Alttan yapılan muayeneler genelde sancıyı tetikleyebiliyor bugun dedi doktorum eğer normal bir şekilde muayene ederse kanlı makus gelmesi ve açılmanin artmaya başlaması kaçınılmaz gibi bizimki sadece cok nazik bi şekilde ağızdan kontrol etti haftasonu burda olmayacağı için aklı kalmasın diye, ne kanama ne bisey olmadi cok şükür yine de benim 80 ve 100 arasi bi kac sancim olmustu o da gecen haftadan beri hep öyleKizlar bugun kontrole gittik 3 cm acilma vardi doktrol kontrol etti altan korktugum gibi acimadi kobtrolden sonra nstye girdim 50 yi bulan 4 tane sanci cikti ozellikle altan muayne sonrasi adet agrisi gibi agri basladi ve lekelenme seklinde akinti geldi kanli sancilar suan adet agrisi duzeyinde 10 dk da bir geliyor oglenden beri 5 dakikaya dusmesini bekliyorum evde
Gerci senin zamanın gelmiş artik takvimi simdi farkettim ondan normal muayene etmişlerdir :) su an ne durumdasın:)Kizlar bugun kontrole gittik 3 cm acilma vardi doktrol kontrol etti altan korktugum gibi acimadi kobtrolden sonra nstye girdim 50 yi bulan 4 tane sanci cikti ozellikle altan muayne sonrasi adet agrisi gibi agri basladi ve lekelenme seklinde akinti geldi kanli sancilar suan adet agrisi duzeyinde 10 dk da bir geliyor oglenden beri 5 dakikaya dusmesini bekliyorum evde
Aynen öyle oluveriyor:) kimilerinin doğum sancısı başladığında iniyormuş ki en yakın arkadaşımın öyle olmuştu :) benimkiler de 30 u görünce düşüyor aşağıKızlar karnının aşağı indiğini bariz hisseden oldu mu ? Dün gayet normalken bugün bebeğin ayakları en az 5 cm aşağıda kesinlikle, çok net şekilde. Daha rahat nefes alıyorum kesinlikle. Ve bu bir günde oldu işin garip tarafı
Maşallah canım saglicakla büyüt insAllah. Ultrasyondaki kiloyla aynimi cıktıKızlar 12.06 da doğdu bebeğim çok şükür sağlığı yerinde darısı sizin başınıza inşallah2950 doğdu ama minicik yine de çok değişik çok garip bildiğin bebeğim oldu anne oldum.
Canım kontrol oluyo Ya doğumdan sonra ondan olayı öyle görünüyor olabilirKızlar 5 dikişim var, ağrıyor biraz, acıyor da. Oturup kalkarken zorlanıyorum.Bende ilaçlarımı almak için eczaneye gittim ama hâlâ hastanede gözüküyorsumuz, taburcu gözükmüyor dedi. Sisteme mi girmediler naptılarsa taburcu gözükmeden ilacı hiçbir yerden alamazsınız dedi eczacı. Antibiyotik, d vitamini, parol falan yazmış doktor. İçmeye başlamadığım için mi ağrır bu kadar? Sürelşü kuru tutmaya çalışıyorum. Pedi sık sık değişiyorum, tuvaletten sonra saç kurutma makinesi ile dikişleri kurutuyorum napcam ya parol mu içsem Bi tane, çok ağrıyorlar
Ay ben istiyorum ki emsin sömürsün beniBeş dkda doyar zaten minoş kız takma kafanao emzik niyetine takılmış oyun oynuyor şenle yarım saat bekleme ebe dedi okadar etmezler beş dk bile doyar dedi beli minos bu ya o şekilde yaparsan hava alıp gazda yapmaz canım bana öyle dedi boşluk oluşmasın ona da dikat et gaz oluyormuş çok ta sıkma çocuğun ağzına allah seni gidiyordur süt zaten
Yarın sorcam kuzum valla. İçtim Bi tane parol rahatladım birazCanım kontrol oluyo Ya doğumdan sonra ondan olayı öyle görünüyor olabilir
Kız parol yazıyolar saten antibiyotikte bunları kesin iç dayanamazsın yoksa . Bende ilkinde hep kullandımYarın sorcam kuzum valla. İçtim Bi tane parol rahatladım biraz
Aynn sürekli hastanede koşmak lohusa halimizle zorIlkinde bende sarılıktan çok çektim. Şükür şimdi bilinçlendim
Hemde nasıl zordu yuruyemiyordum dikişlerden dolayı. Bide benim oğlum 3 ay emmedi hep sağarak verdim o yüzden sarılık olmuştu. Hiç aklıma mama alim verimde gelmediAynn sürekli hastanede koşmak lohusa halimizle zor
Canım bende oğlumda normal doğum yaptm bir antibiyotik bir ağrı kesici parol ve 2 lt taret almak için solüsyon verdiler hepsini bitirene kadar kullsndım. Sonrada iyileştim 15 günlüklen bitmişti tamamen . Kendine dikkat et . Bebek emzirme hariç oturma uzan hep . Ben parolu sabah alsam içmştm doktpr öyle yazdı hişbısey olmz merak etmeYarın sorcam kuzum valla. İçtim Bi tane parol rahatladım biraz
