Bilmiyorum ki. Bi dahaki kontrole kadar dedi. Zaten 10 gün sonra yani her an dogabilir ki bana da tuhaf geldi ama ben zaten hamileliğim boyunca hareketi bırakmadım. Yürüyüş vs yapıyorum ama plates ve merdiven inip çıkmaya da baslicamBanada çok tuhaf geldi. Ben ilk oglumdada doktor bol bol yürü demişti bu doktorda öyle dedi . Bi tehlike falan yoksa neden yat uzan dedi ben onu anlamadım
Valla bende çok yürüyorum. Gerçekten en çok.onun faydası oluyoBilmiyorum ki. Bi dahaki kontrole kadar dedi. Zaten 10 gün sonra yani her an dogabilir ki bana da tuhaf geldi ama ben zaten hamileliğim boyunca hareketi bırakmadım. Yürüyüş vs yapıyorum ama plates ve merdiven inip çıkmaya da baslicam
Hastanede yatisini neden yapmadı canım.Kizlar bugun kontrole gittik 3 cm acilma vardi doktrol kontrol etti altan korktugum gibi acimadi kobtrolden sonra nstye girdim 50 yi bulan 4 tane sanci cikti ozellikle altan muayne sonrasi adet agrisi gibi agri basladi ve lekelenme seklinde akinti geldi kanli sancilar suan adet agrisi duzeyinde 10 dk da bir geliyor oglenden beri 5 dakikaya dusmesini bekliyorum evde
Bnde sarılıktan korkuyormAnlamıyorlar bazen buna katılıyorum canım güçlü olmamız lazım annelik içgüdüsü ile bakarız inşallah ben sarılık filan olur diye korkuyorum. İnşallah olmazlar
Ilkinde bende sarılıktan çok çektim. Şükür şimdi bilinçlendimBnde sarılıktan korkuyorm
Kiii sık emziemessek oluyolsr hatta bazen sık emzşrsek süt olmazsa gne oluyolr . Bunun için mama aldm sarılık olmaması için . O stresş bidaha yasayamam
Ay sağlıkla gelsin minik kuzunKizlar bugun kontrole gittik 3 cm acilma vardi doktrol kontrol etti altan korktugum gibi acimadi kobtrolden sonra nstye girdim 50 yi bulan 4 tane sanci cikti ozellikle altan muayne sonrasi adet agrisi gibi agri basladi ve lekelenme seklinde akinti geldi kanli sancilar suan adet agrisi duzeyinde 10 dk da bir geliyor oglenden beri 5 dakikaya dusmesini bekliyorum evde
Benimde 3380 dedi dr dün bekledikçe endişem artıyor o yüzden olsun hemen istiyorum son ra diyorum keyfiyetten mı erken oluyorum diyerek vicdan azabı çekiyorum.bende 38+0 da bu pazar gunu sezeryana aliniyorum.doktorum artik erken falan degil dedi canim merak etme.3 kiloydu dün + - 300 oynar dedi.
Cok tesekkurler canim heyecanla bekliyorum bende.Gecen hafta gittigimde sadece kaslarina kadar kanala girmisti evet canim yuruyus plates merdiven inip cikma yaptim hergun 3 tane hurma yedim. Suyum gelmedi 1 hafta once bi koyu akintim oldu sarimtirak ama nisanmidir bilemiyorum . Gecen hafta gittigimde karnin henuz sert degil demisti ama bu hafta sertiHayırlısıyla sağlıkla kucagına almanı diliyorum canım ayy cok heyecanlandım kendim bekliyormuş gibisuyun nişanı gelmiş miydi? Ve bebek kanala inmiş miydi? Ben 37+6 haftalıgım şuan hala inmedi gibi agrılar ım var inecek gibi ama Dr da eliyle karnımı yokladı daha inmemiş dedi. Normal dogum istiyorum pilates merdiven inip çıkma vs gibi bişry yaptın mı Özel olarak?
Insallah canim dua edinAy sağlıkla gelsin minik kuzun
Ay sağlıkla gelsin minik kuzun
Canım benim yaklaşık 1-1,5 haftadır o şekilde. Mide yanmalarım bıçak gibi kesildi, fotoğraflarda filan da göbeğim aşağıda gözüküyor hep. Elimi göğsümün altına koyuyorum 4 parmak da sığıyor. Her gören arayıp göbeğin inmiş diyorKızlar karnının aşağı indiğini bariz hisseden oldu mu ? Dün gayet normalken bugün bebeğin ayakları en az 5 cm aşağıda kesinlikle, çok net şekilde. Daha rahat nefes alıyorum kesinlikle. Ve bu bir günde oldu işin garip tarafı
Yok yok zaten doğumla ilgili bir durum değildir bence de canımCanım benim yaklaşık 1-1,5 haftadır o şekilde. Mide yanmalarım bıçak gibi kesildi, fotoğraflarda filan da göbeğim aşağıda gözüküyor hep. Elimi göğsümün altına koyuyorum 4 parmak da sığıyor. Her gören arayıp göbeğin inmiş diyor
Ama bunlar bir anlama çok gelmiyor bence, arkadaşlarımdan biri de böyleydi kız her an doğuracak diyorduk 41. haftada doğurdu
Canım senin ki birkaç gün sonra emzirme süresi artar rengi sarı mı dikkst et sarılık olursa çok uykucu olur emunce uyuya kalır benim oğlan da çok uykucu 5dk da uyuyor ama memeden çekince yine uyanıyor normal yani zaman gectikce düzelir çok uyanık kalır yeri geliyor yarım saat emiyo sen uyandir yanağına boynuna dokunrak başını okssA uyansin ben gecelri 2,e saatte bir kalkıp sut veriyorum sarılık olmasın rengi düzelsin diye doktor dsrilik var demedi ama rengi sarı gözleri içi sarıAğzı da minik, tutamıyor pek heralde anlamadım ki.Memeyi bulunca 5 dk falan emiyor sonra uykuya dalıyor memede. Acaba kaç dk sürmeli emzirme?
