Gözün aydın canım Allahim anasina babasına hayırlı bir evlat eylesin inşallah.Kızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Kızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Bizde 38+0 gün aldık 4 ekime acaba erken mi aldik diye düşünüyordum sizinki ile yakın kilosu ne kadar şu anda bebeginizinKızlar kontrole gittim geldim
Çok şükür hersey yolundabenım mınık kızım yüzünü bı türlü gostermiyor ne yapsak ikna edemedık pes ettik:))
Sezaryen içinde 38+2 için tarıh konustuk haftaya netlesecek inşaAllahdaha erken gelmek isterse artık durdurmayız dedi bolca yürüyeym bakalım belkı kızım kendısı gelmeyi secer
bende 38+0 da bu pazar gunu sezeryana aliniyorum.doktorum artik erken falan degil dedi canim merak etme.3 kiloydu dün + - 300 oynar dedi.Bizde 38+0 gün aldık 4 ekime acaba erken mi aldik diye düşünüyordum sizinki ile yakın kilosu ne kadar şu anda bebeginizin
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahKızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Canım hemşire bana demişti ki gebe emzirmedikçe midesi minacik çok çabuk doyuyorlar dedi ondandır beş dk bile yeterli dedi o yüzden uyuyor yerim yaAğzı da minik, tutamıyor pek heralde anlamadım ki.Memeyi bulunca 5 dk falan emiyor sonra uykuya dalıyor memede. Acaba kaç dk sürmeli emzirme?
Canım ilki normal doğumdu ikincide acil sezeryana alındım sana şunu söyleyeyim sezeryan zor diyenler normal doğum sancısı görmediği için öyle diyorlar sezeryan normal doğuma göre çok çok daha konforluArkadaşlar asla kötü niyetle söylemediğinizin farkındayım ama bazılarına söylüyorum sezaryeni bu kadar kotulemeseniz olur mu? Ben maalesef normal doguramayacagim buradaki negatif yorumları okudukça gözlerim doluyor. Ben de normal doğurmak isterdim
Benim dr kimsem yok beş yaşında da oğlum var sezeryana alındım acilen sadece ama sana şunu söyleyeyim normal doğum sancısının yarısı kadar yıpratıcı değil sezeryan çok şükür hemen toparlandimValla canım. Benimde ilk normal ama . Ikinci sezeryan olabilir dedi. Ama ben sezryani şu yönden istemiyordum benle ilgilenicek diye kimse olmadığı bitane daha yavrum olduğu için. Yoksa bence nasıl olursa olsun önemli değil sağlıkla kucağa almak önemli
Göğsünü açık bırak canım emzir lansinoh sür açık kalsın düzelir hava almadan düzelmiyorLansinoh krem aldım canım artık. Emerken gözümden yaş geliyordu çünkü. Sürdüm emzirdim, iyi geldi biraz şükür. Silikon göğüs ucu da aldı, onu da kullanıcam. Belki göğüs ucum küçük, ondan da çok cukcuk çekip yada yapmış olabilir.
Ahh ah bilmeyince böyle oluyor canımdiğer doğumlar daha tecrübeli olurum bakalım
Canım buradakı sancılar rahmı hazrlama sancılarıEki Görüntüle 2924640 Kızlar nst den anlayanlar sizce nasıl sancılar? Dr giremedim henüz ama gün içinde adet ağrısı gibi bir ağrı ve bel ağrım oluyor.. onun dışında da arada bir giren sancılar oluyor aşağıdan sizce bu sancılar düzenli mi
Benimde Yüzünü hiç göstermiyor aykırı oğlum
Ay hadi sağlıcakla gelsin tatlım vakti zamanındaGün konuşmuş olmak bile heyecanlandırmıştır seni .Ben de cumartesi günü gün konuşucam bu düşüncede beni heyecanlandırıyor .
kavuşacak olmak 9aylık süreci kazasız belasız sağlıkla tamamlayacak olmak (inşallah)beklenen mucizeyi hayatımızın merkezine yerleştirmek Allah hepimize sağlıkla nasip etsin .Güzelce büyütelim
Gözün aydın canımKızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Canım gögsün mastit olmadan dusta ılık suyun altında masaj yapabılırsn cok fayda edıyo:) bırde ılk zamanlar makıneyle degılde elle sagarak bosaltmayı tavsıye edıyolarKızlar 2 gündür güzel emiyordu benim kız ama bu gün zorlanıyoruz ya.
