızım kardeşine alışır kabullenir bu durumu 1haftsdir kreşe girdi onu iylestirme derdindeyim iyileşsin ki pazartesi başladın kreşe cocukslrla oynar kafası dağılır o zaman çok zor ya iki küçük çocuk eşimde kafayı yeidi lohusaligim stresli geçiyor malesef tek ümidim sütüne etki etmesin bu stres bebeğim mağdur olmasın anne sütünden
İyi yaptın csnim o toparlar seni bende kullanıyorum oda yaranın ilerlemesini engelliyor kalanı toparlar iyileştirir insalalhsilikon göğüs uuc kullan göğüs uclarinda çıkar insalalh
Kız bende 3fogumda da çektim meme ucu alakası yok memenin tek basi ağza girmiyor ki bebeğim .cildim hassas doğumdan önce hep krem sürdüm zeytinyağı ile yumusattum ama fayda erdi ilk gün süt az geliyor ya bebekde emme refkleksinde emiyot hep süt çıksın diye esi öyle yapınca o hassas uç yıpranıyor birde hiç ucu olmayanlar daha çok yıpranıyor üç yok bebek ucu tek alıyor ağza alınmayacak nslalah toparlanirsin
Bende solu yakıyor sağ biraz toparlandı
Hangi beden silikon ucu n benim ki M beden L çok büyük gelir
Csnim benim bebeğin agzinada büyük grliyit ama alıştı simmdi sen devam et vermeye krem sur tak silikonu ver , benim de birkaç gün şişti bosaltamadim ebe geldi krem verdi dedi sağma emzirerek ver bende yaradır dedim oda dedi masaj yap kremi aldım goguslerimi çıkarım perdeyi örttüm kapıyı kapattım başladım masaja iyice ovdum masaj yaptım yumuşuyot göğüsler uclarinda lansinoh krem sürdüm emzirdim eve gelince o silikon ucu taktım daha rahat emzirdim o yüzden hergun sen masaj yap goguslwrine mastıt olmasın içinde birikmesin göğüs ucu tak emzir , yavaş yavaş meme yumuşar rahat emzirirsin hemde çok kötü sıkıcı durum biliyorum anlıyorum seni insalalh düzelirKızlar 2 gündür güzel emiyordu benim kız ama bu gün zorlanıyoruz ya.
Sol göğsümü ememedi pek, süt oturdu, kızardı, yanıyor göğsüm. Makineyle sağdım biraz, o sütü kaşıkla içiriyim dedim içmedi. Sağıp rahatlattığım memeyi tekrar çok az aldı uyudu. Memede oyun yapıyor resmen yagöğüslerim de acıyor bu gün çok fazla emmediği için. Bir yandan da göğüs ucum çatlak. Silikon göğüs ucu aldım yarasını düzeltir diye o da büyük mü geldi tiksimdi mi nedir ememedi. Göğsümü de ememedi pek. Acıyor göğüslerim, napacağım göğüsleri Sağıp boşaltıp rahatlasam mı acaba?
Allah razı olsun canımAliscaktir cnm onun icin de cok yeni farkli bir durum sonucta. Zor bir surec ama gecicek ins cnm cok ii ustesinden geliyosun bence helal olsun wala. Allah yardimcin olsun cnm
Ağzı da minik, tutamıyor pek heralde anlamadım ki.Csnim benim bebeğin agzinada büyük grliyit ama alıştı simmdi sen devam et vermeye krem sur tak silikonu ver , benim de birkaç gün şişti bosaltamadim ebe geldi krem verdi dedi sağma emzirerek ver bende yaradır dedim oda dedi masaj yap kremi aldım goguslerimi çıkarım perdeyi örttüm kapıyı kapattım başladım masaja iyice ovdum masaj yaptım yumuşuyot göğüsler uclarinda lansinoh krem sürdüm emzirdim eve gelince o silikon ucu taktım daha rahat emzirdim o yüzden hergun sen masaj yap goguslwrine mastıt olmasın içinde birikmesin göğüs ucu tak emzir , yavaş yavaş meme yumuşar rahat emzirirsin hemde çok kötü sıkıcı durum biliyorum anlıyorum seni insalalh düzelir
Oyy gozun aydin canimKızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Bende aynen bu şekilde anladım şiddetinden ziyade düzenli olmasına bakılıyor gibi geldi. Tabi yanlış bilgi vermek istemem yinedeSanirim sancilar siddetli olmasada duzenli olmasi dogum baslangic belirtileri mi ozaman
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?