Hayırlı olsun canımKızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Sen benden daha geç gelmişsin o duruma canım ne güzel, aradaki haftaları kar sayYok yok zaten doğumla ilgili bir durum değildir bence de canımyani sadece bu durum beni bir tık mutlu etmedi değil çünkü daha rahatladım ama bu sefer de alt tarafa baskı arttı. Bir saat otursam kalktığımda yeni sünnet olmuş cocuklar gibi yürüyorum paytak paytak
Masalah cnm kilosunun beklediginden yuksek cikmasina cok sewindim. Gozun aydin cnm. Nasil bir his? Anne oldugunu hemen hissettin mi? Bana hemen hissedemem gibi geliyoKızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Cnm katildigum egitimlerde sagmayi oneriyolar. Yalniz bebek emdikten sonra sagcaksin. Meme ucu da bebegin damagina degmeliymis cnmKızlar 2 gündür güzel emiyordu benim kız ama bu gün zorlanıyoruz ya.
Sol göğsümü ememedi pek, süt oturdu, kızardı, yanıyor göğsüm. Makineyle sağdım biraz, o sütü kaşıkla içiriyim dedim içmedi. Sağıp rahatlattığım memeyi tekrar çok az aldı uyudu. Memede oyun yapıyor resmen yagöğüslerim de acıyor bu gün çok fazla emmediği için. Bir yandan da göğüs ucum çatlak. Silikon göğüs ucu aldım yarasını düzeltir diye o da büyük mü geldi tiksimdi mi nedir ememedi. Göğsümü de ememedi pek. Acıyor göğüslerim, napacağım göğüsleri Sağıp boşaltıp rahatlasam mı acaba?
Sen yine de firsat buldukca dinlenmeye calis cnm. Ins gelsin istuyorum artik 37yi doldurdukAllah razı olsun canımgüçlü durmaya çalışıyorum ailemde üzülüyor kendime dinlenemiyom diye mecburum Allah büyük eşim de yıprandı yoruluyor onuda depresyon a sokmak istemiyorum kaçmasın bizden çok teşekkür ederim hayırlısı ile senin de bebiş gelsin insalalh
12-15 dakika emmeli demislerdi egitimde ama pratikte nasil olur bilmiyorum bende. Memede uyuyunca cenesini oynatarak ya da ayaginin altini oksayarak uyandirin emmeye devam etsin dedilerAğzı da minik, tutamıyor pek heralde anlamadım ki.Memeyi bulunca 5 dk falan emiyor sonra uykuya dalıyor memede. Acaba kaç dk sürmeli emzirme?
Parol ic cnm iskence etme kendine. Zarari olsa vermezler zatenKızlar 5 dikişim var, ağrıyor biraz, acıyor da. Oturup kalkarken zorlanıyorum.Bende ilaçlarımı almak için eczaneye gittim ama hâlâ hastanede gözüküyorsumuz, taburcu gözükmüyor dedi. Sisteme mi girmediler naptılarsa taburcu gözükmeden ilacı hiçbir yerden alamazsınız dedi eczacı. Antibiyotik, d vitamini, parol falan yazmış doktor. İçmeye başlamadığım için mi ağrır bu kadar? Sürelşü kuru tutmaya çalışıyorum. Pedi sık sık değişiyorum, tuvaletten sonra saç kurutma makinesi ile dikişleri kurutuyorum napcam ya parol mu içsem Bi tane, çok ağrıyorlar
Az kalmis cnm biraz daha sabret bitecek insKarantinanın 9. Gününden bildiriyorum çok sıkıldımmmmmmm
4 saat sonra kalktim sonra da hiç oturmadim yattıkca kötü olursun dedi doktorumYa öylemi diyosun . Ayağa kalktinmi hemen yani
Ah kesinlikle kesinlikle. İnan mide yanması çok daha fena şu anki halimden. Resmen hayat sevincim gidiyor, yemek bile yiyesim gelmiyor mide yanmam olunca benim. Seninle günümüz aynı bakalım aynı zamanda doğurabilecek miyizSen benden daha geç gelmişsin o duruma canım ne güzel, aradaki haftaları kar sayAçıkçası ben de midemin yanmasındansa o alttaki baskıyı tercih ediyorum
Ve aleyküm Es Selam canım kanala girme kısmını doktor dediğinde öğrendik biz ama aşağı inme meselesi dışarıdan bariz belli oluyor, benim çok erken iniyor genelde aşağı maalesef göğüs ve karın arasında bariz boşluk var ve karnimin ucu resmen yere bakıyor gibi tek avantajı rahat nefes alıyorum mide yanmam kaburga ağrım falan olmamış oluyor ama bu kez de oturamıyorumSelam canım nasıl anlıyorsunuz kanala indiğini? Karnın üstü boşalmış gibi oluyomuş da o his yok bende mide yanmalarım devam ediyo hala. Ama bacaklarımın kasıla birleşme yerleri belim ve tüm bacagıma inen agrılarım var hele sabah uyanırken ve gece yatarken zorlanıyorum. Cuma günü kontrole gittiğimde sordum agrıları normal dedi eliyle karnımı yokladı daha bebegin basıkanala inmemişti. Acaba plates yürüyüş vs yapsam iner mi 37+5 haftalıgız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?