Sol göğsümü ememedi pek, süt oturdu, kızardı, yanıyor göğsüm. Makineyle sağdım biraz, o sütü kaşıkla içiriyim dedim içmedi. Sağıp rahatlattığım memeyi tekrar çok az aldı uyudu. Memede oyun yapıyor resmen yagöğüslerim de acıyor bu gün çok fazla emmediği için. Bir yandan da göğüs ucum çatlak. Silikon göğüs ucu aldım yarasını düzeltir diye o da büyük mü geldi tiksimdi mi nedir ememedi. Göğsümü de ememedi pek. Acıyor göğüslerim, napacağım göğüsleri Sağıp boşaltıp rahatlasam mı acaba?
Ağzı da minik, tutamıyor pek heralde anlamadım ki.Memeyi bulunca 5 dk falan emiyor sonra uykuya dalıyor memede. Acaba kaç dk sürmeli emzirme?
Parol içebılırsn canımKızlar 5 dikişim var, ağrıyor biraz, acıyor da. Oturup kalkarken zorlanıyorum.Bende ilaçlarımı almak için eczaneye gittim ama hâlâ hastanede gözüküyorsumuz, taburcu gözükmüyor dedi. Sisteme mi girmediler naptılarsa taburcu gözükmeden ilacı hiçbir yerden alamazsınız dedi eczacı. Antibiyotik, d vitamini, parol falan yazmış doktor. İçmeye başlamadığım için mi ağrır bu kadar? Sürelşü kuru tutmaya çalışıyorum. Pedi sık sık değişiyorum, tuvaletten sonra saç kurutma makinesi ile dikişleri kurutuyorum napcam ya parol mu içsem Bi tane, çok ağrıyorlar
5 dk garanti emiyor canım. İlk iki gün çoğunlukla memede 20 dk duruyordu, geri kalanı öylesine emzik gibi ni kullandı ki acaba? Zaten bir süre emip emil bırakıyor memeyi. Ben istiyorum ki şöyle yarım saat falan cak cuk emsinCanım hemşire bana demişti ki gebe emzirmedikçe midesi minacik çok çabuk doyuyorlar dedi ondandır beş dk bile yeterli dedi o yüzden uyuyor yerim yatutuyordur bide ebe dedi ki göğüs ucunu verme ağzına kahve rengi kısım mı emsin üç olunca yara oluyor dedi
Öyle yapıyım canım. Gelir gelmez sürdüm kremi hemen, biraz fayda etti şükür. İyice havalandırayım en iyisi.Göğsünü açık bırak canım emzir lansinoh sür açık kalsın düzelir hava almadan düzelmiyor
İlk iki gün memede 20 dk kaldığı olunca ben hep öyle emecek sandım. 5dkye düşünce acaba sıkıntı mı var diye düşünmeye başladım ya. O da şimdi memeyi 5dk emiyor, geri kalanı yanağını dayayıp uyuyorCanım buradakı sancılar rahmı hazrlama sancıları
Rahım ancak sancılar 70-80 oldugunda acılmaya baslıyo benım nst kagıdım dr da kaldı aynı yukselmeler ara ara bnde de var benımde 30 a kadar cıkabıldı en cok dedım hocam galıba daha sancı falan gelmezyakın gorunmuyo dedi
hepımız saglıkla kavusalım canım
Bende bu mınıgımı uzun zamandr beklıyorum
Hele su son gunler geldı ya Elhamdulıllah ne kadar şükretsek azİnşaAllah sağ salim kavıstugumuz haberlerını de verır mutlulugumuza ortak oluruz
Gözün aydın canım
MaşaAllah noyan paşaya…
Beklenılen kılodan yuksek dogmasına ayrıca cok sevındım gonlunde ferahlamıştırbundan sonrası bol bol sarılma emzırme ve hasret giderme inşaAllah
Canım gögsün mastit olmadan dusta ılık suyun altında masaj yapabılırsn cok fayda edıyo:) bırde ılk zamanlar makıneyle degılde elle sagarak bosaltmayı tavsıye edıyolar
Benım oğlumda hıc 10-15 dakıka yada yarım saat emmedihep 5-6 dakıka ama kılosu hep ıyıydı dakıkaya asla takılma cok mınıkler hemen doyarlar :) suan sol sogsunu rahatlat canım
Bıde oğlum uzun sure sut durun gogsumu de hemen almazdı:) önden azcık sagıp vermeyi mi denesen