YaaaaHemde nasıl zordu yuruyemiyordum dikişlerden dolayı. Bide benim oğlum 3 ay emmedi hep sağarak verdim o yüzden sarılık olmuştu. Hiç aklıma mama alim verimde gelmedi
Insan gerçekten biisy bilmiyor ilkinde hele önceleri şimdiki gibi değildi . Senin ilki kaç yaşındaYaaaaişte aç kalınca anında sarılık oluyolr. Benmkide hiç uyanmazdı bikere uyanmıyo diye ağladm inanki
Soydum yıkayınca uyanr belki diye. Ancak öyle zor uyandı
Merdivsn çkmak squat sıcak suya oturmk en etkilileriSelam canım nasıl anlıyorsunuz kanala indiğini? Karnın üstü boşalmış gibi oluyomuş da o his yok bende mide yanmalarım devam ediyo hala. Ama bacaklarımın kasıla birleşme yerleri belim ve tüm bacagıma inen agrılarım var hele sabah uyanırken ve gece yatarken zorlanıyorum. Cuma günü kontrole gittiğimde sordum agrıları normal dedi eliyle karnımı yokladı daha bebegin basıkanala inmemişti. Acaba plates yürüyüş vs yapsam iner mi 37+5 haftalıgız
4 bucuk yasında . İlk 2 gün çok önemli . Aslımda ilk bir hafta onemli. Ama iki gün aç kalmamalı . Sonrasında süt artıyor bebek dpyuyorInsan gerçekten biisy bilmiyor ilkinde hele önceleri şimdiki gibi değildi . Senin ilki kaç yaşında
Hadi hayırlısı olsun inşallah en geç yarın aksama olur bence doğummKizlar bugun kontrole gittik 3 cm acilma vardi doktrol kontrol etti altan korktugum gibi acimadi kobtrolden sonra nstye girdim 50 yi bulan 4 tane sanci cikti ozellikle altan muayne sonrasi adet agrisi gibi agri basladi ve lekelenme seklinde akinti geldi kanli sancilar suan adet agrisi duzeyinde 10 dk da bir geliyor oglenden beri 5 dakikaya dusmesini bekliyorum evde
Doktor neden yat ddi acaba anlamadım . Benmki de çok hateketli olacaksın ddi bol squat yürüyş ddiBana da tam tersi 10 gün sonra kontrolüm var bu 10 gün uzan yat hiçbişey yapma yürüyüş de yapma dedi anlamadım..Sezeryan a zemin mi hazırlıyo acaba? Normal dogum istedigimi konuştuk ama.. Ben yine de plates e basladım yürüyüş de yapıcam. Ev içinde zaten hareketliyğm yatmıyorum aksama kadar. Hurma yemeye basladım. Elimden geleni yapıcam gerisi Allahın izniyle bakalım kısmet.. Ama tuhaf geldi yürüme demesi
Yarın ilk iş antibiyotiğe başlayın. Dikişler enfeksiyon kaparsa çok zor şeyler yaşarsınız. Bunun dışında hayırlı olsun bebeğinizYarın sorcam kuzum valla. İçtim Bi tane parol rahatladım biraz
Çok geçmiş olsun canım sıkıntılı olmuş biraz sen de bebişin de sağlıklı Ya unutulur gider bu günlerSlm kizlar buda benim sezeryen doğum hikayem
23eylul gecesi sabaha karşı stres heyecandan sancılarım olmuş ağrılarım olmuştu o gece yatamadım hiç
Sabah 6 da hazırlandım tek başına hastaneye gittim 7 de orda oldum eşim kızı kreşe bırakıp öyle gelecekti
Sabah 8 e kadar birkaç işlemden geçtim ameliyat elbiseler giydirildi nst ye verildi sancı o gün kısa kısa atalaikalrla çıktı şaşırdım yani bu zamana kadar gelmedi stres heyecandan geldi
Sonrası saat 8 oldu hemsireler geldi iyi misin dio bende hem heyecanlıyım hem bir yanım üzgün kimsem yanımda yok eşimi bekliyorum gözlerim doglu biraz aglaidm iyiyim dedim onlrda korktuğumu düşündü korkma birşey olmayacak dedi hiç birşey hissetmeyecdkmisim falan dedi
Herneyse yatırdılar yatağa beni üst kata götürdüler gelen geçen hallo naislsin diyorlar heyacsnki strrsimi atmaya çalışıyorlar ben de içim hem kıpır kıpır heyecanli hemde bir yandan korku vsr bebeğim de bende iyi olur muyuz eşim geldim mi bizi bekliyor mu dışarda diye
Ogün annemde kalp anjiyosu olmuş ssbah 9 unda Adana'da haberim yoktu kaç gündür kardeşlerime dedim anne niye aramıyor son defal konusim ölümlü dünya birşey olup olmayacsgi belli değil onlarda hep telefonu bozuk adnsaya kontrole gitmiş sıkıntı yok dediler geciştiryolsrdi ama bende hissediyordum birşeyler oldigunuu ama inssn işte annesi ile konuşmak ister heyecanını paylaşmak ister bende o boşluğa düşmüştüm
