2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Banada çok tuhaf geldi. Ben ilk oglumdada doktor bol bol yürü demişti bu doktorda öyle dedi . Bi tehlike falan yoksa neden yat uzan dedi ben onu anlamadım
Bilmiyorum ki. Bi dahaki kontrole kadar dedi. Zaten 10 gün sonra yani her an dogabilir ki bana da tuhaf geldi ama ben zaten hamileliğim boyunca hareketi bırakmadım. Yürüyüş vs yapıyorum ama plates ve merdiven inip çıkmaya da baslicam

Valla bende çok yürüyorum. Gerçekten en çok.onun faydası oluyo

Hastanede yatisini neden yapmadı canım.

Anlamıyorlar bazen buna katılıyorum canım güçlü olmamız lazım annelik içgüdüsü ile bakarız inşallah ben sarılık filan olur diye korkuyorum. İnşallah olmazlar
Bnde sarılıktan korkuyorm
Kiii sık emziemessek oluyolsr hatta bazen sık emzşrsek süt olmazsa gne oluyolr . Bunun için mama aldm sarılık olmaması için . O stresş bidaha yasayamam

Bnde sarılıktan korkuyorm
Kiii sık emziemessek oluyolsr hatta bazen sık emzşrsek süt olmazsa gne oluyolr . Bunun için mama aldm sarılık olmaması için . O stresş bidaha yasayamam
Ilkinde bende sarılıktan çok çektim. Şükür şimdi bilinçlendim

Ay sağlıkla gelsin minik kuzun

bende 38+0 da bu pazar gunu sezeryana aliniyorum.doktorum artik erken falan degil dedi canim merak etme.3 kiloydu dün + - 300 oynar dedi.
Benimde 3380 dedi dr dün bekledikçe endişem artıyor o yüzden olsun hemen istiyorum son ra diyorum keyfiyetten mı erken oluyorum diyerek vicdan azabı çekiyorum.

Cok tesekkurler canim heyecanla bekliyorum bende.Gecen hafta gittigimde sadece kaslarina kadar kanala girmisti evet canim yuruyus plates merdiven inip cikma yaptim hergun 3 tane hurma yedim. Suyum gelmedi 1 hafta once bi koyu akintim oldu sarimtirak ama nisanmidir bilemiyorum . Gecen hafta gittigimde karnin henuz sert degil demisti ama bu hafta serti

Kızlar karnının aşağı indiğini bariz hisseden oldu mu ? Dün gayet normalken bugün bebeğin ayakları en az 5 cm aşağıda kesinlikle, çok net şekilde. Daha rahat nefes alıyorum kesinlikle. Ve bu bir günde oldu işin garip tarafı

Canım benim yaklaşık 1-1,5 haftadır o şekilde. Mide yanmalarım bıçak gibi kesildi, fotoğraflarda filan da göbeğim aşağıda gözüküyor hep. Elimi göğsümün altına koyuyorum 4 parmak da sığıyor. Her gören arayıp göbeğin inmiş diyor

Ama bunlar bir anlama çok gelmiyor bence, arkadaşlarımdan biri de böyleydi kız her an doğuracak diyorduk 41. haftada doğurdu

Yok yok zaten doğumla ilgili bir durum değildir bence de canım yani sadece bu durum beni bir tık mutlu etmedi değil çünkü daha rahatladım ama bu sefer de alt tarafa baskı arttı. Bir saat otursam kalktığımda yeni sünnet olmuş cocuklar gibi yürüyorum paytak paytak

Ağzı da minik, tutamıyor pek heralde anlamadım ki. Memeyi bulunca 5 dk falan emiyor sonra uykuya dalıyor memede. Acaba kaç dk sürmeli emzirme?
Canım senin ki birkaç gün sonra emzirme süresi artar rengi sarı mı dikkst et sarılık olursa çok uykucu olur emunce uyuya kalır benim oğlan da çok uykucu 5dk da uyuyor ama memeden çekince yine uyanıyor normal yani zaman gectikce düzelir çok uyanık kalır yeri geliyor yarım saat emiyo sen uyandir yanağına boynuna dokunrak başını okssA uyansin ben gecelri 2,e saatte bir kalkıp sut veriyorum sarılık olmasın rengi düzelsin diye doktor dsrilik var demedi ama rengi sarı gözleri içi sarıoyizden emziryom karnını dolduryom gündüz de takip ediyorum 2,3 saatte bir emziryom yarimsat kadar yetiyor mu yetiyor bence azda olsa kakasını yapıyor onlar daha düzene girecek mideleri küçük fazla şey içmiyorlar

Kızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah 2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Hayırlı olsun canımneguzel sırayla geliyor bebişler hadi kızlar az kaldı Allah bağışlasın canım

Sen benden daha geç gelmişsin o duruma canım ne güzel, aradaki haftaları kar say Açıkçası ben de midemin yanmasındansa o alttaki baskıyı tercih ediyorum

Reactions: The
Kızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah 2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Masalah cnm kilosunun beklediginden yuksek cikmasina cok sewindim. Gozun aydin cnm. Nasil bir his? Anne oldugunu hemen hissettin mi? Bana hemen hissedemem gibi geliyo
Cnm katildigum egitimlerde sagmayi oneriyolar. Yalniz bebek emdikten sonra sagcaksin. Meme ucu da bebegin damagina degmeliymis cnm
Sen yine de firsat buldukca dinlenmeye calis cnm. Ins gelsin istuyorum artik 37yi doldurduk
Ağzı da minik, tutamıyor pek heralde anlamadım ki. Memeyi bulunca 5 dk falan emiyor sonra uykuya dalıyor memede. Acaba kaç dk sürmeli emzirme?
12-15 dakika emmeli demislerdi egitimde ama pratikte nasil olur bilmiyorum bende. Memede uyuyunca cenesini oynatarak ya da ayaginin altini oksayarak uyandirin emmeye devam etsin dediler
Parol ic cnm iskence etme kendine. Zarari olsa vermezler zaten
Karantinanın 9. Gününden bildiriyorum çok sıkıldımmmmmmm
Az kalmis cnm biraz daha sabret bitecek ins

Sen benden daha geç gelmişsin o duruma canım ne güzel, aradaki haftaları kar say Açıkçası ben de midemin yanmasındansa o alttaki baskıyı tercih ediyorum
Ah kesinlikle kesinlikle. İnan mide yanması çok daha fena şu anki halimden. Resmen hayat sevincim gidiyor, yemek bile yiyesim gelmiyor mide yanmam olunca benim. Seninle günümüz aynı bakalım aynı zamanda doğurabilecek miyiz ben pazartesi doktora gideceğim, eğer her şey iyi falan derse pilates topuna, yürüyüşe, yogaya abanmayi düşünüyorum

Ve aleyküm Es Selam canım kanala girme kısmını doktor dediğinde öğrendik biz ama aşağı inme meselesi dışarıdan bariz belli oluyor, benim çok erken iniyor genelde aşağı maalesef göğüs ve karın arasında bariz boşluk var ve karnimin ucu resmen yere bakıyor gibi tek avantajı rahat nefes alıyorum mide yanmam kaburga ağrım falan olmamış oluyor ama bu kez de oturamıyorum normal bi şekilde oturmak istesem çocuk kucağımda oturuyor sanki dik oturamıyorum hep geriye doğru yaslanıp ya da koltuğun ucuna oturup bacaklarımı ayırarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…