Parol içebılırsn canım
Taburculuk içinde hastaneye gitmene gerek yok bnmde basıma gelmişti hastanenin danısmasını arayıp yatıs yaptıgın bolumle irtibata gecıyosn 15-30 dakıka arasında taburculuk işlemi tamamlanmıs oluyo kendını yorma
Bizde 38+0 gün aldık 4 ekime acaba erken mi aldik diye düşünüyordum sizinki ile yakın kilosu ne kadar şu anda bebeginizin
Canım 2900 dedi doktorum +_ 300 oynar dedi :))
Ama doktor 38+3 e takıldıasagısı olmaz dıyo 13 ekım olmasn dedım 14 u gec 12 de anlasalım. Dedım haftaya son kez konusalım dedi bakalım
Ya öylemi diyosun . Ayağa kalktinmi hemen yaniBenim dr kimsem yok beş yaşında da oğlum var sezeryana alındım acilen sadece ama sana şunu söyleyeyim normal doğum sancısının yarısı kadar yıpratıcı değil sezeryan çok şükür hemen toparlandim
Beş dkda doyar zaten minoş kız takma kafana5 dk garanti emiyor canım. İlk iki gün çoğunlukla memede 20 dk duruyordu, geri kalanı öylesine emzik gibi ni kullandı ki acaba? Zaten bir süre emip emil bırakıyor memeyi. Ben istiyorum ki şöyle yarım saat falan cak cuk emsin
Benim fıstığın ağzı azcık küçük. Memenin kahverengi kısmını tam alamıyor sanırımbende işaret ve orta parmağımla c şekline getiriyorum, o zaman alıyor biraz. Ara sıra da sıktırıyorum süt gitsin diye. Doğru mu yapıyorum acaba?
Bana da tam tersi 10 gün sonra kontrolüm var bu 10 gün uzan yat hiçbişey yapma yürüyüş de yapma dedi anlamadım..Bende 37+3 gitmiştim hala benimkide inmemişti. Ama bol yürüyüş yap dedi bana
Hayırlısıyla sağlıkla kucagına almanı diliyorum canım ayy cok heyecanlandım kendim bekliyormuş gibiKizlar bugun kontrole gittik 3 cm acilma vardi doktrol kontrol etti altan korktugum gibi acimadi kobtrolden sonra nstye girdim 50 yi bulan 4 tane sanci cikti ozellikle altan muayne sonrasi adet agrisi gibi agri basladi ve lekelenme seklinde akinti geldi kanli sancilar suan adet agrisi duzeyinde 10 dk da bir geliyor oglenden beri 5 dakikaya dusmesini bekliyorum evde
Banada çok tuhaf geldi. Ben ilk oglumdada doktor bol bol yürü demişti bu doktorda öyle dedi . Bi tehlike falan yoksa neden yat uzan dedi ben onu anlamadımBana da tam tersi 10 gün sonra kontrolüm var bu 10 gün uzan yat hiçbişey yapma yürüyüş de yapma dedi anlamadım..Sezeryan a zemin mi hazırlıyo acaba? Normal dogum istedigimi konuştuk ama.. Ben yine de plates e basladım yürüyüş de yapıcam. Ev içinde zaten hareketliyğm yatmıyorum aksama kadar. Hurma yemeye basladım. Elimden geleni yapıcam gerisi Allahın izniyle bakalım kısmet.. Ama tuhaf geldi yürüme demesi
Selam canım nasıl anlıyorsunuz kanala indiğini? Karnın üstü boşalmış gibi oluyomuş da o his yok bende mide yanmalarım devam ediyo hala. Ama bacaklarımın kasıla birleşme yerleri belim ve tüm bacagıma inen agrılarım var hele sabah uyanırken ve gece yatarken zorlanıyorum. Cuma günü kontrole gittiğimde sordum agrıları normal dedi eliyle karnımı yokladı daha bebegin basıkanala inmemişti. Acaba plates yürüyüş vs yapsam iner mi 37+5 haftalıgızSabah bizim yine kontrol var bakalm napcaz :) günümüz aynı senle, bu kez uzun geldi bu hamilelik :)
Bizimde 36 da falan girmişti hala bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?