Neyse oiste oda kafamdadi herşey karmakarışık kafamda gözlerim doluyor ebeler dio sakin ol nefes la ver iyi olacsk dio tansiyon ölçüldü iki kolumdan damar yolu açıldı serum takıldı. Oturdum belime iğneyi yaptılar hiç ağrımadi, sonra uzandım önüme perde çektiler başımda iki hemşire duruyor diğerleri karnıma ilaç sürüyor sondayi takiyoru doktor dedi hissediyor musun yok deidm ayaklar başta uystu bir sıcaklık indi belden aşağı hareket ettirmek istedim olmuyordu sonra onlarda başladılar operasyona bende ne olduysa 5,10 dk içinde bir anda şiddetli bir başagrisi girdi boğazım da kasılma oldu sanki biri bogszimi sikiyot nefes alamadım kulaklairm duymuyor ağır basınç oldu tansiyonum düştü kalbim birara çok hızlı stti hissediyordum o csrpintiyi kalbim yerinden çıkacaktı sanki o derece hissediyirudm boğuluyordum nefes almadım gözlerim kapaniyordu açamıyordim hemşirelere dedim iyi değilim maskemi ağzımdan çıkardılar burnuma pamuk birşey koydular oksijen verdielr tansiyonum meğer 20,40 Lara düşmüş hepsi korkmuş bu durumdan seruma ilaç koymuşlar ben gözlerimi bir ara kapattım içim geçti dayanamadım yoruldu bedenim gözlerimi açtım kendime geldim dedielr iyi msin deidm iyiyim şimdi nefes slip vermemi istediler sakince digerleri de karnıma bir bastiyoyrlar yukardan çıkarıyorlar hissediyirudm o baskıyı ama ağrısız bende kendime bebeğime anneme sizlere arkadaşlarıma dua ediyirum kendimi meşgul ediyorum iyi düşünmeye çalışıyorum sonra bir duydum bebeğim ağlıyorbaşladım sevinçten sglamaya ne kadar güzel bir duygu ya Rabb'im hemen çıkardilsr yan tarafımda götürdüler elini yüzünü temizlediler tuzu biraz vernikli di sildiler ağzını burnunu giletirfiler yanıma göğsümu açtılar koydular onlugin içine oğlum çok sgliyordu yanıma geldiği an sustu o sıcaklığı hissetti bir elimi kullanmama izin verdiler okşadım başını gözlerini ışıklardan dolayı açamıyordu ona gölge yaptım gözlerimi açtı baktık birbirimize çok sakindi kuzum yanımda çok mutluydum dünyalar benim oldu şükür kazasız belasız atlattık diye
Bende sıkıldım işlemler bitti bebeğimle beraber odaya gittik babası bizi bekliyordu bizi odada heyecanlı bir şekilde kavuştu oda çok mutlududoktorlar o zamana kadar bnaa birşey anlatmadı ne oldu ne bitti diye bilgi vermediler hiç
İkinci gün Azerbaycan li doktor geldi ziyaretime sodu nasıl geçti nasılsın diye bende dedim boyle oldu diye oda bana durumu anlattı dedi bu anestezi de yüzde bir olsn ihtimal seni buldu normalde hiç olmaZ dedi oda seni buldu dedi çok üzgünüm arkadaşlarim senin icin korkmuşlar hemen müdahale etmişler dedi o yüzden sana belli etmediler hiç birşey
İşte noyle hikay var kızlar doğumdsn sonrada hala boyun ağrısı çekiyorum snsztezi ile alakası yok diyorlar günde 6tsne parol içiyorum krem kas gevşetici kullanıyorum hafifledi biraz kahve su rezene çay ilk 3gun çok içtim ,zaten narkoz ogledne sonra hemen vücuttan gitti çok su içtim atıldı hepsi şükür böyle stlattik bu süreci de
Yok canım gözlerini sürekli takip ediyorum.rengi de normal şuanda. Kaka çişte yapıyor şükür. Öyle tedirgin oldum ya ne bileyimCanım senin ki birkaç gün sonra emzirme süresi artar rengi sarı mı dikkst et sarılık olursa çok uykucu olur emunce uyuya kalır benim oğlan da çok uykucu 5dk da uyuyor ama memeden çekince yine uyanıyor normal yani zaman gectikce düzelir çok uyanık kalır yeri geliyor yarım saat emiyo sen uyandir yanağına boynuna dokunrak başını okssA uyansin ben gecelri 2,e saatte bir kalkıp sut veriyorum sarılık olmasın rengi düzelsin diye doktor dsrilik var demedi ama rengi sarı gözleri içi sarıoyizden emziryom karnını dolduryom gündüz de takip ediyorum 2,3 saatte bir emziryom yarimsat kadar yetiyor mu yetiyor bence azda olsa kakasını yapıyor onlar daha düzene girecek mideleri küçük fazla şey içmiyorlar
İçtim canım antibiyotik te yarın alcam inşallahKız parol yazıyolar saten antibiyotikte bunları kesin iç dayanamazsın yoksa . Bende ilkinde hep kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?