2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Alttan yapılan muayeneler genelde sancıyı tetikleyebiliyor bugun dedi doktorum eğer normal bir şekilde muayene ederse kanlı makus gelmesi ve açılmanin artmaya başlaması kaçınılmaz gibi bizimki sadece cok nazik bi şekilde ağızdan kontrol etti haftasonu burda olmayacağı için aklı kalmasın diye, ne kanama ne bisey olmadi cok şükür yine de benim 80 ve 100 arasi bi kac sancim olmustu o da gecen haftadan beri hep öyle

Gerci senin zamanın gelmiş artik takvimi simdi farkettim ondan normal muayene etmişlerdir :) su an ne durumdasın:)

Aynen öyle oluveriyor:) kimilerinin doğum sancısı başladığında iniyormuş ki en yakın arkadaşımın öyle olmuştu :) benimkiler de 30 u görünce düşüyor aşağı

Kızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah 2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Maşallah canım saglicakla büyüt insAllah. Ultrasyondaki kiloyla aynimi cıktı

Canım kontrol oluyo Ya doğumdan sonra ondan olayı öyle görünüyor olabilir

Ay ben istiyorum ki emsin sömürsün beni o da dalga geçiyormuş meğer benle sıpa

Yarın sorcam kuzum valla. İçtim Bi tane parol rahatladım biraz
Canım bende oğlumda normal doğum yaptm bir antibiyotik bir ağrı kesici parol ve 2 lt taret almak için solüsyon verdiler hepsini bitirene kadar kullsndım. Sonrada iyileştim 15 günlüklen bitmişti tamamen . Kendine dikkat et . Bebek emzirme hariç oturma uzan hep . Ben parolu sabah alsam içmştm doktpr öyle yazdı hişbısey olmz merak etme

Hemde nasıl zordu yuruyemiyordum dikişlerden dolayı. Bide benim oğlum 3 ay emmedi hep sağarak verdim o yüzden sarılık olmuştu. Hiç aklıma mama alim verimde gelmedi
Yaaaa işte aç kalınca anında sarılık oluyolr. Benmkide hiç uyanmazdı bikere uyanmıyo diye ağladm inanki
Soydum yıkayınca uyanr belki diye. Ancak öyle zor uyandı

Yaaaa işte aç kalınca anında sarılık oluyolr. Benmkide hiç uyanmazdı bikere uyanmıyo diye ağladm inanki
Soydum yıkayınca uyanr belki diye. Ancak öyle zor uyandı
Insan gerçekten biisy bilmiyor ilkinde hele önceleri şimdiki gibi değildi . Senin ilki kaç yaşında

Merdivsn çkmak squat sıcak suya oturmk en etkilileri

Insan gerçekten biisy bilmiyor ilkinde hele önceleri şimdiki gibi değildi . Senin ilki kaç yaşında
4 bucuk yasında . İlk 2 gün çok önemli . Aslımda ilk bir hafta onemli. Ama iki gün aç kalmamalı . Sonrasında süt artıyor bebek dpyuyor

Hadi hayırlısı olsun inşallah en geç yarın aksama olur bence doğumm

Doktor neden yat ddi acaba anlamadım . Benmki de çok hateketli olacaksın ddi bol squat yürüyş ddi

Yarın sorcam kuzum valla. İçtim Bi tane parol rahatladım biraz
Yarın ilk iş antibiyotiğe başlayın. Dikişler enfeksiyon kaparsa çok zor şeyler yaşarsınız. Bunun dışında hayırlı olsun bebeğiniz göğüs dolu ise ni şekilde boşaltmak gerekiyor. Çeşitli yöntemler var. Elle pompayla yada sağma makinesiyle. Dolu kalınca mastit oluyor.

Çok geçmiş olsun canım sıkıntılı olmuş biraz sen de bebişin de sağlıklı Ya unutulur gider bu günler

Yok canım gözlerini sürekli takip ediyorum.rengi de normal şuanda. Kaka çişte yapıyor şükür. Öyle tedirgin oldum ya ne bileyim
Kız parol yazıyolar saten antibiyotikte bunları kesin iç dayanamazsın yoksa . Bende ilkinde hep kullandım
İçtim canım antibiyotik te yarın alcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…